Я згоден, але у нас як в тій пісні: к сожаленью отпуск только раз в году.середина июля - не сильно ли жарко крутить, да еще и по 100 кил в день?
Ситуація перевірена мною особисто два роки тому (див. вище), і можу сказати абсолютно щиро, що ті 10 днів були одними з найпрекрасніших у моєму житті. Наскільки мені відомо, за цей час там майже нічого не змінилось ні в гіршу, ні на жаль в кращу сторону. Так, там є люди котрі не люблять українців, особливо "со Львова" - але ж такі є і у нас, чи не правда? Так, там можна зустріти нарваних мєсних - але ж це явище класичне і за ним не треба виїзджати з України. І з російським офіцером в Сухумі мені теж довелось "душевно" поспілкуватись. От лише щодо танків не знаю, не бачив...Ребят, а вы точно знаете ситуацию в том регионе?
Мне например не очень понравилось убегать от руских танков в прошлом августе. А моим знакомым очень запомнилось "общение" с рускими же погранцами. А еще в абхазии "очень любят" украинцев и всячески помогают нам![]()
Вовчик, якщо ти так підкований в тамтешній ситуації, то мав би знати, що ні з Росії, ні з Абхазії тебе в Грузію ніхто не випустить... А інакще як потрапити в Аджарію? Хіба моремпочему бы не рассмотреть Аджарию, как безопасную альтернативу вашему маршруту? Хотя это конечно мысли вслух - вы все равно сделаете по-своему
Я много чего не знаю в нынешней ситуации по Грузии... Да и не предлагал я ехать вам транзитом, через росию. Конечно же аджария доступна либо паромом (я уверен что они ходят на Поти), либо авиа (ребята недавно летали в Тбилиси за 250 долл. в оба конца).Вовчик, якщо ти так підкований в тамтешній ситуації, то мав би знати, що ні з Росії, ні з Абхазії тебе в Грузію ніхто не випустить... А інакще як потрапити в Аджарію? Хіба морем? Я давно хочу в Аджарію і з радістю поїду якщо ти підкажеш можливий спосіб.
имело смысл сделать пересадку в Джанкое на Керченский "дизель" !Вже маємо квитки на 12 число. В Сімферополі - 13-го вдень. Звідти автобусом до Керчі, а далі - крутимо, крутимо, крутимо...
Нас все ще двоє.
все есть на сайте УкрШпалаДорогиУпс... Таки правда. Може підкажеш о котрій годині він з Джанкоя їде?
Код: Виділити все
616 симферополь керчь 31.05-30.06.2009 ежедневно джанкой 1.01 1.34 керчь 7.24
613П джанкой керчь круглогодично ежедневно джанкой 5.57 керчь 11.50
90 беспересадочный вагон днепропетровск керчь круглогодично ежедневно джанкой 4.25 5.57 керчь 11.50
192 москва керчь 2.07-30.08.09 по четным джанкой 7.36 7.55 керчь 12.10
222К киев керчь 2.06-30.08.09 ежедневно;2.09-14.09.09 по четным джанкой 7.45 8.05 керчь 13.31
97 москва керчь 31.05-1.10.09 ежедневно джанкой 11.54 12.14 керчь 16.51
28К беспересадочный вагон киев керчь с 17.09.09 ежедневно джанкой 9.29 14.15 керчь 19.46
655Ш херсон керчь круглогодично ежедневно джанкой 18.38 18.58 керчь 23.55
110 беспересадочный вагон львов керчь 5.06-27.08.09 по нечетным джанкой 18.38 18.58 керчь 23.55
мы тоже на это нарвались, но уже в АдлереКонечно, может вы знаете, но!
Въезд для граждан Украины в Абхазию с 29 апреля 2009 года строго по загранпаспортам!
Мы 1 мая 2009 года узнали об этом на вокзале в Днепропетровске. В абхазию не пустили... Пришлось ходить с рюкзаками вокруг Красной Поляны...
Ребятам советы не нужны. Ребятам попутчик нужена стоит ли туда ехать вообще в эти неспокойные времена? да еще рисковать не только своей головой...http://www.unian.net/rus/news/news-322831.html кремль не успокоится пока не раздавит Грузию. на Чечне натренировались.
как говориться - зубов бояться, в ....... Абхазию не ехать!!!а стоит ли туда ехать вообще в эти неспокойные времена? да еще рисковать не только своей головой...http://www.unian.net/rus/news/news-322831.html кремль не успокоится пока не раздавит Грузию. на Чечне натренировались.
Мангуст, ти мені тут людей не відлякуй, блін!.. Недавно я спілкувався з людиною, котра побувала там в травні, чувак каже що у вересні поїде знову з дружиною. Всі страшилки - лише страшилки.а стоит ли туда ехать вообще в эти неспокойные времена? да еще рисковать не только своей головой...http://www.unian.net/rus/news/news-322831.html кремль не успокоится пока не раздавит Грузию. на Чечне натренировались.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість