Относительно машин, конечно медленноИ даже зимой по снегу..Врядли.....Медленно наверно ездишь...

ЗЫ
Ну дык и ФР разный бывает

ЗЫЫ
И пр ФР я, в принципе, ничё не говорил.
А ти нічого не напутав? Приміром ескалатор в метро має всього 30 градусів. На 45 людина вже не може стояти. 70 виглядає як урвище, там і з переднім гальмом нічого робити...t...Во вторник пробовал с горочки сьехать...уклончик градусов 70 всего..ну, что тормоз до упора и по барабану-заносит и все.
Просто у некотрых людей с глазомером таво...А ти нічого не напутав? Приміром ескалатор в метро має всього 30 градусів. На 45 людина вже не може стояти. 70 виглядає як урвище, там і з переднім гальмом нічого робити...
а поклонник у меня один ето Стив Пит
імхо краще механікупо моему скромному мнению лучше гидравлику (конечно есля механика не AVID), передний нужен однозначно, я, например, задним редко торможу
А мой сосед дядя Вася ездит на "Украине" и говорит что ему "украины" вполне хватает и тормоза тоже хорошо тормозятя наприклад їздю на механіці, промакс, і мені вистачає, хоч хтось каже, що вона взагалі не працює
а гідравлика то добре, але впав, гідролінію порвав, і попав на грошики.....
Тормоза у меня отличные!...а надо было сначала думать, а потом писать
ну кричать же ш бекфліпери що механіа то не гальма, а то мабуть прсото у вас не руки, якщо вони у вас не гальмуютьУ меня сейчас гидравлика а была когда то механика Хаес2-тормозила . А на предыдущем байке , года 2 назад была ( впереди ) механика Шимано - тоже тормозила . Конечно гидравлика на порядок круче но и механика нормально тормозит , зачем об этом постоянно во всех форумах спорить ? Надо катать на том что по карману и не париться !
Тормоза у меня отличные! ....
а чого ти вирішив що шімано гарні гальма? де ти їх тестив? де ти промакси тестив?То что пропакс это не тормоза подтвертят многие
я такого не писав...а надо было сначала думать, а потом писать
Где я их тестил? В той местности для которой они предназначеныа чого ти вирішив що шімано гарні гальма? де ти їх тестив? де ти промакси тестив?
а я їхав днахіл в криму без заднього гальма, а попереду з промаксом, і нічо доїхав, от тільки промакс у мене гальмував, а у Льохи пара шімановська не гальмувала... ну це нічо, правда? це ж кльові гальма... а ще те, що шімановські колодки померли не відкатавши і пів року. а я вже майже сезон мучю промакс, котрий брав доречі не новий, і нічо, колодки цілі, ну це ж не показник...
Это мы ему тормоза советуемА вообще то тут парень ждет увидеть комментарии и советы по своему байку а не междуусобную войну обладателей различных типов тормозов
вібряки і правда зе бест, коли сухо! Дешево та дуже практичноС ним ездил один чел на вибряках и ничего с его вибрейками не случилось, тормозили отлично. Так что вибрэйки зе бест?
так, модуляція в моєму промаксі відсутня...А механика может и неплохо тормозить и даже очень мощно но модуляция у механики не очень.
Cannibal_KOR вообщето разговор был не о тормозах для ДШ
А для города или городского спуска в парке и.т.д.
точно підмітивА хаесы для ДШ отстой колодки быстро стираются
Гидролинии рвутся
если такое пишеш то ты ламер! вибрэйки отстойно модулируются!вібряки і правда зе бест, коли сухо! Дешево та дуже практично
якби я жив в африці і не думав би про диски
525 по дождю отлично тормозят, не хуже хаесов и.т.д.ну дощ може піти не тільки на ДХ
ты хоть раз видел ДШ байки с мех. авидами?то краще взяти авіди механічні.... потужність у авіда більш навіть ніж потірбна, модуляція гірша ніж у гідравлики, але теж ДУЖЕ пристойна, саме тому авіди рулять не тільки для дх
пробачте, побачив тцю тему і не втримався.
так от придбав я собі промакс гальмо вперед, бо уже був обід тіки під диск, вибору так скажемо не було...
запитав у знайомих що за таке, і мені всі почали казати що дурний я, даремно гроші викинув, т.д.
уже змерився з такими висловлюваннями, нарешті зібрав байк, поїхав юзати, перше враження, так не хапають вони мертво, але гальмують вони агрно, моудляція чудова.
і от одного разу (цим літом) вибралися ми у Кримм....
їхали каталися, гальмували все чудово...
одного разу вирішили гахнути гарненький данхіл і полізли на Дімєрджи...
спочатку тролейбус, потім пішки, потім довго на байку по багну, і раптом залетілиа якась сволотна палиця у спиці, зачепилася за задню переидку, і на тобі офігєнна вісімка...
шкода, та не велика проблема розпустив гальма задні та поїхали ми довго...
короче бла-бла-бла....
і от чпуск...
покриття: каміння грунт, дуже багато води, канави, невідомий абсолютно спуск, лише одні передні промакси. 40 хвилин данхілу
попереду промакс, ще раз повторюю
впав два рази лише, і то один раз через те що не впорався з керуванням і залетів у канву, а вистрибнути з неї у мене не вийшло...
один раз просто не вписався у різкий поворот...
після цього данхілу я просто закохався у свій промакс, і ті хто кажуть що то лайно хай мовчать
звичайно для тріалу не покататить, а от для мене з головою вистачає
ППС. я практично на сто відсотків впевнений що ми говоримо про різні гальма, у юзаю мдель DC - 600 з 7 дюймовим ротором.
доречі мої промакси потужніше гальмують якщо їх водою змочити
а ти хоч раз бачив дьортовий байк з ободами грандрок?если такое пишеш то ты ламер! вибрэйки отстойно модулируются!
не знаю як у тебе було, а я от ззаду на вібряках катаю, і в суху погоду задоволений ними,і на віллі я катаю, і притензій щодо модуляції немаю... хоча нема з чим порівнювати, але якщо зважити що вібряки коштують 30 грн порівняно з 525 шіманою.... трошки дешевше, правда?ты хоть раз видел ДШ байки с мех. авидами?
ну если авиды для ДШ,то........ разговор окончен
просто закохався у свій промакс![]()
![]()
![]()
після того як на колодки випадково потрапила вд-40, я їх прокалював, і коли вони притерлися, ефект "змочування" зникдоречі мої промакси потужніше гальмують якщо їх водою змочити
такое я видел у себя ну и у москвичей видал, а на дёртовых байках восновном переднего тормаза вообще нету.чи може ти бачив 525 з 203 мм роторм від хаєса на дьортовому байку
аналог про дядю васю я тебе уже приводил, тоже катает и довольный, но это не значит что покупать что-то лучшее не стоит.не знаю як у тебе було, а я от ззаду на вібряках катаю, і в суху погоду задоволений ними,і на віллі я катаю, і притензій щодо модуляції немаю.
дядя вася украиной довольныйне знаю як у тебе було, а я от ззаду на вібряках катаю, і в суху погоду задоволений ними,і на віллі я катаю, і притензій щодо модуляції немаю... хоча нема з чим порівнювати
ты знаеш можно купить наушники за 30 гр которые играют,але якщо зважити що вібряки коштують 30 грн порівняно з 525 шіманою.... трошки дешевше, правда?
тогда пока деньги не появятся пусть ничего не меняет, а менять шило на мыло(вибряк на промакс) не стоит.Міха, зверни увагу, що це не людина, котра збирає собі байк на мега найдорожчих компонентах, він не питав що прикольніше ставити, а питав, що можна ставити, щоб працювало, та і гроші з економити... я прально розумію?
вот тут то ты и полся, уверял что тормоза залитые ВД-40 хорошо тормозятпісля того як на колодки випадково потрапила вд-40, я їх прокалював, і коли вони притерлися, ефект "змочування" зник
не обода менять не стоит, пока сами не помрут.мона розвинути тему ободів
Повернутись до “Мiй велосипед”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей