Не работатьНе пробовал работать?![]()
Я так понимаю, что если нервы из каналов повынимали, то не стоит раскашеливаться на какие-то там современные технологии :"": (всё равно развалится лет через десять - скажут технологии устарели и вот.. а сейчас современные технологии.)Сучасні технології дозволяють часом витягувати з того світу абсолютно безнадійні з виду зуби.
Давай переїдемо в розділ про стоматологію, щоб тут не засирати тему...Я так понимаю, что если нервы из каналов повынимали...
Ну, тем не менее одна из твоих пломб и пол-года не продержалась, остальные пока стоят... На нормальних матеріалах немає проблеми з випадіням чи навіть розгерметизацією пломб. ...
А чого ж не доложив?Ну, тем не менее одна из твоих пломб и пол-года не продержалась, остальные пока стоят... На нормальних матеріалах немає проблеми з випадіням чи навіть розгерметизацією пломб. ...
Спробую пояснити (надіюсь, що цей флуд потім разом з рештим стоматологічним флудом закинуть в стоматологічну тему). Неживий зуб - завжди проблемніший, ніж живий. Зокрема тому, що з нього забрали пульпу (нерви по народномуЯ так понимаю, что если нервы из каналов повынимали, то не стоит раскашеливаться на какие-то там современные технологии :"": (всё равно развалится лет через десять - скажут технологии устарели и вот.. а сейчас современные технологии.)Сучасні технології дозволяють часом витягувати з того світу абсолютно безнадійні з виду зуби.
А действовать по старинке и накрыть зуб гильзой, как это делали настоящие ковбои на диком западе.
Ужас какой, вынимать... Нерв можно заполоскать чем-то крепким, лечение получается не без приятностиЯ так понимаю, что если нервы из каналов повынимали...
ps. прохання модерам оцю всю стоматологію відрізати, та в стоматологічну тему закинути,
Що, злякався? А я таке регулярно бачу... А що поробиш? Мусить же хтось в цьому світі асенізатором працюватиАга, начиная с той дебильной картинки.ps. прохання модерам оцю всю стоматологію відрізати, та в стоматологічну тему закинути,
Значит ты плохой стоматолог.А я таке регулярно бачу...
Твоё упрямство и совковость - две идентичности.Авангардисти вони, шо не ясно?!
Яким чином їхнє бажання доводити себе до такого стану пов'язане з моїм бажанням зробити світ красивішим? Я можу це поправити. Але попередити або відмінити - ніяк...Значит ты плохой стоматолог.А я таке регулярно бачу...
Не так ли?
Твоё упрямство и совковость - две идентичности.Авангардисти вони, шо не ясно?!
Уявляєш собі художника, який стоїть по коліна у вигрібній ямі і малює картину?
не верювзагалі не зрозуміло
В принципі, так воно і є, тут ти правий, основна маса моїх пацієнтів таки слідкує за зубами. Але трапляються й винятки... Я ж не кажу, що такі кладовища бачу в роті кожен день. Але буває і така розруха. Приходиться то все чистити, ремонтувати і настроювати на мажорний лад. Чи ти думаєш, що мені професійна етика дозволяє сказати пацієнту "іди гуляй, я не буду з тобою працювати, бо в тебе з рота погано пахне"?Я хотел показать, что ты понимаешь, что к хорошему стоматологу ходят пациенты без выгребных ям.
Так і є. Кооперація. Ніссан розробив двигун, а Рено кузов. Або навпаки. Обидва попрацювали. Так це зовсім не те саме, що один спроектував, а другий всі розробки стирив... Ну, чи купив. Чи іншими шляхами отримав... Що суті не міняє... Для того, щоб щось придумати - інтелект і інші творчі скіли потрібні. А щоб повторити - великого ума не треба. Мавпи також вміють повторяти за дресирувальником... Совок, а тепер і рашка просто мавпи. Запереч но мені, що китайці також клавішею F5 користуються. Користуються... Але у них зараз і своїх розробок повно. І непоганих розробок... Китай іде шляхом перетворення мавпи в людину. А в совку як були мавпами, так мавпами і лишилися.Сегодня все машины похожи одна на другую
Мені не зрозуміло інше.Таки не фотошоп. Таки точно дрова закінчились.
http://finenews.info/fajni-novini/rosiy ... korabli-rf
Повернутись до “Будуємо нову країну”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей