Украли Веrgomont Icee 2008

для оголошень про вкрадені велосипеди
Правила форуму
Перед созданием новой темы в разделе "Украденные велосипеды" обязательно ознакомьтесь с правилами раздела
Корнелия
*
Украли Веrgomont Icee 2008

Повідомлення Корнелия » 27.7.10 12:16

Вчера вечером на Оболони около 21 часа украли Bergamont Icce 08,бордовый,рама 47,обвес Shimano.Украли в предбаннике перекусили замки и укатили.Даже консьержка видела парня,который зашёл и через 10 минут вышел с велом.только сегодня до неё дошло что к чему.Проблема конечно же в моей халатности,от вора нет запора,не затащила вел в квартиру,но осадок противный остался,тем более по городу катаюсь дела решаю,везде на замке оставляла не надолго.Остался от вела паспорт с номером и толку,ездила на Куренёвку там шифруются, бу продаётся металлолом какой-то,где можно на выходных поездить посмотреть бу велы.Я бы свой даже выкупила бы,если б нашёлся у перекупщиков.Достала меня эта тема,второй раз угоняют,утешает только,что не дорогой был относительно, с распродажи.
номер рамы YF 0801951

oscar2426
* *
Стать:чол

Re: Украли Веrgomont Icee 2008

Повідомлення oscar2426 » 27.7.10 12:27

Удивительно............но последние сообщения о кражах поступают с Оболони!!!! Думаю , владельцам велосипедов на Оболони стоит принимать эти данные к сведению......

Kelzar
*

Повідомлення Kelzar » 27.7.10 17:13

Как на счёт в милицию заявить, тем более, что есть свидетель?

Корнелия
*

Повідомлення Корнелия » 27.7.10 17:45

В милицию заявлю обязательно.Завтра поеду напишу заявление,но оптимизма у них нет совсем.У меня тоже не много.Но быть жертвой так больше не хочется,а вел у меня для мобильности по городу по всяким делам и везде оставляла его пристёгнутым на 5 минут не более и на глазах.Вот результат пристёгнут без наблюдения -украденный сразу велик.

nikon
* * * *

Повідомлення nikon » 27.7.10 18:09

Корнелия, ну что сказать, Корнелия, этим все сказано, Корнелия.....
Нема ума - считай калека!

Ketsal-Koatl

Повідомлення Ketsal-Koatl » 27.7.10 21:15

Я бы рекомендовал добиться увольнения консьержки. К тому же, если вор знал где он стоит - значит он вхож к твоим соседям. Подумай над этим.
"Не протестуй! Умри от голода героем!" (С)

Велосезон 2015: 0 км, 0 тортик, 0 пироженок, 0 конфеток, 0 сбитых бабушек.

Maksym

Повідомлення Maksym » 27.7.10 23:15

:empathy
Востаннє редагувалось 6.3.12 23:59 користувачем Maksym, всього редагувалось 1 раз.

Корнелия
*

Повідомлення Корнелия » 28.7.10 07:03

Да моя бдительность именно из-за етого была притуплена.У нас ,я думала охраняемое парадное,с домофоном,консьержкой только один просматривающий выход,плюс пристёгнытый вел,как я думала железобетонно,плюс мой личный тамбор с противопожарной дверью на которой замок атис ,который как оказывается открывается легко ворами,но я сильно ошибалась.Вел не вернешь,весьма маловероятно даже при наличии паспорта и номера.
Востаннє редагувалось 31.7.10 16:49 користувачем Корнелия, всього редагувалось 1 раз.

Корнелия
*

Повідомлення Корнелия » 28.7.10 07:08

А консьерж увольнять смысла нет,я просто платить за услуги не буду.Смысл их работы,если впускает не записывает к кому,а то и вообще отсутсвуют на месте.

Корнелия
*

Повідомлення Корнелия » 28.7.10 15:04

Сегодня приходил следак,осмотрел место происшествия.Сказал,на Оболони угонов огромное количество.Вчера задержали тварюку,который угнал около 18 велов!!!Милиция работает,Куренёвку говорит прижали,поэтому там так вчера шифровались.Искать поеду завтра на Троещину,посмотрю,как там бизнес краденных велов процветает.Чудеса бывают редко,но поработать тоже надо,в память дорогому другу,одна мысль,что его разобрали приводит в ужас

117
*

Повідомлення 117 » 31.7.10 14:35

сьогодні мене на оболонській набережній зупинив чувак в цивільному показуючи ксіву і попросив щоб я йому сказав номер рами чи є документи і все таке..... документів яксно що нема, записав номер рами, мої дані і я собі поїхав далі ) в нього там типу блокнот був в якому дофіга записаних номерів рам і тп і тд...... і роздруковані листочки походу з даними викрадених велосипедів.....
Всі межі тільки в твоїй голові!

Корнелия
*

Повідомлення Корнелия » 31.7.10 16:43

Да малоприятно такие ситуации.Милиция конечно же работает,но проблема глобальная.Шанс найти обычный, как у меня вел ,низок.Не перетрусишь весь Киев,одна Троещена меня поразила,огромный район и сколько велов там!Найти можно при везении только неординарный велик,чтоб не такой как у многих.А моих айси тысячи по Украине и особые приметы в виде царапин на раме справа,не помогут.Я уже смирилась с этой кражей,жаль только что сезон не докатала,тем более я осень люблю.А в нашем подъезде вынесли ещё вел пацана малого.Взломали замки, так как и у меня, зашли в тамбор и унесли,прихватив ещё палатку и всякой всячины для активного отдыха.Выносят всё!Но любая подобная деятельность закончится плохо.Вопрос только во времени.

Maksym

Повідомлення Maksym » 31.7.10 17:32

Востаннє редагувалось 6.3.12 23:59 користувачем Maksym, всього редагувалось 1 раз.

117
*

Повідомлення 117 » 31.7.10 17:54

Шанс найти обычный, как у меня вел ,низок.
так, але якщо дивитися на власників - шанси збільшуються..... по вигляду велосипедиста можна зрозуміти чи може бути в нього такий байк чи ні...... і коли на Бергамоті їде якийсь бомж чи нарік, то ніби все ясно.... саме і таких потрібно шукати.... і не по набережних і в парках, а у дворах і біля кіосків з пивом..... може у того наріка який вкрав байк купив його знайомий для дитини по дєшовці, до дитини можна підїхати і розглянути байк на наявність царапин і зрозуміти ваш чи не ваш.... більшість велосипедів саме так і знаходиться..... сам читаю часто цю гілку форуму і намагаюся запамятати , щоб можливо як побачу щось підозріле, то дам знати.... Успіхів!

Yaroslav
* * *

Повідомлення Yaroslav » 31.7.10 20:28

сьогодні мене на оболонській набережній зупинив чувак в цивільному показуючи ксіву і попросив щоб я йому сказав номер рами чи є документи і все таке
"Чувак" у цивільному (!) зупиняє (цікаво, як?), показує ксиву з петрівки і вимагає номер рами, персональні дані і все таке?! Я не юрист, тому не можу дати обгрунтовану оцінку таких дій, але чомусь мені здається, що наша міліція навіть пальцем ворушити з приводу якихось дитячих вєліків не буде, не те, щоб стирчати на спеці у вихідний день і ретельно переписувати номера рам і персональні дані (для чого записувати, для чого персональні дані?) всіх, хто там мав щастя проїхати. Швидше за все мала місце якась афера, і наступного разу, вже знаючи, де ти живеш, відловлять з таким самим роздрукованим листком, де буде вже твій номер рами. Або навідаються за вказаною адресою перевірити, чи не зберігаеш ти, випадково, свій лясік в коридорі ;).

Хотілося б почути оцінку правомірності таких дій. Можливо, поки не пізно, накатати заяву до тієї ж самої міліції? ;) Хоча, жалітися в міліцію на міліцію в країні кумів і сватів смішно, але ж раптом диво якесь станеться...

Maksym

Повідомлення Maksym » 31.7.10 20:41

117
*

Повідомлення 117 » 31.7.10 21:12

сьогодні мене на оболонській набережній зупинив чувак в цивільному показуючи ксіву і попросив щоб я йому сказав номер рами чи є документи і все таке
"Чувак" у цивільному (!) зупиняє (цікаво, як?), показує ксиву з петрівки і вимагає номер рами, персональні дані і все таке?! Я не юрист, тому не можу дати обгрунтовану оцінку таких дій, але чомусь мені здається, що наша міліція навіть пальцем ворушити з приводу якихось дитячих вєліків не буде, не те, щоб стирчати на спеці у вихідний день і ретельно переписувати номера рам і персональні дані (для чого записувати, для чого персональні дані?) всіх, хто там мав щастя проїхати. Швидше за все мала місце якась афера, і наступного разу, вже знаючи, де ти живеш, відловлять з таким самим роздрукованим листком, де буде вже твій номер рами. Або навідаються за вказаною адресою перевірити, чи не зберігаеш ти, випадково, свій лясік в коридорі ;).

Хотілося б почути оцінку правомірності таких дій. Можливо, поки не пізно, накатати заяву до тієї ж самої міліції? ;) Хоча, жалітися в міліцію на міліцію в країні кумів і сватів смішно, але ж раптом диво якесь станеться...

Як зупиняє? Я просто їхав, він щось казав і показував якесь посвідчення типу...... я не чув, що він казав, бо був у навушниках, стало чомусь цікаво, вирішив зупинитися, він підбіг до мене і пояснив що продяться типу оперативно-пошукові роботи, так як на оболонській набережній за останній тиждень було викрадено приблизно 50 байків.... попросив сказати номер рами, і особисті дані..... а цікаво що було б, якщо б я не зупинився) Будь який працівник міліції має право попросити документи і документи на транспорт.... єдине що мені здалося дивним так це те що він не просив мене нічо предявляти(окрім паспорту на байк якого я не маю звичайно), а просто записував те що я казав..... а впринципі я ж міг і взагалі лєву адресу і прізвище сказати.... я сказав чесно, мені пофіг, нехай знайють де знаходиться такий то байк..... він і так стоїть біля ліжка, а у місті я ніде не залишаю , а сказати що на мій байк є заява і він крадений - нереально, бо таких більш в Україні походу немає і я маю повно фоток і відео в різний час що саме я на ньому катався, тому і не парюся.....

Yaroslav
* * *

Повідомлення Yaroslav » 31.7.10 23:04

пояснив що продяться типу оперативно-пошукові роботи, так як на оболонській набережній за останній тиждень було викрадено приблизно 50 байків.... попросив сказати номер рами, і особисті дані
З таким самим успіхом він міг би аргументувати свою вимогу тим, що венера в сузір*ї скорпіона. Вимога логічно ніяк не пов*язана з тим, що мало б бути її причино. 50 -- це афігенно багато, наврядчи там взагалі сумарно стільки народу їздить. Можна зрозуміти перевірку номера рами на наявність в переліку краденого, але записування всіх підряд буде мати сенс тільки в тому випадку, коли крадуть величезними обсягами, і перелік на папірці застаріває через 10 хвилин після того, як був надрукований, так як за цей період ще десяток вкрали. Але ж не крадуть такими обсягами... Інформацію, яку надає людина про себе, не перевіряють (чи перевіряють?), відповідно вона не потрібна і є, можливо, лише відволікаючим маневром. А ось номер рами 100% достовірний, так як переписується напряму з рами. Питання для чого комусь номер рами? Різко підняти рівень розкриття злочинів, виловивши набережних катальщиків із записаними номерами? Забирати вєли, пред*являючи "посвідчення" і вірний номер рами (людина буде дезорієнтована перші хвилини, тому може просто віддати)?

Тому питання: 1) Чи був у велоодязі/шоломі? Якщо ні, то ще можна зрозуміти, чого зупинили, якщо так -- то ще дивніше. 2) Чи не питали про наявність документів на вєл, не з собою, а взагалі? Це питання могло бути непрямим, можливо питали про щось, що може вказати на наявність/відсутність документів.

Lone Wolf
* * * *

Повідомлення Lone Wolf » 2.8.10 15:42

Yaroslav не говоріть несенітниць. Оперативно-пошукові дії провдять не ППСеики,а опера(на те й дії і оперативні). Опера ходят в штатському.
Номер рами і ваші дані записуються, для того, аби по повернені в РОВД пробити по базі.
Тим паче вам ніхто не заважає, переписати дані зупинвшого вас опера. або просто подзвонити 102 чи в РОВД і запитати, чи дійсно у там працює такий-то, і чи відпрацьовує він зараз справу по крадіжках велосипедів.
Також, навіть якщо номер рами числиться у крадених у вас вєл ніхто не забере, просто так. Буде складено протокол де все буде пояснено і роз’яснено.. Тож виключаємо параною.

Код: Виділити все

(__) (oo) /------\/ / | || * /\---/\ ~~ ~~ ...."Have you mooed today?"...

muher
* * * *

Повідомлення muher » 7.8.10 09:20

Немного не в тему, но все же..
А вот что если велик без паспорта - по частям собран и совсем не похож на стандартную комплектацию как для этой рамы ?
Слово не воробей. Ничто не воробей, кроме самого воробья.

Джон
*

Повідомлення Джон » 7.8.10 15:07

Сделай себе татуировку с номером рамы на груди, всегда ходи в велоодежде чтоб тебя за веллера принимали, а ну и фоток наделай где ты на велосипеде этом:) А если серьезно то пес его знает, не останавливайся по просьбам всяких подозрительных людей в штатском да и все.

Shureg

Повідомлення Shureg » 11.8.10 13:58

вставлю своих 5 копеек.
1: Опера и всякие там ППСники, не имеют никакого законного права останавливать тебя на дороге. это могут делать ГАИшники. и то, с объяснением ВНЯТНОЙ причины остановки (отмазка типа "проведення опєрації "НаркОмани на вэлосипедах" - законной силы не имеют).
2: Документы на вел , ты с собой возить не обязан (курим ПДД , раздел 6).
3: Изымать велосипед на месте,даже со всякими там бумажками, тоже никто никакого права не имеет. Всё имущество изымается ТОЛЬКО через суд.
По этому, убедительно прошу, ни в коем случае не останавливаться по требованию всяких "штатских оперов", во избежание развода.
Bike2Work!
UT4UTI

muher
* * * *

Повідомлення muher » 12.8.10 11:35

понял
благодарю

автору темы - удачи
Слово не воробей. Ничто не воробей, кроме самого воробья.

velozapchasti
новичок
новичок

Повідомлення velozapchasti » 12.8.10 15:31

Востаннє редагувалось 12.12.12 17:43 користувачем velozapchasti, всього редагувалось 1 раз.

velozapchasti
новичок
новичок

Повідомлення velozapchasti » 12.8.10 15:32

Повернутись до “Вкрадені велосипеди”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість