Євромайдан.АТО.Вiйна. Хроніка становлення Нації ...

Trion
Стать:чол
Re: Re: Евромайдан. новости и ситуация

Повідомлення Trion » 12.2.14 10:06

Леся Оробець
Що досягнуто за ТРИ ТИЖНІ з початку "переговорів" - сухий залишок.
1. ЖОДЕН політв'язень не реабілітований попри т. зв. "закон про амністію". Є безліч громадян, яких прокуратура хоче посадити на 12-15 років, але з огляду на необхідність приспати пильність готова перед "судом", на якому їх посадить, потримати їх пару місяців "під домашнім арештом". Хітом є вчорашні події з чотирма "афганцями", які здали ментам злодія. Злодія, я впевнена, менти випустили тут же, похвалили, думаю, ще пригостили сигаретами.
2. Янукович президент. Пшонка прокурор. Рибак спікер, Калетник перший віце-спікер. Захарченко міністри внутрішніх справ (в.о. ці товариші типу міністри відставленого уряду для поіменування себе вперто забувають).
3. Азаров відпочиває у себе в маєтку в Австрії. З огляду на те, що він ні дня не займався бізнесом (якщо не рахувати створення "системи адміністрування ПДВ" і взагалі всієї нинішньої податкової) - живе він там у видимій бідності. Терпить загнивання і геїв, це ж не рідна Калуга.
4. Жоден злочин проти громадян України, починаючи з побиття студентів 30 листопада 2013 року, не розслідуваний і не розслідується. В прокуратурі цим зухвало хизуються.
5. В.О. уряду в тому ж складі рулює на чолі з Арбузовим (хоч у когось мрії все збуваються і збуваються) і робить вигляд, що нічого не сталося. Янукович недавно там підписав якийсь папір, який заміняє Конституцію і надає в.о. уряду такі ж повноваження як і конституційно повноважному уряду. Ага, і так теж можна, якщо хочеться.
6. На типу "некерованих скачках курсу" святе сімейство з Арбузовим на чолі заробило пару сот мільйонів доларів за рахунок розкрадання золотовалютних резервів НБУ через підконтрольні державні і свої власні банки.
7. Щоб "стабілізувати курс", те ж святе сімейство, втілене Арбузовим, руками маріонетки Соркіна встановило безпрецедентні "регуляції НБУ", які далеко не в кожній країні далеко не в кожну війну встановлюють. Тепер щасливий експортер має продати проффесіоналам 100% валютної виручки і НЕ МАЄ ПРАВА купити валюту на погашення свого валютного кредиту - НБУ ж рятує країну! Але в спеціальних банках - о чудо! - долари купити буде можна. Правда 15-20% треба додати зверху до "курсу НБУ", але так або ніяк. Долари в цих чудо-банках - з резервів НБУ, див. пункт 6.
8. Посаджено "під домашній арешт" ще кілька десятків людей, спалено ще кілька десятків машин. Обшуки, залякування і т.д. - абсолютно стандартний набір, нічого нового.
9. Беркут і решта ввшників, які 22 січня на ладан дихали і в підкріплення на Київ гналось все, що можна, включно з "податковами міліціонерами", прекрасно поновили сили. Навряд чи їх кількисть разом з "грифоном" встигли збільшити в 6 разів до 30 тис. (як там онкохворі діти поживають?), але явно процеси йдуть, всі газети забиті оголошеннями.
10. Запаси гранат, газу і патронів більш ніж відновлені (в розгар подій беркути самі наливали в пляшки бензин і кидались ними, як і бруківкою), і ці гранати набагато потужніші (і знову тут привіт онкохворим дітям, навіщо їм ті медикаменти, якщо дядям треба гранати по 60 доларів штука). Сподіваюсь добрі дяді-конструктори і МВСні закупівельники цього приладдя (як, наприклад, латунних зі сталевим осердям "боєприпасів нелетальної дії") придумали щось з вражаючими осколками до "світлошумових" гранат, бо трудолюбивим беркутам доводилось минулого разу самим скотчем примотувати цвяхи або камінці до цих чудових виробів, а це займає час і зменшує кількість скалічених громадян.
11. З усіх облікованих у міліції, і очевидно, умовно-достроково звільнених з зони, а також, за браком такого цінного персоналу, перевдягнених убопівців організовано "народні дружини" в східних областях. За браком і цих ряжених поспливали якісь "російські байкери" і "донські козаки". Козаки чомусь з Санкт-Петербургу.
12. Як і слід було чекати (якраз треба прогрітись до кінця олімпіади), виникла "федералізація". Як же з усіма своїми і привозними бандюками, що "міліціонерами", що такими, і не виникнути "федералізації".
13. Криміногенна ситуація в Києві і особливо в його центрі перевершила початок - середину 90-х. Що в принципі логічно, зважаючи на два місяці організованого завозу в Київ і кидання на гроші підтримуючих Януковича за 200 грн. істот і відсутність необхідності "міліціонерам" прикидатись, що вони захищають громадян і закон.
14. Ну і головне - святе сімейство нажило за ці три тижні ще 8 - 12 - 15 мільярдів гривень - держзакупівлі ж ідуть! Хоч, правда, з виконанням бюджету по надходженням на 60% з приписками не все встигається - так он курсом і резервами НБУ догнали і перегнали.
15. Ще Клюєв змінив Льовочкіна. На посту начальника органу, якого немає в Конституції. В цьому плані нічого не помінялось, Клюєв чим займався тим і займається.
В цілому нічого такого, що не було спрогнозовано на початку "переговорів".

Що далі:
1. Повний колапс економічної системи. Спочатку банківської, а потім ланцюговою реакцією і решти. Якщо десь депозити ще видають, то самий час з цим щось робити.
2. Спроба погано закамуфльнованої інтервенції і анексії з боку Путіна. "Федералізація" і "байкери" для чого ж? Олімпіада скоро закінчиться, якраз до того часу можна провести пару збіговищ "місцевих рад і партхозактиву" зі зверненнями втрутитись. Чим буде займатись СБУ, яку очолює чоловік, який у 1998 році "звільнився" з російської армії, питання риторичне - боротись з бандеровцями, ясне ж діло.
Словом, друзі, ніхто крім нас з цим всім не справиться:) Сміливіше, сміливіше, ми їх переможемо.
П.с. Прошу допомоги з професійним перекладом! дякую:)
https://www.facebook.com/lesyaorobets/p ... 4067264842

de Balzam

Повідомлення de Balzam » 12.2.14 12:06

[ є невиключеним проведення низки терористичних актів, спрямованих на очорнення.
Однако, защищённость майдана от провокаций и даже террактов от власти НУ ЛЕ ВА Я. я только что сам проверил. И это не взирая на уже бывший теракт.
Pǔjīng SB

polaris
* * * * *

Повідомлення polaris » 12.2.14 12:44

О ленточках: сине-желтых и "колорадских"
http://society.lb.ua/position/2014/02/1 ... eltih.html
Слава УкраЇні!

Trion

Повідомлення Trion » 12.2.14 12:45

я только что сам проверил.
С калашом и ргдшками прошёл?
С одной стороны да.
С другой если всем подряд шмон устраивать на Майдан мало кто захочет приходить.

de Balzam

Повідомлення de Balzam » 12.2.14 13:03

Нет, я пришёл "со всякой фигнёй", это я сам так сказал. В большой сумке, не на майдан, а в укрдом. Там шмонать - ннадо. А то толку, что мне в пашпорт посмотрели и сказали: Михаил? Проходи! :p
Pǔjīng SB

Trion

Повідомлення Trion » 12.2.14 13:08

Досматривать тебя не имели права, фейсконтроля достаточно.
Ты ничего не сделал. И это не менты.
С ворами особо не церемонятся, сразу клеймо на лоб. А так все обсуждается на месте и до телесного контакта не доходит.
Ещё умеют чуваков с оружием в толпе выявлять, как — тонкостей не знаю.

ВелоДім
SiteAdmin

Re: Re: Re: Евромайдан. новости и ситуация

Повідомлення ВелоДім » 12.2.14 13:13

В стране продолжают происходить страшные вещи, отгораживаться от которых мы не имеем права. Дорогие ребята, что можно сделать в этой конкретной ситуации?

Письмо из изолятора человека, которого задержали после избиения силовиками

"Путешествие в изоляцию.
Spoiler
Show
Так же, как многие интересные путешествия начинаются с фразы « Я знаю короткую дорогу», начинаются многие интересные истории с фразы « Был обычны день, ничего не сигнализировало про изменения».

Так же и у меня - был обычный день, ничего не предвещало …
Я приготовил вкусный плов, сварил компот из сухофруктов и ушел в комнату рисовать – одно из новых увлечений, появившееся под конец 2013 года – нанесение акварельных и акриловых красок на разные поверхности.

Через некоторое время сне позвонил Андрей (сейчас он передает всем Привет с соседней койки), предложил прокатится с ним по Киеву, заодно заехав по некоторым вопросам в необходимые мне места. Шел все еще обычный день, все так же ничего не предвещало…

ВДНХ, Подол, Радужный, Центр – хоть в этот вечер и шел снег, но полноприводный Jeep «обутый» в зимнюю резину, хорошее настроение, отличная компания и знание городских дорог позволили побывать во многих местах, не злясь в заторах. Несколько раз за вечер останавливались вытолкнуть на горку, или из сугробов моноприводные автомобили.

На Смородинском спуске, например, в повороте столкнулись два автомобиля, перекрыв дорогу. Когда подошел к ним, спросить нужна ли помощь – ответили, что без жертв, но для страховых хотят ждать сотрудников ГАИ. Взаимно пошутили насчет скорости их прибытия при плохой погоде…

К сожалению, я не помню подробно последовательность мест, не знаю время в которое все происходило – кроме сильного сотрясения мозга (с одной стороны – как в анекдоте радует, что есть мозг, а с другой стороны – уже не первое сотрясение и к, сожалению, понимаю, что куда серьезнее предыдущих..), еще и все так же считал, что продолжается обычный день и ничего не предвещает, поэтому не обращал внимание на мелочи…

В один из моментов перемещения по городу, подъехали к Европейской площади, с улицы Трехсвятительской. Походил, посмотрел со стороны – ближе подойти попробовал, но дым заставил моментально кашлять, ушел, сделав пару кадров на мобильный телефон, отправил их почти сразу в новостную ленту, - противостояние продолжаются…

Через некоторое время, уже направлялись домой, ложится спать, все еще думая, что продолжается обычная ночь и ничего не предвещает, мы проезжали по улице Щорса. На обочине стояли автомобили, на тротуаре люди. Поскольку шел снег, ждать помощи, или реакции, не говоря уже про снегоуборочную технику, обычно на дорогах нет от кого – конечно же и здесь остановились…

Я вышел из автомобиля, на первый взгляд – аварии не было, люди что-то обсуждали, довольно громко. Спросил у человека, стоявшего в стороне, знает ли он, что вообще происходит – он сказал что-то невнятное, добавив «- все нормально!» Я ушел обратно в машину.

К этому времени уже несколько раз засыпал, был в состоянии полудремы. Андрей вышел из автомобиля. Через некоторое время (может пару секунд) снаружи послышались какие-то крики, посмотрел по сторонам к машине подбежали какие-то люди, начали кричать и бить по стеклам. Почти сразу же посыпались осколки стекол, я прикрыл голову руками и поджал к груди колени – занимаюсь мотоспортом, привычка группироваться, закрывая голову и важные органы для минимальных последствий.

Анализируя отрывки памяти, вспоминаю, что эта привычка и в этот раз помогла моему здоровью… но… Сразу за осколками стекол посыпались удары. В основном- только в голову старались бить. Били два или три человека. – через водительскую дверь, через пассажирскую и, кажется, через лобовое (удары прилетали со всех сторон). Два самых сильных удара пришлись в левое ухо (рваная рана) – кровь пошла, и в правое колено.

Били так довольно долго. Громко матерились, что я не выхожу из машины, а я и не мог – просто страшно было «открывать» голову… Справа, почти в упор, в голову и лицо начали распыляться газ. Чувствовал, как он шипит на кисти правой руки. По времени брызгали долго, секунд может 5-8. Почти сразу же «процедура» повторилась и с левой стороны. При первом же понимании, что «газ» - задержал дыхание. Почти потерял сознание… Как-то вытащили…

Как-то вытащили из машины, скрутили, потащили. Закинули в автобус.

Подо мной уже кто-то лежал, сверху еще кого-то бросили. Начали бить руками, ногами. Получил в голову несколько сильных ударов. Левый глаз залило кровью моментально,
Вокруг начала образовываться кровавая лужа.
Рядом лежал парень, не подававший признаков сознания. Один из сотрудников «Беркута» вставил ему в рот капу, кто-то другой держал его за плечи, подняли его голову. Кто-то прокричал «Давай, Боксер», последовало несколько ударов в лицо…

Я или потерял сознание, или просто не помню какой-то момент, дальше помню как кто-то постоянно бил меня по голове сверху, не давали положить ее положить на спинку кресла. После очередного удара в голову – кто-то ударил ногой в спину, надавили на голову и шею, схватили за волосы, отрезали часть ножом, потом запрокинули мне голову назад, сдавив нижнюю челюсть открыли рот, затолкнули в него волосы. У меня были длинные волосы, сзади около 35 сантиметров). Продолжая держать за подбородок, имитировали процесс жевания…
Все это время сотрудники «Беркута» то звонили кому-то, спрашивая кто едет за автобусом, то звонили и жаловались что их преследуют …

Привезли на какую-то территорию, очень напоминающую Печерское РОВД. Выбросили из автобуса, снова скрутили, провели по двору пару метров, кто-то задрал мне кофту вместе с футболкой. (Где моя куртка и жилет – вообще понятия не имею, была в машине). Бросили на снег.
Пока падал – успел подставить под голову руку. Почти сразу же ее выбили ударом в сторону. Уперся лбом в лед со снегом… Я всегда стараюсь видеть во всем прекрасное а не плохое. Хоть в этой ситуации и было очень сложно это сделать, так как было слишком больно, как для прекрасного, но оно оказалось прямо перед глазами – «как в фильме» подумал я, наблюдая, как расплывается красно-черное пятно кровавой лужи на белом, чистом снегу. …

Вспомнилась финальная сцена в фильме «Игла» и песня «Группа крови» …

Больно но красиво… И, так жизненно…

Кто-то наклонился, сказал
«- Подними голову». Тихо но мягко поднял. Под нее ботинком подвинули чью-то ногу…

Попытался сказать «Спасибо», но полный крови рот и горло выдали порцию крови на снег и просто какой-то хрип…
В стороне открылась дверь, вышедший постоя, посмотрел и чуть-ли не прокричал: « -Мы не знаем кто это! Кого вы привезли??» ( не дословно но с таким смыслом).
Почувствовал как кто-то наступил на спину, сделал шаг, задержав весь вес на моей спине.

Прошлись по карманам еще раз – (первый раз вытаскивали почти все еще в автобусе). Нашли мой кошелек. Спросили « А где деньги??» - Там была одна Гривна. Кошелек вернули. Гривну оставили в нем. Но кредитные карточки, карты скидок – забрали.

Снова скомандовали вставать. Затолкали в автобус, тот же, в котором везли и избивали перед тем. Сказали снять подушки сидений и сесть на трубы – рамы сидений. Увидел Андрея, дернул его к себе. Видел, что он почти теряет сознание, выгнулся и сел так, что бы в случае чего он « падал» на меня, а не в проход в автобусе. ( я возле окна сидел). Долго везли.
Периодически кого-то били, думал что «в лес». Единственное, что меня тогда беспокоило – моя семья. Очень переживал за Маму. Не хотел, чтобы она узнала плохие новости о пропавшем без вести, или погибшем…

Несколько раз «Проваливался» и снова приходил в сознание. Пытался сидеть так, что бы не биться разбитой головой об стекло, то об переднее сидение. С моим ростом не помещался. Снова куда-то привезли. Скомандовали выходить. Глаза были залиты кровью – плохо видел где мы – только часто моргая «чистил» глаза, чтобы видеть перед собой. Нас выстроили в шеренгу. Руки за головами…

Могу дышать, могу стоять, все болит, но вроде работает – «анализ» обрадовал. Спросил, могу ли умыться снегом – разрешили. Спасибо. Повели вовнутрь здания, возле которого мы стояли. Через «черный вход». Увидел сотрудников милиции. Никогда ранее не радовался им так, как в тот момент – это был все же шанс, что не будет леса…Снова выстроили в коридоре. С меня сыпалось стекло. Спросил веник – не принесли. Долго стояли под стенкой. Ну и ладно – сами пусть убирают…

Долго стояли под стенкой.

А дальше - ожидание, процессуальные действия, множество «ошибок» и «странных» движений. В отделении были долго. Помню все смутно.

Адвоката вызвали только через два часа после начала оформления, когда я уже настаивал на присутствии адвоката. Скорую медицинскую помощь вызвали через 3 часа, в больницу доставили только через 11 часов.

Более-менее понимать ситуацию начал только через две недели. Весь этот период – набор отрывков в памяти…
Но мы всё ещё живы".
http://fakty.ua/176508-kievskie-sudy-za ... on_ref_map
Зображення

Зображення
https://www.facebook.com/eurokharkiv

de Balzam

Повідомлення de Balzam » 12.2.14 13:33

Да, это проблема...

(Ничего не сделал? хм, таки сделал :) не сделал ничего плохого, но ровно то нагло сделал, о чём был минуту назад предупреждён.)
Pǔjīng SB

de Balzam

Повідомлення de Balzam » 12.2.14 13:53

Э, э а чего это досматривать не имели право? При входе в режимный объект вполне законно шмонают, всех всегда и везде. Что за проблема помещения Майдана объявить режимным объектами?
Pǔjīng SB

de Balzam

Повідомлення de Balzam » 12.2.14 14:18

О ленточках: сине-желтых и "колорадских"
http://society.lb.ua/position/2014/02/1 ... eltih.html
Там не рассказали самого главного про эти, колорадские. Гвардейская лента, установленная для ордена Славы, это не георгиевская. Исторический факт. Георгиевские ленты в СССР носили только... власовцы.
Pǔjīng SB

Boombox
* * *

Повідомлення Boombox » 12.2.14 16:00

de Balzam, спасибо за инфу
Востаннє редагувалось 15.2.14 08:27 користувачем Boombox, всього редагувалось 1 раз.
Миром правит не тайная ложа, а явная лажа

Stepik
* * * * *

Повідомлення Stepik » 12.2.14 17:14

Сарафанное радио принесло, что на таможне приказ-указ о запрете на ввоз всех среств защиты, которые могут появиться на майдане...
Все частіше слова "юзай пошук" набувають сенсу "йди в *опу"....
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди (с)Симон Петлюра

Trion

Повідомлення Trion » 12.2.14 17:59

Да, это проблема...
Грушевского, буферная зона, влом объезжать.
На кпп двое, помладше и постарше (отвернулся и закуривает).
Молодой: Паспорт или другой документ есть?
Старший (уже закурил и повернулся, провел взглядом с головы до ног): эй, это же веломайдан. Проезжай, брат.

ВелоДім
SiteAdmin

Повідомлення ВелоДім » 12.2.14 18:04

Сарафанное радио принесло, что на таможне приказ-указ о запрете на ввоз всех среств защиты, которые могут появиться на майдане...
Очередной маразм
Всю нужную защиту доблестно охраняют ВВ :p
В случае чего она просто быстренько сменит владельцев 8-)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Зображення
:D

О достоинстве

Достоинство – это внешнее проявление непоколебимого самоуважения. Оно делает человека человеком. Это – глубокая вера в то, что человек скорее умрет, чем позволит другим презирать себя.

Достоинства каждого человека видны с первого взгляда. Есть достоинство во внешнем виде. Есть достоинство в спокойствии. Есть достоинство в краткости слов. Есть достоинство в безупречности манер. Есть достоинство в величавости поступков. И есть достоинство в глубоком постижении и ясном понимании. Все достоинства проявляются на поверхности. Но их залог есть простота мысли и сила духа.

— Кодекс чести самурая

О важном
Spoiler
Show
Зображення
https://www.facebook.com/BoycotteInUkraine

de Balzam

Повідомлення de Balzam » 12.2.14 18:31

Грушевского, буферная зона, влом объезжать.
Буферная зона то такоэ, от провокатора там фейсконтроль спасает. Меня тоже пустили не по паспорту, а по фотоаппарату :)
Pǔjīng SB

Covex
* * *

Повідомлення Covex » 12.2.14 19:57

Купив на ebay велошолом... не прийшов... :( (мав бути місяць тому)
begin
raise_application_error(-20001, 'Hello World! :-)');
end;

Moder # 7モ7 #
Страшний Модератор
Страшний Модератор

Повідомлення Moder # 7モ7 # » 12.2.14 21:53

первая часть :
Кто такие «бендеровцы» и почему их надо убивать?

http://odessa-daily.com.ua/news/kto-tak ... bivat.html

Вторая часть :
Экс-работнику милиции, который пожертвовал для Майдана коллекцию касок, сожгли дом
http://censor.net.ua/news/270460/eksrab ... sojgli_dom

Беспредел. глава 1ххх
«Спасибо сотруднику „Беркута“, подложившему под мою разбитую голову чью-то ногу…»
http://fakty.ua/176613-igor-kobzar-spas ... yu-to-nogu

Позитив:
Черкаський генерал Каплій вже чекає з автоматом міліцію з повісткою
Spoiler
Show
Колишній черкаський генерал міліції, який висунув ультиматум владі, не збирається здаватися

Про це Каплій заявив в ефірі Еспресо.TV

«Термін збіг, влада не відреагувала. Є чотири етапи. Перший: я запустив його в дію, оприлюднив всю правду, що робилася під час так званого шутрму черкаської ОДА. Я намірений йти до кінця. 10 хвилин тому до колишньої дружини приїхали опера, щоб вручити мені повістку на завтра до Соснівського райвідділу і вони їдуть до мене. Я набрав чергову частину управління внутрішніх срав. Попросив включити начальника МВС, сказали що не хочуть говорити. Кажу, включити заступника. Чекаю, хай їдуть. Я стою з автоматом. Автомат зареєстрований офіційно. Я вже не жартую, це правда»,- заявив Каплій.

В той же час, відразу після цього повідомлення, народний депутат України Віктор Чумак зателефонував заступнику міністра внутрішніх справ Дубовику. Заступник міністра пообіцяв оперативно відкликати групу оперативників з повісткою Каплію та розібратися з ситуацією.

Нагадаємо, що генерал Каплій оголосив ультиматум владі і дав їй три дні на те, щоб навести спокій у місті. Термін його ультиматиму закінчився вчора і сьогодні він оприлюднив данні про те, хто і як розганяв Майдан у Черкасах http://espreso.tv/new/2014/02/12/cherka ... povistkoyu
Spoiler
Show
Генерал міліції, колишній начальник Управління МВС у Черкаській області та в. о. начальника УСБУ регіону Микола Каплій: "Був наказ «відловлювати» невинних людей"

– За багато годин до того, як розпочався штурм, в Черкаську ОДА було заведено близько 30 невідомих людей, оснащених гумовими кийками американського зразка (таких на озброєнні в міліції нема), захисними шоломами, балончиками зі сльозогінним газом та іншими захисним речами. Вони були розміщені на першому, другому, третьому поверхах. Їх там годували, поїли, горілку давали… – почав розповідати Микола Васильович.

Опісля, за його інформацією, в ОДА прибув сам начальник УМВС у Черкаській області Володимир Ліпандін.

– Він завів туди певну кількість міліціонерів особового складу. Мало хто з них був оснащений кийками та балончиками. За шоломи навіть говорити не доводиться. Тобто кинули: як було, так і йдіть. Пан Ліпандін особисто у фойє провів інструктаж, на якому заявив: «Ми маємо показати жорсткість. Маємо показати всій Україні приклад, як треба боротися з цими… (знаєте, як їх називають)», – зазначив Каплій.

Він запевнив, що «міліціонерів там тримали довго, без води та їжі».

– Було затримано міліцією при штурмі 58 осіб. Але з них в приміщенні лише одиниці затримали. Знову ж таки команда Ліпандіна, Іващенка. Вони поставили оточення в районі музучилища, «Сільпо» по кварталу від того, де відбувалися події, і сказали: «Хапати всіх і везти у Соснівський відділок». Так от мені міліціонери, які там стояли, розповіли, що не знали, чи затримані діти справді були при штурмі чи ні. Їх тупо «відловлювали». Більшість тих, кого затримали, до цієї події ніяк не причетні. Про це мені теж міліціонери розповіли. Їх ще й підганяли, що «малувато позатримували», – каже Каплій. – На наше 280-тисячне місто і 58 затриманих… Дійсно, Ліпандін по цьому показнику вийшов на перше місце в державі.

Наостанок Микола Каплій запевнив, що має план дій, що складається з чотирьох пунктів. Першим з них і було розповсюдження правди про події в ніч з 23 на 24 січня. Також Микола Васильович написав звернення до міліції, яке розповсюдив у ЗМІ. У ньому він просить міліціонерів переходити на бік народу.

«Керівники приходять і йдуть геть. Вам жити тут, на своїй землі, зі своїми родинами, дивитися їм в очі, тож я звертаюся до вас: не виконуйте злочинні накази, захищайте людей, проявіть мужність, перейдіть на бік народу», – резюмує у своєму зверненні Каплій.

– Ми будемо діяти виключно в межах закону, ніяких захоплень приміщень, погромів. Про це не може бути й мови. Я знаю, як діяти, щоб влада з судами не могла заборонити людям збиратися, – заінтригував Каплій. – Після моєї заяви у ЗМІ про те, що я готовий вивести 10 тисяч людей мені подзвонили знайомі міліціонери і повідомили, що буквально через півдоби після мого звернення у Черкаси на територію однієї з частин приїхало три автобуси «Беркуту» з інших областей. Я радий, що такими діями хоч 90 осіб, але від Києва відтягнув
В Україні 36 суддів подали заяви про відставку
http://tyzhden.ua/News/101710

Интервью
Spoiler
Show
phpBB [video]
Герой нашего времени (с)
http://lb.ua/news/2014/02/12/255157_par ... _sili.html

Филиал Майдана :
Зображення
https://vk.com/ukraine_freedom

veloOFFline
* * * *

Повідомлення veloOFFline » 13.2.14 05:29

phpBB [video]

http://www.youtube.com/channel/UCrJIIeA ... ture=watch

«Мы чувствуем себя Украинской повстанческой армией ХХІ века» http://obkom.net.ua/articles/2014-02/12.1040.shtml

Trion

Повідомлення Trion » 13.2.14 13:45

Tetiana Uliana
Є така Оксана Педько. Всю ніч вона писала, що танки в Києві... Ще вона постила статтю, що Майдан - це шлях в нікуди. А ще вона цитувала Ірму Крат, що ніби-то Жіночу сотню (а це - 100 жінок!) викинули силою на вулицю.... Тепер нова інформація від цієї особи - що Парубій: "і вашим, і нашим". Прошу, панове, будьте уважні! Бо так можна такої брехні наїстися від новоспечених "патріотів", що і отрути - не треба!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000300547748
Зображення
https://www.facebook.com/tetiana.uliana ... 6129532083

Moder # 7モ7 #
Страшний Модератор
Страшний Модератор

Повідомлення Moder # 7モ7 # » 13.2.14 17:03

75 років тому розстріляли 290 українських митців
phpBB [video]

phpBB [video]

Зображення

Зображення

Trion

Повідомлення Trion » 13.2.14 20:25

phpBB [video]

romm
* * *

Повідомлення romm » 13.2.14 20:35

Здравствуй, мальчик за серым щитом,
Выполняющий мерзкий приказ!
Как же ты пожалеешь потом,
Что сегодня стреляешь в нас!
Ты кого защищаешь, сынок?
Тех, кто дал поглодать тебе кость?
Ну, зачем? Почему? Как ты мог?
Ты ведь в этой стране не гость!
Кучу денег притащишь домой,
Год не будешь вставать с дивана!
Только помни, на деньгах - кровь!
Кровь Сережёньки Нигояна!
Когда будешь лететь в Шарм – эль – Шейх,
Отдыхать после братоубийства,
За тобой потянется шлейф –
То проклятья за Юру Вербицкого!
Когда будешь лететь назад
И тащить шмотья чемоданы,
Не забудь, что это - глаза,
Те, что выбили на Майдане!
Когда будешь сыну и дочке
Покупать игрушки и велик,
Не забудь - это печень и почки,
Что отбили у вас в райотделе!
А когда квартиру получишь,
Голяком в теплой ванне ляг.
Вспомни парня, которого мучил
На морозе ваш толстый хряк!
Мальчик-мальчик… погоны померкнут,
Деньги кончатся… жизнь продлится!
И короткого слова «Беркут»
Ты до гроба будешь стыдиться! (з інтернету)

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Повідомлення Moderator » 13.2.14 20:57

Видеоверсия....

phpBB [video]

2 Trion
Им уже с т р а ш н о ....
Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов'їну.

romm
* * *

Повідомлення romm » 13.2.14 22:18

Ще раз про Вербицького ( виявляється працював за кілька кілометрів від мене в сейсмологічному центрі науковцем ). Тут описано причини від яких він "замерз" .http://dailylviv.com/news/kryminal/mosk ... skoho-4530

Trion

Повідомлення Trion » 13.2.14 23:44

Им уже с т р а ш н о ....
Я им в головы не залазил.
Может да, может нет. Думаю, есть среди них как те, кто поверх голов стрелять будет если отдадут приказ использовать оружие, так и те, кто выполнит его в своё удовольствие.
Но тот, кто посеет ветер, пожнёт бурю.
Я вот не хочу ни продолжения Грушевского, ни чего-то ещё похлеще. Потому как улицу сталкивают лбами, а зачинщики в тепле чифирят и распинаются по зомбоящику.
А вот что делать, если выбора не останется? Сидеть и в фейсбуке и горячие фоточки лайкать, выражая позицию смайликами и буковками? :-((((
Туда бы роту амуров, чтобы те им стрелы повгоняли и те полюбили хотя бы друг друга вместо интервью со страшилками.

Повернутись до “Будуємо нову країну”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей