Типу крузер (без марки)

для оголошень про вкрадені велосипеди
Правила форуму
Перед созданием новой темы в разделе "Украденные велосипеды" обязательно ознакомьтесь с правилами раздела
Vognick
* * * *
Стать:чол
Типу крузер (без марки)

Повідомлення Vognick » 28.5.12 02:55

Зник безвісти :duma: Зберігався в закритому приміщенні в центрі міста. Вчора приходжу - там все вверх дном, велосипед відсутній...

Сьогодні буду дивитись записи на камерах спостереження, що до чого, але я так розумію, що це мені не сильно допоможе, тому поки тут пишу.

На цих вихідних був викрадений синій велосипед з наступними ознаками:
колеса 26 (втулки алюмінієві на гайках, ободи Алекс Рімс широкі, подвійні, гума Кенда Флейм широка на 2,125 - доволі характерна http://classic-cycle.de/out/pictures/1/ ... ame_p1.jpg)
руль і винос чорні металеві, гріпси WTB, спереду вібрейки нонейм, позаду Тектро, ручки чорні\металік Тектро, перемикачі фрікційні, самі прості на кермі.
глагол люмінь (високо піднятий), сідло чорне, підшите мінімально збоку + білими нитками написано "Comfort"
шатуни чорні, покоцані, дабл з великим розрахунком 38\48, педалі прості.

Ну і нарешті через що весь шум - рама. Дісталась мені ще восени і чекала, поки я знайду для неї достатньо часу, тому візуально велосипед доволі пом"ятий: є багато подряпин, місцями сліди іржі. Форма рами для Києва є дуже нестандартною: щось середнє між крузерами типу Електри та муніципальним сітібайком. Візуально дуже подібна за кольором та структурою труб до

http://en.wikipedia.org/wiki/File:CityB ... ckholm.jpg

Байк був дуже приємним для покатух по зимовому Трухановому... І у мене на нього вже був готовий проект. Тому неодмінно маємо знайти - якщо побачите щось подібне чи маєте вартісні ідеї - спробуйте мене повідомити тут. Річ в тому, що у злодія нога 43 розміру, а рама там невелика - є висока імовірність що велосипед спробують продати.

Ре: фотографій нажаль ніяких не збереглося. :unknown:

Дякую за увагу.

meral

Re: Типу крузер (без марки)

Повідомлення meral » 28.5.12 11:29

вот зачем вы сюда пишите?
нет даже фото байка. нет номера рамы. по описанию вам его найти может только ОЧЕНЬ заинтересованое лицо.
и даже если вот найдет,как он узнает что это именно ваш байк?
я конечно,понимаю что хочется чтоб нашли,но надо быть реалистом.

у вас же есть камера видеоспостереженя. вот с нее хотябы фотки,не?
время дает возможность Поиска, и ничего более.

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 28.5.12 11:52

Ми сюди пишемо для того, щоб уважний читач перейнявся участю в пошуках велосипеда, і якщо побачить дуууже нестандартну "типу крузерну" раму світло-синього кольору - повідомив автору. Якщо у читача не виникає такої можливості, то він чи вона йде читати інші теми, наприклад, чи кататися ...

А що стосується відсутності номера та марки - хіба це не особливі характеристики? Разом з доволі "бувалим" видом велосипеда сабж мав би кидатися в очі за версту. Якщо будуть матеріали з камери спостереження, чи мені вдасться знайти десь фотографії - обов"язково доповню оголошення.

ksiy4
*

Повідомлення ksiy4 » 28.5.12 12:22

Хорошо было бы контакты для оперативной связи.
А то представляется так: увидел велик, через полчаса добрался до компа, написал ЛС, получатель через 2 часа прочёл.
За 2,5 часа информация о местонахождении велосипеда уже 10 раз перестанет быть акутальной.

Повернутись до “Вкрадені велосипеди”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей