Новые дёрты в дубках

Форум поклонников крутых спусков, дропов и полетов.
GRAVER
* * *
Стать:чол

Повідомлення GRAVER » 30.12.03 16:36

Я думаю хода Боксера для тебя будет маловато

Наркоман
* * * *

Повідомлення Наркоман » 30.12.03 16:42

Ты чесно её продаёш,а то и я может бы себе взял если не очень дорого,только мне пружины мягкие нужны и хода мне стандартного хватит.У боксеров как и РШ хорошая оброботка неровностей и горбов -то что мне и нужно.
Хардтейл-недоделаный двух подвес для даунхила.

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 30.12.03 17:54

Привіт всім,

Вилка Boxxer Race (180 мм) 2003 року продається за понти грошей, всього навсього 450 у.о.!!! Якщо маєте бажання пишіть або дзвоніть.
Вилка у суперовому стані, фактично нова!!!!! Я пружини, масло не міняв, бо замість Боксера поставив Монстра. Якщо хочете я зроблю профілактику у Києві цієї вилки у друзяк мотокросерів. Поміняємо масло і почитстимо, хоча вона відносно нульова.
RIDE WILD!

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 30.12.03 18:33

нет, ну можно будет пока поездить на боксере, а потом супер монстер поставлю...

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 30.12.03 19:51

2 Graver
ти можеш собі уявити цю жахливу картину "роквуд з монстром" :)

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 30.12.03 20:40

Зображення

:duma: ги...

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 30.12.03 20:41

ой не додивився
Зображення

ги ги...
отак робити не можна :58: :kolobok: ги..

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 30.12.03 20:53

Привіт всім,

Вилка Boxxer Race (180 мм) 2003 року продається за понти грошей, всього навсього 450 у.о.!!! Якщо маєте бажання пишіть або дзвоніть.
Вилка у суперовому стані, фактично нова!!!!! Я пружини, масло не міняв, бо замість Боксера поставив Монстра. Якщо хочете я зроблю профілактику у Києві цієї вилки у друзяк мотокросерів. Поміняємо масло і почитстимо, хоча вона відносно нульова.
ATBOARDER-НАЗОВИКА БОЛЕЕ РЕАЛЬНУЮ ЦЕНУ ЗА ВОХХЕР РЕЙС:-))
ОНА НОВАЯ СЕЙЧАС 463 уе ИЛИ У ТЕБЯ ТЕАМ?

GRAVER
* * *

Повідомлення GRAVER » 30.12.03 21:03

Привіт всім,

ATBOARDER-НАЗОВИКА БОЛЕЕ РЕАЛЬНУЮ ЦЕНУ ЗА ВОХХЕР РЕЙС:-))
ОНА НОВАЯ СЕЙЧАС 463 уе ИЛИ У ТЕБЯ ТЕАМ?
На этом замечательном сайте есть раздел каталог вот там и посмотри цену
BoXXer Race 3911,875 грн. и порахуй в долярах :petlya:
то 450 за почти новую вилку на которой Серёга катался меньше месяца это понты

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 30.12.03 21:43

На этом замечательном сайте есть раздел каталог вот там и посмотри цену
BoXXer Race 3911,875 грн. и порахуй в долярах
то 450 за почти новую вилку на которой Серёга катался меньше месяца это понты
А причём тут прайс на этом сайте.
В Москве по предоплате вилка эта 465$ стоит,
а Харьков рабтает как Москва по предоплате
Так что цена совсем не понтовая

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 30.12.03 22:42

2 dosperado dh
а скока там в таком случае стоит Псайло, или мурзик дерт джампер какой-то???

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 30.12.03 22:57

2 dosperado dh
а скока там в таком случае стоит Псайло, или мурзик дерт джампер какой-то???
мы сейчас говорим об рок - шокс ну если тебя интересует что то конкретное пиши ;)

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 30.12.03 23:19

Хлопці, то справа хазяйська хто звідки буде її везти. Я пропоную її так як важаю за реальним варіантом. Може москалі і пропонують її по "преодплате" але вона є зараз у Києві і її можна забрати будь-якої хвилини. У "Про-Спорті" (Київський байк шоп) така вилка тягне взагалі 650 у.о, звісно нова. Коротше, вирішуйте, хто хоче, може взяти.
А там мені ті розмови про Москву і Америку... до чого?, повірте, не так там і дешево у тій Москві. Штати - окрема розмова. Коли ви бачите прайс у Штатах, додайте до низької ціни дорогу, митницю плюс "інтерес" - шо вийде????
І взагалі, якщо можете таку вилку за таку ціну низьку надибати - беріть, впевнений, що такий варінат супер вигідний. Тому 450 у.о. оптимальний варіант.
RIDE WILD!

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 30.12.03 23:48

Я спеціально зараз до друзяк у Штатах звернувся, запитав ціну на Боксер Рейс 2004 року, він НІЧИМ, крім дизайну, суттєво не відрізняється від 2003 року моделі. Тож самий принцип, але за 630 у.о. Ця ціна зараз є спільною для всіх каліфорнійських байк-шопів!

Дімон, подзвони мені завтра десь о 9.30 ранку. Дякую.
RIDE WILD!

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 30.12.03 23:50

2 dosperado dh
а Псайло это типа не рок шокс???

Svinec

Повідомлення Svinec » 31.12.03 02:02

to ATBOARDER
взагалі краще продавати у розділі "ПРОДАМ", тому що там цьому постінгу саме місце і тому що туди дивиться щоб щось купити. Це дуже корисно. Хоча усілякий дуанхиловець або просто дьортовець загляне до розділу ДХ-ВМХ-Триал (або просто.....) :)

Я з натхненням почав прям під своїм домом копати невеликий трамплін, спочатку ногами.... Можете уявити - стриб через бетоновану каналізацію(чи щось інше з люком) з діаметром 2-а метра. Але після 3-4-го стрибу приземлився на якісь дуже не помітний гострий камінь, у результаті пробита камера з двома дирками :( Доречі на днях теж пробив з одного удару камеру в обох місцях. Добто камера має вже чьотири солідні дирки(колесо заднє, дирка це розрив від 5 до 10 мм) всього за 3 дні. Жах якийсь. Потім загнав байк до дому і взяв лопатку. Але не таку маленьку яку привіз якось Костя(UFO). Подивимось що буде 31-го(вже сьогодні), перекопав не мало, але посадки не має :) Думаю замінить мьякий пісок :) Ось так натхнення до будови дійшло до мене. Погано тільки що я один зі свого району такий бажаючий :( Але є радість - це "Пекельні горбики", які будуть рости у своєму маштабі і давати мені розвиток щодо стрибків !!!

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 31.12.03 23:26

Хлопці, то справа хазяйська хто звідки буде її везти. Я пропоную її так як важаю за реальним варіантом. Може москалі і пропонують її по "преодплате" але вона є зараз у Києві і її можна забрати будь-якої хвилини. У "Про-Спорті" (Київський байк шоп) така вилка тягне взагалі 650 у.о, звісно нова. Коротше, вирішуйте, хто хоче, може взяти.
А там мені ті розмови про Москву і Америку... до чого?, повірте, не так там і дешево у тій Москві. Штати - окрема розмова. Коли ви бачите прайс у Штатах, додайте до низької ціни дорогу, митницю плюс "інтерес" - шо вийде????
І взагалі, якщо можете таку вилку за таку ціну низьку надибати - беріть, впевнений, що такий варінат супер вигідний. Тому 450 у.о. оптимальний варіант.
я говорил о боххере :58:
а парню на доске скажу не отмораживайся на америку :58:
я о ней ни слова :58: еще раз говорю я так написал не для того что бы цену сбивать а Харьковская цена РЕАЛЬНАЯ :58:
А раз мы завели такую тему читай о покупке б\у вилок- катаная вила теряет в цене как минимум треть тем более после такого }) :x DX- ра!
извини конечно надо было скинуть в личное ;) старость не радость ;)

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 31.12.03 23:36

С НОВЫМ ГОДОМ ТОВАРИЩИ БАЙКЕРЫ!!!!
ЖЕЛАЮ ВАМ В НОВОМ ГОДУ НЕМЕРЯНЫХ ДРОПОВ,ОГРОМНЫХДЕРТОВ И КОНЕЧНО УДАЧНОЙ ПОПЫТКИ БЭК-ФЛИПА!!!!

Freerider
* * * *

Повідомлення Freerider » 31.12.03 23:51

За удачную попытку Бэкфлипа ОГРОМНОЕ ПАСИБО!!!
С НОВЫМ ГОДОМ!!!! ;)
УРА! УРА! УРА! УРА! УРА! УРА! УРА! УРА! УРА! УРА!

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 1.1.04 02:10

Новий рік, як на мене, це не свято...
ось так от...

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 1.1.04 02:28

2 GRAVER

СлухаЙ, треба буде якось покататися!
от мені заднє колесо, тобто втулку треба перебрати, тобто знайти денебудь декілька запасних кульок, бо я трохи розтрощив свою =)
коротче завтра, тобто сьогодні (01,01,2003) ввечері подзвони мені... ОК?

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 1.1.04 14:30

Друзі, прийміть мої щирі вітання з Новим 2004 роком!
Впевнений, що в цьому році, ми значно піднімемо свій рівень та розширимо вплив нашої дьорт кульутри на Україні.
Особисто бажаю не ламати своїх велісапетів та дошок, оскільки краще, щоб матеріальне положення кожного покращилось ніж протилежне.
:kolobok:

Ще раз із Новим роком, успіхів та натхнення, приємних посадок та мя'гких падінь! :anti: Таке побажання мабуть буде самим прийнятним.
RIDE WILD!

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 1.1.04 14:40

Досперадо ДХ,

друже, я ціную інформативність твоїх повідомлень, але то особиста справа кожного, хто скільки забажає за та чи ніше, виходячи з того, як воно йому дісталося.
Вилка після мене, не вбита, як ти замітив. Вона дійсно нульова. Це можна навіть перевірити, розібравши її. Тому у ціну дьортджампера зі 130 мм отримати 180 мм двухкоронку, хоч і просту - super deal.
А про Америку, стосувалося не тебе, а інших, хто натякає про те, що у нас дорогувато.
Для прикладу рама Cove Peeler DH - у Німеччині коштує 2,700 євро! у Штатах - 1,450 у.о. не враховуючи податку. Тому давайте розумно ставитися до цих питань.
RIDE WILD!

Наркоман
* * * *

Повідомлення Наркоман » 3.1.04 00:28

А вобщето цена нормальная если ты на ней некатал,но вабщето тут про дёрты говорится или тема себя исчерпала.
А ваще я предлагаю сделать дёрты из снега без приёмника,вместо оного накидать большую кучу снега.;-)))
Хардтейл-недоделаный двух подвес для даунхила.

GRAVER
* * *

Повідомлення GRAVER » 3.1.04 07:44

Нет, тема себя не исчерпала просто в скором времени она продолжится на нашем сайте

Повернутись до “DH - Freeride - Dirt - Street”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей