У Вас в профілі вказано шосейний велосипед, тому позиція зрозуміла. Тим паче, якщо фізична підготовка дозволяє тримати такий темп. Інші позиції також можна зрозуміти )У меня на покатушках средняя 35,на колесе переднем 16 спиц.вопрос-где найти тротуары на которых можно держать эту скорость больше чем 10 метров,не сбить больных пешеходов,казалось бы самый большой страх в жизни которых-велосипед,на разбить велосипед о бровки и тд?если вам нравиться кататься вокруг дома-на здоровье,А мне нравиться ПО ПРОЕЗЖЕЙ ЧАСТИ)
Пішоходи й велосипедисти звичайно важкопрогнозовані, але от щодо передбачуваності машин - я вимушений з Вами не погодитись. Може, Ви за кермом і прогнозований, але ж багато водіїв не вмикають поворотники, не дивляться в дзеркала перед маневром, не пропускають справа.машины более неповоротливые и предсказуемые, чем люди и велосипедисты, которые могут неожиданно развернуться, или вообще выпрыгнуть.
только нужно предупреждать, - что прогулка будет с ветеркоместь желающие?
та можна в будь яку, давай завтра близько 7.20 стартонемо з севастопольської...Sobol
Окей, я за. В яку сторону кілометраж?) Я іноді в сторону Жулян пару кілометрів проїжджаю від озер, там ґрунт-пісок.
Підходить.Сьогодні, близько 19.30, буду біля Макдональса на Сев. площі. Підходить?
Я буду :^:Сегодня сбор в 19-00 на Площади, едем в Пущу. Свет обязательно!
Напишите кого ждать.
Повернутись до “Велоранок\ веловечір\ велодень \ велоніч”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей