так, але якщо дивитися на власників - шанси збільшуються..... по вигляду велосипедиста можна зрозуміти чи може бути в нього такий байк чи ні...... і коли на Бергамоті їде якийсь бомж чи нарік, то ніби все ясно.... саме і таких потрібно шукати.... і не по набережних і в парках, а у дворах і біля кіосків з пивом..... може у того наріка який вкрав байк купив його знайомий для дитини по дєшовці, до дитини можна підїхати і розглянути байк на наявність царапин і зрозуміти ваш чи не ваш.... більшість велосипедів саме так і знаходиться..... сам читаю часто цю гілку форуму і намагаюся запамятати , щоб можливо як побачу щось підозріле, то дам знати.... Успіхів!Шанс найти обычный, как у меня вел ,низок.
"Чувак" у цивільному (!) зупиняє (цікаво, як?), показує ксиву з петрівки і вимагає номер рами, персональні дані і все таке?! Я не юрист, тому не можу дати обгрунтовану оцінку таких дій, але чомусь мені здається, що наша міліція навіть пальцем ворушити з приводу якихось дитячих вєліків не буде, не те, щоб стирчати на спеці у вихідний день і ретельно переписувати номера рам і персональні дані (для чого записувати, для чого персональні дані?) всіх, хто там мав щастя проїхати. Швидше за все мала місце якась афера, і наступного разу, вже знаючи, де ти живеш, відловлять з таким самим роздрукованим листком, де буде вже твій номер рами. Або навідаються за вказаною адресою перевірити, чи не зберігаеш ти, випадково, свій лясік в коридорісьогодні мене на оболонській набережній зупинив чувак в цивільному показуючи ксіву і попросив щоб я йому сказав номер рами чи є документи і все таке
"Чувак" у цивільному (!) зупиняє (цікаво, як?), показує ксиву з петрівки і вимагає номер рами, персональні дані і все таке?! Я не юрист, тому не можу дати обгрунтовану оцінку таких дій, але чомусь мені здається, що наша міліція навіть пальцем ворушити з приводу якихось дитячих вєліків не буде, не те, щоб стирчати на спеці у вихідний день і ретельно переписувати номера рам і персональні дані (для чого записувати, для чого персональні дані?) всіх, хто там мав щастя проїхати. Швидше за все мала місце якась афера, і наступного разу, вже знаючи, де ти живеш, відловлять з таким самим роздрукованим листком, де буде вже твій номер рами. Або навідаються за вказаною адресою перевірити, чи не зберігаеш ти, випадково, свій лясік в коридорісьогодні мене на оболонській набережній зупинив чувак в цивільному показуючи ксіву і попросив щоб я йому сказав номер рами чи є документи і все таке.
Хотілося б почути оцінку правомірності таких дій. Можливо, поки не пізно, накатати заяву до тієї ж самої міліції?Хоча, жалітися в міліцію на міліцію в країні кумів і сватів смішно, але ж раптом диво якесь станеться...
З таким самим успіхом він міг би аргументувати свою вимогу тим, що венера в сузір*ї скорпіона. Вимога логічно ніяк не пов*язана з тим, що мало б бути її причино. 50 -- це афігенно багато, наврядчи там взагалі сумарно стільки народу їздить. Можна зрозуміти перевірку номера рами на наявність в переліку краденого, але записування всіх підряд буде мати сенс тільки в тому випадку, коли крадуть величезними обсягами, і перелік на папірці застаріває через 10 хвилин після того, як був надрукований, так як за цей період ще десяток вкрали. Але ж не крадуть такими обсягами... Інформацію, яку надає людина про себе, не перевіряють (чи перевіряють?), відповідно вона не потрібна і є, можливо, лише відволікаючим маневром. А ось номер рами 100% достовірний, так як переписується напряму з рами. Питання для чого комусь номер рами? Різко підняти рівень розкриття злочинів, виловивши набережних катальщиків із записаними номерами? Забирати вєли, пред*являючи "посвідчення" і вірний номер рами (людина буде дезорієнтована перші хвилини, тому може просто віддати)?пояснив що продяться типу оперативно-пошукові роботи, так як на оболонській набережній за останній тиждень було викрадено приблизно 50 байків.... попросив сказати номер рами, і особисті дані
Код: Виділити все
(__)
(oo)
/------\/
/ | ||
* /\---/\
~~ ~~
...."Have you mooed today?"...
Повернутись до “Вкрадені велосипеди”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість