Якби у президентство йшли люди без минулого , то дійсно ви праві, треба їх вивчати. А зараз іде прораховування дій команд які стоять за лідерами яких висувають. тому обмін інформацією дуже корисний щоб вивчати настрої і суспільну думку. Наприклад я, долучуся до голосування за Пороха якщо суспільні настрої будуть за нього, і так мислять дуже багато.По-перше, я би всім запропонував взяти паузу і хоча б з місяць навіть не починати обговорювати кандидатури претендентів на посаду презилента. Просто поспостерігайте за тим, як хто себе буде поводити і як хто себе проявить, - зможете побачити багато цікавого і не доведеться потім змінювати свої скороспілі уподобання.
По-друге, і що то за дурна звичка обговорювати персоналії і давати їм оцінки не ознайомившись з їхніми програми?.. (ну прям як той "електорат", що голосує за Яника тому що він здоровенний і красивий чолов'яга)
Хороший доктор реклами собі ніколи не робить. До нього і так люди йдуть.Что такое достойность можешь объяснить?
Почему у той же Оробец не падает корона анонсировать свою деятельность в том же фейсбуке, хотя максимум, что ей светит это мэр? Почему Садовой, находясь вообще у черта на куличках, находит возможность наладить еженедельные видеообращения, в том числе и на русском языке, чтобы быть услышанным на юге?
Политик, который ещё до выборов всё делает скрытно, тихо, по-своему, лично мне нафиг не надо, потому как простейшей экстраполяцией мы получаем те же темники, умноженные на власть.
+100А зараз іде прораховування дій команд які стоять за лідерами яких висувають. тому обмін інформацією дуже корисний щоб вивчати настрої і суспільну думку. Наприклад я, долучуся до голосування за Пороха якщо суспільні настрої будуть за нього, і так мислять дуже багато.
Друже, я так само гадав, що Чэрновецькый й так багатий, але що буде таке+100
Порошенко також не мій герой. Але з того що є, він не найгірший.
Ну, якщо їх (кандидатів) отак по одному перебрати, то вибирати не буде кого. Будем без президента, значить...
Друже, я так само гадав, що Чэрновецькый й так багатий, але що буде таке(космонавт/у вас карма плохая/захотел слез пацтол и т д)
Тоже думал, не найгирший.
Хрень. Заказна хрень, яка грає на руку ліліпутіну. З Кримом вони блін прощаютьсяЛист від Крима до України і відповідь на нього.
Повернутись до “Будуємо нову країну”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей