Євромайдан.АТО.Вiйна. Хроніка становлення Нації ...

Sphinx
* *
Стать:чол
Re: Евромайдан. хроника становления нации...

Повідомлення Sphinx » 12.5.14 14:16

Тибор, уже из себя "пся крев" выдавил, по капле, или еще присутствует? Зато гонору польского вижу уже вобрал, как губка. Сидите себе там, не мешайте :)
Если у вас в голове каша из западных правдивых источников, рекомендую таки поискать карту по гаплогрупам хромосомным. Географическую. Будете сильно удивлены, что славянска и европейская встречаются приблизительно на границе Польши и Германии.
Так что и вас вылечим, не переживайте.
Заодно по ресурсам пройдитесь - нефть, газ, уран, фосфор и пр. Добычу, потребление, динамику всего этого, может поймете кто и зачем бучу У НАС развязал. Ну по баблу тоже, кто на свои живет, кто в долг, откуда долг и как за него расплачиваться.
Російська мова зараз виступає посібником агресії . Засобом ведення війни . І так останні 300 років .
Пушкін, Лєрмонтов, Гоголь, Толстой - великі полководці, ага, багато ворогів поклали.
- О нет, - ответил Волк Ларсен с горечью. - И в этом его счастье. Он слишком занят жизнью, чтобы думать о ней. Я сделал ошибку, когда впервые открыл книгу. (с) Джек Лондон, "Морской Волк".

Об аватарке - http://www.individualizmu.net/

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 12.5.14 14:21

Если у вас в голове каша из западных правдивых источников, рекомендую таки поискать карту по гаплогрупам хромосомным. Географическую. Будете сильно удивлены, что славянска и европейская встречаются приблизительно на границе Польши и Германии.
К счастью по хромосомному ряду россияне лидируют с отрывом на два порядка со своей лишней хромосомой. Это у вас по телевизору сказали - значит правда.
Так уже все поняли что татаро-монголы не остановятся на Украине. В Европе россиян уже потихоньку начинают депортировать к себе домой, чтобы спасать не пришли. Надеюсь за пару лет сами себя забором огородят а мы бетоном китайским зальем.

Крикс

Повідомлення Крикс » 12.5.14 14:27

Сильно. По еспрессо-тв сказали так?
Ты - самый яркий тому пример. Свой среди чужих, чужой среди своих. А в условиях войны - просто враг.
Ты тоже принадлежишь к числу тех, кто считает, что там одни русские на баррикадах?
Знаешь, что делали с предателями хотя бы во Франции и Италии? Бьют не по паспорту и не за паспорт обычно. Ты предлагаешь понять это говно. А зачем? Чтобы позволить ему дальше коптить небо чужой им, но родной нам страны? Никогда Украина не станет самодостаточной и самостоятельной пока в ней будет присутствовать эта пятая колонна люмпенов и бандитов.
Si vis pacem, para bellum.

Sphinx
* *

Повідомлення Sphinx » 12.5.14 14:36

Ммм, а есть тут хоть кто, кто может фактами и наукой оперировать, а не только орать речевки, словно из методички госдеповской.
Крикс, почему я враг, разжуй.
Я вот тоже за єдину Україну. Без корррупции, преступности, где народ будет щастлив.
Вчера вот узнал что мой сокласник, дав кому надо мильйон на лапу и стал начальником таможни. Леко и просто. ПРи этом у него уже в 33 года 2 квартиры, дом, 2 точно (лендроверы). Это с предыдущей властью было честно заработано.
У нас в стране в результате майдана хоть что-то изменилось в лучшую сторону, а?
- О нет, - ответил Волк Ларсен с горечью. - И в этом его счастье. Он слишком занят жизнью, чтобы думать о ней. Я сделал ошибку, когда впервые открыл книгу. (с) Джек Лондон, "Морской Волк".

Об аватарке - http://www.individualizmu.net/

Крикс

Повідомлення Крикс » 12.5.14 14:37

Крикс, почему я враг, разжуй.
Ты уверен, что с врагами именно так следует поступать?

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 12.5.14 14:41

Так, як не дивно, але з точки зору глобальних процесів війна до нас прийшла зі сходу. Тобто як, війни-то немає, але розплили конфлікт саме з боку РФ. Мене завжди дивували всякі полоумні, хто стверджував про п"яту колону, наводив приклад комп"ютерних ігор (стрілялок типу Анти-НАТО в Криму), книжок про "ісконно-рускій мір", фільмів на тему історичної пам"яті... Я це завжди сприймав так само, як і про єврейську-масонську-олігархічну змову - критично. Але от зараз чим далі то більше бачу певний конструктив в тому, що проводились дослідження різних організацій типу "руского єдінства", псевдокозацьких об"єднань та ісконно-православних общин, які захоплювали територію та навертали людей в "правильному" напрямку. Здавалося б, до чого тут мова і війна... Я скажу, що мова є простором існування значень. Ну а фактично всі війни - від збройних до торгових - суть лише війни за встановлення значень. Що є цінне, що є правда, куди рухаємось, звідки прийшли. Це складне питання, якщо тільки по словах судити без контексту, то і не прийдеш ні до чого. Але уявіть на секундочку приблизно таку ситуацію, що є дві ідеї: 1) люди самі знають що їм треба, тому здатні обирати лідерів та діяти колективно і 2) люди по своїй суті біомаса і потребують пастуха, який їх поведе. От це, грубо кажучи основа війни, яку ми бачимо. В цьому сенсі її принесли росіяни - їхня ідея пішла в контрнаступ і бере позиції за рахунок швидкості прийняття рішень в будь-якій авторитарній системі. Це значною мірою штовхає Україну назад, до створення такої само авторитарної моделі, яку ми фактично побудували були. Суспільство несвободи, закрите суспільство, яким зараз є суспільство РФ... Оплот людяності, як назвав це все діло один мій тимчасовий співбесідник. :duma:

В цьому контексті я буду проти будь-яких державних мов, крім української. Це дуже політизоване питання, і як вже відзначалось, ніяк не вплине на покращення ситуації. Натомість буде шкідливим для функціювання державних інституцій та всієї системи гуманітарного розвитку. Просто повірте на слово, по цій темі є багато досліджень, які переконують, що законодавча регламентація таких питань рідко буває ефективною. Регіональною - на здоров"я, спілкуватись - як кому зручно. А для державної є РФ, нехай доглядає та піклується про неї сама. :pop:

Ре: шукав-шукав джерело дослідження Галлап - і не знайшов. Гм? Щоб не залишити читачів розчарованими, скажу, що виробництво одної такої "новини" в Україні коштує $35-80, в залежності від "крутості" та охоплення медіа аудиторії. В РФ кажуть платять більше - у них потреби в "якісному" масовому контенті більші. Наприклад для Казахстану ціни в $80-120 вважаються нормальними, але потрапити на ринок важче. Бувають ще доплати, якщо ссилку перебиває певна кількість реальних інформаційних ресурсів. На заході теж є замовна журналістика (а як ви думали!), а ле у них це кримінально карається, тому ринок дуже вузький і подібна продукція живе не довше двох-трьох днів, потім її чистять санітари з державних контролюючих органів. Наприклад, той же Лівий Берег свого часу починав з такої онолітєки, а зараз його навіть УНІАН іноді цитує. Вєсті, Сєгодня та іншу ахметівщину і так всі знають. Ну, провал інформаційної безпеки, ну низька етика писарчуків... Але платять (переважно відділи масової обробки з великої партії, яку фінансують олігархи) реальними грошима, їсти хочеться всім. Звідки знаю - пишуть в основному випускники різних соціологій-політологій-журналістик, які не знайшли для себе нормального місця. А так як наука стоїть, в політику ще треба підрости, а красти в університетах не вчили, то тренується хто на чому. Політтехнологія, як і програмування, працює безвідносно до моральних задач: хочете, напишем вірус, а хочете - антивірус. Як його користувати - то вже ваша справа. Хочете, навіть придумаємо вам ідеологію, яка скаже, що є спеціальна альтернатива, щоб люди типу об"єднаися проти системи, а насправді вірно їй служили! Саме тому треба виховувати себе, кооперуватися з людьми, а не чекати якогось пастуха.

Gornostai
Велопузiк

Повідомлення Gornostai » 12.5.14 14:45

Сидите себе там, не мешайте :)
...
Угу, доктор появился.

Я забан.
-Вы бандеровец и националист!
-Я? Таки да, у нас вся синагога такая!

Trion

Повідомлення Trion » 12.5.14 14:56

Ты предлагаешь понять это говно. А зачем?
Потому что мы сейчас с ними поменялись ролями. Сначала они хотели нашего уничтожения, теперь мы сами желаем им смерти.
Да, майдан не сбивал вертолёты и не прикрывался американцами, приглашая их на территорию Украины в качестве защиты (хотя многим хотелось бы).
Майдан с самого начала находился в законной плоскости мирных протестов, все остальные его действия незаконны, в качестве прямого ответа незаконным действиям тогдашней власти. Ни булыжники, ни коктейли, ни оружие (и не надо мне рассказывать сказки, что на майдане его не было, по ряду причин я не могу сказать больше). Всё срисовано с майдана под копирку, его методы, но с явным перегибом. А те, кто без оружия нацепил на себя колорадскую ленточку, просто счёл себя сопричастным к протиповотоку. На этом куйло разыграл свою карту.
Я просто хочу, чтобы те, кто был майдане, понимали его последствия. На секунду — приходит весь Донецк сюда, блокирует дороги, захватывает мерию, жовтневый, блокирует вр и требует отставки Турчинова-Яценюка и далее по списку.
Майдан это устроит? Киев это устроит? Колорадосы ведь в столицу пришли права качать! Нет. Будет грандиозная драка.
А ведь по сути то же самое. И майдан встречал это сопротивлении ранее.
И сейчас события сконцентрировались на востоке.
Я не хочу никого оправдывать, мне только хотелось бы чтобы все понимали, что нет черного и белого, нет идеально святого Майдана и нет идеально демонического Донбасса, а есть джинн, который был выпущен в Киеве и который продолжает гулять по Украине.
Всё напряжение проходит по линии раскола, которую каждый подчеркивает, выказывая своё твёрдое убеждение, что не собирается поступаться ничем.
Не забывайте только, что если твёрдо стоять на своём, то на него тоже наступят.
Востаннє редагувалось 12.5.14 15:03 користувачем Trion, всього редагувалось 4 разів.

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 12.5.14 15:00

По темі нашого Донбасу... Люди живуть в глибоко депресивному регіоні. Грубо кажучи, там час зупинився в гіршу сторону на рівні 70-тих років, з застоєм, бідністю та безцільністю. А ще плюс криміногенністю та олігархією зверху. НІХТО, реально ніколи не намагався вирішити цю проблему. Я колись всього місяць жив на околиці Донецька і трохи їздив по області, а ще перетинав російсько-український кордон пішки. Це найбільш втрачений час мого життя - скрізь, де не центр, там злидні, горілка і матюки. Так, є хороші щирі люди, так є якісь надії, є свої таланти, але все це розбивається об тотальну бездіяльність органів влади та соціально-економічний колапс інфраструктури. Ці люди шукали вихід надто довго. Вони втомились і я їх в цілому розумію. Особливо, коли на тебе направлена така чарівна і оманлива теле-пушка. SAD BUT TRUE. Хто не вірить - дам контакти журналістів, попрошу щоб вписали вас в якесь міжнародне ЗМІ. За умови володіння російською та англійською зможете побувати там на свій страх і ризик. Відчуєте на власній шкурі, що таке пекло міщанина.

Mixer85
*

Повідомлення Mixer85 » 12.5.14 15:02

...
Угу, доктор появился.

Я забан.
+1 За Бан
Востаннє редагувалось 12.5.14 15:08 користувачем Mixer85, всього редагувалось 1 раз.

Stepik
* * * * *

Повідомлення Stepik » 12.5.14 15:02

Розплодилось, блін, москалів на неньці-Україні. От якого ху вони стільки років живуть в Україні, якщо їм так хочеться в Росію? Ніфіга не розумію... :duma: Збоченці якісь.

Вадим, мабуть, таки правий, російський менталітет потрібно в Україні вирубати нафіг під корінь, бо інакше ми тої біди ніколи не збудемось. Як тільки кількість "исконно русских" з викривленими мозгами перевищує критичну масу в якійсь точці всесвіту - жди проблем...

Співробітник, який родом з Маріуполя, розказував про події 9 травня там "від очевидців":
В міліцію прийли Азов та Днпро, сказали пішли будемо виносити сепаратистів з міськадміністрації. Міліція відмовилась. Після чого міліцію почали виносити Азов з Дніпром. Коли прийшли звичайні люди допомогати міліції, то вони відійшли.
Після такого "нейтральне" населення що підтримувало Україну масово пішло на референдум. Деякі відстояли в черзі 6 годин і проголосували за себе і родичів (були навіть не оригінал паспортів, а їх ксерокопії).

Що сталось в Маріуполі та Червоноармійську - ХЗ. Тре думати. Незрозумілі дії силовиків, які одразу відхрестились від наявності Дніпра в Червоноармійську, хоча Парасюк писав, що він там вже з Дніпром - у видаленому каменті на громадському (був твіт з фоткою від доного з журналістів).

phpBB [video]
Все частіше слова "юзай пошук" набувають сенсу "йди в *опу"....
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди (с)Симон Петлюра

Крикс

Повідомлення Крикс » 12.5.14 15:09

Я забан.
И я.

Крикс

Повідомлення Крикс » 12.5.14 15:13

Я просто хочу, чтобы те, кто был майдане, понимали его последствия. На секунду — приходит весь Донецк сюда, блокирует дороги, захватывает мерию, жовтневый, блокирует вр и требует отставки Турчинова-Яценюка и далее по списку.
А что это Майдан и ПС пришел в Донецк? Мне казалось, что туда пришли вполне таки законные войска и спецназ. И не демонстрации гонять и подавлять, а уничтожить боевиков.
Если у демонстрантов не хватает ума отмежеваться от боевиков, то туда им и дорога. Я понимаю твой гуманизм, но Боливар не выдержит двоих - или мы, или они.

Trion

Повідомлення Trion » 12.5.14 15:20

Майдан первым использовал баррикады и пламя.
Майдан первым попал в эфир с оружием наготове.
Суть смогли понять только те, кто находился в эпицентре Майдана или непрерывно держал руку на пульсе событий.
Не исключаю, что если найти адекватного персонажа с Донбасса, картинка тоже не такой очевидной окажется.
Они делали о нас выводы, втыкая в ящик и читая газеты. Мы сейчас делаем то же самое. Они оправдывали беркут, подавляющего уличные беспорядки манифестантов свергнувших законную власть, мы оправдываем АТО, которая занимается тем же.
Это либо повод для гордости, либо повод задуматься.

Велопортал
адміністратор конференції
адміністратор конференції
Контактна інформація:

Повідомлення Велопортал » 12.5.14 15:22

Я забан.
И я.
Ваше желание выполнено. Доктор стал на сутки пациентом.
Список желаний на сегодня исчерпан.
Спасибо, что пользуетесь услугами нашего велофорума.
Зображення

Крикс

Повідомлення Крикс » 12.5.14 15:27

2 Trion
Не. Твою позицию я понимаю. Я всю зиму ей поражался, но есть то, что есть.
Вопрос в другом. Что дальше-то? Найти адекватного - это прекрасно. Кто-то типа тебя даже влезет в его шкуру...
А со всей это кучей неадекватных, что прикажешь делать? Можешь назвать исторические примеры чтобы подобный непримиримый конфликт интересов был решен пониманием друг друга, а не этническими чистками, депортацией и принудительной ассимиляцией?
Ведь на карту поставлены не экономические, политические или этнические вопросы. На карту поставлена целостность Украины, независимость Украины, существование Украины. И этим дегенератам уже не раз заявляли, объявляли, провозглашали, просили, увещевали, что в рамках закона и государственных интересов Украины возможны договоренности и диалоги. Но ведь убивать и грабить интереснее, чем говорить. Особенно, если ты грабить и убивать умеешь лучше, чем говорить.

Puente
* * *

Повідомлення Puente » 12.5.14 15:47

Мене з плином часу всієї цієї історії все більше мучають сумніви - що реально відбувається в країні . Хтось заходить - відходить - знову заходить - знову відходить ... Забавки - чи що це таке ? Війна - то чому така незрозуміла ? Немає реально сил - бо населення заважає - а що з ним робити - ніхто не говорить - не бере на себе відповідальність . Тріон в чомусь правий - але лише частково - Майдан трансформувався на Донбасі у щось таке собі - триколірне , але без реальних вимог взагалі . Реальна вимога там - "хунту геть" . Все останнє - просто розмови ні про що . Але риторика і дії - запозичені . Перекручені - але ...
А от наші керівники - .... Оголосити якийсь хоча б частково надзвичайний стан , відмежувати мирне населення від "терористів" - комендантські години , обмеження у пересуванні і т.п. Все ж відпрацьовано ... Сил немає на все це ? Купа експертів та "експертів" практично одностайно говорять , що народ в Донбасі хоче ! відчути силу - яка буде наводити порядок . Владу хочуть боятися дійсно . А зараз її просто не поважають ... Реально якийсь когнітивний диссонанс ...
Таке враження , що дійсно робиться все , щоб спровокувати Путіна на реальну війну з заходом російських військ на нашу територію ...

Trion

Повідомлення Trion » 12.5.14 15:50

А со всей это кучей неадекватных, что прикажешь делать?
У них проблема в том, что они сами не хотят ни о чем договариваться.
Майдан свой трумвират, по крайней мере, пенделями выгонял на переговоры, чтобы его цели были зафиксированы на документах и по возможности все вопросы улаживались дипломатическим путём. Не получилось, как хотелось, но попытки были и не одна.
А там просто заявили пленных не брать, переговоры закончены, с хунтой договариваться не будем, сами всё решим, финиш.
Вспомни, что на Майдане простому смертному было нереально попасть на сцену.
Если там есть колорадос, которому есть что сказать, против автоматчиков он тем более не попрёт, да так, чтобы за собой людей повести.
Что делать в такой ситуации не знаю. Знал бы, попробовал бы применить на этот счёт соображения на практике.
Можешь назвать исторические примеры чтобы подобный непримиримый конфликт интересов был решен пониманием друг друга, а не этническими чистками, депортацией и принудительной ассимиляцией?
Примеры тебе не понравятся.
Северная и Южная Корея. Индия и Пакистан. Чехия и Словакия, в конце концов, хотя они и выпадают из общего списка, там чуть иначе. Это для тех, кто хочет идти только своим путём.

Давай смоделируем следующую ситуацию.
1. Украина теряет Донбасс. Вместе с ним теряет электорат вфя и мозговыносящие пророссийские речевки. На любых выборах увеличивается вес голосов западной Украины, упрощаются отношения с ЕС и НАТО, потому как нет воплей с востока. Упрощается ситуация с языком, так как процент русскоязычного населения значительно уменьшается за счет ухода русскоговорящего региона.
2. Донбасс остаётся украинским. Автоматчики ликвидированы, органы местной власти сформированы заново. А люди остались те же. Продолжай.

Puente
* * *

Повідомлення Puente » 12.5.14 16:02

А со всей это кучей неадекватных, что прикажешь делать?
У них проблема в том, что они сами не хотят ни о чем договариваться.
О - ось це якраз основне там - насправді це спровокований політиками народ соціально збентежений . Вони ще частково в СРСР живуть - і думають по-старому . Політичні гасла про РФ та федералізацію - то таки попутний груз - основне - як жити далі - а вони в масі своїй неготові просто до жорстокого капіталізму з реальною конкуренцією і вибором . На великих підприємствах змінилися власники - і все - для рядового працівника не змінилося практично нічого ... А коли у людини збили прості життєві програми в мозку - далі вона вже дуже легко сприймає практично будь-що , головне правильно розмалювати - витягти "бендерівців" і Правий Сектор , вічний ворог - НАТО і т.п. Негатив дуже легко накладається ...

Eclipso
* * *

Повідомлення Eclipso » 12.5.14 16:04

Когда Путя начнет раскачивать следующую область - тоже отдать (ибо так удобнее) ?
вул. Вишгородська <---> [B2W] <---> вул. Смілянська

Puente
* * *

Повідомлення Puente » 12.5.14 16:05

[
Давай смоделируем следующую ситуацию.
1. Украина теряет Донбасс. Вместе с ним теряет электорат вфя и мозговыносящие пророссийские речевки. На любых выборах увеличивается вес голосов западной Украины, упрощаются отношения с ЕС и НАТО, потому как нет воплей с востока. Упрощается ситуация с языком, так как процент русскоязычного населения значительно уменьшается за счет ухода русскоговорящего региона.
2. Донбасс остаётся украинским. Автоматчики ликвидированы, органы местной власти сформированы заново. А люди остались те же. Продолжай.
3. Урезанный Донбасс обносится колючей проволокой и остается резервацией ... Вокруг бетонные заборы , автоматические пулеметы ... ( "13 район" ) - такой вариант как ?

Puente
* * *

Повідомлення Puente » 12.5.14 16:08

Когда Путя начнет раскачивать следующую область - тоже отдать (ибо так удобнее) ?
Ты понимаешь - для того , чтобы начать стрелять во всех врагов - нужна определенная накачка в голове . Пока у нас практически никто не готов - даже силовики . Хотя скорее всего у них просто приказ такой .

Крикс

Повідомлення Крикс » 12.5.14 16:18

Примеры тебе не понравятся.
Северная и Южная Корея. Индия и Пакистан. Чехия и Словакия, в конце концов, хотя они и выпадают из общего списка, там чуть иначе. Это для тех, кто хочет идти только своим путём.
Мне больше нравится вариант Чили. Стадион, неделя расстрелов коммунистов и сочувствующих и несколько десятилетий тишины и упорного труда. А лет через 50, когда страна станет лидером в регионе пусть критикуют, судят и даже называют фашистом. При этом симпатии населения через столько лет 50/50. Те, у кого порешили коммуняку родственника симпатий к Пиначету по понятным причинам не испытывают, но и не особо орут об этом. Остальные 50% - те, кто увидел разницу между тем, что было и тем, что стало.
Лучше, чтобы осталось их, как можно меньше. По любым объяснимым причинам - террористы, чеченские этнические чистки, ураган, эпидемия, эмиграция. Тех, что остались, рассеивать по стране учиться, работать, самых смышленых посылать учиться за кордон... Чтобы через 30 лет любому из них было стыдно на людях вспомнить, что он родился и вырос в том бомжатнике.

Trion

Повідомлення Trion » 12.5.14 16:30

неделя расстрелов коммунистов и сочувствующих и несколько десятилетий тишины и упорного труда.
Годы расстрелов врагов народа, миллионы убитых, посаженных и пропавших без вести.
Куева туча выполненных пятилеток.
И что это в конечном счёте нам дало?

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 12.5.14 16:33

...
Угу, доктор появился.

Я забан.
+1 За Бан[/quote]
+1

а це груз 200 з криму, Загинув в Словьянську - собаці собача смерть
Зображення

Повернутись до “Будуємо нову країну”

Хто зараз онлайн