Моя машина для ФриРайда CUBE!!))

Для фотографій і комплектації кастомних роверiв веложителiв, з подальшим обговоренням їх з іншими користувачами ...
Densky
* * * *
Стать:чол

Повідомлення Densky » 14.1.05 18:31

И даже зимой по снегу..Врядли.. :)...Медленно наверно ездишь... ;)
Относительно машин, конечно медленно :D Ну а вообще в среднем 25-30 кмч.
ЗЫ
Ну дык и ФР разный бывает ;)
ЗЫЫ
И пр ФР я, в принципе, ничё не говорил.
а поклонник у меня один ето Стив Пит

isv
завжди у нашій пам'яті

Повідомлення isv » 14.1.05 18:49

t...Во вторник пробовал с горочки сьехать...уклончик градусов 70 всего..ну, что тормоз до упора и по барабану-заносит и все.
А ти нічого не напутав? Приміром ескалатор в метро має всього 30 градусів. На 45 людина вже не може стояти. 70 виглядає як урвище, там і з переднім гальмом нічого робити... ;)
no faith, no hope...

Densky
* * * *

Повідомлення Densky » 14.1.05 19:33

А ти нічого не напутав? Приміром ескалатор в метро має всього 30 градусів. На 45 людина вже не може стояти. 70 виглядає як урвище, там і з переднім гальмом нічого робити... ;)
Просто у некотрых людей с глазомером таво... ;) Это из серии 3х метровый дроп на плоскость и банни 1,5 мерта :D Такие цифры мона смело делить на 2 и возможно получать нормальные значения :anti:

fasser
* * * *

Повідомлення fasser » 14.1.05 20:22

Щас придет Трям и покажет вам как на кварце фрирайдом заниматься...

medyk
* *

Повідомлення medyk » 15.1.05 14:02

НУ может не 70... :) ....И с глами у меня все ок!!...НУ, 50 точно еть.... :58: ...

Densky
* * * *

Повідомлення Densky » 15.1.05 15:22

Ну так, я про глаза ничё и не говорил. Я говорил про глазомер - такая-себе встроенная линейка, не у всех намана работает :)

Че
* * *

Повідомлення Че » 15.1.05 16:45

Жека,
поздравляю с покупкой вилки :)

По поводу рамы и ободов и всего прочего не парься. Тут на форуме очень много теоретиков 8) , которые тебе много могут рассказать, но
если байк тебе нравится или не польностью нравится, но лучше ты пока не можешь или не хочешь покупать, то это именно тот байк который тебе нужен.

По поводу переднего тормоза, то ставь дисковую механику и не парься.
Patria o Muerte !

Mad
* * *

Повідомлення Mad » 16.1.05 00:20

по моему скромному мнению лучше гидравлику (конечно есля механика не AVID), передний нужен однозначно, я, например, задним редко торможу
В свободное от катания время я хожу на работу :)

ride.co.ua
KM: шьем одежду на заказ

Andrew (enemy)
*

Повідомлення Andrew (enemy) » 16.1.05 00:42

НормальнЫй вел!!! И нормально смотрится и классно ездит!!!

krdr
* * *

Повідомлення krdr » 16.1.05 01:17

А можна питання одне - як вилочка?Я от собі теж таку хочу.
І ще це з стальними чи алю ногами?

medyk
* *

Повідомлення medyk » 16.1.05 02:16

Ноги стальные...По моему, если мне память не изменяет... :duma: ..А вилка полностью окупает свою цену...Работает нормально...Пока особенностей не замечал.. :duma:..Мало проехал еще на ней, нариканей нет.. :) ...|Я лично даволен...

Петя Велосипедов
* *

Повідомлення Петя Велосипедов » 16.1.05 15:14

[quote="Владимир Ильич"]Угол и вправду чуть завален, вила при дропах будет плохо срабатывать

у меня тоже такая вилка , у нее на самом деле шток и ноги не в одной плоскости , угол наклона ног меньший чем штока при виде сбоку кажется что вьехал разок в стену мордой . Так что на моем драгстаре вилка работает нормально да и келлис медика не выглядит как чоппер

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 16.1.05 22:49

по моему скромному мнению лучше гидравлику (конечно есля механика не AVID), передний нужен однозначно, я, например, задним редко торможу
імхо краще механіку :)
я наприклад їздю на механіці, промакс, і мені вистачає, хоч хтось каже, що вона взагалі не працює ;)
а гідравлика то добре, але впав, гідролінію порвав, і попав на грошики.....

а коли стоїть питання щодо грошей, то тут взагалі і думати нема чого :)

і наперед скажу, майже будьяке дискове гальмо, для хрірайду, краще за будьякі вібряки

Freerider
* * * *

Повідомлення Freerider » 17.1.05 04:27

я наприклад їздю на механіці, промакс, і мені вистачає, хоч хтось каже, що вона взагалі не працює
а гідравлика то добре, але впав, гідролінію порвав, і попав на грошики.....
А мой сосед дядя Вася ездит на "Украине" и говорит что ему "украины" вполне хватает и тормоза тоже хорошо тормозят :kolobok: А ещё говорит что на этих МТВ упал перекидку сломал! А перекедка новая как б\у Украина стоит! Так что он советует ездить без переднего тормоза, обязательно сингл спид и.т.д. :kolobok:
А раму действительно стоит сменить!
Вообще в байке самое главное это рама и вилка
Самые главные на мой взгляд компоненты.
Так что собирай на раму!

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 17.1.05 09:42

різну фігню...
ну а що сказати? Міха, а марцоки то ж сакс, от шерман, от вилочка здається нічо так... чого не бреш? і гальма у тебе між іншим також сакс ;) але ж то така справа...

просто коли нема грошей збирати на гідравлику, це круто звичайно, але я б цим не займався.

Freerider
* * * *

Повідомлення Freerider » 18.1.05 03:33

...а надо было сначала думать, а потом писать
Тормоза у меня отличные! ;) за 200 баксов пара! тормозят отлично в обслуживании недорогие (колодки 50гр, минералка 35гр литр) Очень удобные.
Шерман не стоит столько сколько за него просят, мурзики в комплекте дёшего. Да и как выяснилось у шерманов целая куча болезненых мест. А DirtJumper ничего, хорошая вилка ;)
Только причёт тут это? То что пропакс это не тормоза подтвертят многие ;) А вот порвать гидролинию не так уж и легко. Я рвал один раз когда у меня лопнула рулевая труба и колесо переднее вместе с вилкой решило отделится от основной конструкции и улетело вперёд
разорвав гидролинию.
to medyk если надумаеш покупать тормоза то бери деоры 525-е отличная вещь!

Петя Велосипедов
* *

Повідомлення Петя Велосипедов » 18.1.05 09:16

У меня сейчас гидравлика а была когда то механика Хаес2-тормозила . А на предыдущем байке , года 2 назад была ( впереди ) механика Шимано - тоже тормозила . Конечно гидравлика на порядок круче но и механика нормально тормозит , зачем об этом постоянно во всех форумах спорить ? Надо катать на том что по карману и не париться !

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 18.1.05 13:48

У меня сейчас гидравлика а была когда то механика Хаес2-тормозила . А на предыдущем байке , года 2 назад была ( впереди ) механика Шимано - тоже тормозила . Конечно гидравлика на порядок круче но и механика нормально тормозит , зачем об этом постоянно во всех форумах спорить ? Надо катать на том что по карману и не париться !
ну кричать же ш бекфліпери що механіа то не гальма, а то мабуть прсото у вас не руки, якщо вони у вас не гальмують ;)
я бачив як шімано працювало в криму у товариша на байку ;) і не треба мені розповідати щзо це гарні гальма, під час дощу вони просто не працюють
Тормоза у меня отличные! ....
То что пропакс это не тормоза подтвертят многие
а чого ти вирішив що шімано гарні гальма? де ти їх тестив? де ти промакси тестив?
а я їхав днахіл в криму без заднього гальма, а попереду з промаксом, і нічо доїхав, от тільки промакс у мене гальмував, а у Льохи пара шімановська не гальмувала... ну це нічо, правда? це ж кльові гальма... а ще те, що шімановські колодки померли не відкатавши і пів року. а я вже майже сезон мучю промакс, котрий брав доречі не новий, і нічо, колодки цілі, ну це ж не показник... ;)
ПС.
...а надо было сначала думать, а потом писать
я такого не писав ;)

ППС. кричати що механіка сакс а гідравлика то є круто, те саме що кричати що на хардтейлі не можна спуски катати ;)

все залежить від гаманця

Петя Велосипедов
* *

Повідомлення Петя Велосипедов » 19.1.05 08:23

[quote="Cannibal_KOR я бачив як шімано працювало в криму у товариша на байку ;) і не треба мені розповідати щзо це гарні гальма, під час дощу вони просто не працюють
][/quote]

Когда у меня была механика шимано это был Деор (2001-2002год), стоила 80уе на каждое колесо, гидравлика тогда стоила 200 уе за сторону . Не знаю как в крыму а по москве гонять мне вполне хватало . Чуть хуже работала в дождь но вибрейки в дождь вообще не тормозили
А вообще то тут парень ждет увидеть комментарии и советы по своему байку а не междуусобную войну обладателей различных типов тормозов

Freerider
* * * *

Повідомлення Freerider » 20.1.05 03:09

Cannibal_KOR вообщето разговор был не о тормозах для ДШ ;)
А для города или городского спуска в парке и.т.д.
Читай нормально я говорил что промакс это не тормоза ;)
А механика может и неплохо тормозить и даже очень мощно но модуляция у механики не очень.
а чого ти вирішив що шімано гарні гальма? де ти їх тестив? де ти промакси тестив?
а я їхав днахіл в криму без заднього гальма, а попереду з промаксом, і нічо доїхав, от тільки промакс у мене гальмував, а у Льохи пара шімановська не гальмувала... ну це нічо, правда? це ж кльові гальма... а ще те, що шімановські колодки померли не відкатавши і пів року. а я вже майже сезон мучю промакс, котрий брав доречі не новий, і нічо, колодки цілі, ну це ж не показник...
Где я их тестил? В той местности для которой они предназначены ;)
А я знаю что один человек (ник Dosperado) в крыму колодки на хаесах спалил, они конечто и до крыма были поддёртые (5-6месяцев)
С ним ездил один чел на вибряках и ничего с его вибрейками не случилось, тормозили отлично. Так что вибрэйки зе бест?
А хаесы для ДШ отстой :( колодки быстро стираются :kolobok:
Гидролинии рвутся :(
Переходим на промаксы, бедный Gracia на шимане ездит, наверное не знает что есть в мире промаксы :D
А вообще то тут парень ждет увидеть комментарии и советы по своему байку а не междуусобную войну обладателей различных типов тормозов
Это мы ему тормоза советуем ;)

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 20.1.05 14:28

С ним ездил один чел на вибряках и ничего с его вибрейками не случилось, тормозили отлично. Так что вибрэйки зе бест?
вібряки і правда зе бест, коли сухо! Дешево та дуже практично
якби я жив в африці і не думав би про диски :)
А механика может и неплохо тормозить и даже очень мощно но модуляция у механики не очень.
так, модуляція в моєму промаксі відсутня... :(
Cannibal_KOR вообщето разговор был не о тормозах для ДШ
А для города или городского спуска в парке и.т.д.

ну дощ може піти не тільки на ДХ :kolobok:
та і взагалі то просто Льоха вже рази три купував колодки на шімановські гальма, хоча почав юзати їх пізніше аніж я... хоча може проблесма в тому, що ротор в криму трошки покоцався :D
мораль: на колодках теж можна економити гроші....... :veselo:
А хаесы для ДШ отстой колодки быстро стираются
Гидролинии рвутся
точно підмітив :D
імхо, якщо для дх, і є гроші на гідравлічні хаєси, то краще взяти авіди механічні.... потужність у авіда більш навіть ніж потірбна, модуляція гірша ніж у гідравлики, але теж ДУЖЕ пристойна, саме тому авіди рулять не тільки для дх :^:

Freerider
* * * *

Повідомлення Freerider » 22.1.05 02:00

вібряки і правда зе бест, коли сухо! Дешево та дуже практично
якби я жив в африці і не думав би про диски
если такое пишеш то ты ламер! вибрэйки отстойно модулируются!
ну дощ може піти не тільки на ДХ
525 по дождю отлично тормозят, не хуже хаесов и.т.д.
то краще взяти авіди механічні.... потужність у авіда більш навіть ніж потірбна, модуляція гірша ніж у гідравлики, але теж ДУЖЕ пристойна, саме тому авіди рулять не тільки для дх
ты хоть раз видел ДШ байки с мех. авидами?
ну если авиды для ДШ,то........ разговор окончен ;)
Просто не пускай дезинформацию на шимановскую гидравлику :58:

jk
* * * *

Повідомлення jk » 22.1.05 02:28

пробачте, побачив тцю тему і не втримався.
так от придбав я собі промакс гальмо вперед, бо уже був обід тіки під диск, вибору так скажемо не було...
запитав у знайомих що за таке, і мені всі почали казати що дурний я, даремно гроші викинув, т.д.

уже змерився з такими висловлюваннями, нарешті зібрав байк, поїхав юзати, перше враження, так не хапають вони мертво, але гальмують вони агрно, моудляція чудова.

і от одного разу (цим літом) вибралися ми у Кримм....
їхали каталися, гальмували все чудово...
одного разу вирішили гахнути гарненький данхіл і полізли на Дімєрджи...
спочатку тролейбус, потім пішки, потім довго на байку по багну, і раптом залетілиа якась сволотна палиця у спиці, зачепилася за задню переидку, і на тобі офігєнна вісімка...
шкода, та не велика проблема розпустив гальма задні та поїхали ми довго...
короче бла-бла-бла....

і от чпуск...
покриття: каміння грунт, дуже багато води, канави, невідомий абсолютно спуск, лише одні передні промакси. 40 хвилин данхілу
попереду промакс, ще раз повторюю ;)
впав два рази лише, і то один раз через те що не впорався з керуванням і залетів у канву, а вистрибнути з неї у мене не вийшло...
один раз просто не вписався у різкий поворот...

після цього данхілу я просто закохався у свій промакс, і ті хто кажуть що то лайно хай мовчать
звичайно для тріалу не покататить, а от для мене з головою вистачає

ППС. я практично на сто відсотків впевнений що ми говоримо про різні гальма, у юзаю мдель DC - 600 з 7 дюймовим ротором.

доречі мої промакси потужніше гальмують якщо їх водою змочити :)

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 22.1.05 02:42

если такое пишеш то ты ламер! вибрэйки отстойно модулируются!
а ти хоч раз бачив дьортовий байк з ободами грандрок?
чи може ти бачив 525 з 203 мм роторм від хаєса на дьортовому байку?
і я взагалі то казав про шімановську механіку, якщо ти хочеш помітити, але один фіг, колодки там однакові і ротори однакові... і значить в лайні та воді будуть працювати однаково
ты хоть раз видел ДШ байки с мех. авидами?
ну если авиды для ДШ,то........ разговор окончен
не знаю як у тебе було, а я от ззаду на вібряках катаю, і в суху погоду задоволений ними,і на віллі я катаю, і притензій щодо модуляції немаю... хоча нема з чим порівнювати, але якщо зважити що вібряки коштують 30 грн порівняно з 525 шіманою.... трошки дешевше, правда?

Міха, зверни увагу, що це не людина, котра збирає собі байк на мега найдорожчих компонентах, він не питав що прикольніше ставити, а питав, що можна ставити, щоб працювало, та і гроші з економити... я прально розумію?

:o
модуляція чудова :duma:
то просто мабуть тоді мені в голову стукнув фактор, що
просто закохався у свій промакс :inlove: :inlove: :inlove:

бо модуляція там.... :gerl: паганенька *oops*
зате дешево і працюють :^:
доречі мої промакси потужніше гальмують якщо їх водою змочити
після того як на колодки випадково потрапила вд-40, я їх прокалював, і коли вони притерлися, ефект "змочування" зник :)

короче кажучи, мені здається вже і так ясно кому що більше по душі, і хто, що брати буде, закінчуємо тему шімани/промаксу...

мона розвинути тему ободів :veselo:
Востаннє редагувалось 22.1.05 03:00 користувачем Cannibal_KOR, всього редагувалось 1 раз.

Freerider
* * * *

Повідомлення Freerider » 23.1.05 02:40

Только я не пойму причём тут какие-то обода ремеркс гранд рок?
И дёртовые байки тут не причём! на дёртовом байке хватит одного вибрэйка чтоб остановится. Ты сказал что механ. авид для ДШ то что надо, а я сказал что отстой, а дёртовые байки тут не причём на них
модулированное торможение не нужно.
чи може ти бачив 525 з 203 мм роторм від хаєса на дьортовому байку
такое я видел у себя ну и у москвичей видал, а на дёртовых байках восновном переднего тормаза вообще нету.
не знаю як у тебе було, а я от ззаду на вібряках катаю, і в суху погоду задоволений ними,і на віллі я катаю, і притензій щодо модуляції немаю.
аналог про дядю васю я тебе уже приводил, тоже катает и довольный, но это не значит что покупать что-то лучшее не стоит.
не знаю як у тебе було, а я от ззаду на вібряках катаю, і в суху погоду задоволений ними,і на віллі я катаю, і притензій щодо модуляції немаю... хоча нема з чим порівнювати
дядя вася украиной довольный ;)
але якщо зважити що вібряки коштують 30 грн порівняно з 525 шіманою.... трошки дешевше, правда?
ты знаеш можно купить наушники за 30 гр которые играют,
а можно купить за 100 баксов и те и другие играть будут..... но по разному :kolobok:
Міха, зверни увагу, що це не людина, котра збирає собі байк на мега найдорожчих компонентах, він не питав що прикольніше ставити, а питав, що можна ставити, щоб працювало, та і гроші з економити... я прально розумію?
тогда пока деньги не появятся пусть ничего не меняет, а менять шило на мыло(вибряк на промакс) не стоит.
И вообще, как я уже сказал, первым делом рама!
після того як на колодки випадково потрапила вд-40, я їх прокалював, і коли вони притерлися, ефект "змочування" зник
вот тут то ты и полся, уверял что тормоза залитые ВД-40 хорошо тормозят :p намочил водой и лучше стали тормозить :kolobok: :p :p :p
представляю как они тормозили :kolobok: :kolobok: :kolobok:
Короче ты "просто закохався" поэтому твоё мнение принимать во внимание не стоит. Так как предмет своей любви тя будеш считать идеальным ;)
мона розвинути тему ободів
не обода менять не стоит, пока сами не помрут.
Я катаю на какихто КК наз. вуелта и живут!
Передний купил Б\У (до меня на нём катали с 2001 по 2003, на заднем стоял) А задний я купил летом 2002-го. Ниодной вмятинки восмеркок особых нет. То что они узенькие меня не смущает. Так что обода это в последнюю очередь.

Повернутись до “Мiй велосипед”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей