нажаль а може і на щастя Озолін обрав покатушку по росії, замість української аудиторії...Нажаль, Flying на сейшні не буде... Це вже точно відомо.
всі ініші були, в цілому сєйшн видався не поганим, вразила робота сік'юріті, скнят заспокоїли швидесенько...А хоч всі інші будуть?
в москву Вітя скоріш за все поїде найближчим часом, але за дисками з новеньким альбомом Flying[нажаль а може і на щастя Озолін обрав покатушку по росії, замість української аудиторії...
ну ок .ми йому це запам'ятаємо
якщо ти лідер і за сумісництвом менеджер банди, впевненність у тому, що саме твій гурт є дійсно мега (якщо ти сам, може, даєш трешу в якійсь банді, то зрозумієш мене) - в цьому немає нічого поганого - це лише впевненність у своїй справі - даруймо це вікторові. я так гадаю, що то все заздрісники (у кого ще з України є контракт з союзом?) пишуть по форумах, як флаїнги всіх дістали...чесно? я не жалкую, що може і не почую флаінг, і наслухався озоліна по роксу декілкьа років тому, його впевненсть у тому що ілаінг то мега гурт, переважає навіть інфєрно...
канібалів в європейському турі супроводжувала якась шведська контора (теж брутальщики - я не пам"ятаю назви, бо зараз не дуже цікавлюся таким напрямком), а з місцевих, за попередніми домовленостями, першими мали виступати флаїнги.доречі, цікаво, якою стороною вони взагалі мали б бут на каннібалах?
минулого року у флаїнгів в було 7 живих виступів (три з них - в білорусі), так що збережи свій гнів з цього приводу краще на інферно. хоча я вважаю, що для рок команди чим більше сейшнів тим краще, та й флайнгам вони не завадять. наскільки мені відомо, в концертах трьох флаїнги не брали участь саме через організацію. ну що можна сказати, коли в к-т "ленінград" в так званій "гримерці" за сценою шастають всі хто попало, сперли шкіряні штани одного з учасників гурту, а там були і інструменти недешеві (рівня деоре ХТ - для порівняння;))у нас їснує безліч молодих команд, котрі здатні конокурувати флаєнгу на сцені, лишень треба їм також давати висловитися, адже на сцені чутно всі одні й ті самі команди, а це дуже сумно
новий альбомчик послухати цікаво, але я його купувати за 30 грн не стану....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей