Візьмемо попутника-хлопця в Абхазію. Липень.

форум для тих, хто збирається поїхати в похід на велосипедах
beatleman
*
Візьмемо попутника-хлопця в Абхазію. Липень.

Повідомлення beatleman » 10.6.09 17:23

Візьмемо попутника-хлопця в Абхазію. Нас двоє (boy&girl, 31 і 23 роки), на шосейниках (але це не принципово, бо рекорди швидкості ставити не будемо - їхатимемо 80-100 км за день, а в горах ще меньше).

Вирушаємо десь в середині липня або в першій половині. Потягом у Крим (ми - з Києва), далі на колесах. Через Керч, російським узбережжям. В Абхазії також берегом. Можливий заїзд на Ріцу, а так горами (бездоріжжям) їхати не будемо. Цим маршрутом один з нас їздив 2 роки тому до Сухумі. Цього разу напевно поїдемо до Ткварчелі.

Варіант 2, лайт: потягом аж до Адлера, далі так само.

Розраховуємо на півтора-два тижні. Намет, рюкзаки, спальники і все таке... Ночуємо де прийдеться.

Пробний виїзд з кандидатом в кінці червня з Києва на Чернігівщину (хоча можливий і західноукраїнський варіант).
Востаннє редагувалось 12.6.09 17:52 користувачем beatleman, всього редагувалось 1 раз.

gansklinge
* * *
Стать:чол

Re: Візьмемо попутника-хлопця в Абхазію. Липень.

Повідомлення gansklinge » 11.6.09 02:12

Привет,я Роман с Киева ,34 года,велик- есть и кк, а на шоссер похож у меня гибрид ,, белуга спид,, бергамонт, с рулем бараном,снаряга есть,опыт походов есть,Крым -Карпаты многодневки. Очень интересна ваша поездка,с удовольствием бы поучаствовал .Можно по подробней по числам старта и бюджету? Планируете ехать в середине июля?
Хадзиме!

vonnah
* * * *
Контактна інформація:

Повідомлення vonnah » 11.6.09 07:39

на майские были там, по вашему маршруту, посмотрите отчет и фотки, может пригодится.

От себя - середина июля - не сильно ли жарко крутить, да еще и по 100 кил в день?
Справжній DownHill - це з гори, вночі, в лісі, без гальм, без світла, без шолома, без вела, п'яним і голим(с)ЮдАлекс і взимку!!!

beatleman
*

Повідомлення beatleman » 12.6.09 17:18

То gansklinge: написав в пп.
То vonnah: дякую. почитаємо, подивимось...
середина июля - не сильно ли жарко крутить, да еще и по 100 кил в день?
Я згоден, але у нас як в тій пісні: к сожаленью отпуск только раз в году.

Вовчик
* * * *

Повідомлення Вовчик » 13.6.09 10:26

Ребят, а вы точно знаете ситуацию в том регионе?
Мне например не очень понравилось убегать от руских танков в прошлом августе. А моим знакомым очень запомнилось "общение" с рускими же погранцами. А еще в абхазии "очень любят" украинцев и всячески помогают нам :)

по моему скромному мнению:
почему бы не рассмотреть Аджарию, как безопасную альтернативу вашему маршруту? Хотя это конечно мысли вслух - вы все равно сделаете по-своему :)
Увидив, что я плюнул на его драгоценную машинку, выбежал и бежал за мной, пытаясь плюнуть на багажник мне... вообщем козлов куча (с)

beatleman
*

Повідомлення beatleman » 13.6.09 18:29

Ребят, а вы точно знаете ситуацию в том регионе?
Мне например не очень понравилось убегать от руских танков в прошлом августе. А моим знакомым очень запомнилось "общение" с рускими же погранцами. А еще в абхазии "очень любят" украинцев и всячески помогают нам :)
Ситуація перевірена мною особисто два роки тому (див. вище), і можу сказати абсолютно щиро, що ті 10 днів були одними з найпрекрасніших у моєму житті. Наскільки мені відомо, за цей час там майже нічого не змінилось ні в гіршу, ні на жаль в кращу сторону. Так, там є люди котрі не люблять українців, особливо "со Львова" - але ж такі є і у нас, чи не правда? Так, там можна зустріти нарваних мєсних - але ж це явище класичне і за ним не треба виїзджати з України. І з російським офіцером в Сухумі мені теж довелось "душевно" поспілкуватись. От лише щодо танків не знаю, не бачив...
А з іншого боку, звичайні прості люди, яких абсолютна більшість, вони такі ж нормальні як і ми з вами. І, можеш не вірити, але після приїзду додому я висилав новим знайомим абхазцям наші спільні фото зі словами подяки. І серед них були ті які знали що я "бандеровец".
почему бы не рассмотреть Аджарию, как безопасную альтернативу вашему маршруту? Хотя это конечно мысли вслух - вы все равно сделаете по-своему :)
Вовчик, якщо ти так підкований в тамтешній ситуації, то мав би знати, що ні з Росії, ні з Абхазії тебе в Грузію ніхто не випустить... А інакще як потрапити в Аджарію? Хіба морем :) ? Я давно хочу в Аджарію і з радістю поїду якщо ти підкажеш можливий спосіб.

Вовчик
* * * *

Повідомлення Вовчик » 15.6.09 07:26

Вовчик, якщо ти так підкований в тамтешній ситуації, то мав би знати, що ні з Росії, ні з Абхазії тебе в Грузію ніхто не випустить... А інакще як потрапити в Аджарію? Хіба морем :) ? Я давно хочу в Аджарію і з радістю поїду якщо ти підкажеш можливий спосіб.
Я много чего не знаю в нынешней ситуации по Грузии... Да и не предлагал я ехать вам транзитом, через росию. Конечно же аджария доступна либо паромом (я уверен что они ходят на Поти), либо авиа (ребята недавно летали в Тбилиси за 250 долл. в оба конца).
......
За два года в Абхазии много что изменилось (особенно в прошлом августе-сентябре), и я уверен что спокойнее там не стало. Особенно после "отсоединения" от Грузии. Многие люди почуствовали "свободу" и безнаказанность.
......
Я ни за что не агитирую, решать вам.
Уверен что вы хотите отдохнуть, а не зависеть от ситуации.

П.с: зачем ехать в Абхазию, если ты уже там был?
В том регионе еще много интересного осталось... Например Аджария + Турция. Или Грузия + Армения. :)
Увидив, что я плюнул на его драгоценную машинку, выбежал и бежал за мной, пытаясь плюнуть на багажник мне... вообщем козлов куча (с)

VELOTOUR
* * * * *

Повідомлення VELOTOUR » 15.6.09 11:15

Если ухватить билеты по акции Crazy Friday от Аэросвита, то перелет по ближнему зарубежью (в том числе и Киев-Тбилиси-Киев) обойдется всего в 99у.е. (правда, еще придется доплатить за вел).
Подорож - це єдине набуття, яке робить тебе по-справжньому заможним.

gansklinge
* * *

Повідомлення gansklinge » 18.6.09 10:27

Мне очень жаль ,но вынужден отказаться от поездки. В связи с нагрузкой на работе в дни похода, необходимо физическое присутсвие в Киеве.
Хадзиме!

beatleman
*

Повідомлення beatleman » 18.6.09 13:40

Та нічого, може якось іншим разом...

beatleman
*

Повідомлення beatleman » 22.6.09 13:21

Вже маємо квитки на 12 число. В Сімферополі - 13-го вдень. Звідти автобусом до Керчі, а далі - крутимо, крутимо, крутимо...
Нас все ще двоє.

vonnah
* * * *
Контактна інформація:

Повідомлення vonnah » 22.6.09 13:35

Вже маємо квитки на 12 число. В Сімферополі - 13-го вдень. Звідти автобусом до Керчі, а далі - крутимо, крутимо, крутимо...
Нас все ще двоє.
имело смысл сделать пересадку в Джанкое на Керченский "дизель" !
Справжній DownHill - це з гори, вночі, в лісі, без гальм, без світла, без шолома, без вела, п'яним і голим(с)ЮдАлекс і взимку!!!

beatleman
*

Повідомлення beatleman » 22.6.09 14:25

Упс... Таки правда. Може підкажеш о котрій годині він з Джанкоя їде?

vonnah
* * * *
Контактна інформація:

Повідомлення vonnah » 22.6.09 15:04

Упс... Таки правда. Може підкажеш о котрій годині він з Джанкоя їде?
все есть на сайте УкрШпалаДороги

Код: Виділити все

616 симферополь керчь 31.05-30.06.2009 ежедневно джанкой 1.01 1.34 керчь 7.24 613П джанкой керчь круглогодично ежедневно джанкой 5.57 керчь 11.50 90 беспересадочный вагон днепропетровск керчь круглогодично ежедневно джанкой 4.25 5.57 керчь 11.50 192 москва керчь 2.07-30.08.09 по четным джанкой 7.36 7.55 керчь 12.10 222К киев керчь 2.06-30.08.09 ежедневно;2.09-14.09.09 по четным джанкой 7.45 8.05 керчь 13.31 97 москва керчь 31.05-1.10.09 ежедневно джанкой 11.54 12.14 керчь 16.51 28К беспересадочный вагон киев керчь с 17.09.09 ежедневно джанкой 9.29 14.15 керчь 19.46 655Ш херсон керчь круглогодично ежедневно джанкой 18.38 18.58 керчь 23.55 110 беспересадочный вагон львов керчь 5.06-27.08.09 по нечетным джанкой 18.38 18.58 керчь 23.55
не красиво смотрится, по сему всем смотреть сюда http://www.uz.gov.ua/?m=services.transp ... ra6&lng=ru
ввести Джанко - Керчь и получить ответ

Egor
*

Повідомлення Egor » 24.6.09 12:55

Конечно, может вы знаете, но!

Въезд для граждан Украины в Абхазию с 29 апреля 2009 года строго по загранпаспортам!
Мы 1 мая 2009 года узнали об этом на вокзале в Днепропетровске. В абхазию не пустили... Пришлось ходить с рюкзаками вокруг Красной Поляны...

vonnah
* * * *
Контактна інформація:

Повідомлення vonnah » 24.6.09 13:09

Конечно, может вы знаете, но!

Въезд для граждан Украины в Абхазию с 29 апреля 2009 года строго по загранпаспортам!
Мы 1 мая 2009 года узнали об этом на вокзале в Днепропетровске. В абхазию не пустили... Пришлось ходить с рюкзаками вокруг Красной Поляны...
мы тоже на это нарвались, но уже в Адлере :( пришлось разделиться, вот даже эта объява на переходном пункте
Зображення

мангуст
* *

Повідомлення мангуст » 24.6.09 22:54

а стоит ли туда ехать вообще в эти неспокойные времена? да еще рисковать не только своей головой...http://www.unian.net/rus/news/news-322831.html кремль не успокоится пока не раздавит Грузию. на Чечне натренировались.

Вовчик
* * * *

Повідомлення Вовчик » 25.6.09 10:37

а стоит ли туда ехать вообще в эти неспокойные времена? да еще рисковать не только своей головой...http://www.unian.net/rus/news/news-322831.html кремль не успокоится пока не раздавит Грузию. на Чечне натренировались.
Ребятам советы не нужны. Ребятам попутчик нужен 8)

vonnah
* * * *
Контактна інформація:

Повідомлення vonnah » 25.6.09 10:59

как говориться - зубов бояться, в ....... Абхазию не ехать!!!

beatleman
*

Повідомлення beatleman » 25.6.09 13:46

Мангуст, ти мені тут людей не відлякуй, блін!.. Недавно я спілкувався з людиною, котра побувала там в травні, чувак каже що у вересні поїде знову з дружиною. Всі страшилки - лише страшилки.

Повернутись до “Походи”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей