Євромайдан.АТО.Вiйна. Хроніка становлення Нації ...

Varyat
Стать:чол
Re: Евромайдан. хроника становления нации...

Повідомлення Varyat » 10.6.14 09:23

Ой, не треба оцих жалісливих листів до українців. Романтики, вони, бачиш, Пушкіна читають, Цоя слухають. Хороші хлопчаки, піонери-тимурівці, всім готові допомогти. Патріоти невїб€нні, росію вони захищають в 21 рік... на чужій землі. Окупанти вони і агресори, а одурачені вони пропагандою, чи самі до цього додумались - мене не хвилює! Німці в сорок першому також були одурачені пропагандою, у військах вермахта також багато було хороших і романтичних людей, але їх все-одно сприймали як ворогів. І не треба порівнювати цих потвор-диверсантів з афганцями - ті також не св'яті, але в них вибору особливо не було - їх просто призвали на строкову службу. А ці козли до нас приїхали самі. Хрест їм на могилку, а не жалість!

Відносто "напиши автору" згоден, так і зроблю, просто ти виклав цей текст сюди, значить в чомусь автора підтримуєш і також береш участь в дискусії. Цитата - просто привід висловити свою думку чужими словами.
Востаннє редагувалось 10.6.14 09:26 користувачем Varyat, всього редагувалось 1 раз.
Сім заповідей старого анархіста (і вічно юного вар'ята в одній особі):

Людина народжується втомленою і живе для того, щоб відпочити.
Тільки творча праця достойна поваги.
Живи як хочеш, але іншим не заважай.
Свобода однієї людини закінчується там, де починається свобода іншої людини.
Життя треба прожити так, щоб не хотілося його прожити ще раз.
Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.
Головною причиною смерті є життя.

Trion

Повідомлення Trion » 10.6.14 09:26

Напиши автору текста, если считаешь важным донести её свою мысль, она не телепат и на велокиев не заходит.
просто ти виклав цей текст сюди, значить в чомусь автора підтримуєш
Что ты куришь?
Вы долбанулись уже на полбашки со своим поиском врагов даже там, где их нет.
Раз находите, что человек, который в принципе неспособен повлиять на ситуацию (отозвать войска, положить мысль в голову поддавшихся убеждению) и потому изливающий хотя бы на словах, плюнув в фейсбук цитату, словно в вечность, то, к чему пришёл через осмысление, тоже является агентом вражеской пропаганды, только потому, что не пишет о том, что вам бы понравилось наверняка. Находясь тоже в уютной квартирке, как и все отписавшиеся в этой теме.
Её цитата в масштабах материка ничего не значит, точно так же, как не значит всё написанное тобой и мной.
Выдыхайте.
Востаннє редагувалось 10.6.14 09:35 користувачем Trion, всього редагувалось 1 раз.

Varyat

Повідомлення Varyat » 10.6.14 09:35

просто ти виклав цей текст сюди, значить в чомусь автора підтримуєш
Что ты куришь?
R1 :). Травку пробував колись давно, чисто з інтересу, щоб зрозуміти, що воно таке - не сподобалось. По суті. Я суджу по собі - я ніколи б не виклав цитату, якщо хоча б одна думка в ній не співпадала з моїм уявленням про ту проблему. Або була різко антагоністичною до моєї. Тобто, в будь-якому випадку, мене ця тема чіпляє. Хоча б на рівні осмислення. А можливо й дискусії.

ps. ти також наразі не в окопах під Слов'янськом. Як і ще 98% співгромадян... Так що про диванні війська поки що не будем. Ти виклав якусь думку, навіть якщо й чужими словами, я в чомусь з нею незгоден, вступив у дискусію. Звісно, краще дискутувати з автором тексту. Але, якщо ми можемо ще й тут обговорити викладений текст - нічого поганого в тому не бачу.

Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.

Trion

Повідомлення Trion » 10.6.14 09:40

О, ну так скажи, что не хочешь видеть материалы, которые не подходят под условия "мне это нравится, значит это правда".
Это бы сняло кучу вопросов с наполнением темы, а всем желающим позволило бы остаться в своей жовто-блакытной ракушке придуманного ими самими собственного мира, где нет места любой точке зрения, выходящей за рамки общепринятой и удобной.
В стране, которая даже не задумываясь, на клич "слава Украине!" отвечает в едином порыве "Героям слава!" с полной синхронизацией и без слабых звеньев.
Только ведь реальность совсем не такая.

Varyat

Повідомлення Varyat » 10.6.14 09:52

Ні. Невірне і поверхове ствердження. Я, як і ти, аналізую всю інформацію, з обидвох боків, подобається вона мені, чи ні. Я навіть дивлюсь російську пропаганду - методи ворогів потрібно знати. Але та вся інфа, яку я аналізую, має нести хоча б якусь об'єктивну інформацію, незалежно від того, хороша вона чи погана, подобається мені чи ні. А не просто емоції, як в цій статті "ой, не вбивайте наших дітей, будь-ласка, вони такі хороші, такі романтики, вони ж випадково виявилися зі зброєю в руках на вашій землі, вони навіть нікого не вбивають, пртсто ходять з автоматами, позують перед фотографами, щоб потім додому красиві фотки з екскурсії привезти".

І ще. Я не вважаю цю даму, яка у фейсбуці написала цю статтю ворогом. І не вважаю її пропагандистом. Це просто позиція сторонньої, але зацікавленої в певному результаті, особи.
Востаннє редагувалось 10.6.14 09:57 користувачем Varyat, всього редагувалось 1 раз.

Trion

Повідомлення Trion » 10.6.14 09:56

"ой, не вбивайте наших дітей, будь-ласка, вони такі хороші, такі романтики, вони ж випадково виявилися зі зброєю в руках на вашій землі, вони навіть нікого не вбивають, пртсто ходять з автоматами, позують перед фотографами, щоб потім додому красиві фотки з екскурсії привезти".
Ты увидел это. А я это, написанное чёрным по белому, не нуждающееся в каких-либо дополнительных трактованиях и домыслах.
Вооруженные люди на вашей земле,
пришедшие убивать, должны быть обезврежены.
Вот и весь анализ.

Elk 2
* * * *

Повідомлення Elk 2 » 10.6.14 09:56

Прийдет такой "идейный" к тебе в "гости" поближе, что тогда скажешь?
При Сталине такие единогласно одобряли репрессии против своих близких. Вся беда совка в этих идейных, которые искренне убеждены, что весь мир должен быть русским (совеЦким).

П.С. Статья неплохая, но отчетливо в ней видна жалость к ним. Давайте жалеть немцев - ведь в своем роде они и цивилизацию нам несли...
(полуирония)
Востаннє редагувалось 10.6.14 10:10 користувачем Elk 2, всього редагувалось 1 раз.

Varyat

Повідомлення Varyat » 10.6.14 10:07

В стране, которая даже не задумываясь, на клич "слава Украине!" отвечает в едином порыве "Героям слава!" с полной синхронизацией и без слабых звеньев.
А чому ти з цим не згоден? Це об'єднавчий клич. Командний. Який присутній і в спорті і в корпоративних відносинах. Сприяє впевненості в перемогу і піднятті бойового духу. На сучасному етапі, при наявності реального ворога цей клич однозначно втратив свою "шароварність", з якою він був до цих пір. Із цією фразою мої предки помирали за Україну, чому я маю його зневажати або переосмислювати те, що пережило вже не одне покоління. А, ну да, якщо ти не відчуваєш себе ланкою цього організму, то питання знімається. Я відчуваю, навіть попри мою різко виражену індивідуалізацію і критичне ставлення до колективу і суспільної думки.
"ой, не вбивайте наших дітей, будь-ласка, вони такі хороші, такі романтики, вони ж випадково виявилися зі зброєю в руках на вашій землі, вони навіть нікого не вбивають, пртсто ходять з автоматами, позують перед фотографами, щоб потім додому красиві фотки з екскурсії привезти".
Ты увидел это. А я это, написанное чёрным по белому, не нуждающееся в каких-либо дополнительных трактованиях и домыслах.
Вооруженные люди на вашей земле,
пришедшие убивать, должны быть обезврежены.
Вот и весь анализ.
Тоді після цього потрібно було ставити крапку. А цим стаття тільки починалася. До чого тоді весь рештий текст? Вибачення? Вибачення також було в першому абзаці. А дальше пішло оправдовування із подальшою ідеєю уже в контексті "не вбивайте наших дітей..."
Востаннє редагувалось 10.6.14 10:18 користувачем Varyat, всього редагувалось 2 разів.

Trion

Повідомлення Trion » 10.6.14 10:13

При Сталине такие единогласно одобряли репрессии против своих близких. Вся беда совка в этих идейных.
А в Спарте сбрасывали в пропасть, а при Цезаре бросали на съедение львам и лишали статуса гражданина Рима, что, в сущности, то же самое.
Пьянящее ощущение власти над чужой жизнью позволяет забыть о хрупкости собственной.
Идеи тут вовсе не причем.
А чому ти з цим не згоден? Це об'єднавчий клич.
На поле боя, а не в быту.
Мы здесь не на поле боя.
Люди различаются внешностью, возрастом, полом, достатком, образом жизни, сексуальной ориентацией, своими вкусами и убеждениями. Различия заложены в самой человеческой природе. Даже внешне мы друг на друга не похожи. Было бы глупо требовать от всех них кричать одну общую кричалку, это противоречило бы самой природе. Их объединяют лишь деньги в кошельке, это более рациональная религия всеобщего единства, чем пустые ура-кричалки.
До чого тоді весь рештий текст?
А что автор тебе ответила?
Потому как если бы я умел читать женские мысли на расстоянии, меня бы давно на этом форуме не было.
Столько возможностей...

Elk 2
* * * *

Повідомлення Elk 2 » 10.6.14 10:21

А в Спарте сбрасывали в пропасть, а при Цезаре бросали на съедение львам и лишали статуса гражданина Рима, что, в сущности, то же самое.
Пьянящее ощущение власти над чужой жизнью позволяет забыть о хрупкости собственной.
Идеи тут вовсе не причем.
Спарта и Цезарь тут не причем.
Совок как раз на идейных и стоит, памятники сталину недавно открывали у нас...идеология та же и осталась...носителями коей и являются эти "герои".
Востаннє редагувалось 10.6.14 10:25 користувачем Elk 2, всього редагувалось 4 разів.

Trion

Повідомлення Trion » 10.6.14 10:22

Рад за вас всех.

Elk 2
* * * *

Повідомлення Elk 2 » 10.6.14 10:29

Было бы глупо требовать от всех них кричать одну общую кричалку, это противоречило бы самой природе. Их объединяют лишь деньги в кошельке, это более рациональная религия всеобщего единства, чем пустые ура-кричалки.

Как раз в России с этим проблемы куда больше, чем здесь...тут скорее "три гетьмана на двоих"...

Varyat

Повідомлення Varyat » 10.6.14 10:42

А чому ти з цим не згоден? Це об'єднавчий клич.
На поле боя, а не в быту.
Мы здесь не на поле боя.
Люди различаются внешностью, возрастом, полом, достатком, образом жизни, сексуальной ориентацией, своими вкусами и убеждениями. Различия заложены в самой человеческой природе. Даже внешне мы друг на друга не похожи. Было бы глупо требовать от всех них кричать одну общую кричалку, это противоречило бы самой природе. Их объединяют лишь деньги в кошельке, это более рациональная религия всеобщего единства, чем пустые ура-кричалки.
А, значить, це виключно воєнний клич? Який в мирний час не має сенсу? Останніх півроку - суцільний мир, ага.

Чого тебе фраза "Слава Україні" так коробить? Прямо, як моїх "коханих" москалів... Чи ти маєш щось проти Героїв України у відповідь, які за неї полягли в боротьбі? Чи тебе дратує одностайність, з якою це вигукується? Ти проти об'єднавчої ідеї? А чим ця ідея погана? Вона стоїть понад усім цим дріб'язком, що ти понаписував, гроші, смаки, переконання, сексуальна орієнтація... Мої предки йшли на смерть з цією фразою. І то був уже не воєнний час в офіційному трактуванні - 1946 - 1957 роки. То чому я маю похерити їхню пам'ять? Просто в угоду свому індивідуалізму? Бо я такий "особенньій і неповторімьій"?

Elk 2
* * * *

Повідомлення Elk 2 » 10.6.14 10:47

Кричать можно "хутин пуйло" - есть выбор
Или придумай свой - оригинальный)

Trion

Повідомлення Trion » 10.6.14 10:55

Автор признала, что украинцам следует уничтожать россиян с оружием, оказавшимся на территории Украины.
Автор сожалеет, что головы этих ребят могли одурманить и не нашли им другого применения, кроме как на войне, поскольку само желание пойти добровольцем требует определенных качеств и характера, трус под пули не пойдет. И эти головы полягут первыми в отличие от тех, кто их вербовал и продолжает шиковать.
И только за то, что она их пожалела и не захотела расстреливать на месте прямо у себя дома (чего, конечно же, хотите вы) её вы обвинили в этом смертном грехе.
Автор видит в этом трагедию. Вы видите предмет обсуждения.
Вас обоих, как собеседников, я уже потерял в этом топике. Надеюсь, взаимно. Потому как не хочу иметь ничего общего с теми, кто свои национальные комплексы выдает за большую идею, полную света.
Востаннє редагувалось 10.6.14 11:01 користувачем Trion, всього редагувалось 1 раз.

Elk 2
* * * *

Повідомлення Elk 2 » 10.6.14 11:01

Я выше писал, статья хорошая, малыми буквами добавил, через и м х о, что жалеть их, наверное, ну, не очень...ты по-своему это понял...

с точки зрения общечеловеческой - да, конечно жалко...но с точки зрения украинца, когда на него прут вооруженные?

Varyat

Повідомлення Varyat » 10.6.14 11:10

Вас обоих, как собеседников, я уже потерял в этом топике. Надеюсь, взаимно. Потому как не хочу иметь ничего общего с теми, кто свои национальные комплексы выдает за большую идею, полную света.
Ну і ладненько. Якраз малеча прокинулась, піду покормлю і повиховую, щоб в неї не виникало таких дурних ідей пертися в іншу суверенну країну чи пускати туди своїх дітей "переконувати" братній народ, як їм жити. І щоб мені потім не прийшлося писати таких жалісливих листів на фейсбуці.

Василь, закінчуй цю "оправдаловку" агресора. Хто не захотів - той сюди не поїхав. Зі зброєю. В корумпованій Росії від армії закосити не важче, ніж у нас. Нормальні росіяни "определенных качеств и характера, трус под пули не пойдет" життям ризикують в зовсім іншому форматі, а не на війні в чужій країні. І те, що хтось виступив на боці нашого ворога - не трагедія, а їх особистий вибір. Як і їхніх родичів, які не зуміли їх переконати, маючи значно більший життєвий досвід. Воювати за свою країну на своїй території - це одне, а воювати в іншій країні в якості агресора - зовсім інше. Для розуміння цього великих мозгів не потрібно. І пропаганда тут ні до чого, вона тільки простимулювала ту дурість, яка була в цих "носителей русского духа" в голові.

Вячеслав Фотограф
* * * *

Повідомлення Вячеслав Фотограф » 10.6.14 12:29

И это говорит советник Путина!

Россия должна нанести удар по украинской армии, чтобы не дать ей окрепнуть. Об этом заявил советник президента России Сергей Глазьев в ходе круглого стола в Москве, сообщает УНИАН.

"Хочу напомнить слова Черчилля: "Тот, кто между позором и войной выбирает позор, получает и войну, и позор одновременно". Это война современная. Это не значит, что нам надо двигать наши танки на Киев, но, по меньшей мере, прекратить геноцид населения мы вправе. Для этого достаточно закрыть небо и использовать тот же механизм подавления военной техники, который применили те же американцы в Ливии, которые сначала закрыли небо, затем с воздуха расстреляли бронетехнику, артиллерию, авиацию и таким образом сделали тот режим, с которым они воевали, небоеспособным. У нас еще есть возможность это сделать, через полгода такой возможности уже не будет", - сказал Глазьев.

Глазьев также заявил, что власти Украины взяли курс на милитаризацию и мобилизацию населения против России. "Посмотрите динамику - если в декабре нацистов было 2 тысячи человек в Киеве, в феврале - 20 тысяч, в мае их уже 50 тысяч вместе с военнослужащими, в середине лета их будет 100 тысяч, в сентябре их будет 200 тысяч, к концу года они поставят под ружье 500 тысяч человек", - сказал советник и добавил, что в Украине проводится расконсервация военной техники.
Все относительно........

Varyat

Повідомлення Varyat » 10.6.14 13:10

І вони це зроблять, "русские слов на ветер не бросают". Їм вистачить їхньої великорусскої пизд@нутості ще й не таке учудити. Невже хтось думав "от виберемо легітимного президента і все заспокоїться, у рашки не буде більше приводу для введення військ"? Їм привід і не потрібен, вони його самі придумають, заднім числом, коли історію велікайрассеї в черговий раз переписувати будуть... Я рашці (незалежно від того, хто в них на той момент лідер) повірю, тільки коли побачу замість Росії велику воронку.

Вячеслав Фотограф
* * * *

Повідомлення Вячеслав Фотограф » 10.6.14 13:23

І вони це зроблять, "русские слов на ветер не бросают". Їм вистачить їхньої великорусскої пизд@нутості ще й не таке учудити.
Это точно.Мне вот любопытно, нашы "енералы" подготовятся к тому, что урусские летуны начнут активные боевые действия в нашем небе? Или опять тихонько отступим, как в Крыму? Что, сложно Стингеров закупить пару-тройку десятков заранее?
Все относительно........

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 10.6.14 13:46

Я думаю що буде первірка чи підніме НАТО свою авіацію, польти скінчаться після перших 2-3 збитих російських винищувачів.

В Донбасі поки що йде цивілізацій ріст. Кримінал мочить бойовиків грабує їх і тихенько захоронює. Бабло пермагає зло.. Ця інфа потребує перевірки, але знайшов з 3 джерел.
Spoiler
Show
В последнее время все чаще появляется информация о том, что на Донбассе исчезают боевики и активисты ДНР, которых потом находят мертвыми. За этим стоят криминальные элементы Донбасса.

По разным данным пропавшими без вести считаются около 15 террористов, однако настоящая цифра впечатляет — более 100 человек, сообщает корреспонденту источник в УМВД Донецкой области, сообщает Elise.com.ua

«Местная гопота начала кровавые чистки на Донетчине. Причиной стала ифнормация о том, что иностранным наемникам на Донетчине платят баснословные деньги — 300 $ в день.

Местные бандформирования не могли пропустить эту радостную для них новость … Притворяясь горячими сторонниками ДНР, бандиты входя в их доверие. За «идею», ребята работают в основном их проводниками. Ориентируясь хорошо в местности они заводят наемников в ловушки в лесополосах и окраины города, после чего как голодные шакалы убивают и грабят их.

Мы больше чем уверены, что к многим убийствам боевиков причастна гопота, поскольку убийства явно совершаются с целью наживы. Трупы найденые нами имеют нехарактерные для профессионалов повреждения. Убийцы работают заточками, самодельными пистолетами, ножами. Наносят не точные, многочисленные повреждения. Забирают даже ботинки.

Также отмечаю, что ничего сделать мы не можем, поскольку наемники на территории Украины являются террористами и такими что нарушают Закон.

Мы отдаем тела представителям ДНР. На сегодняшний день это около 100 тел «, — рассказал собеседник.

Varyat

Повідомлення Varyat » 10.6.14 14:09

Кримінал мочить бойовиків грабує їх і тихенько захоронює.
О, це основа расейського дозвілля - набухатися і комусь морду набити. А якщо за це ще й пару копійок капне - так ваапще. Дивно, але цей їхній генетичний глюк нам тільки на руку. Чим більше їх здихне з того й іншого боку - тим мирніший генофонд на планеті Земля залишиться. Правда, то має й другу крайність: сильно мирні пацифісти - боязкі і безпринципні планктоноподібні істоти, таких в людському суспільстві також не дуже поважають.
Востаннє редагувалось 10.6.14 14:14 користувачем Varyat, всього редагувалось 1 раз.

Велопортал
адміністратор конференції
адміністратор конференції
Контактна інформація:

Повідомлення Велопортал » 10.6.14 18:42

Харьков: шествие жителей к военному госпиталю в поддержку украинской армии

phpBB [video]
Зображення

Varyat

Повідомлення Varyat » 10.6.14 18:51

Коменти до цього відео, москалів так і пре всюди своїм язьіком похизуватись і всіх російськомовних записати в свою когорту (хоча й справді, треба коменти українською писати, кремлівські сраколизи хоч мову сусідів по коментах вивчать, мо' й розуму додасться, коли мозок запрацює):
Sid
4 часа назад
Живу в Харькове и меня тоже удивляет что приписали наш город к русским городам.Харьков всегда был про украинским
Ответить

korvint100
4 часа назад
А почему же Вы говорите на русском?
А если серьезно - это Вы для Киева украинец, для запада - мы все русские!
И убивать они будут нас всех. Но Вы правы, что вначале тех, кто себя считает русскими, а потом остальных.
Вбивати їх, блін, будуть :dash2:, та вони вже й так мертві, зомбаки нещасні, тільки й можуть іти, куди контролер скаже. Потвори з аквафрешем замість мозгів :bad:.

А оцей комент сподобався (Василю привіт в його індивідуалізмі і інтелектуальній відособленості, яка не допускає вияву колективних емоцій) :friends::
Andriy Babych
3 часа назад

і прийде час, коли один скаже: Слава Украïні! А мільйони відповідатимуть: Героям Слава!
-Степан Бандера

Дожились ми до такого :) Молодець Харків!

Повернутись до “Будуємо нову країну”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість