49-я параллель. Ужгород - Луганск. 26 мая - 16 июня 2012 г.

форум для тих, хто збирається поїхати в похід на велосипедах
Куница
* * *
Стать:жін
Re: 49-я параллель. Ужгород - Луганск. 26 мая - 16 июня 2012

Повідомлення Куница » 15.5.12 17:56

Альонка, подумай три, ні п"ять разів чи воно тобі потрібно!!! Уяви Інтела, який крутить педалі 20 років тому. Валера лось в вкадраті не дивлячись на його вік...але на наступний рік я вже вирішив, що з ним хоч на край світу. :friends: Цікаво...цілувати асфальт :eek:
Дык я ж о чем!!!! ЛО-О-ОСИИИ!!! Издалека видно!!!
Поэтому и не говорю что иду *oops*, а только подумаю))) Меня сама идея подкупает ехать долго и далеко! :good:
У меня не менее авантютное мероприятие намечено... если пройдем весь маршрут - то запишу себя в МикроминиЛосята!
Кстати я не знаю как Интел крутит педали! Ни разу не видела!!! :lol:
А вот на лыжах за ним гонялась - занимательное занятие! Не для слабонервных моей комплекции! :lol:

"klementiy" - Ой! А я тебя знаю??? :o Или вернее кто меня тут попалил!? :girl_impossible
Надо же куда то поехать летом... Буду копаться в инете дальше!

tokma
* *
Стать:чол
Контактна інформація:

Повідомлення tokma » 18.5.12 09:41

Написал в ... e-mail. Может не проходит? А какой грунт предстоит? У меня гибрид, и грязь месить я очень не люблю... Хотел бы втретиться, обсудить.

v@lery
* * * *

Повідомлення v@lery » 18.5.12 09:52

Написал в ... e-mail. Может не проходит? А какой грунт предстоит? У меня гибрид, и грязь месить я очень не люблю... Хотел бы втретиться, обсудить.
Грунты - полевые и лесные дороги. В сухую погоду вполне преодолимы для гибрида. А в дождь по таким дорогам и на МТБ не проедешь. :)
Встретиться и обсудить можно завтра 19.05 на гонке в Пуще. Я буду среди участников. Мой стартовый номер 130.
I want to ride my bicycle
I want to ride it where I like
© Queen

v@lery
* * * *

Повідомлення v@lery » 24.5.12 10:38

Два участника (v@lery и tokma) стартуют в Ужгороде утром 27 мая.
Для желающих присоединиться в пути есть контактный телефон в профиле. Звоните, будем рады новым попутчикам.
До встречи!
© Queen

addonis
* * * * *

Повідомлення addonis » 5.6.12 07:48

Два участника (v@lery и tokma) стартуют в Ужгороде утром 27 мая.
Для желающих присоединиться в пути есть контактный телефон в профиле. Звоните, будем рады новым попутчикам.
До встречи!
Встретил Валерия и Олега в Ныркове на водопадах 2 июня :friends: выпили за встречу....чаю
Потом еще виделись в Сидорове на руинах замка....
всем передавал привет

Зображення
http://klimenkoam.livejournal.com/

tokma
* *
Контактна інформація:

Повідомлення tokma » 10.6.12 18:03

Спасибо Валере за доскональный трек, шли точно по нему. Много грунта и горок! Последние 3 дня я часть грунтов объезжал, хотелось разбежаться!(разогнаться :)). По дороге встретили хорощих людей - "таланты Украины"(кажется танцы на барабанах), Вячеслав из.... предложил остановиться у него на даче, Иван из.... угостил творогом и медом, много советчиков. рассказчиков...
Доехал до Винницы, вышло 830км за 10 дней. Дожди в дороге нас особо не доставали, ну а в конце началось...
Фотки выложил...

=СкаляриЯ=
Стать:жін

Повідомлення =СкаляриЯ= » 11.6.12 09:14

Ну молодцы, ребята :good:
tokma, так Валера не вернулся, дальше поехал?)
><(((°>

v@lery
* * * *

Повідомлення v@lery » 11.6.12 19:10

Спасибо, Олег, что составил мне компанию. Одному мне было бы тоскливо.
Еще два дня, после отделения Олега, я в одиночку пытался бороться с раскисшими грунтами, но все-таки решил сдаться. Удовольствия такая езда, когда налипшая грязь блокирует колеса, уже не доставляла. Нужно было ждать минимум дня два, пока грунтовки просохнут после прошедших ливней.
Доехал до Немирова. Затем, взяв очередную точку пересечения 49N 29E, расположенную неподалеку, по асфальту доехал до Винницы и на электричке добрался до Киева. В четверг вечером 07.06 уже пил чай дома. :)
Всего пройдено 925 км, общий набор высоты (по альтиметру) 8025 м. Продолжение 49-й параллели будет обязательно! Пока только еще не знаю когда.
Фотографии выложу позже.
Востаннє редагувалось 12.6.12 09:44 користувачем v@lery, всього редагувалось 2 разів.
© Queen

klementiy
* * * *

Повідомлення klementiy » 11.6.12 21:56

молодці!!! а вам же на двох більше 100 років #crazy_pilot
косил косой косой косой (c)

v@lery
* * * *

Повідомлення v@lery » 19.6.12 12:04

Фотки выложил...
Куда выложил, если не секрет? :)
© Queen

v@lery
* * * *

Повідомлення v@lery » 19.6.12 12:04

Мои фотографии с краткими комментариями: https://picasaweb.google.com/103291970228638156237/49
© Queen

bratysko
*

Повідомлення bratysko » 27.6.12 12:48

Класна веломандрівка у Вас видалась - з великим інтересом слідкував за розвитком подій з самого початку. В мене є до Вас (як очевидця) два питаннячка, оскільки планую проїхатись вздовж Дністра :
1) чи можна на русилівських водоспадах перейти Стрипу в брід, щоб напряму зрізати на Язлівець?
2) в якому стані дорога від Коропця до Стінки (лісиста ділянка по Дністру)
Буду дуже вдячний за допомогу.

v@lery
* * * *

Повідомлення v@lery » 3.7.12 11:06

1) чи можна на русилівських водоспадах перейти Стрипу в брід, щоб напряму зрізати на Язлівець?
Коли ми були біля Русилівських водоспадів, рівень води в р. Стрипа був високий, а вода в річці була дуже каламутна. Місцеві жителі підказали нам, що вбрід доведеться переходити по груди у воді. Тому ми вірішили їхати через Бучач. Тим паче, що в Бучачі є що подивитись.
2) в якому стані дорога від Коропця до Стінки (лісиста ділянка по Дністру
В суху погоду ця ділянка шляху долається доволі легко. Приємна лісна прохолода. Тільки на підйомі велосипеди доводилось штовхати пішки. А от після зливи там буде капут. Глина...
Ще одну схожу ділянку ми здолали між селами Космирин і Сновидів. Спочатку був спуск по серпантину лісної дороги, а потім такий же підйом. Річку перейшли вбрід, а потім поруч метрах в 150 вище за течією побачили пішохідний місток. :)
З самого низу знаходиться хутір с. Сновидів, де живуть дуже гостинні люди, які пригостили нас сиром та медом. Також тут є джерельна вода та зручне місце для ночівлі, або обіду.
© Queen

v@lery
* * * *

Повідомлення v@lery » 4.7.12 10:02

Коли ми були біля Русилівських водоспадів, рівень води в р. Стрипа був високий, а вода в річці була дуже каламутна. Місцеві жителі підказали нам, що вбрід доведеться переходити по груди у воді. Тому ми вірішили їхати через Бучач. Тим паче, що в Бучачі є на що подивитись.
В суху погоду ця ділянка шляху долається доволі легко. Приємна лісна прохолода. Тільки на підйомі велосипеди доводилось штовхати пішки. А от після зливи там буде капут. Глина...
Ще одну схожу ділянку ми здолали між селами Космирин і Сновидів. Спочатку був спуск серпантином лісної дороги, а потім такий же підйом. Річку перейшли вбрід, а потім поруч метрах в 150 вище за течією побачили пішохідний місток. :)
З самого низу знаходиться хутір с. Сновидів, де живуть дуже гостинні люди, які пригостили нас сиром та медом. Також тут є джерельна вода та зручне місце для ночівлі, або обіду.
© Queen

bratysko
*

Повідомлення bratysko » 7.7.12 16:58

Дуже Вам дякую, Валерій. В такому випадку Стрипу будемо переходити по газопроводу, трохи вище Русилова або по дорозі в селі Скоромохи. В Бучачі вже бували тому неохота робити такий гак- хоча містечко справді дуже гарне, тим більше через Бучач будемо їхати в поході по тернопільських замках та фортецях. Про лісову дорогу вздовж Дністра також дякую - будемо вибирати суху погоду.

v@lery
* * * *

Повідомлення v@lery » 7.8.12 16:32

Коли ми були біля Русилівських водоспадів, рівень води в р. Стрипа був високий, а вода в річці була дуже каламутна. Місцеві жителі підказали нам, що вбрід доведеться переходити по груди у воді. Тому ми вірішили їхати через Бучач. Тим паче, що в Бучачі є на що подивитись.
Ще одну схожу ділянку ми здолали між селами Космирин і Сновидів. Спочатку був спуск серпантином лісної дороги, а потім такий же підйом. Річку перейшли вбрід, а потім поруч метрах в 150 нижче за течією побачили пішохідний місток. :)
© Queen

aftagen
*

Повідомлення aftagen » 10.8.12 14:56

Что тут скажешь - идея на _ПЯТЬ_ :good:
Кто рули и весла бросит, тех нелегкая заносит, так уже водится...

Повернутись до “Походи”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей