ATBOARDER-НАЗОВИКА БОЛЕЕ РЕАЛЬНУЮ ЦЕНУ ЗА ВОХХЕР РЕЙС:-))Привіт всім,
Вилка Boxxer Race (180 мм) 2003 року продається за понти грошей, всього навсього 450 у.о.!!! Якщо маєте бажання пишіть або дзвоніть.
Вилка у суперовому стані, фактично нова!!!!! Я пружини, масло не міняв, бо замість Боксера поставив Монстра. Якщо хочете я зроблю профілактику у Києві цієї вилки у друзяк мотокросерів. Поміняємо масло і почитстимо, хоча вона відносно нульова.
На этом замечательном сайте есть раздел каталог вот там и посмотри ценуATBOARDER-НАЗОВИКА БОЛЕЕ РЕАЛЬНУЮ ЦЕНУ ЗА ВОХХЕР РЕЙС:-))Привіт всім,
Вилка Boxxer Race (180 мм) 2003 року продається за понти грошей, всього навсього 450 у.о.!!! Якщо маєте бажання пишіть або дзвоніть.
Вилка у суперовому стані, фактично нова!!!!! Я пружини, масло не міняв, бо замість Боксера поставив Монстра. Якщо хочете я зроблю профілактику у Києві цієї вилки у друзяк мотокросерів. Поміняємо масло і почитстимо, хоча вона відносно нульова.
ОНА НОВАЯ СЕЙЧАС 463 уе ИЛИ У ТЕБЯ ТЕАМ?
А причём тут прайс на этом сайте.На этом замечательном сайте есть раздел каталог вот там и посмотри цену
BoXXer Race 3911,875 грн. и порахуй в долярах
то 450 за почти новую вилку на которой Серёга катался меньше месяца это понты
я говорил о боххереХлопці, то справа хазяйська хто звідки буде її везти. Я пропоную її так як важаю за реальним варіантом. Може москалі і пропонують її по "преодплате" але вона є зараз у Києві і її можна забрати будь-якої хвилини. У "Про-Спорті" (Київський байк шоп) така вилка тягне взагалі 650 у.о, звісно нова. Коротше, вирішуйте, хто хоче, може взяти.
А там мені ті розмови про Москву і Америку... до чого?, повірте, не так там і дешево у тій Москві. Штати - окрема розмова. Коли ви бачите прайс у Штатах, додайте до низької ціни дорогу, митницю плюс "інтерес" - шо вийде????
І взагалі, якщо можете таку вилку за таку ціну низьку надибати - беріть, впевнений, що такий варінат супер вигідний. Тому 450 у.о. оптимальний варіант.
Повернутись до “DH - Freeride - Dirt - Street”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей