Повідомлення rad » 15.6.07 14:29
ну шо тут сказати??? не можу я цей байк оцінювати з точки зору доцільності того чи іншого залізі на цій рамі, ну не катав я АМ і ендуро.
тому суб"єктивна оцінка виходить з зовнішнього вигляду, неординарності та рідкого заліза в наших краях.
ПОДОБАЄТЬСЯ!!!!! слина тече!!!! супер!!! рідкісний звір в наших краях, думаю шоб хто не казав про навішане залізо, їхати він має неймовірно.
Єдине шо з технічного боку можу зауважити, це Авід Код. Якщо райдер великий та важкий і любить неймовірно осаджати вел як і свою машину, то сила гальм зайвою не буде, а в свою чергу вага володаря цього байка не дасть йому перевернутись. Це як їдеш на авто, і любиш водити активно, то перед світлофором чи ще десь вигальмовуєшся не поступово, а відразу ж і сильно, замість того щоб підгальмовувати заздалегідь, так більшість шляху їдеш на вищій швидкості, а отже і проїзджаєш дистанцію швидше.
Гальма зайвими взагалі не бувають. Подивіться на топові спортбайки і чим він важчий тим діаметр роторів більший. На дорогих авто, той же популярний мерін чи бмв, чим більше об"єм двигуна тим діаметр дисків та розмір каліперів більший. Великі гальма осаджують авто так шо передня підвіска зтискається майже в нуль. Це надзвичайне відчуття на авто, ще якщо зад при цьому не несе. Якщо велосипед при гальмуванні не перевертається то і гальмувати можна активно.
А вага для цього байку я думаю не критична. Ось келліс кварц 15кг. важить, і підвіски в ньому нема. А це потужний і міцний двопідвіс з 13,5кг. Не варто забувати шо байк збирався не заводом, а індивідуально, тобто під особисті вподобання райдера, серед яких були потужні гальма, отже і економити вагу на них він не став, зекономив десь-інде. І я впевнений шо 15кг. згаданого вище заліза здохне швидше ніж обговорювані тут 13,5кг.