ФР трасса в Китаево

Форум поклонников крутых спусков, дропов и полетов.
Cannibal_KOR
* * * *
Стать:чол

Повідомлення Cannibal_KOR » 10.7.05 20:03

ну що, як успіхи?

Corey
* *

Повідомлення Corey » 10.7.05 22:24

Уже начали постройку=)Завтра тоже собираемся....

snickers
* * * *

Повідомлення snickers » 10.7.05 22:26

вчора було добудовано одну кочку, викопано 2 ямки під норшор, і підсипано трохи землі до дерев"яхи на дорозі...
остання була зламана, точніше підступно закопана... першу кочку знову зменшили...
сьогодні ми перед першою кочкою збудували таку ж маленьку(під заворотом), за ним викопали яму, знов збільшили другу кочку і викопали й за нею яму!!! землю з ям розкидали по кущах...
У всіх бідах звинувачуємо кантрійників, у них там 14го чемп України, місцеві сказали що вони їм ЗАВАДЯТЬ, я б на місці КК перепланував трасу!!!
то Місцеві: я завтра зайнятий, спробую когось прислать, а також у всякому випадку прошу вас зробити 2 ямки біля тої канави глибиною порядком 1м але вони мають бути вузенькими... також зв"яжіться з Жекою, хай теж допомагає!!! ;) Я буду після завтра, поки щось із тим дропом вигадаю!!! :angel:

А тепер щоб більше відписати:
Кирилл на СССРі випробував зі мною прольотку з висотой секцій по 1.5м, я пульнув ідеально, а він перелетів, а руль потрапив йому у живіт!!! Там шось таке надулося, а у кінці його забрала швидка!!!
Також:
Вчора я пуляв прольотку з висотою секцій десь по 2-2.5м і перельотом 5-6м!!! Я знову добренько вкатив!!!
Востаннє редагувалось 10.7.05 22:52 користувачем snickers, всього редагувалось 1 раз.
Зображення

Corey
* *

Повідомлення Corey » 10.7.05 22:46

2Тёма,я уже даже грабли намутил=)

- = ™ Hasan ™ = -
* * *

Повідомлення - = ™ Hasan ™ = - » 11.7.05 00:29

У СССР не чёто, а грыжа ..... (бедный пацан всё лето в больнице и дома пролежит).....

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 11.7.05 07:07

піпєтц... шкода пацана....
а за побудову, респект!

щодо кк гонки
скільки я себе пам'аю окрім прикидок та, максимум, чемпіонатів Києву, на Китаєво кк ніколи не проводилося, так що нічогострашного ;)

плюс, якщо я правильно розумію де ви копаєте, а я думаю я розумію правильно ;) то до какашників це місце не має взагалі ніякого відношення

зберу байк підїду гляну що там у вас і як ;)

$t@LkeR
* *

Повідомлення $t@LkeR » 11.7.05 09:06

Невезёт в последнее время Кирилу на СССРе :smt009 .

$t@LkeR
* *

Повідомлення $t@LkeR » 11.7.05 09:13

2Тёма,я уже даже грабли намутил=)

Одних граблей там мало будет, не один же кантрийщик будет ехать, а дохера. Так что там надо пару противотанковых мин заложить. :D

Chemical
* * *

Повідомлення Chemical » 11.7.05 15:23

блин, сезон-2005 уж как-то черезчур травматичным вышел :(

могу назвать уже 5-6 инвалидов - это ток те, кого знаю...

be careful, guys !!
>>> this message is self-destruct in five seconds...

Focus
* * * *

Повідомлення Focus » 11.7.05 21:44

Одних граблей там мало будет, не один же кантрийщик будет ехать, а дохера. Так что там надо пару противотанковых мин заложить. :D
Давай поуважительнее, а? }) Сможешь?

17го в Китаево Чемпионат Украины по КК..
Надеюсь трасса КК будет в порядке...

Копайте где хотите - только подальше от трассы КК, накатанных тропинок, ставьте знаки, типа "тута перекопано", "дорожные работы"...
А то ехать по знакомой трассе полтийник, а потом понять, что эта была разгонка на чей-то дёрт желания нет.

Corey
* *

Повідомлення Corey » 11.7.05 22:23

Вообщем так,я там чёто сегодня никого не нашёл=( А для кк там делать нечего,через пару дней там весь лес будет как дёрт=)Так что думайте......А Кирила всё таки жалко....если надо чем помочь говорите,чем сиогу помогу....
Тёма если завтра будеш позвони мне часов в 11-00

$t@LkeR
* *

Повідомлення $t@LkeR » 11.7.05 23:14

Вообщем так,я там чёто сегодня никого не нашёл=( А для кк там делать нечего,через пару дней там весь лес будет как дёрт=)Так что думайте......А Кирила всё таки жалко....если надо чем помочь говорите,чем сиогу помогу....
Тёма если завтра будеш позвони мне часов в 11-00
Ты там был и дерты еще былы целые? :duma:
Когда я туду пришол гдето в часиков 6, наши постройки были сброшены в ямы, по следам обнаружил что два-три матраса прыгали на нашем первом построеном дерте счесаным под маленький матрасный горбик }) :onfire: . Короче завтра прийди и посмотри. Блин завалю если узнаю кто ето зделал :2gunfire: :smt093

$t@LkeR
* *

Повідомлення $t@LkeR » 11.7.05 23:19

ПИПЕЦ ПОЛНЫЙ. Надо чтото делать чтобы никто немог повалять. Надо какието мери принимать.

Corey
* *

Повідомлення Corey » 11.7.05 23:30

Я там был где-то в 15-00.Если это Женя я ему правое яйцо отпилю тупой ножовкой :snipersmile: :petlya: 2Сталкер не хочеш завтра в АМВ утром проехатся????

$t@LkeR
* *

Повідомлення $t@LkeR » 12.7.05 10:14

Я там был где-то в 15-00.Если это Женя я ему правое яйцо отпилю тупой ножовкой :snipersmile: :petlya: 2Сталкер не хочеш завтра в АМВ утром проехатся????
Только ты за меня заплатиш в маршрутке, тогда б поехал.

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 12.7.05 16:08

Давай поуважительнее, а? }) Сможешь?

17го в Китаево Чемпионат Украины по КК..
Надеюсь трасса КК будет в порядке...

Копайте где хотите - только подальше от трассы КК, накатанных тропинок, ставьте знаки, типа "тута перекопано", "дорожные работы"...
А то ехать по знакомой трассе полтийник, а потом понять, что эта была разгонка на чей-то дёрт желания нет.
агов, спокійніше!якщо я праивльно розумія, а я думаю що розумію я праивільно, де це вони будують, то з трасою нічого не буде, а якщо навіть і буде, то нічого тсрашного не станеться якщо доведеться обїхати якусь кочку

щодо табличок, ти пожартував весело ;)

а якщо не хочеш їхати по розгонці на чийсь дьорт, дивися оченятами ;)
ліс тце така штука, де посеред траси раптом може опинитися дерево повалене і т.д. і від цього ніхто не затсрахований...

а взагалі тут весело так починаєтьс суперечка між кантріщиками та копальщиками...

не бачу сенсу йти на конфлікт, не товаришуєте, так не лізте один до одного з повчаннями, а йдіть кожний своєю дорогою

пс.
щоб дьорти не ламали треба будувати їх в місцях, де вони нікому не заважатимуть ;)

ппс. що там від траси залишилося, що там взагалі зараз є? нажаль не маю змогу поїхати подивтися... :(

snickers
* * * *

Повідомлення snickers » 12.7.05 16:49

ми викопали ями за трамплінами, їх засипати не вийде, ми також зустріли знайомого кантрі, він сказав що його тренер примусив самотушки засипати трампліни бо він тіпа наш друган, ми вирішили викопати ямки під норшор, зробимо всі заготовки і продовжимо будування!!! наступна серйозна вилазка 18го!!!
Зображення

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 12.7.05 18:39

йо.
де ви копаєте????
на спуску з горбами котри й виходить до гаражів, чи де?

Focus
* * * *

Повідомлення Focus » 12.7.05 22:24

агов, спокійніше!якщо я праивльно розумія, а я думаю що розумію я праивільно, де це вони будують, то з трасою нічого не буде, а якщо навіть і буде, то нічого тсрашного не станеться якщо доведеться обїхати якусь кочку

щодо табличок, ти пожартував весело ;)

а якщо не хочеш їхати по розгонці на чийсь дьорт, дивися оченятами ;)
ліс тце така штука, де посеред траси раптом може опинитися дерево повалене і т.д. і від цього ніхто не затсрахований...

а взагалі тут весело так починаєтьс суперечка між кантріщиками та копальщиками...

не бачу сенсу йти на конфлікт, не товаришуєте, так не лізте один до одного з повчаннями, а йдіть кожний своєю дорогою

пс.
щоб дьорти не ламали треба будувати їх в місцях, де вони нікому не заважатимуть ;)

ппс. що там від траси залишилося, що там взагалі зараз є? нажаль не маю змогу поїхати подивтися... :(
То я младших просил поосторожнее с шутками и выражениями, а то мало ли встретит его какой-то злой кантрийщик, а он на своей 16ой раме и 2.5 резине далеко не убежит :)

Так что нету конфликтов...

Тебе-респект...

snickers
* * * *

Повідомлення snickers » 12.7.05 23:47

да-да, ты прав, мы от кантрийцов всегда убегаем, но зато мы на своих 16" рамах и 2.5 покрышках катаем круче вас!!! Ет не понты можешь спросить у любого, он докажет что прыгнуть с обрыва круче чем в гору крутить... короче сила есть, ума не надо!!! нехрен ваще темы ломать, меняйте располож. трасы, ездите по всему Киеву, а вам все мало!!!
Зображення

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 13.7.05 00:04

млять, Тьома, не пи%ди!
ти млять кросс кантрі коли не будь їздив!? ти обісрешся на нормальній трасі кантрійній по повній програмі, і на спусках кантріщик нормальнйи тебе зробить як дитину!
з обрива кручЄ ніж в гору крутити? ну ти крутий пєрєц, молодець, тільки нах заважати людям? в Китаєво була є і буде тарса кантрійна ,і знаєш, я підтримую кантрійщиків якщо ви тут трасу зпаскудете сильно!
ти психуєш що ламають ваші теми? не приємно правда? хочеш щоб тебе поважали та твої траси - НАВЧИСЯ ПОВАЖАТИ ІНШИХ перш за все!!!
будуй нове, за це безпечеречно велика повага від мене, величезна, от тільки не псуй старе!

$t@LkeR
* *

Повідомлення $t@LkeR » 13.7.05 00:18

Я очень рядом живу возле етого леса изнаю его почти как свои пять пальцев, всю жизнь там катал и там где мы строем трамплины ниразу на етой трассе небыло КК, а тут надумались поставить на ету трасу чемп. :x

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 13.7.05 00:21

я теж поруч живу, і ососбисто не один десяток тренувань з кк там відкатав

і не один раз там гонки влаштовували

Focus
* * * *

Повідомлення Focus » 13.7.05 08:54

2snickers
MTB-вцелом зрелищный спорт...
Просто каждому своё.

Вдруг когда-то пересечёмся, могу показать спуск где спускались девочки на Чемпе Украины...
Думаю ты там не спустишся...Я там не спускаюсь...

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 13.7.05 09:28

????
що за спуск такий, де ти не спускаєшся..?????
в Києві? на якій трасі?
єдиний про який я подумав, це останній спуск на дидорівці...
але са бачив як ти там спускався :) здається....

Повернутись до “DH - Freeride - Dirt - Street”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість