Пещерные города Крыма(майские праздники)

форум для тих, хто збирається поїхати в похід на велосипедах
Marichka
* * * * *
Стать:жін

Повідомлення Marichka » 7.5.07 08:47

Вчера пообщалась с Анеттт, хочу уже вас всех увидеть и послушать сказки о том, что я пропустила:)
Dream a dream, make a wish, set a goal, step into the future with confidence and always be proud to be yourself;)))

Saoros
* * * *

Повідомлення Saoros » 7.5.07 08:51

Я тоже в таком отчаянии, в слезах. Не могла сегодня уснуть сама. В итоге не выспалась вовсе. Автоматом запарила с утра мюсли 3-ную порцию:)) Хочу обратно!

А дальше. Непонятные суетящиеся люди в метро. Каштаны, развернувшие листья, упирающиеся свечами в киевское небо. Умытый асфальт.
Муза плачет. Отчет будет, но позже.

Vick
* * * * *
Стать:чол

Повідомлення Vick » 7.5.07 09:07

Чмоге, пупсеги! ;-)
Я тоже вас всех нинавижу - низя же стока ржать, жрать, пить, лосить и матрасить! :anti:
Как теперь жить в этом жутко скучном и дождливом Киеве? :(

Ностальгические крошки - http://vick.io.com.ua/album37399_3
Жираф — это лошадь, выполненная по всем требованиям заказчика.

cunnilinux

Повідомлення cunnilinux » 7.5.07 09:14

Не могла сегодня уснуть сама.
работай над этим! :58:
;-)
ктулху прийде — порядок наведе

Oasis
* * * * *

Повідомлення Oasis » 7.5.07 23:34

Ми це зробили!!!
Нехай ті що піддавали сумніву наші можливості тепер з заздрістю споглядають на те як ми засмагли на сонечку, з подихом серця чекають на наш звіт, і перестануть спокійно спати коли побачуть фото і те, що вони пропустили ;)

А тепер бездарні, товсті шматки м"яса, я розкажу все, що про Вас думаю!!!
Те, що я дового не відписував, після того, як прибув додому, ще не означає, що я плакав чи сумував за кимось. Я просто сублімував всі ті приємні та незабутні враження, що накопичились під час походу, щоб усім висказати як же я всіх Вас НЕНАВИДЖУ!!!

Я настільки Вас НЕНАВИДЖУ, що хотів би усім дуже дуже подякувати.
Особиво:
Джеку - "Підкорювачу ВСІХ шляхів" :) Тепер я точно знаю що не існує ВІРНОЇ дороги - є лише дороги на яких ще не був!!!
Слава Капітану ДЖЕКУ!!! Підкидую шолом... ДЖЕК З НАМИ!!!
КАЧАЙТЕ ДЖЕКА!!! УРА УРА УРА!!!
ГРЕЧАНОЇ КАШІ ЙОМУ!!! ПОБІЛЬШЕ!!! ПОБІЛЬШЕ!!! :)
Belfegor - навіть не знаю як подякувати. Постійно згадую як ми намагалися від душі "лосити" і на швидкості 52.6 відстали від основної групи. Будемо тренуватись ;)
leta - тепер моє життя наповнене сенсом. Спочатку походу мені так хотілось все кинути і не вкручувати. Але коли знаєш що на наступному "привалі" буде масаж, або масаж на наступний день, або масаж у потягу, або масаж "коли завгодно" в Києві, одразу хочеться ЖИТИ!!! І натхнення є і сенс життя :)
Saoros - я так переймався що в поході буде невистачати спілкування. Який я щасливий що помилився. Так приємно було усвідомити що навіть на ЦВИНТАРІ можна знайти КОМПАНІЮ ;)
Annettt - без твого завзяття з квитками ми навіть не вирушили б з міста. От що означає професійний підхід до справи. :)
Vick - дякую за приємну компанію, і ти дійсно правий: стільки їсти, сміятись і матрасити не можна. Я весь поход скиглив щоб це робили принаймі вдвічі частіше, але в нас був жорсткий гарфік і ми не могли ні на секунду дозволити собі розслабитись ;)
Сергію - приємно бачити що ще залишились на цьому світі романтики. Що дарують дівчатам квіти, та зважаючи на холод діляться куртками. Не те що деякі тільки те і роблять що СТІБУТЬСЯ і шаряться доки інши вкручують і працюють. ((ПОВБИВАВБИ)). І за "4 сходинки" теж хотілося б подякувати! Я ЦЕ ЗРОБИВ!

Також подяка:
Анджеліні Джолі і Бреду Піту за приємну компанію в потягу, вино та допомогу при посадці на електричку. Сподіваюсь Містер і Місіс Сміт наступного разу будуть більш підготовлені і все ж таки зможуть приєднатись до наступних ВЕЛОпоходів.
Леоніду, Фараону та всім всім хто безпосередньо або опосередковано допомагав у цьому поході.

P.S: Якщо я когось чимось образив прошу вибачення.

P.S2: Руки нервово всталяють жовте скло в окуляри... серце стискається...
ЛЮБОВ ПЕРЕМОЖЕ! КОХАЙТЕСЯ!!!

D.i.m.m.e.X
* *

Повідомлення D.i.m.m.e.X » 8.5.07 21:03

А что вы с колесом делали???
приватні повідомлення заблоковано. Варіанти зв'язку - в профілі.

Vick
* * * * *

Повідомлення Vick » 8.5.07 21:22

А что вы с колесом делали???
Это результат падения на скоростном спуске с Тепе-Кермена.
К данному походу отношения не имеет, фотографии моих приключений с другой групой несколькими днями ранее. И ваще колесо не мое, на фотографии не я, хотя также катился кубарем в след данному герою ;-)
Жираф — это лошадь, выполненная по всем требованиям заказчика.

Повернутись до “Походи”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість