LeaderFox Dragstar vs Merida UMF vs Magellan PolarX

Форум поклонников крутых спусков, дропов и полетов.
krdr
* * *
Стать:чол

Повідомлення krdr » 25.3.04 22:16

хе... от тут ти на сто відсотків не правий...
можна то можна, але щоьб нормально стрибати тіси буде замало....
а от лідерфокс це гарна рама за малі кошти... це те що треба людині, котра не може собі дозволити придбати дабомб, коли потрібен нормальний байк.
і ще цікаво, як можна казати що він міцний/не міцний, і прицьому не катати на ньому... ?
я розумію можна сказти що він виглядає гарна, напевно міцний, але казати що він Не міцний.... для цього треба принаймні заламати цю раму, чи побачити як хтось її ламає.... коротче кажучи не треба поспішати з висновками...
ПС. не треба жбурлятися в мене камінням, я просто висловив свою думку....

ППС. так нівкого нема фотки драгстару? :duma:
СТОПУДОВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mako
*

Повідомлення Mako » 23.5.04 16:42

А на DRAGSTAR реально просто целый день в седле откатать, или кроме как в полуприсяди на такой раме не покатаешь?
Кто видел в Киеве LeaderFox DRAGSTAR (байк, не раму) - скажите где и скоко стОит, можно на мыло.
THANX
RIDE FIRST, work later (с)

cherry_coke
* *

Повідомлення cherry_coke » 23.5.04 23:27

мы не смеемся мы плачем ! если будешь рубиться на РСТ то помни "хлипкое дерьмо" по моему скромному мнению конечно но послушай что скажут другие по этому поводу!
А что тут скажешь: хлипкое дерьмо....

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 23.5.04 23:32

мы не смеемся мы плачем ! если будешь рубиться на РСТ то помни "хлипкое дерьмо" по моему скромному мнению конечно но послушай что скажут другие по этому поводу!
А что тут скажешь: хлипкое дерьмо....
у тебе ж зараз РСТ якщо я не помиляюся =)) ?

cherry_coke
* *

Повідомлення cherry_coke » 23.5.04 23:34

Ну да, потому говорю компетентно.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 23.5.04 23:39

Кто видел в Киеве LeaderFox DRAGSTAR (байк, не раму) - скажите где и скоко стОит, можно на мыло.
THANX
Насколько я в курсе найти целый вел у тебя нет никаких шансов. :duma:
Если есть желание - мы тебе соберем на этой раме любую комплектацию.
:fadein:

krdr
* * *

Повідомлення krdr » 24.5.04 10:33

В на сЛідерФокс помойму 150 баксів з чашками

krdr
* * *

Повідомлення krdr » 25.5.04 22:05

Щодо РСТ - он я на такій і катаю (ну нема грошей на ДДж - хоч і він не супер). Нічого так вилка - вбити не жалко. Але вже хочеться чогось кращого.... ДНМ АО110 наприклад

Dmitrov
* * * *

Повідомлення Dmitrov » 25.5.04 22:23

хе.. по моему скромному мнению днм ао 110 скоро будет претендовать на звание народной вилки :)

ЗЫ сам ее хочу :)
Constants are changing

krdr
* * *

Повідомлення krdr » 25.5.04 23:22

А що поробиш - класна вилка

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 26.5.04 18:33

Щодо РСТ - он я на такій і катаю (ну нема грошей на ДДж - хоч і він не супер). Нічого так вилка - вбити не жалко. Але вже хочеться чогось кращого.... ДНМ АО110 наприклад
хе.. по моему скромному мнению днм ао 110 скоро будет претендовать на звание народной вилки :)

ЗЫ сам ее хочу :)
що я вам чуви скажу, від цієї вили небагато зовсім задоволення, наприклад про не відчування мілких приколів на кк вилах можна забути
взагалі вона дубова, і думаю підходить гарнго тільки для дьортів та дропів, наприклад по супскам мені було приємніше їхати на моїй старій вилі (якщо спуск без сильних "приколів")
а ще у мене глюк у тій вилі, картиридж повітряний спускає, ось такі от пироги друзі
а ще Міха фрірадер таких уже 3 зламав...
може не така вже вона й міцна як здається... :(
але за ті гроші що вона коштує конкурентів просто нема })

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 26.5.04 18:38

ПС. але я всеодно раджу її, якщо нема грошей на дорогу вилу, а хрірайдити хочецццяяя... а на виліз з 4 дюймами ходу все ж якось приємніше стрибати...

ППС. що в цій вилі і справді суперово працює - так це регулятор відскоку - можна зроюити аж до того що вона ледь відпливати буде =))
якось так сталося що мені треба було проїхати на спущенній вилідесь кілометр, ну вона повністю сіла. так і треба, доїхав я до місця зустрічі з людиною в котра мені допомогла з насос (Томагавк, за що окреме дякую) підіймаю кермо, а вила навіть не відповзає... оскіьки крутила для регулювання відскоку була відсутня (я її зняв) а пласкогубців не було, довелося відтягувати її руками (просто харадис портивного інтересу), і було зовсім не легко. але все ж я витягнув =))

ПППС. я дав одному чуву стрибнути на моєму лісапеті (може хто знає наші "американські гірки") так от при невеликому стрибку вила накачання під мене навіть не спрацювалаа (ну я не помітив цього)
різниця у вазі десь кілограм 20 мабуть... але весело

Dmitrov
* * * *

Повідомлення Dmitrov » 26.5.04 19:19

ну дык понятно! а что ожидать от 150уе?

просто хочу ее отдать в хорошие руки для доработки--может что тогда выйдет из нее...
Constants are changing

krdr
* * *

Повідомлення krdr » 27.5.04 14:50

Конкуренти - Маніту(не пам ятаю яка) - для початкового фрірайду - 110баксів, Марзоччі - (теж не пам ятаю - 150баксів). Обидві вилки ходу 110мм, просто вони зняті з велосипеда, тому й дешевші

krdr
* * *

Повідомлення krdr » 5.6.04 23:00

недавно бачив новий ПоларХ - класна рама(особливо порівняно з попереднім ПоларХ ом) ще б ціну взнати

pigish
* *

Повідомлення pigish » 6.6.04 23:06

Конкуренти - Маніту(не пам ятаю яка) - для початкового фрірайду - 110баксів
-енто что маниту сикс?Вона тільки для початкового КК,а для сильніших навантажень вона заслабка...Та і хід в неї 80-100.

В цій ціновій категорії я пораджу таку-Вилка SuntourXC-pro NS
,чи той самій ДМН.У перщій 130 мм ходу.

krdr
* * *

Повідомлення krdr » 7.6.04 21:07

І скільки коштує той Сантур, і що він може витерпіти

Dmitrov
* * * *

Повідомлення Dmitrov » 7.6.04 21:48

как по мне так уж лучше da bomb жесткую купить...
все равно сантур выкинешь через 3 месяца
Constants are changing

Svinec

Повідомлення Svinec » 8.6.04 14:48

я ось тут слухав слухав..... мены скоро буде потрібна вила, щось то гонять на ДНМ Ао110, то навпаки "розмалоьвують". Мені наприклад щось не подобається вили з "повітрям". Мені краще пружини та масло. Але щось то потрібно вибирати маючи 120-140уе......
Рама ПоларХ вважаю найкращьою. В неї геометрія рами краща, ще й змінна геометрія....

krdr
* * *

Повідомлення krdr » 10.6.04 22:15

Що за змінна геометрія
З пружин/масла є Джуді С - до речі скільки вона бу-шна може коштувати

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 10.6.04 23:27

dnm....
згоден, повітря річ фігова, особливо коли глючний повітряний картридж :-(
а крім цьоьго вила класна, хід дуже плавний, відскок мона регулювати від швидкого до ДУЖЕ повіьного, нащо і кому такий потрібен не знаю
я хочу з повітря зробити прудину і не маютися, але нажаль, як виявилося, дуже важко знайти довгу та ще й жорстку пружину
перетворення з повітря в прудини просто до банальності, потрібна лишень пружина та направляюча, все інше вже є

2 срейзі дог
ну і купуй собі дабомбівську жорстку вилу ;) я наприкад не уявляю як я їздив би на жорсткій вилі.

Svinec

Повідомлення Svinec » 11.6.04 10:56

Так може хто скаже ще варіанти, щодо вилки? А то мою тему окрему одразу грохнуть.... З рамами вже все ясно....

Svinec

Повідомлення Svinec » 11.6.04 10:57

Конкуренти - Маніту(не пам ятаю яка) - для початкового фрірайду - 110баксів, Марзоччі - (теж не пам ятаю - 150баксів). Обидві вилки ходу 110мм, просто вони зняті з велосипеда, тому й дешевші
давай розповідай, а то якісь слова "пальцем в небо". Особливо про маниту.... Звісно "для фпочаткового фрірайду" гучно сказано, але все ж таки - маємо те що маємо

krdr
* * *

Повідомлення krdr » 12.6.04 13:17

давай розповідай, а то якісь слова "пальцем в небо". Особливо про маниту.... Звісно "для фпочаткового фрірайду" гучно сказано, але все ж таки - маємо те що маємо
Я написав а пост грохнули.........

Маніту Сікс Спорт - але здається вона не витримає такого знущання як фрірайд

pigish
* *

Повідомлення pigish » 13.6.04 23:28

Маниту Сикс-работает хорошо+цена 100 у.е.,но очень слабая корона(фирменная-реверсная).
Прро сантур можу сказати таке:
за 160 у.е. ,масло пружина,ход-130мм,32мм ноги,Регулировки - предварительная нагрузка, прелоуд.Назначение:Эндуро-фрирайд.Я буду раскачегариваися на такую.Кито не пробует,тот как известно не пробует.
А насчет сантур "выкенится через три недели" из клас лоуэнд-енто самые крепкие вилки по крайней мере крепче чем рст.А глупые выкрикивания что та или иная вилка плохая...у нас сначала ломают,а потом смотрят на ее предназначение(предварительно хорошенько обматерив).
Вот вроде на Штарки 03 года ставили СР ХСР75(пружина/эластомер)-кантрийная вилка,может я не слышал чтоб ее ломали,может у людей есть совесть что б этом не писать\говорить,а может ее действительно не ламали учитывая массовость Штарков в Кацапии.
Более интересно когда напишут :"сломал Маниту Блэк"а не "Маниту-говно",а у нас паишут"РСТ -...",а не "сломал РСТ".Может я в чемто не прав?А ломают как известно все и не всегда тому виной сама вилка...

Повернутись до “DH - Freeride - Dirt - Street”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей