А что вы с железом делаете? Это можно те упражнения, которые у Фрила есть?Ну тіпа у нас покатушка спортивного характеру, Боря вибрав собі такий стиль навантаження в довісок своїй роботі із залізом.
Я теж почав працювати в залі , приріст сили відчуваєш в ногах буквально на наступний день після першого дня роботи в залі.
Шейм на мою лису голову, але я не знаю вправи від Джо Фріла. Я собі комплекс вправ складаю коли бачу асортимент того що є в залі . Методика побудови системи тренування іноді важливіша ніж вибір самих вправ. Але базовими залишаються приседи і напів-приседи. У кого (майже у всіх) слабкі гомілки , самий час їх укріплювати.А что вы с железом делаете? Это можно те упражнения, которые у Фрила есть?Ну тіпа у нас покатушка спортивного характеру, Боря вибрав собі такий стиль навантаження в довісок своїй роботі із залізом.
Я теж почав працювати в залі , приріст сили відчуваєш в ногах буквально на наступний день після першого дня роботи в залі.
А то я на вас раньше облизывалась. на начальный кусочек маршрута, а сейчас как-то совсем перестала - с ногами какая-то
случилась , никто никуда не едет даже по ровному.
Дык я вроде и не сижу, эндомонда мне насчитала 380 км за прошлую неделю и в эту уже за 200.пысы:Віка приїдь спробуй, краще ніж дома сидіти, в гору всі "хекають" але на горі чекають.
Для шосе люба погода класна , якщо використовувати МТБ - це спец інвентар розроблений для підготовки ШОСЕРІВ В УМОВАХ НЕГОДИ..Классная погодка для шоссе
Ну якби на оболоні був ліс з такими класними горами , то жодних питань.. А так, по наміряному кружечку пашеш, на різних передачах, спочатку на силу , потім 2-3 рази прискорення, потім декілька підйомів зробив вправи на дихання (на 4 оберти вдих на 6-8 видих , в кінці гори легені розтягуєш як влітку січовий міхур пивом))на мтб сейчас веселее в лесу
Давай завтра на 15.00 на Самсона . ДУмаю на Андріївський пару раз залізти, а якщо не холодно можна і в Голосієво.погода чуток наладилась, маршрут (или часть его) вероятно катабельный. Может будут желающие 31-го или 1-го днем прокатится?
На побегать я бы согласилсяНА 1 січня 2013 є пропозиція пробігти крос в ПУщу темп дуже повільний , в лісі зимове ОФП і назад . обєм 10-12 км. темп по натоптаним стежкам 6-6.30 кмпогода чуток наладилась, маршрут (или часть его) вероятно катабельный. Может будут желающие 31-го или 1-го днем прокатится?
На веліках велкам до мене. перевдягаємось і пагналі , якось так...
Сорі не можу. Я з вчорашнього вечора не зміг заснути. Зараз зовсім поганий стан, не хочу нашкодити. Хочу відрегулювати режим сну, лягти вчасно щоб зранку прокинутисьКолеги, так біжимо сьогодні в Пущі? "Или где" (с)?
Де і коли зустрічаємося?
І налобники з собою захопити треба.
Повернутись до “Велоранок\ веловечір\ велодень \ велоніч”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей