Trek 8500 Custom или первый блин...

Для фотографій і комплектації кастомних роверiв веложителiв, з подальшим обговоренням їх з іншими користувачами ...
Volod Dolov
* * *
Стать:чол
Re: Trek 8500 Custom или первый блин...

Повідомлення Volod Dolov » 23.7.12 12:30

Нет, от вы мине скажите за другое - КАК на Треке 8500 2008 крепления под вибряки имеюццо, а на Треке 8000 2006г их нет? })

vint
* * * *

Повідомлення vint » 23.7.12 14:40

как раз система Deore FC-M590 соответствует этому байку технически и визуально, и самая оптимальная по цене/качеству и внешнему виду на рынке, а вот топталки в топку с такой спортивной историей из детства :) :good: они просто не в тему
из своих воспоминаний, помню, что в 1998 г. уже были МТБ Команчи и тогда это казалось верхом технологий :lol: даже по телику реклама была
Лишь то время жизни бесценно, которое не тратится на деньги

Blackstone_bs
* *

Повідомлення Blackstone_bs » 23.7.12 16:06

Проблема больших роторов не в бессмысленности и беспощадности эстетике, а в том, что их легче погнуть и они чаще затирают в поворотах и т.п. Я тоже начинал с 185, они звенели даже просто при езде по асфальту на злых покрыхах. Хотя некоторых такое не напрягает, а некоторые в наушниках ездят))
В то время когда ты писал эти строки, я грустно доказывал их правдивость. Сегодня в Китаево решил разогреться, и через 15 минут бодрого КК я услышал этот лирический мелодичный звон... Пля, на нервы действует еще так :dash2: Но с другой стороны роторы так и не перегрел (это я так себя успокаиваю)

Blackstone_bs
* *

Повідомлення Blackstone_bs » 23.7.12 16:30

...а вот топталки в топку с такой спортивной историей из детства :) :good: они просто не в тему
"Да, да! Но... нет!", как говорил Голохвастов во всем нам знакомом произведении.
Повторюсь: сегодня катал по Голосеево, в той его части которая ближе к клинике "Феофания". Трассу я специально не выбирал, но решил проехать по ней не слазя с байка.
Честно говоря, в отдельные моменты, я начинал сомневаться что мы с велосипедом закончим спуск вместе.
Зображення
на фото не самый лихой участок который я успел фоткнуть из нагрудного кармана. Но для норвичка и 100mm RS Recon это была жесть. Угол наклона можно понять по тому как растут деревья

Если бы я еще к нему (велосипеду) был пристегнут, то к финишу привез бы полные штаны, прошу прощения за прозу :o
Востаннє редагувалось 23.7.12 22:46 користувачем Blackstone_bs, всього редагувалось 1 раз.

vint
* * * *

Повідомлення vint » 23.7.12 16:33

это скоростной спуск с КК трассы Дидоровка, я на нем разгоняюсь до 62 км/час, крутые ребята 70+ :) и это совсем несложный спуск ... взял и поехал
Востаннє редагувалось 23.7.12 16:34 користувачем vint, всього редагувалось 1 раз.

Blackstone_bs
* *

Повідомлення Blackstone_bs » 23.7.12 16:33

Нет, от вы мине скажите за другое - КАК на Треке 8500 2008 крепления под вибряки имеюццо, а на Треке 8000 2006г их нет? })
Это такой троллинг от именитого бренда :D

Blackstone_bs
* *

Повідомлення Blackstone_bs » 23.7.12 16:35

это скоростной спуск с КК трассы Дидоровка, я на нем разгоняюсь до 62 км/час, крутые ребята 70+ :) и это совсем несложный спуск ... взял и поехал
Там еще корни на пол дороги, и участок рыхлой земли. В какой то момент мне болезненно захотелось катапультироваться. :eek:
Ну что ж, респект и уважуха киевскому байк-экстриму :good:

vint
* * * *

Повідомлення vint » 23.7.12 16:37

до экстрима там далеко, надо будет тебе как-то более подробно открыть все прелести Голосеевского леса :)

Blackstone_bs
* *

Повідомлення Blackstone_bs » 23.7.12 16:46

до экстрима там далеко, надо будет тебе как-то более подробно открыть все прелести Голосеевского леса :)
Прелести Голосеевского леса безусловно манят, но похоже что перед этим мне придется открыть для себя прелести двухподвеса :)

Focusnik
*

Повідомлення Focusnik » 23.7.12 22:14

Скорее всего крепления были только на рамах, которые продавались отдельно и отсутствовали на велосипедах заводской сборки.

Volod Dolov
* * *

Повідомлення Volod Dolov » 24.7.12 07:53

Могет быть и такое...
Кстати на скоростях от 25 и выше у меня 160-е ротора Деор под центр лок тоже позванивать начинают

Obi-Wan
* * *

Повідомлення Obi-Wan » 24.7.12 14:39

Прелести Голосеевского леса безусловно манят, но похоже что перед этим мне придется открыть для себя прелести двухподвеса :)
не варто драматизувати - все чудово проїжджається на хт. а спуск дійсно ок - стрімкий, але рівний і безпечний, ніяких сюрпризів - його зі мною разом катала дівчинка маючи еластомерний макет вилки і вібрейки. щодо контактів - на розковбасах вони навпаки додають впевненості та контролю.
Система естетику байка не псує ні на грам - тут переживати нічого.

Blackstone_bs
* *

Повідомлення Blackstone_bs » 24.7.12 15:42

не варто драматизувати - все чудово проїжджається на хт
Тут я згоден - бо проїхав його, навіть сухим. Щоб сказати щось про контакти треба спробувати, бо зараз я почав діалог стосовно речей про які я не маю чіткої уяви.
Але, ящко знаєш, в Голосієвському лісі доволі часто зустрічаються такі ділянки, коли спуск в певному місці, чи по всій довжині перепаханий чимось. Не знаю що це - коні, або техніка, але земля, коли висихає після дощу, стає твердою наче камінь. Коли пару раз так з'їхав, відчуття були наче на родео! Так, ХТ це супер, особливо у місті, але бувають таки випадки коли мрієш про підвіс.
Взагалі я виношую план купити підвісну раму, та повісити на неї аморт з дистанційним блокуванням на рулі. Це дозволить наблизитись до певної універсальності, якщо не брати до уваги те що підвісна рама важче за ХТ. Мабуть я маньяк у своїй нескінченної манії до інновацій :crazy:

8RydeR

Повідомлення 8RydeR » 24.7.12 16:37

класна історія веложиття, написана приємною мовою. :)
Тільки все-таки в першому повідомленні не компаненты, а компоненты.)

Пишіть ще!

Ах да!
В Голосієво там все спокійно їздиться на хардтейлі, достатньо покататися і відключити страх.
Востаннє редагувалось 24.7.12 16:46 користувачем 8RydeR, всього редагувалось 1 раз.
http://www.endomondo.com/profile/9638657
любой велосипедист вам скажет, что шея - это вынос мозга

Katod
* * *

Повідомлення Katod » 24.7.12 16:40

Тут я згоден - бо проїхав його, навіть сухим. Щоб сказати щось про контакти треба спробувати, бо зараз я почав діалог стосовно речей про які я не маю чіткої уяви.
Але, ящко знаєш, в Голосієвському лісі доволі часто зустрічаються такі ділянки, коли спуск в певному місці, чи по всій довжині перепаханий чимось. Не знаю що це - коні, або техніка, але земля, коли висихає після дощу, стає твердою наче камінь. Коли пару раз так з'їхав, відчуття були наче на родео! Так, ХТ це супер, особливо у місті, але бувають таки випадки коли мрієш про підвіс.
Взагалі я виношую план купити підвісну раму, та повісити на неї аморт з дистанційним блокуванням на рулі. Це дозволить наблизитись до певної універсальності, якщо не брати до уваги те що підвісна рама важче за ХТ. Мабуть я маньяк у своїй нескінченної манії до інновацій :crazy:
:)
тоді пропоную ще поставити на підвіс кардан, замість цепки, і, якщо руки дійдуть, то повний привод
ні слова про Кальміус :)

а сеозно, то кардан це цікава ідея

Katod
* * *

Повідомлення Katod » 24.7.12 16:49

хоча, кардан, це швидше мінус ніж плюс. Хай велоспед буде як є

Blackstone_bs
* *

Повідомлення Blackstone_bs » 24.7.12 16:53

класна історія веложиття, написана приємною мовою. :)
Дякую
Тільки все-таки в першому повідомленні не компаненты, а компоненты
Останнім часом дуже мало читаю, звідси всі лиха... :unknown:

Blackstone_bs
* *

Повідомлення Blackstone_bs » 24.7.12 17:01

...ні слова про Кальміус :)
Я вже було відкрив рота щоб про нього згадати, та дочитав до кінця :D
Так інновації повинні бути раціональними. Та все одно награюся, та на щось потягне.

Повернутись до “Мiй велосипед”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей