Повідомлення rad » 4.1.07 17:04
ХЛОПЦІ!!!
у Гавра Kelly's BEAST!! а тут мова про TOXIC!!! ЦЕ РІЗНІ РАМИ!! у них геометрія різна, ціна різна (подивіться геометрію на сайті виробника чи в каталозі).
може того й у BEAST розхитується все, з бовтом якісь негаразди. я не знаю, я цього не бачив.
у мене був TOXIC, так по жорсткості він обходив деякі більш дорогі рами (коли з локаутом стоячи вкручувати, каретка не розхитується відносно прекидки), коли на інших рамах навіть сидячи здається що погнув велику зірку системи, а вдома міряш, виходить зірка рівна, тож це гуляє труба каретки.
щодо жорсткості переднього трикутника.
те що він розхитується-нонсенс, я не уявляю з якою силою потрібно зафіксувати трубу підседілки, каретку та прикластись до керма щоб розхитати рульову трубу.
щодо заднього трикутника.
я спеціально провіряв його жорсткість наступним методом: зафіксувати передній трикутник і заднє колесот в місці контакту з землею, взяти однією рукою підседільну трубу саме під верхньою трубою, аби ричаг був більше і сила відповідно, іншою рукою верхнє перо свінгарму біля кріплення коромисла, потім спробувати розхтати свінгарм.
так от свінгарм відносно переднього трикутника був дуже жорстко зафіксований, ні на міліметр не гуляв. в жимі можу підняти 95кг, це відносно небагато, але для такого тесту це більш ніж достатньо.
у кого люфтить свінгарм, той має звертатись до майстра оскільки це ненормально.
наприклад Джаянти а також деякі одношарнірки у мене в такому тесті гуляли так, шо я думав зламаю, і гуляли не на міліметр, а на сантиметри туди-сюди, і це при тому що я не прикладувався в повну силу.
а кому не подобається ім'я Келліс, хай купує іншу марку. противно чути як хтось когось хає. все починається з малого, ім'я не одразу стає відомим, для цього потрібно пройти довгий шлях для визнання. Джаянт і Спеш також стали популярними не в день заснування марки, у них є історія. а за свою ціну Келліс робить без применшення дуже достойні байки. а недоліки є в будь-якій моделі, будь-якого виробника.