Боря Бакуринський в форматі цієї покатухи викручував в Андріївський 53/19 або 21 (міг помилитися на 1 зубець ззаду). Андрівський не крутий . Шовковична , це да.. І кусок Олегівської метрів 100Ахахахах))дайош підйом по Андріївському 46-18.
Тут якось треба визначитись хто з них задавав темп. Або ви не рузумієте що пишете, або пишете дурниці свідомо. Вітя хоч і аматор, але спортсмен і ДК може проїхати сам швидше ніж проїдуть його кампашка туріфанів, а ТІгор це втомлений життям месенджер і задавати темп може хіба що в інтеренті (абсолютно без образ)в котором задавал темп VooDoo и TIGOR
21:00 21:05ребята, не успеваю к 20-00 к месту старта доехать. хочу к вам по ходу присоединиться. за сколько вы примерно доезжаете до развязки в районе дружбы народов (перед выездом на "надднiпрянське шоссе")?
Ніякого фотошопу ))))
Це приблизно.Вопрос, в какое время обычно бываете на Выдубичах?
Мне было б клево успевать на электричку на 21:03, выдубичи проезжаются на середине маршрута, насколько я вижу.
Тогда не все успеют на старт после работы.А не было идеи перенести это действо на 7 вечера? Уже можно будет катать по светлому
Понятно... МНе просто в Бровары по темному своим ходом по загруженной трассе ездить не очень радостно. Освобождаюсь с велосипедом в 18:00 нормальный вариант - укататься до 9-и и в 9 уехать на электричке в Бровары с ВыдубичейТогда не все успеют на старт после работы.А не было идеи перенести это действо на 7 вечера? Уже можно будет катать по светлому
Я вже зрозумів що на планеті відбувся тотальний пі.... ц , і намагаюся розважати себе незалежно від температури повітря, стану покриття . якості природного освітлення і т.ін..Понятно... МНе просто в Бровары по темному своим ходом по загруженной трассе ездить не очень радостно. Освобождаюсь с велосипедом в 18:00 нормальный вариант - укататься до 9-и и в 9 уехать на электричке в Бровары.Тогда не все успеют на старт после работы.А не было идеи перенести это действо на 7 вечера? Уже можно будет катать по светлому
Вот и ищу варианты развлечений
Таки, да, было классно!Потеплело, количественный и качественный состав сходу изменился.
Получилось классно.
ТА звичайно берем, бажано вивчити маршрут і коли безнадійно загубився, зрізати його і знову сідати в групуНовачків берете? Старт з Контрактової площі?
Да, прога класнаЗагружайте СТРАВУ в телефоны с ЖПС, потом можно сравнивать результаты вне зависимости от момента прохождения участков.
Чудово! Тоді теж приєднаюсь!ТА звичайно берем, бажано вивчити маршрут і коли безнадійно загубився, зрізати його і знову сідати в групуНовачків берете? Старт з Контрактової площі?![]()
Для першого разу не обовязково все проїхати можете закінчити після Андрівського. Робота специфічна. потребує силової витривалості. Ефект від навантажень такого типу приходить на 3-4 раз.
Ідея саме збудована для того щоб людей з різним рівнем підготовки можна було якось утримувати в групі.
Було б не погано обмінятися телефонами щоб група не чекала того хто зійшов.
Завтра жжом. НА вечір обіцяють +10.
Повернутись до “Велоранок\ веловечір\ велодень \ велоніч”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей