Я приехал в 19-55 и уехал в 20-05. Ну ничего, в другой раз...видать разминулись... приехал в 20-10
На момент написания поста информация о коммандах\времени их старта (http://www.runcity.ru/events/kiev2010/status/):Типові (традиційні) категорії змагань:
"Вершник", "Велосипедна":Учасники всіх категорій зобов'язані мати при собі:
- •Припустиме пересування містом на велосипеді або пішки (кроком або бігом).
•Заборонене використання будь-яких інших видів транспорту.
•Враховується час подолання дистанції.4.2 Настійно рекомендується мати з собою:
- •Документ, що засвідчує особу кожного учасника;
•Годинник;
•Письмове приладдя (ручку, маркер);
•Мобільний телефон (для забезпечення екстреного зв'язку з оргкомітетом у разі потреби).4.3 Особливі вимоги до спорядження при використанні певних засобів пересування:
- •Поліс обов'язкового медичного страхування;
•Карту;
•Ліхтарик.Стоимость с команды 100 грн
- •При використанні велосипеда обов'язковий шолом і справний маячок червоного кольору. Рекомендована фара.
- •Місце і час проведення змагань: м. Київ, 5 червня 2010. Суббота.
•Чисельність команди: від 1 до 4 осіб.
•Категорія "Вершник": середня довжина дистанції - 90 км.
•Прийом попередніх заявок: з 12:00 17 травня по 23:59 2 червня включно.
•Місце старта всіх категорій: парк Київського політехнічного інституту (НТУУ "КПІ"), проспект Перемоги (станція метро "Політехнічний інститут")
•Початок стартів - 5 червня, 09:00.
•Закриття фінішу - 5 червня, 23:00.
Насколько хорошо катаешься?Я бы прокатилась, но в этом году это будет первый раз. Возьмете новичка?
У меня сегодня не выходит!А если сегодня? я могу составить компанию часиков на 7 вечера!
Каталась летом прошлых 3 года. После раскатки 30-50 км спокойно ездила.Насколько хорошо катаешься?Я бы прокатилась, но в этом году это будет первый раз. Возьмете новичка?
А ну так нормально! приезжай. Просто к нам новинькая приезжала, немного покатушку испортила, своим неумением ездить вобще.Каталась летом прошлых 3 года. После раскатки 30-50 км спокойно ездила.Насколько хорошо катаешься?Я бы прокатилась, но в этом году это будет первый раз. Возьмете новичка?
На данный момент ищу компанию, чтобы в прогулочном темпе раскататься.
В основном после 20,00 но меня сегодня не будет. На клубную встречу еду.ок
Сегодня во сколько катаетесь?
Повернутись до “Велоранок\ веловечір\ велодень \ велоніч”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість