Вкрадено зелений ХВЗ, Дніпровський район

для оголошень про вкрадені велосипеди
Правила форуму
Перед созданием новой темы в разделе "Украденные велосипеды" обязательно ознакомьтесь с правилами раздела
Vognick
* * * *
Стать:чол
Вкрадено зелений ХВЗ, Дніпровський район

Повідомлення Vognick » 29.9.12 00:08

http://www.velokiev.com/forum/viewtopic ... 5&t=118710

:duma: Третій пішов! Цього разу все справедливо: залишив на вулиці біля машини пристібнутим до стовпа на ніч (27.09.2012 близько 22:15) , звідки його і прибрали до ранку. Але написати хочу не про це, хоча і трохи болить (цього разу був готовий, що рано чи пізно це станеться). Суть в іншому: ціна велосипеда доволі мала - по деталях вартість має вкладатися в 1 тис. грн якщо не менше, однак чисто візуально я вже сподівався що такий велосипед нікому не цікавий: фарба в стилі "старий зелений паркан", одна швидкість, супер бюджетні колеса... Неоднократно залишав цей велосипед в самих різних точках Києва, часто навіть не пристібаючи. Однак, за словами одного з опитаних мною персонажів, навіть такий велосипед видався вартим уваги, так як схожий на "спортивний". Хоча це звичайний дорожник, якому вже за 50 років! По суті вже щось примітивніше вигадати - майже нереально. І навіть такий корч вкрали... Що в свою чергу яскраво свідчить про вкрай низький рівень економіки та хультури, тут і до ворожки не ходи. Так що на цьому свій невеликий екскурс я закриваю, висновки сумні, я не в захваті від експерименту... Хоча з іншого боку, якщо округлити, то велосипед протримався більше 20 годин без нагляду непристібнутим (хоча це переважно і було вдень, втім часто біля магазинів та офісних центрів), 10-12 ночей на Троєщині за межами житлового будинку, стільки ж в Святошинському районі, ще 5-6 в Голосіївському та на Позняках. Ну і ще багато чого він пережив, насправді))

Що стосується моїх найближчих дій, то писати в мусарню нічого не буду... З попереднім велосипеом ще розбирався - з цим вже не планую: в органах зараз бардак, як власне і завжди. Натомість дуже вірогідно, що велосипед буде продаватись на найближчому риночку. Юність там, чи Харківський\Дарницький. На цю користь грає інфа, що вночі біля машин ошивався якийсь п"яниця, якраз в "моїй" зоні. Ну і навряд такого плану людина їздитиме на цьому велосипеді: дуже специфічний вузький руль, спортивне сідло та єдина передача роблять велосипед доволі некомфортним для їзди без навику. Якщо є ідеї, куди ще заїхати на Лівому березі - прошу озвучити.

Велосипед ось такий:

Зображення

Зображення

Цікава тенденція: як тільки я зроблю велосипед повністю обкатаним та функціонально довершеним, подумаю собі щось типу "єдине чого не вистачає - це можливо кращих покришок", так його зразу і не стає
Зображення

Якщо хтось катаючись буде бачити мої дрова - дайте знати сюди наприклад. Велосипед, а особливо ручки гальмівні (дублюючі типу, діа-компе), трошки привертають увагу. А мені таки доведеться мабуть збирати ще один.

k_ilya
* *

Re: Вкрадено зелений ХВЗ, Дніпровський район

Повідомлення k_ilya » 29.9.12 00:15

Мені чомусь смішно, пробач :) А біля моєї роботи хтось цілими днями на вулиці ставить велосипед просто на підніжці. Хочеш - можеш пошукати власника і поділитися враженнями

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 29.9.12 00:26

Мені теж, якщо чесно 8-) В універі я теж його, наприклад, ставлю просто біля входу в бібліотеку. А тут досвід показав, що це погана звичка. Побачимо, що буде далі...

Karapet
* * *

Повідомлення Karapet » 29.9.12 01:24

Жаль зеленого, много пережил.

Дизель
* * *

Повідомлення Дизель » 29.9.12 20:18

Какой-то не правильный эксперимент получается,раз уже 3-й по счету украли,почему не учитесь на прошлых ошибках? Или велосипедов не жалко?

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 1.10.12 00:16

Був ще один велосипед - теж Супутник, але з швидкостями і в рідній комплектації фактично... Задача була їздити на ньому до метро, там залишати на цілий день, а потім вночі назад додому під"їжджати. Той чомусь нікому не впав в око (доки мені сам не набрид), і це вселило надію, що крадуть лише сучасні велосипеди, або принаймні щось путнє. Тому експеримент вчить, сподіваюсь не лише мене.

Ре: вчора проходив повз відділок міліції Дніпровського району - таки зайшов написати заяву, чисто щоб було, без жодних сподівань на роботу. І таки після трьох годин (якраз прочитав книжку) очікування з"явилась Оперативна група :good: , все як годиться - відкрили кримінальну справу... Можливо, якщо у них статистика по велосипедах стане невтішною, то це спонукатиме принаймні до якоїсь активності. Хоча роботи у хлопців зараз більше ніж: краєм вуха, знаходячись всередині чергового відділення, чув як той відсилає на різні розборки наряди, когось затримують, ще хтось вломився п"яний до колишньої та погрожує її зарізати... Крч, не до велосипедів. Зате мій слідчий "наша людина": сам катався, на Україні (!) з першого класу, коли ще під рамою бік натирав, і майже до самого випуску. Такі справи. :good:

Ре: у мене є велосипедів, а от "за страну абідна" (с). Людей шкода, а не велосипеди.

Grendel
*

Повідомлення Grendel » 7.10.12 12:06

Никто мучатся с синглспидом не будет, чужую собственность никто не ценит. Если на ней не получится быстро срубить бабла - скорее поломают нахрен и выкинут на свалку, или отнесут к знающим чувакам, которые на базаре торгуют б\у запчастями (тем более что модель-то очень массовая). И никто не заценит как он классно ездит на новой втулке и какие у него классные тормозюльки. Для них этот вел - возможный срок на зоне и они не будут его беречь, а попытаются побыстрее избавиться и обменять на деньги. А денег совсем не много - это же не по-заказу ворованный вел.

А вообще, извините, третий раз наступать на одни и те же грабли - признак нездоровья. Или это вы такой эксперимент проводите? Типа, насколько ненасыщен рынок краденными велами?
Рождённый ползать должен ползать с достоинством.

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 7.10.12 12:34

А вообще, извините, третий раз наступать на одни и те же грабли - признак нездоровья. Или это вы такой эксперимент проводите? Типа, насколько ненасыщен рынок краденными велами?
Он твердо уверен что все велы тырят ради наживы. Это не всегда так. Его вел могли стырить и фор фан.

Показательное видео.
phpBB [video]

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 15.10.12 08:08

Весело тут у вас.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 15.10.12 09:10

Відео смішне, видно що вони між собою сперечаються рубати чи нее рубати як у Шекспіра. ))) А коли впало дережо то отой стрункіший нігер дуже прикольно ржав тримаючись за живота..
Я собі подумав якщо дерево впало б і пошкодило авто?))) І взагалі невже у них у брудних нігерів в "білій" демократичній країні можна зрубати безкарно дерево? заради вкрасти байк?

MUDDY FOX
* * *

Повідомлення MUDDY FOX » 15.10.12 10:27

Сразу видно по видео, что орудуют полу профессиональные чёрные дровосеки! :lol:
Самокат готов к езде, почти везде. #crazy_pilot
Осторожно, открыл сезон. :naezd:

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 15.10.12 10:35

Сразу видно по видео, что орудуют полу профессиональные чёрные дровосеки! :lol:
та да, проти малдаван вони одноклітинні... просто няшкі .. Демократія цуко... Жили б у нас , вміли б усе. )))

Повернутись до “Вкрадені велосипеди”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей