Bergamont Rephlex 2010

для оголошень про вкрадені велосипеди
Правила форуму
Перед созданием новой темы в разделе "Украденные велосипеды" обязательно ознакомьтесь с правилами раздела
Vognick
* * * *
Стать:чол
Bergamont Rephlex 2010

Повідомлення Vognick » 11.7.12 02:42

:unknown: Дуже все дивно. Другий вкрадений велосипед за цей сезон, і в самий неочікуваний момент.

Пишу сюди з метою привернення уваги публіки, що злодії можуть бути скрізь, а гра в лотерею набирає якоїсь все більшої і більшої швидкості.

Зображення
Власне вкрадено кросовий велосипед Bergamont Rephlex 2010 року, прямо з-під під"їзду. Заява написана, документи є, свідки є, відкрито справу. Прошу допомогти та бути уважним, особливо в околицях Академмістечка\Святошино.

Характерні ознаки велосипеда - пластикові крила під металік, зношені покришки, світловідбиваючі наклейки veliki.ua та примотана наглухо до глагола задня блималка... Розмір велосипеда - 52, діаметр коліс 28", колір чорний з сірими та білими елементами. Точно кинеться в очі, що на велосипеді різні шатуни: праві чорні, а лівий під металік.

До речі, це теж він:
http://velodom.com.ua/i/500/500/11747.jpg

Ре: це пздц. Тільки сьогодні заїхав в майстерню, поправив колеса і зібрав все необхідне для апгрейду, як його крадуть... Якщо хоч хтось скаже, що це нормально і що я сам винен, що залишив свій велосипед пристібнутим біля свого будинку - моя думка про громадян цієї країни безповоротно зміниться... А поки закликаю бути пильними та допомагати один одному - є велика імовірність, що крадуть і скуповують майже одні й ті ж люди, а отже Ваш велосипед може стати наступним. Це не нормально.

Ivan Susanin
* * *

Re: Bergamont Rephlex 2010

Повідомлення Ivan Susanin » 11.7.12 09:24

може варто придумати якусь систему сповіщення? Наприклад, у когось вкрали велосипед, він швидко пише повідомлення, в ту ж аську, яка стоїть у багатьох на телефонах, і якщо набереться якась критична маса людей, то є великий шанс перехопити злодія.

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 11.7.12 10:37

Слушно. Думаю це було б доречним, якби мати базу велокористувачів. З іншого боку, це не лише поширення інформації, але й її злив: потенційний злодій також може моніторити таку розсилку, а отже матиме більше шансів уникнути "гарячої зустрічі".

Треба подумати.

TinyUser
* * * *

Повідомлення TinyUser » 11.7.12 14:08

Якщо хоч хтось скаже, що це нормально і що я сам винен, що залишив свій велосипед пристібнутим біля свого будинку - моя думка про громадян цієї країни безповоротно зміниться...
не понял честно-говоря сути сего предложения :)
а так буду первым - сам виноват. западло было занести байк в квартиру под замок - плати. все просто и понятно. причинно-следственная связь установеленна.

по теме - на борщаге понаблюдаю.
I've always knew that I'd not be the one that be left alone to weep.

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 12.7.12 21:04

Пояснюю: якщо ви вважаєте, що красти - це нормально, і що жертва винна, то мені глибоко неприємна така думка. В зв"язку з цим, готовий поміняти країну, щоб тільки залишати велосипед там, де його не буде резону ховати під сімома замками. Це ж приватна власність, невже це потребує пояснення? Дружину з дому теж не випускати, і самому не виходити? Сподіваюсь так зрозуміліше: причинно-наслідковий зв"язок має викривлену логіку.

Ре: дякую.

S@int
* * * * *

Повідомлення S@int » 12.7.12 21:25

...злодії можуть бути скрізь, а гра в лотерею набирає якоїсь все більшої і більшої швидкості.
а вы азартный человек, видимо. Интересно, на каком по счету велосипеде эта лотерея вам надоест?
Пишу сюди з метою привернення уваги публіки...
Тут как бы до вас уже писали, и внимание обращали, и предупреждали.... и после этого вы оставили вел под подъездом... :duma:
з.ы. велик жалко, его теперь явно изуродуют до неузнаваемости или уже... :(

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 12.7.12 23:42

Виходячи з під"їзду я часто очікував непобачити велосипед на місці - саме завдяки описам крадіжок тут на форумі. А потім зрозумів, що немає закономірності: велосипеди викрадаються в рендомному порядку, і єдиний спосіб уникнути цього - просто не мати велосипеда, або тримати його весь час під контролем. Останнє складно, коли велосипед є утилітарним інструментом (весь час використовується), а не спорт. інвентарем чи елементом дозвілля. Тому і дозволяю собі ненадовго залишати велосипеди в людних місцях (немає альтернативи насправді) - як не дивно, але тривалий час з усіма моїми велосипедами було все гаразд. А тут ще завидна з-під під"їзду поцупили... Засмучує саме цей факт: люди настільки низької якості, що а) вважають крадіжку нормою, б) крадуть.

Ре: так, велосипед хороший, багато на ньому наїздив.

k_ilya
* *

Повідомлення k_ilya » 14.7.12 14:17

рама пристібується U-подібним замком або міцним ланцюгом

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 14.7.12 16:41

:good:

TinyUser
* * * *

Повідомлення TinyUser » 16.7.12 13:23

т.с., шановный, ты что то не то говоришь, не уж толь у тебя не выветрился юношеский максимализм? :)
я 9 лет на велах ездил, последние два, мягко скажем, не дешевые..
пользовался я ими как средством передвижения, не более. не один не был угнан.
иду домой - на плечо и в квартиру.
приехал на работу - на охраняемую парковку(стырят - охрана будет должна ;) )
в магазин зашел\кабак\и т п - дал 5 рублей бойцу сельской наружности, он бдит...

какие еще аргументы будут, ув. Vognick?
разве мало на форуме писали про улицу, общественные коридоры и тп ?
или ты выбрать мать и родину решил? :) ты знаешь, это не выбирается. либо будешь бедный и принципиальный, либо предусмотрительный но при своем ;)
вважей :)
I've always knew that I'd not be the one that be left alone to weep.

S E N S O R E D
* *

Повідомлення S E N S O R E D » 17.7.12 12:28

може варто придумати якусь систему сповіщення? Наприклад, у когось вкрали велосипед, він швидко пише повідомлення, в ту ж аську, яка стоїть у багатьох на телефонах, і якщо набереться якась критична маса людей, то є великий шанс перехопити злодія.

идея то не плохая,но опять же,все мы живем в разных городах.Как по мне,то это большой минус. Как вариант, нужно собрать всех вело любителей своего района,и "возможно" так что то получится. Но самая лучшая,и провереная защита,это лишь свое внимания. Не забывайте какой у нас менталитет, ваш велик,а вы и подавно не кому не нужны!
Как Вариант,я купил 3 м цепь, толщиной 4 мм,и замочек.Обшил цепь тканью, что бы не царапало велосипед. И купил "ВВВ" цепь. Толщина одного звена 8 мм. Такое звено,очень тяжело будет откусить.За частую такие цепи использовать на мопеды. кстати!Мой друг подал идею,просто застраховать его!У меня велик из дорогих,как и предыдущий был. Думаю 1000 гр в год,это мелочь.Учитывая,что с Вами может случится,не дай Бог все. Там полный комплект услуг. оп этому думайте что и как..

S E N S O R E D
* *

Повідомлення S E N S O R E D » 17.7.12 12:35

Пояснюю: якщо ви вважаєте, що красти - це нормально, і що жертва винна, то мені глибоко неприємна така думка. В зв"язку з цим, готовий поміняти країну, щоб тільки залишати велосипед там, де його не буде резону ховати під сімома замками. Це ж приватна власність, невже це потребує пояснення? Дружину з дому теж не випускати, і самому не виходити? Сподіваюсь так зрозуміліше: причинно-наслідковий зв"язок має викривлену логіку.

Ре: дякую.
Воры тоже люди,и хотят кушать. Не будь скупердяем, совести у тебя нет. :roll: я вон свой велосипед отдал,который стоил 25 000 гр. и что,мне урок,а у них праздничный день.разница в том,что ты усвоил с этого урока... с нами часто не соглашаются лишь по той причине,что ни чего поделать с этим нельзя, пока мы не объединимся,но такого не будет.По этому скулить здесь лишние.. Мой личный совет. Я свой попытался велик найти, и не кто не сможет упрекнуть меня в том что я не искал. И понял,Что нашему народу доверять нельзя,и что им глубоко (вырезано цензурой) на мой велосипед и на меня. Я сделал выводы. Теперь я от велика ни на шаг.А если и отойду,то вору придется попотеть что бы снять всю защиту. А там и я подоспею срача дать! :zopa:

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 17.7.12 12:44

TinyUser, перший був викрадений із закритого гаража в центрі міста, фактично. Другий - з-під під"їзду. Про товщину ланцюга не буду нічого казати - він був міцний та надійний. Натомість ось інша інфа: через два дні в під"їзді було пограбовано квартиру. Як я розумію, злодії ходили "на розвідку" і їм сподобався мій велосипед. Думаю, в конкретно цьому випадку ми ясно бачимо, що все одно де стоїть велосипед - однаково грабується що в публічному, що у приватному просторі.

Звідси питання скептикам: воно вам треба таке щастя? Чи у багатьох стоять потрійні броньовані двері з сімома замками? Ну, мабуть це дуже правильно і логічно жити в бункері. От тільки мені це не подобається, а тому або міняти країну, або жити по сусідству (умовно) зі злодіями "по понятіям". Я наразі ще не вирішив, але події останнього часу дуже сколихнули мою думку...

Ре: бачив уже 4 велосипеди схожі на мій. І кожен раз вибух емоцій та розчарування - не він.

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 17.7.12 12:51

S E N S O R E D, злодії порушують суспільний договір, а отже потребують покарання. Де воно? Його немає, і це другий аргумент проти того, щоб сприймати ситуацію "нормально". Покарання має бути: або правоохоронні органи, або самоорганізація, або принаймні публічний осуд - однаково ризики для злодія мають бути високими для того, щоб крадіжка не відбулась. Можливо і варто було б організуватись на рівні велоспільноти і спробувати протидіяти злодіям. Наприклад спробувати підставити якийсь велосипед біля магазинної стоянки і спровокувати крадіжку. Потім зловити злодія на гарячому та покарати. Відзнятий матеріал опублікувати. Це справедливо, нмд.

Повернутись до “Вкрадені велосипеди”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей