http://www.velokiev.com/forum/viewtopic ... 5&t=118710

Третій пішов! Цього разу все справедливо: залишив на вулиці біля машини пристібнутим до стовпа на ніч (27.09.2012 близько 22:15) , звідки його і прибрали до ранку. Але написати хочу не про це, хоча і трохи болить (цього разу був готовий, що рано чи пізно це станеться). Суть в іншому: ціна велосипеда доволі мала - по деталях вартість має вкладатися в 1 тис. грн якщо не менше, однак чисто візуально я вже сподівався що такий велосипед нікому не цікавий: фарба в стилі "старий зелений паркан", одна швидкість, супер бюджетні колеса... Неоднократно залишав цей велосипед в самих різних точках Києва, часто навіть не пристібаючи. Однак, за словами одного з опитаних мною персонажів, навіть такий велосипед видався вартим уваги, так як схожий на "спортивний". Хоча це звичайний дорожник, якому вже за 50 років! По суті вже щось примітивніше вигадати - майже нереально. І навіть такий корч вкрали... Що в свою чергу яскраво свідчить про вкрай низький рівень економіки та хультури, тут і до ворожки не ходи. Так що на цьому свій невеликий екскурс я закриваю, висновки сумні, я не в захваті від експерименту... Хоча з іншого боку, якщо округлити, то велосипед протримався більше 20 годин без нагляду непристібнутим (хоча це переважно і було вдень, втім часто біля магазинів та офісних центрів), 10-12 ночей на Троєщині за межами житлового будинку, стільки ж в Святошинському районі, ще 5-6 в Голосіївському та на Позняках. Ну і ще багато чого він пережив, насправді))
Що стосується моїх найближчих дій, то писати в мусарню нічого не буду... З попереднім велосипеом ще розбирався - з цим вже не планую: в органах зараз бардак, як власне і завжди. Натомість дуже вірогідно, що велосипед буде продаватись на найближчому риночку. Юність там, чи Харківський\Дарницький. На цю користь грає інфа, що вночі біля машин ошивався якийсь п"яниця, якраз в "моїй" зоні. Ну і навряд такого плану людина їздитиме на цьому велосипеді: дуже специфічний вузький руль, спортивне сідло та єдина передача роблять велосипед доволі некомфортним для їзди без навику. Якщо є ідеї, куди ще заїхати на Лівому березі - прошу озвучити.
Велосипед ось такий:
Цікава тенденція: як тільки я зроблю велосипед повністю обкатаним та функціонально довершеним, подумаю собі щось типу "єдине чого не вистачає - це можливо кращих покришок", так його зразу і не стає
Якщо хтось катаючись буде бачити мої дрова - дайте знати сюди наприклад. Велосипед, а особливо ручки гальмівні (дублюючі типу, діа-компе), трошки привертають увагу. А мені таки доведеться мабуть збирати ще один.