Вообще, среднюю принято мерять по ровной дороге без градиента и ветра.Я не прікалуюсь розказую трасу по якій я це робив стрийська_наукова перехресток пряма з маленьким спуском км 5 швидкість 35.2 км/год спуск по стрийській 2 км швидкість 57.8 км/год без тормозів пряма від оперного до 700 річя асвальт новий 6.8 км шв 40.4 км/год. В ідеальних умовах з попутним вітром і ви так зможите.!!!!!! :^:
по суті, це не колір велосипеда, це швидкість, коли велосипед стоїть, то він червоний, але так як цей велосипед стояти неможе, то він завжди в русі. навіть коли стоїть, і ми бачимо синє доплерівське зміщенняА у тебя цвет велика аутентичен для таких гончих скоростей?
Иногда лучше жевать... не провоцируй...булоб на шо то відео зняти!!!Фотік мильниця жахлива ніфіга не видно!!!
та ну, хлопець правду каже, але не в всю, бувають відрізки, і якщо в тонусі, я от недавно, з контактами, але якщо правильно педалювати на педальках то теж таке вийде, їхав від моста паттона по окружній, дув попутний вітер, і на відрізку від видубичів (там якраз розгонний схил) до залізнодорожної розв"язки тримав 40, я думаю, при правильному збігу обставин, і тонусі можна таке реалізуватислабоват наш форум. вот одесситы пару лет назад гонщегу на ашанбайке,который грозился ехать 55 по ровному 200 баксов предлагали, если он повтори свой подвиг с жпсом.
тот куда-то пропал, видать не надо были ему эти жалкие деньги.
а у нас только об оптике потрындеть и могут
Поддержу +50, но во Львов не поеду.даю 50 баксов на то что топикастер не проедет 20 минут со средней 43
10 минут в одну сторону - 10 в другую
кто скидывается?)
да, шоссер, который через 2 дня после покупки шоссера "ездил" на всех форумах 55 по ровному и 35 в горку на новой окружной.2 гнус
а шо такое Скрип? шносер? дык на шносере это вроде вменяемая скорость
Тем более даже час держать не надо в твоих условиях
Повернутись до “Мiй велосипед”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей