Реєстр рам велосипедів

для оголошень про вкрадені велосипеди
Правила форуму
Перед созданием новой темы в разделе "Украденные велосипеды" обязательно ознакомьтесь с правилами раздела
Lav
* *
Стать:чол
Re: Реєстр рам велосипедів

Повідомлення Lav » 1.9.13 10:36

Сайт http://www.mybikenumber.com/ створено не для перевірки рам, а для набору статистичних даних. Пошукова система Яндекс недосконала і малоефективна.

kiv

Повідомлення kiv » 1.9.13 10:43

Что такое mybikenumber.com?
Бесплатная служба регистрации и поиска украденных велосипедов и велосипедных компонентов при помощи их серийного номера, доступная из любой точки мира!

Dendyboy
* *

Повідомлення Dendyboy » 1.9.13 10:54

Я вважаю, що було б добре зробити загально національний реєстр рам (може й вилок) . Де була б база, з якою будь хто , достатньо свідомий звісно, міг би звіритись перед покупкою вела з рук . Велосипедисти переважно в своїй загальній масі люди сучасні (активно користуються і-нетом) й свідомі того, що купуючи крадене стимулюють наступну крадіжку . Звірившись з базою людина по-перше не купить крадений вел, по-друге , взнавши (з тієї ж таки бази) кому він належав , може його повідомити , типу , там і там засвітився твій вел .

Бажано , щоб система/сайт з базою данних додатково дозволяла одночасно перевіряти раму на предмет кражі в європейських базах .

Таким чином поступово перестали б зникати ваші вели тут , й везтись ззабугра крадені там . Бо фіг хто купляв би їх. Звісно можна "штовхнути" вел за пару сотень в селі якомусь підлітку , але відсоток таких продажів незначний і зиску для бариг мало з того. Тим більше , що і в селах нормальні переважно люди, а молодь теж користується інтернетом .

Вмів би я писати сайти , вже б зробив це .

usafa

Повідомлення usafa » 3.9.13 12:13

вот так оформленная темка былаб неплоха - http://bboard.negonki.ru/viewtopic.php? ... 60beb35a9c
всякий раз ,как со мной соглашаются, я чувствую , что сболтнул глупость
Keep calm and love Ukraine.

Toutacoup

Повідомлення Toutacoup » 5.9.13 13:25

Сайт, конечно, был бы полезен, если б был один, но ведь и правда — тыщи их. Впрочем, если хоть кому-то поможет, то уже успех.
Купил я эту мобилу, но потребовал расписку как учил меня один знакомый судья. (...)
А мобилу, я от греха подальше, через месяц продал.
С распиской, я надеюсь?

Puente
* * *

Повідомлення Puente » 16.9.13 13:08

Может я что не дочитал ... ? Или не так понял ...
Читал я условия гарантии - там записана обязательная регистрация на сайте ( в течении 60 дней после покупки ) - ну это про Kellys .( Хотя , правда , ни на нашем , ни на родном не нашел - где такое есть ) .
Ну и , наверное , все продавцы базу ведут . Хоть , может , я и не прав .
Но - если все-таки базы такие есть - то это уже источник информации . По крайней мере о первом покупателе .
Т.е. даже при цепочке продаж - человек должен знать первого ...))) ( имя , фамилия , пароль ... )
Хотя , наверное , это никому не нужно просто - процент украденных по сравнению с проданными - мизерный , а возни - море ...

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 16.9.13 16:55

Может я что не дочитал ... ? Или не так понял ...
Читал я условия гарантии - там записана обязательная регистрация на сайте ( в течении 60 дней после покупки ) - ну это про Kellys .( Хотя , правда , ни на нашем , ни на родном не нашел - где такое есть ) .
Ну и , наверное , все продавцы базу ведут . Хоть , может , я и не прав .
Но - если все-таки базы такие есть - то это уже источник информации . По крайней мере о первом покупателе .
Т.е. даже при цепочке продаж - человек должен знать первого ...))) ( имя , фамилия , пароль ... )
Хотя , наверное , это никому не нужно просто - процент украденных по сравнению с проданными - мизерный , а возни - море ...
Ці крадіжкі , так само як і мобілок, так само як і квартирні крадіжки припиняються в раз , потрібна воля державних інститутів. А ці бази, для забави можете складати скільки завгодно.. то всьо курам на сміх.
В Грузії майже 100% знайдених - загублених телефонів (там за телефон саджають, за вел тим більше), якщо випадки не стосуються , - па пяні втопив у бурхливих водах Кури.. Учі матчасть (с)

Повернутись до “Вкрадені велосипеди”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість