рама 17"
чорний з жовтим
є паспорт, чек з магазину про придбання

28 травня 2015 під час поїздки по справам вирішила зайти до магазину секонд-хенд "Мішаніна" за адресою: Київ, вул. Миропільська 19.
Приблизно о 17:00 пристібнула його тросом на замок через раму до решітки дверей вказаного місця. Якраз поруч з дверима спорт-клубу "Отаман".
О 18:00, коли вийшла з магазину, його вже не було

Був пристебнутий на блакитний не слабкий трос. Але замок у ньому справді був старої моделі. Тепер розумію, що тросик не можна використовувати роками - його треба періодично змінювати на новіші моделі захисту

Під час перегляду одягу у секонд-хенді помітила дивну знервовану парочку, про дивність якої задумалася вже тільки після зникнення байка.
Очевидно, за мною хтось зі спільників спостерігав, аби попередити своїх. Парочка дивно поводилася. Людей в магазині більше не було.
Дівчина буквально ходила за мною по п'ятах. Я тоді подумала, що в нас їз нею просто однаковий смак на одяг.
Це була повненька молода жіночка, з прямим фарбованим темним волоссям прибраним у хвостик приблизно 165 - 170 см на зріст. "Биковата" за поведінкою. В неї був животик на зразок зайвої ваги.
Її хлопець - підкачаний, руки у татуюваннях синіх, волосся світле, борідка, зріст приблизно 175 см.
Вона щось обирала з одягу, а він бігав туди-сюди то на двір до до магазину. Обидва нервувалися. Вона підкреслено якось просила його забрати щось ніби то на підвіконні спортзалу, він виходив, але повертався через кілька хвилин і так кілька разів. Жіночка теж зникла надовго, але повернулася і продовжила мене переслідувати рядами з одягом. Так і відчувався її прискіпливий погляд.
Блін, і чому я не здогадалася! Реально можна було здогадатися!

Зовсім не схожі на крадіїв. Але якісь надто брутальні, ніби відсиділи, що він, що вона.
Дивно, що я нічого не запідозрила. Дуже дивно. Сама у шоці з себе. Наївна

пишіть:
ov-stg@email.ua
телефонуйте:
093 691 80 15
093 101 08 35
Звісно, винагорода гарантована.
Вєлік зберігався у квартирі. Стан хороший. Трохи скрипить ланцюг. Новенькі покришки "Black jack". Відгризена собакою на половину педаль та пожоване заднє крило.