Не дивлячісь на усі перекори GPS та генштабівських мап, я все ж таки повернувся до рідного Коцюбинського

А тепер усе по порядку:
Подяка усій групі, що пройшла цей ФантастичноПрекраснийНеймовірноНезабутнійМаршрут :smt038
Сподіваюсь невеличкий відрізок по Бурульчі, хоч якось компенсував: Споглядання зірок у "Научному", Червоні печери, водоспад Су-Учхан біля яйли, та городище Джалман. Все це ми ще обов"язково подивимось але іншого разу.
Дякую МіМі що зібрав групу, незважаючи на те що перші не були на теорії, другі не були на практиці, треті не були в інтернеті, група все ж таки склалась.
Подяка Ігорю та Наташі - я просто пишаюсь вашим подружжям. Пройти ТААКИИИЙ похід.... ммммм, я від Вас просто в захваті. Ви молодці!!! що ще додати... ЛЮБОВ ПЕРЕМОЖЕ! КОХАЙТЕСЯ!!!

(нічого обіцяти не можу, але "напоминалочка" про Черногорію не дає мені спокійно спати).
Катя - і коня на ходу зупинить і дров напиляє, і по даунхілу спуститься - от за що мені подобаються
справжні Українські дівчата.
(окрема подяка за врятовану колінку під "еміне-баір-хосаром" - а то я вже думав на пузі повзти).
Oboroten - сподіваюсь зміг показати альтернативу асфальту. Хоч і не знаю сподобалось чи ні.
!!!Timer!!! - можеш сміливо з обох боків домальовувати ще по ОКЛИЧНОМУ знаку
"!". МЕГАГІГАГІПЕРІНФРАУЛЬТРАБАРДОВИЙ РЕСПЕКТ!
Вова - "Мовчання золото", чекаю на відгуки, поради ну і звісно фото.
Belfegor - но коментс, які можуть бути коментарі коли спиш з людиною в одній палатці а у неї ще і спальник з
правою блискавкою.

Після твоїх слів про pathfinder - зрозумів, що твій матрас вдався, мабудь і мазолей не натер
Pathfinder - обов"язково буде ((кручу глобус з заплющеними очима, тицяю пальцем)).
P.S: Подяка усім "пешим" туристам які побачивши нас робили так

Це дуже підбадьорює.
Подяка усім, хто повірив штурману, і не звернув в зворотню сторону.
Намагався зробити для Вас все що було в моїх силах.
Завжди Ваш Oasis /
P.S: Про обмін фотографіями та враженнями зможу сказати завтра