Когда-то большевики так решили про Махно... Ты ж наверняка знаешь, чем это кончилось для него и подобных ему.Адже ворог мого ворога - мій друг, чи не так? Навіть, якщо для мене він так і залишається ворогом...
[spoilerпродовження. увага! в тексті зустрічається ненормативна лексіка українського колориту]Доброго ранку, друзі! В ефірі опять дєдушка Свирид Опанасович с очередной порцієй свіжих коментарів касатєльно основних международних собитій, які пройшли за минувші сутки. Наливаєм собі чай чи кохве, хто шо любить, вмощуємося зручненько і читаєм уважненько.
[/spoiler]Дід традіціонно начинає обзор із діла Наді Савченко, бо геополітіка геополітікой, а судьба конкретної людини в нас всігда на першому місці. Там пока особого прогреса не наблюдаєцця, хотя адвокати стараюцця і жостко троллять слєдоватєлєй та воронєжський суд все новими і новими обжалуваніями, о чом не забувають сообщать небайдужим громадянам в твіттері. Дід вніматєльно чита еті сообщенія і замечаній к дєйствіям адвокатов в нього покашо нема. Наша бойова красавіца Надя Савченко тоже держиться молодцом, тому побажаємо їй здоров'я і сил держаться дальше. Она нам нужна, а главне - нужна своїй мамі. Надіній мамі, канєшно, січас трудніше всього, бо в застєнках її дитина. Но дід думає, шо все закінчиться харашо, а світ со временєм знатиме про захолусний Воронєж лише тому, шо там стоятиме мощний і високохудожній обеліск на честь непохитної мужності украінської дівчини. Держим за неї кулаки, як і за Олега Сєнцова та інших українських бранців.
Основсним ньюсмейкером у нас вже давно виступає отой підар із Москвороссії на ймення Блядімір Блядімірович Хуйло. Етот ублюдок коли шось і пиздане, то не тільки прості, но і образовані люди понять не можуть, шо оно імело в виду. Дід подсказує - кагда пиздить Хуйло, його сразу нада ділить на 48, а получений результат потом понімать обратно пропорціонально сказаному. І лише тагда можно уловить суть і то в самом дальнєм прібліженії.
Ще одним ньюсмейкером в нас виступа Петро Олексійович Порох. Ето той хлопець з кучерявим чубом, каторий у нас работає в Києві презідєнтом. Цей вроді нічого так пока. Стараєцця. Но, блядь, усвоїв вредну привичку робить усе втіхаря, людям почти нічого не розказуючи. Петре! - каже дід Пороху - ти оце кидай херньой занімацця, роботу свою роби, но і людям хоть іногда об'ясняй до чого ти договорився. Бо ви оце як сойдетеся вдвох з Хуйлом, то хуй вас пойме про шо ви, блядь, договорилися. Дядьки в селах вас послухають і начинають матюкаться, женщіни хрестяться, народ нєрвнічає. А від усього оцього діти плачуть. Не годиться так, каже дід і тому взяв на себе непросту функцію об'яснять народу нашому сущность собитій дня з точки зренія здравой сільськой аналітіки.
Ітак, учора, як ми знаємо, в Уельсі состоявся самміт НАТО, до якого всі сторони усілєнно готувалися. В подготовку самміту нєхіло так підключився і Хуйло, хотя в Уельс його ніхто не звав. Но Хуйло чоловік болєзнєнно ответсвенний і не міг допустить, шоб мірові лідєри там без нього скучали і шоб їм не було про шо побалакать. Тому дав команду своім смертнікам устроїть на востоке Украіни кроваву карусєль з разведками боєм і імітацієй штурма Маріуполя.
А сам на врем'я умотав у Монголію, відімо, договарюваться о возвращенії дані, яку руські князі платили монголам почти тристо год. Дід все-таки думає, шо руські князі нєоднократно уклонялісь од налогов і там за сємсот лєт набігла така пеня, шо Хуйло зря вписався в ету тєму. Московські журналізди, однако, превратили монгольський візит Хуйла в епохальне собитіє, і вже назвали новий внєшнєполітичний курс Кремля "Ліцом к Востоку". Гражданє, - каже дід - какоє такоє ліцо? Всі в світі знають, шо в Хуйла така анатомія необична, шо як би він до кого не повернувся, віздє в нього срака. І хитрі восточні правітєлі тою сракою не дуже брезгують, бо січас унікальна ситуація, коли Хуйла можно безнаказанно поіметь, в том числє фінансово і економічеськи. Ми ж із вами знаємо, шо послєдствія тєсного сотруднічества, например, з Китаєм будуть для Москвськаого каганата похлєще санкцій Запада. Монголи тоже не отстають від китайців і вже вициганили в Хуйла купу дєнєг на модернізацію желєзних дорог, строітєльство електростанцій і прочі ніштяки. Хуйло тяжко вздихає, но платить, бо нада ж создавать ілюзію, шо он нє одін і в нього єсть союзніки. Хитрі монголи под шумок вибили в Хуйла безвізовий режим та стали собирить кібітки в дорогу. В добрий путь, каже дід монголам, і не возражає, єслі они надумають установить над Москвабадом очередне іго.
Но саме вкусне в нас канєшно відбувається в другій часті планєти, на сєвере Уельса. Отам, а не в Улан Баторі, січас проісходить настояща політіка. По всєму відать, шо лідєри стран НАТО навязані Хуйлом условія гри прийняли і вчора сиграли свої партії на п'ять з плюсом. Грать ролі їм особо не прийшлося, бо охуєніє від вибриків Хуйла в них нєподдєльне. П'ять лідєров самих мощних держав планєти нєжно обнімали Пороха, а бундесфрау Меркель даже пустила іскренню сльозу, змахнувши її батістовим платочком. Пороху щас наверняка істово завідують всі без ісключенія презідєнти стран колишнього СССР, а также глави многих других іностранних государств. А нєкоторі, возможно, щас пишуть Хуйлу смски: "Прівет, Хуйло. Дышишь еще? Ти нє мог би і на нашу страну напасть? Я тоже хочу буть як Петя".
Но це все лірика, а тепер про главні ітоги уельського самміта НАТО в світлі сільської аналітіки:
Первоє. Охуєніє і шок мірових лідєров від запредєльно безпредєльних дєйствій Хуйла уже пройшло і сменілось гнєвом і твьордой решітєльностью остановить безумного сцаря Москвороссії.
Второє. В Запада визріло поніманіє, шо целью Хуйла является не якато ефемерна новороссія чи даже вся Украіна, а мірова гегемонія. Нє больше і нє меньше. А ето резко меняєт дєло і виводить українську війну в разряд криз планєтарного масштаба.
Третьє. Запад продемонстрірував одностайну і твьорду решітєльность помогти Украіні і так помогти, шоб Хуйло іменно об Украіну розбив собі їбальника, вибив собі зуби, переламав свої ноги, хребет і всі прочі часті миршавого тєла. Хуйла нада остановить во что би то нє стало і мірові лідєри отдають сєбе в етом ясний отчот.
Однажди Наполєон дето сказав, шо для успішної войни нужно лише три вещі: дєньгі, дєньгі і єщо раз дєньгі. Запад ето понімає і сказав Пороху: "Містер Порох, не переживайте, дєньгі будуть. От вам для начала 15 міліонов євро для Арміі, потом дадім єщо, скоко потребуєтся. Создаються чотири трастові фонди, з яких фінансіруватимуться разні направлєнія обороноспособності Украіни. Дід просить не путати еті дєньгі з допомогою економіці України, які ідуть канєшно не по лінії НАТО, а через МВФ. Недавно, кстаті, получен очередний транш в размере 1,39 ярдов зєлєні. Так шо до конца года за гривню можем не переживать, дід просить фінансових панікйорів вгамуватися. Через НАТО ж фінансіруватимуться ісключітєльно воєнні і воєнно-технічні нужди, а также реабілітація поранених.
- А оружіє? - питає Порох. - Оружіє тоже дадім, запевнили мірові лідєри - нє ізвольтє пережівать, містер Порох. Дадім і лєтальноє і нєлєтальное вооруженіє, а также високоточноє. Главнокомандующий сил НАТО в Європе Філіп Брідлав при цих словах витягнувся в струнку і ожидає приказов.
Воєнно-технічна допомога Україні йтиме также і на двосторонньому рівні з кожною країною-членом НАТО по отдєльності. Дід собі представляє, який це бальзам на душу наших воєнних, коли можна ходить по арсеналам новейшого вооруженія і тицять пальцем - і оцього тоже нам дайте, і ще оцього. Це так як дать женщіні неогранічений кредіт і запустить її в магазін модной одєжди.
В зоні АТО, як ми знаємо, ситуація сложна, но не катастрофічна. Поступають разні тревожні новості, но ето січас даже дето нам на руку, бо позволяє держать мірове сообщество в тонусі. Дід щитає, шо помощ НАТО це харашо і даже прекрасно, но і ми тоже маєм помагать нашій Арміі всіма силами і всіма імеющимися у нас возможностями.
З Москвороссіі поступають втішні повідомлення, шо Хуйло рішило лічно возглавить оборонно-технічний комплєкс і вручну распоряжаться бюджетними фінансами страни, перенаправляючи їх на оборонку. Очень воврем'я, каже дід, бо в тій Москвороссіі скопилося дохера дєньжат і їх нада швиденько потратить. Дід прекрасно помнить совецькі времена і помнить, шо означає для населення гіпертрофований оборонний бюджет при ручному регуліруванії економіки. Таке ощущеніє, шо Хуйло задався целью пройти путь СССР від 1979 до 1989 року в рекордно зжаті сроки. Флаг йому в руки і лом у сраку, - каже дід і желає Хуйлу яркіх успехов в дєлє разрушенія економіки Московського каганату. Між тим нєфть сохраняється на уровнє 101,79 долл. за барель, шо переводить для Россії слово "профіцит" в разряд прекрасних воспомінаній о безвозвратно прошедших тучних годах. Мінекономіки РФ откоректірувало прогноз по оттоку міжнародного капіталу з Росії і щитає, шо до конца года з їхньої економіки витече не 90, а 100 млрд. долларов. Міжнародні експерти тихо посміюються над цими наївними споліваннями, щитаючи, шо отток капіталов составить уже ніяк не менше 300 млрд.долларов. Наблюдаєм.
І сохраняєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю, підтримуємо Армію і гуртом читаємо repka.club. Там, кстаті, нашого полку прибуло - прявилися нові автори, серед яких Дохтур Лівсі. Дід не знає хто цей парень, но пише він так, шо дід ірже, як кінь. Харашо пише хлопець. Маладєц. Подписуйтеся на нього, рекомендую.
Ну і стежимо, шоб віздє парядок був, нахуй! А не те, шо січас.
http://repka.club/blogs/svirid-opanasov ... 05-09-2014
[/spoiler]Путін сидів на стулі і мєланхолічно раскачувався зі сторони в сторону, як китайський божок, втупившись в стоящий на столі перед ним тєлєфон. Наконєц тот зазвоніл. Путін нємєдлєнно схватив трубку:
- Альо, Гєля? Ну шо там еті козли про мене рішили, докладуй.
- Мсьє Путін? - сухо уточнили в трубкє. - Во пєрвих, не еті козли, а міровиє лідєри. А во вторих, хочєш караблік?
- Не поняв, це Ангєла Мєркєль чи нє? - удівльонно тормознув Путін.
- Олланд на проводє, - прєдставилась трубка. - Так хочеш караблік? Большой, сєрєбрістий. А ше на нєго можна ставить всячєскі вєртольотіки.
- Отдай мнє "Містралі", козьол, - розізлився Путін. - Бо єслі я обращусь в басманний суд за нарушеніє договора, всю жизнь платитимеш неустойку.
- А хто нарушав? - удівілась трубка. - Просто караблік нада ше заработать прімєрною поведінкою. А ти хуліганиш і нікого не хочеш слушать.
- От я лічно тєбє шото сдєлав? - поінтєрєсувався Путін. - Собіраю ісконно русскіє зємлі, нікого не трогаю. А вони як сказилися. Гєля гдє, мнє з нею нада поговорить.
- Ти подумай, Володя, - увєщєвала трубка. - От убіраєш с України солдатіков, увозиш машинки, а ми тобі за ето караблік. Большой, красівий, з моторчиком…
- Я шо, даун? Нормально со мной говорі, - обідився Путін, пуская слину. - Гдє Гєля?
- Ну тогда смотрі, такой варіант, - прєдложила трубка. - Убіраєш солдат і тєхніку обратно в Росію, разоружаєш боєвіков і виводиш з Крима войска. Остальноє оні додєлають самі. Як тєбє такой варіант?
- А єслі нє, то шо? - став в позу Путін.
- То ми подкинем їм трошечки того, трошечки етого. Может даже з моря поддєржим, у нас там как раз заблудилась нєбольшая флотілія ракєтних катєров…
- А ядєрной пилью ви случайно стать не хотітє? - пригрозив Путін. - Мєркєль гдє?
- Володя, єслі ти ше раз заікнешся про ядєрну пиль, то в тєбя прєвєнтівно пульнуть всі ядєрні страни, включая Ізраїль. Потому харе видєлуваться і давай поговоримо по сущєству. Ти вообщє понімаєш, шо тобі світить в долгосрочной пєрспєктівє?
- Гєлю позви, головастік, - потрєбував Путін.
- Намєкаю: валюти нєт, бо свіфти отключени. Газ і нєфть нікому кромє Кітая не треба, прічому ти йому ше доплачуєш за транзіт. Інтернета, комп'ютеров і тєлєфонов тоже нєт, бо дєйствує запрєт на ввоз високих тєхнологій. Тєлєвізори также попадають под цей запрєт. І як ти будеш зомбіровать свої маси, з мєгафоном Кісєльова на площадь виженеш?
- Гєлю дай, я сказав, - не успокаювався Путін.
- Дальше ломаються ваші броніровані мерседеси, а пєрєсєсть можна тільки на ладу каліну. От ти ж, вродє, вєрующій; прєдставляєш, шо пєрсонально тобі послє етого Гундяєв у Бога вимолить?
- А ти прєдставляєш, шо я сдєлаю з украми, пока ето всьо случиться? - грозно спросив Путін. - Поінтєрєсуйся у Порошенка, як воюють мої елітні бойци протів його чистоплюєв.
- Володя, срать ми хотєлі на укров, хіба ти не поняв? - улибнулась трубка. - Як до етого срали на чєчєнов і грузін. Проблєма в тєбє. Лібо ти дємонстріруєш адекватность, убираєш всьо за собой, іскрєннє ізвіняєшся і далєє занімаєшся ісключітєльно внутрєнніми проблємами, не корча вєлікого гєополітіка чи воєнного гєнія, лібо ми просто раздєлім твою тєріторію мєжду нормальними странами. І строй потом плани захвата міра в прєдєлах московськой області, окружонний базами НАТО, вмєстє над ними поржом.
- Позовітє Ангєлу, - раскраснєвшегося Путіна бросило в жар і у нього началась льогкая ліхорадка. - Я должен з нею поговорить.
- Володя, ти должен Донбасс отстроїть, а не з Мєркєль поговорить, - напомнила трубка. - Там ваші орли планірують якісь міровиє пєрєговори в Мінськє, воспользуйся ними, шоб красіво закончить всю ету хєрню. Щитай це очєнь дружеским совєтом.
- Мєркєль давай, сколько можна просить? - не успокаювався Путін.
- От тепер даю, - согласилась трубка і на том конце шось зашуршало.
- Гутен таг, - депресівно поздоровався усталий голос.
- Гєля, шо це щас било? Шо за хєрню мнє тут Олланд ньос? - кіп'ятився в істєріці Путін. - Завєтіруй всьо нахрєн і хай не видєлуються, лягушатніки срані. Од них і так нормальниє люді бєгут і гражданство у нас випрашуть, якого ти позволяєш їм гадості разні вєщать?
- Простітє, а кто вам нужен, яка Гєля? - спросила трубка. - Мене звати Анжела Хорстовна, могу чєм-нібудь помочь?
- Гєля, шо за понти? - нєрвнічав Путін. - Давай, шурши там бистрєє, бо мнє тут Олланд такого наговорив, шо я тепер не засну, єслі не буду знать, шо Гєрманія наклала на всьо ето вєто.
- Владімір Владіміровіч, я вам не туалєтна бумага і шуршать, як ви виразились, нє собіраюсь. Мой коллєга Олланд вам, відімо, вєсьма доходчиво расказав наше відєніє сітуації, і добавить до його слов мені нєчєго. Развє шо хочу настоятєльно порєкомєндовать воспользоваться його дружеским прєдложенієм.
- Гєля, от не дєлай від, шо не знала! От нє надо, - трєбував Путін. - Ми гуляли з тобой по Бєрліну і я обстоятєльно ізлагав свої плани. І даже показував, де буде строїтья нова бєрлінська стіна…
- Козьол! - крикнула трубка. - Я думала, шо ти до мене коньки подбивав. Молов разну хєрню, шоб попонтуваться перед красівою дєвушкой. А ти, скотіна, всьо ето врємя любив Кабаєву, а мене только пользував.
- Я тебе не пользував, я валютой за услуги платив, - оправдувався Путін.
- Придурок, зачєм мнє валюта, яку ми самі пєчатаєм? Нєужелі ти мог подумать, шо я повелась на дєньги?
- Гєля, я обязатєльно приїду в Бєрлін і лічно всьо об'ясню. Только прошу, завєтіруй, шо там еті козли нарішали, - взмолився Путін.
- Владімір Владіміровіч, - сказала трубка офіціальним тоном. - В Бєрлінє больше не принімають воєнних прєступніков - ето раз, і два - Гєрманія не буде вєтіровать прєдложенія, які сама же внесла.
Шото щолкнуло і в трубкі почулись короткі гудки.
- Гєля! - заорав Путін. - Піздєц, Гєля, шо ти твориш, как ето понімать?
Но трубка угрюмо пищала, совєршенно не рєагіруя на його воплі…
Дохтур Лівсі
http://repka.club/
http://ru.tsn.ua/politika/ukrainskie-vo ... 85028.htmlУкраинские военные с тяжелыми боями наступают в направлении Новоазовска - батальон "Азов"
Силы АТО с тяжелыми боями проводят наступление в направлении Новоазовска.
Об этом сегодня утром, 5 сентября, сообщает батальон спецназначения "Азов" на своей странице в Facebook.
"Армия при помощи батальона "Азов" с тяжелыми боями проводит наступление в направлении Новоазовска. Боремся за каждый метр нашей земли, ситуация крайне тяжелая", - говорится в сообщении.
Кроме того, в "Азове" отметили, что в течение минувшей ночи позиции силовиков обстреливались артиллерией и минометами.
"Азов" позиции удерживает. На окраине Мариуполя прибыли ВСУ, наша армия ведет бои с оккупантами", - добавили в батальоне.
В ходе вчерашних боевых действий в селе Широкино (24 км от Мариуполя) была полностью разрушена электростанция. Местные жители утверждают, что есть жертвы среди мирного населения. Об этом сообщает пресс-служба ОБСЕ, пишет «ЛIГАБiзнесIнформ».
«Бои в селе Широкино нанесли значительный ущерб населенному пункту. В ходе боев была разрушена электростанция, поэтому село осталось без электроснабжения. Пока ни украинская армия, ни нерегулярные вооруженные группы не контролируют село», — говорится в сообщении организации.
4 сентября, на восточных окраинах Мариуполя произошел бой с российскими военными. В составе направлявшейся в сторону Мариуполя колонны вражеской техники было несколько десятков танков, БТР, грузовиков с пехотой. Украинским силовикам удалось отбить атаку и уничтожить несколько единиц техники.
Альфред Кох
Мнение
Дорогие украинцы! Послушайте, что я вам скажу. Только не надо сразу бросать в меня гнилыми помидорами. Не надо обвинять в том, что я, мол, призываю к капитуляции и т.д. Просто подумайте над тем о чем я пишу. Я уже писал об этом весной. Напишу еще раз. Авось услышите. Короче. Просто выслушайте.
В моих словах нет ни грамма какой-то трусости или отчаяния. В конце концов мне-то чего трусить? Я сижу себе в Германии, любуюсь горами, сладко ем, крепко сплю...
В моих словах есть простой практический смысл и жизненная опытность. Опытность человека, который тоже участвовал в управлении государством. И знает, что это такое - делать реформы в стране, которая не имеет никакого жирка, никакой заначки, никакой подушки безопасности.
Я знаю как это больно: резать по живому. Как будут ненавидеть тех, кто это будет делать. Как все, кто сейчас вместе - переругаются и будут обвинять друг друга в трудностях и ошибках. Я знаю как те, кому сейчас народ верит и за кем готов идти превратятся в жупел и мальчиков для битья.
Просто услышьте меня: вам предстоит очень трудный путь. Вы даже не представляете сколько труда и лишений вам нужно будет вытерпеть, чтобы построить страну, которая сможет войти в Европу. Сколько потерь будет на этом пути, сколько разочарований и ужасных открытий.
Вам нужно будет привыкнуть жить намного беднее, чем сейчас. Да, да! Именно так! Тот нищенский уровень жизни, который вы имеете сегодня покажется вам раем по сравнение с тем, что вас ждет в ближайшем будущем.
Судя по тому, что я знаю про нынешнюю Украину, судя по тому, что пишет Каха Бендукидзе (которого я прекрасно знаю и которому верю) состояние украинской экономики чудовищно. Состояние государственных институтов - чудовищно. Коррупция и измена сидит в каждом (!) чиновнике от самого низа до самого верха.
Вот только представьте: вы собрались в очень трудный поход в горах. Вам предстоит многодневный поход по скалам, через заснеженные перевалы. С огромными рюкзаками. Практически без еды. По дороге у вас не будет теплого ночлега. Негде будет помыться. Не будет медицинской помощи. Никаких населенных пунктов.
И вы уговариваете своего товарища идти вместе с вами. Он долго колеблется. Отнекивается. Вы знаете: он вообще-то слабый и крайне бестолковый человек. Но вы настаиваете. Наконец он дает согласие. Но выставляет условие: он пойдет, но только если вы всю дорогу будете нести его на носилках. Возьмете вы его с собой? Ответ очевиден: конечно, нет!
Теперь ответьте мне: зачем вам в этом походе весь этот сброд, с которым вы собираетесь вести переговоры о статусе Новороссии? Ведь все эти переговоры будут лишь о том, как вы будете нести их на носилках через пики и расщелины, по крутым склонам и по узким тропам над пропастями.
Своими ногами они идти откажутся: мол нашли дураков! Лучше мы здесь останемся! Нам Путин обещал кормить нас на шару! Русский мир! Уря! Понимаете, куда я клоню?
Маннергейм отдав Сталину южную и восточную Финляндию спас страну. Сохранил главное. И где теперь Финляндия, а где - Карелия? Аденауэр плюнул и прекратил бессмысленные перепирательства с администрацией советской оккупационной зоны и решил строить новую Германию на том, что от нее осталось. И через сорок лет ГДР на коленях приползла и растворилась в могучей ФРГ.
Все эти разговоры про какой-то там невероятный промышленный потенциал в Донбассе - херня. Все эти заводы говна не стоят. Пусть Ахметов ими подавится. Латыши все советские заводы позакрывали и уровень жизни от этого только вырос!
Зачем вам эти донбасские совки, которые думают, что их совковость - это признак русскости? Не они ли вам выбрали Януковича? Не лучше ли сбросить этот электоральный балласт и получить страну намного более целеустремленную и монолитную в идеологическом плане? Ведь без Крыма и Донбасса Украина станет намного сводобнее. И честнее: будет меньше криминала, будет меньше коррупции...
Все эти разговоры про единую и неделимую - это блуждание в ложных мифах. Вся эта имперская блевотина про территориальную целостность - это просто отрыжка советского образования. В этом нет ни правды, ни практической пользы.
Это все одна пустопорожняя болтовня. В конце концов сколько раз за 20 век менялись границы Украины! Почему их последний вариант должет стать догмой, ради которой нужно рисковать самой украинской государственностью? Самой идеей вольной и независимой Украины, о которой мечтали веками настоящие украинские патриоты?
Просто подумайте о чем я говорю. И не надо никого убивать. И не надо гибнуть. А Путин, нагруженный этим хламом и новыми нахлебниками - надорвется. И без всякой войны - просто превратится в кучу дерьма. Как это уже однажды было с СССР в конце 80-х.
Тогда это случилось без единого выстрела... Помнится и Путин тогда забыл про свой партбилет и погоны. И к Собчаку примостился... Впрочем, это уже другая история...
Імпринтинг у психології.
Це психофізіологічний механізм, згідно з яким образ, сприйнятий в певний кризовий період розвитку, міцно запам'ятовується в мозку, трансформуючись у стійку програму поведінки.
http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/5/7036890/На переговорах контактної групи між представниками України, "ДНР" і "ЛНР" за участю ОБСЄ в п'ятницю було підписано протокол про припинення вогню на Донбасі з 18:00 п'ятниці.
https://twitter.com/poroshenko/status/5 ... 04/photo/1Петро Порошенко
Подлинная учётная запись
@poroshenko
В Мінську підписали попередній протокол до угоди про припинення вогню. Цей протокол має набути чинності в п'ятницю.
А російські війська тут ні при чомуКУЧМА І БОЙОВИКИ ПІДПИСАЛИ ПРОТОКОЛ ПРО ПРИПИНЕННЯ ВОГНЮ
Повернутись до “Будуємо нову країну”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей