Давай поуважительнее, а?Одних граблей там мало будет, не один же кантрийщик будет ехать, а дохера. Так что там надо пару противотанковых мин заложить.
Ты там был и дерты еще былы целые?Вообщем так,я там чёто сегодня никого не нашёл=( А для кк там делать нечего,через пару дней там весь лес будет как дёрт=)Так что думайте......А Кирила всё таки жалко....если надо чем помочь говорите,чем сиогу помогу....
Тёма если завтра будеш позвони мне часов в 11-00
агов, спокійніше!якщо я праивльно розумія, а я думаю що розумію я праивільно, де це вони будують, то з трасою нічого не буде, а якщо навіть і буде, то нічого тсрашного не станеться якщо доведеться обїхати якусь кочкуДавай поуважительнее, а?Одних граблей там мало будет, не один же кантрийщик будет ехать, а дохера. Так что там надо пару противотанковых мин заложить.Сможешь?
17го в Китаево Чемпионат Украины по КК..
Надеюсь трасса КК будет в порядке...
Копайте где хотите - только подальше от трассы КК, накатанных тропинок, ставьте знаки, типа "тута перекопано", "дорожные работы"...
А то ехать по знакомой трассе полтийник, а потом понять, что эта была разгонка на чей-то дёрт желания нет.
То я младших просил поосторожнее с шутками и выражениями, а то мало ли встретит его какой-то злой кантрийщик, а он на своей 16ой раме и 2.5 резине далеко не убежитагов, спокійніше!якщо я праивльно розумія, а я думаю що розумію я праивільно, де це вони будують, то з трасою нічого не буде, а якщо навіть і буде, то нічого тсрашного не станеться якщо доведеться обїхати якусь кочку
щодо табличок, ти пожартував весело![]()
а якщо не хочеш їхати по розгонці на чийсь дьорт, дивися оченятами
ліс тце така штука, де посеред траси раптом може опинитися дерево повалене і т.д. і від цього ніхто не затсрахований...
а взагалі тут весело так починаєтьс суперечка між кантріщиками та копальщиками...
не бачу сенсу йти на конфлікт, не товаришуєте, так не лізте один до одного з повчаннями, а йдіть кожний своєю дорогою
пс.
щоб дьорти не ламали треба будувати їх в місцях, де вони нікому не заважатимуть
ппс. що там від траси залишилося, що там взагалі зараз є? нажаль не маю змогу поїхати подивтися...
Повернутись до “DH - Freeride - Dirt - Street”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість