28 січня. Київ. К-тр. Супутник. Метал фест 54 тонни

Для обговорення концертів, вистав, книжок, фільмів.....та iн.

chaos
* *
Стать:чол

Повідомлення chaos » 16.1.05 23:57

Нажаль, Flying на сейшні не буде... Це вже точно відомо.
the sense of life is great and noble

Andrew (enemy)
*

Повідомлення Andrew (enemy) » 18.1.05 00:31

А хоч всі інші будуть?

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 29.1.05 00:23

Нажаль, Flying на сейшні не буде... Це вже точно відомо.
нажаль а може і на щастя Озолін обрав покатушку по росії, замість української аудиторії...
ну ок .ми йому це запам'ятаємо
А хоч всі інші будуть?
всі ініші були, в цілому сєйшн видався не поганим, вразила робота сік'юріті, скнят заспокоїли швидесенько...
і що дивно. я раніше ніколи не зустрічав на сєйшенах особин у міліцєйській формі, а тут така новина %)

холі блад просто вразили своєю ідеологією перемінною, ще декілька років вони були затятими хрестиянами, респект Крокодилу, коли назвав їх вайт металом, я довго сміявся, ну от а сьогодні, тобто вже вчора я почув веселенький такий паган з вокалом аля вайт пауер... дивизна та й годі

окремий респект флешшгору. не лише зате, що довели мій організм до виснаження. а й за те, що поставили на місце ментал демайс, повісивши помаранчевий шарф на ударну установку....

коротче кажучи мені сподобалося....

chaos
* *

Повідомлення chaos » 29.1.05 20:06

[нажаль а може і на щастя Озолін обрав покатушку по росії, замість української аудиторії...
ну ок .ми йому це запам'ятаємо
в москву Вітя скоріш за все поїде найближчим часом, але за дисками з новеньким альбомом Flying :), якщо ти маєш на увазі цю поїздку... з 10 жовтня в московію на союз надійшов зведений матеріал, за два тижні він був вже відмастерений, а "Союз" і досі не може випустити диски... :x, вірніше проблеми були з обкладинками, диски давно вже готові.

щодо неучасті Flying у минулому фестивалі, то мені здається, були якійсь певні проблеми з організацією... через це вони зняли свою заявку в останній момент і з Cannibal Corpse (добре, що сейшн і не відбувся, а то знову був би колгосп), хоча за попередніми домовленостями Flying мали тоді бути єдиною бандою з України, що грали б з Cannibal Corpse... а коли почалося роздуття з концерту Cannibal Corpse фестивалю за участю 5 груп, то й почався колгосп, в якому Flying участі брати не захотіли!

якщо так буде й надалі, то в Києві ми можемо й не побачити живих виступів Flying. :(

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 29.1.05 20:55

чесно? я не жалкую, що може і не почую флаінг, і наслухався озоліна по роксу декілкьа років тому, його впевненсть у тому що ілаінг то мега гурт, переважає навіть інфєрно...

мені сумно чрез те, що в україні дуже багато гуртів непаганих, а ена сєшнах виступають одні й ті самі, обридло....

доречі, цікаво, якою стороною вони взагалі мали б бут на каннібалах?

chaos
* *

Повідомлення chaos » 30.1.05 23:49

чесно? я не жалкую, що може і не почую флаінг, і наслухався озоліна по роксу декілкьа років тому, його впевненсть у тому що ілаінг то мега гурт, переважає навіть інфєрно...
якщо ти лідер і за сумісництвом менеджер банди, впевненність у тому, що саме твій гурт є дійсно мега (якщо ти сам, може, даєш трешу в якійсь банді, то зрозумієш мене) - в цьому немає нічого поганого - це лише впевненність у своїй справі - даруймо це вікторові. я так гадаю, що то все заздрісники (у кого ще з України є контракт з союзом?) пишуть по форумах, як флаїнги всіх дістали... :x
доречі, цікаво, якою стороною вони взагалі мали б бут на каннібалах?
канібалів в європейському турі супроводжувала якась шведська контора (теж брутальщики - я не пам"ятаю назви, бо зараз не дуже цікавлюся таким напрямком), а з місцевих, за попередніми домовленостями, першими мали виступати флаїнги.
коли ж організатори почали з приїзду канібалів робити черговий метал-фест, вітя і компанія відмовилися від виступу.
заради об"єктивності треба додати, що стилістично флаїнги не вписувались у ту брутальну компанію, флешгор були б куди доречнішими.

новий матеріал флаїнг дещо відрізняється від попередніх альбомів, що багатьох здивує. відкривши трохи завісу, можу сказати, що в одній з пісень ми почуємо старий добрий озолінівський гроулінг (а не скрімінг, як це завжди було у флаїнгів), та в тій же пісні - інтро на класичній гітарі :)
союзівці ніяк не надрукують обкладинки... як тільки так і одразу новий альбом буде в Києві!

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 31.1.05 00:20

я нажаль не граю у групі, та взагалі не маю ніякої музичної освіти, але чесно кажучи мене влаінг дістав давно, так вони грають достойно, але стрибання оп сцені озоліна викликають лише посмішку...

а те що він впевнений в тому що вони найкращі, то є добре, але треба знати міру...

у нас їснує безліч молодих команд, котрі здатні конокурувати флаєнгу на сцені, лишень треба їм також давати висловитися, адже на сцені чутно всі одні й ті самі команди, а це дуже сумно :(

новий альбомчик послухати цікаво, але я його купувати за 30 грн не стану....

chaos
* *

Повідомлення chaos » 31.1.05 00:40

у нас їснує безліч молодих команд, котрі здатні конокурувати флаєнгу на сцені, лишень треба їм також давати висловитися, адже на сцені чутно всі одні й ті самі команди, а це дуже сумно :(

новий альбомчик послухати цікаво, але я його купувати за 30 грн не стану....
минулого року у флаїнгів в було 7 живих виступів (три з них - в білорусі), так що збережи свій гнів з цього приводу краще на інферно. хоча я вважаю, що для рок команди чим більше сейшнів тим краще, та й флайнгам вони не завадять. наскільки мені відомо, в концертах трьох флаїнги не брали участь саме через організацію. ну що можна сказати, коли в к-т "ленінград" в так званій "гримерці" за сценою шастають всі хто попало, сперли шкіряні штани одного з учасників гурту, а там були і інструменти недешеві (рівня деоре ХТ - для порівняння;))
молоді команди себе проявляють саме на таких солянках-фестивалях, де багато виконавців, і можна порівнювати і обирати собі до вподоби.

в мене є друг, в нього 80% в домашній колекції - ліцензійні, фірмові диски. так що 30 грн. за диск з поліграфією, в катронній обкладинці з сріблястим тисненним лого (так я тобі всі таємниці розповім! :)) - не так вже й багато...

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 31.1.05 15:03

нуу...
іферно мені наприклад вже просто обридло, я їх чув вживу разів 5 не меньше, на протязі двох останніх років...
так що без коцертів вони не сидять.... нажаль = )

а флаінг ще не доріс до рівня, коли їм треба виступати на модних фестах, без купи гуртів, імхо.

Повернутись до “Культурне життя України: турбота про духовну спадщину країни, та культурний розвиток генофонду нації”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей