Ну, ніби непоганий рейтинг зробили. Дзідзьо там явно в тренді

http://пісні.укр/board/d/dzidzo_108/9-1-0-2728
Пряме посилання не вийде, треба руцями скопіювати, не вміє поки що тирнет з українськими адресами працювати...
А вони й не долар, щоб подобатися. Тим більше всім. Але якщо Порошенка, попри всі його заморочки і недомовки, я таки можу в якійсь мірі прогнозувати, то ставити на Зеро при шансах один до п'ятидесяти - то треба бути ну дуже азартним ігроком. А я в азартні ігри не граю, в кінцевому підсумку наперсточники завжди роздінуть до трусів. А може й ні... Якщо вчасно спам'ятаєшся... Насправді тут вибір між кандидатами досить простий (якщо не вдаватися в філософію): така-сяка прогнозованість на наступні п'ять років проти романтичної мрії "а може вигорить?" А якщо ні? Медицина, в якій я уже багато років працюю, давно відучила мене від такого пофігізму і надії на те, що можливо якось пронесе при помилковому діагнозі чи помилковому лікуванні, імунітет він же сильний, може й витягне... Але зазвичай чомусь не витягує... В медицині завжди треба думати, перед тим, як щось робити. Бо помилки коштують дуже дорого. І виправити їх неможливо. Підозрюю, що з цими виборами також...А якщо і один і другий кандидат категорично не подобаються ?
Та оберіть вже наркомана. Буде весело, але недовго.А якщо і один і другий кандидат категорично не подобаються ?
Дивний ти. В мене є свій бог - карієс. Який був, є і буде, поки люди будуть жерти цукор і його похідні. Тому мені не грозить ніяка влада. Ні порох, ні зєля, ні інші таваріщі. Но в таваріща зєлі противна морда ліца, наглий він, а я таких не люблю. Він мені нагадує молодого бичка, якому стара корова дала понюхати пісю, і він з того сильно загордився і уявив себе крутим альфа-самцем. Я пережив купу дурачків, починаючи з таваріща брежнєва з кудлатими бровами і атрофією щелепових кісток, через яку він так дивно балакав, підсмоктуючи свої знімні протези. І цього дурачка зєлю я також переживу... Але голосуйте. Голосуйте за цього прикольного наркомана. Посміємося разом. Перепрошую шановне панство, але я буду сміятися злорадно. Я не злий, але не люблю наглих противних морд. Вибачаюся за злегка агресивний тон, трохи напився, 50 років своїх гуляю, ювілей, а товаріщ зєля якогось хєра тут шастає в новинах, псує мені феншуй і медитацію своїми дебільними аналізами і надмірими понтами, які нічого не значать, бо він ще нічого не зробив і навіть до поста Президента ще не добрався. Піздобол і шоумен. Хотів ще смайлик вставити, але зєля сам по собі уже смайликВсякий раз, когда мне абсолютно нечего делать, захожу посмотреть, что написал варьят))))))) мочи еще, порохобот))))))))
Ну, якщо відсторонитися від політики і оцінювати їх обидвох чисто по габітусу, то Порох хоч посміхатися вміє. Просто посміхатися, а не кривляти гримаси, як Зєля...У потрошенко - красивое лицо (с точки зрения варьята)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Невже незрозуміло? Я не за Пороха. Я проти Зєлі. Якщо з Порохом я ще згоден миритися, навіть попри всі його ньюанси, то з цим клоуном в якості президента - ні! Ні при яких обставинах!Давай, продолжай агитировать за жирную еврейскую свинью, я посмеюсь немного еще
Коломойський мав би образитисьДавай, продолжай агитировать за жирную еврейскую свинью, я посмеюсь немного еще
Не звертай уваги, у нього робота така.Невже незрозуміло?
Та хай балакає. Аргументів за Зеленського він поки не знайшов, то хоч про свиней поговоримоНе звертай уваги, у нього робота така.
1) "Папріколу",чому стільки людей проголосувало в першому турі за Зе?
(зараз скажу щось дивне)Доречі, про його принципи
Ну, нарешті, таки зашкваривсявесь этот цирк с евроинтеграцией будет еще какое то время продолжаться, потом плавно сойдет на нет
Uda4nik, дякую за посилання на інтерв'ю з Володимиром Горбуліним. Дуже цікава розмова. І формат ведення діалогу супер - все чітко, коротко і по суті. Горбулін, звичайно, величина! Професіонал. Причому професіонал у всіх сферах, що стосуються суспільства і його функціонування, а не тільки свого вузького профілю - оборонки. От за кого я би проголосував без роздумів! Але він "сірий кардинал", у відкриту політику він ніколи не піде. Будемо надіятись, що при наступному Президентові він хоча б і надалі залишиться радником. Тоді для України ще не все втрачено... На таких людях тримається скелет держави, а зовсім не на президентах.
Ось краще послухай розумну людину: https://youtu.be/EsI6X1_YBOo
Те що треба перед сном![]()
Там не лише про ракети.
Повернутись до “Будуємо нову країну”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість