Правий Сектор

Moder # 7モ7 #
Страшний Модератор
Страшний Модератор
Стать:чол
Re: Правий Сектор

Повідомлення Moder # 7モ7 # » 8.2.15 07:45

Лідер “Правого сектора”, народний депутат Дмитро Ярош запропонував легалізувати Добровольчий український корпус (ДУК), який воює на Донбасі, шляхом ухвалення спеціального закону щодо його діяльності.
Ярош

Зображення

Ярош, зокрема, зазначив, що веде з цього приводу переговори із українськими силовиками, пише gazeta.ua
“Ми в контакті і з Міністерством оборони, і з СБУ, і навіть з МВС. Хоча виключено, що ми підемо у міліцейську структуру. Проте співпраця має бути і з нею, бо йде війна”, – наголосив політик.
Він пояснив, що “Правому сектору” потрібна легалізація ДУКу як явища.
“Це сучасний аналог Запорізької Січі. Це структура, яка на 100% забезпечена народом. Це військово-політичний рух, складовою якого також є “Правий сектор”, – уточнив нардеп.
За його словами, бійці ДУКу більш мотивовані і проводять значно ефективніші операції, ніж звичайні армійці.
“Ми можемо бути поза офіційними силовими структурами, але згодні на контроль з боку контррозвідки, прокуратури. Нам також потрібна державна підтримка зброєю, кадрами”, – сказав Ярош.
Як варіант легалізації свого підрозділу, він назвав ухвалення окремого закону про Добровольчий український корпус.
“Він стане надійною підтримкою, резервом для Збройних сил у будь-яких ситуаціях”, – підсумував Ярош.

Moder # 7モ7 #
Страшний Модератор
Страшний Модератор

Повідомлення Moder # 7モ7 # » 9.2.15 10:31

Дмитро Ярош
https://www.facebook.com/dyastrub?fref=nf

Деякий час тому відмінно спрацювала наша арта по скупченню російсько-терористичних БМ 21 і автомобілів з БК до них. По попередній інформаціі знищено 20 ворожих <Градів>, 30 машин з БК, близько 200 терористів. Вибух спричинив паніку в Донецьку. Слава украінським воінам

Зображення
https://www.facebook.com/profile.php?id ... nref=story

ТЕРМІНОВО! ПРОШУ МАКСИМАЛЬНОГО ПОШИРЕННЯ! (Через збільшення активності у зоні бойових дій скоро навіть не буде часу та можливості навіть на коротесеньке звернення до вас)
"Госпітальєри". Яна Зінкевич "Заради кожного життя!"
На днях закінчили і запустили проект "Троя" (мобільний операційно-перев*язувальний блок) де уже успішно були прийняті та опрацьовані 16 бійців ДУКу та 93 ОБМР. Були серед цих випадків і дуже тяжкі хлопчики, але після перебуванні у опер.блоці їх вдалося стабілізувати та врятувати. Всі вижили.
Spoiler
Show
Знаходиться опер.блок безпосередньо на передовій де приймає абсолютно всіх поранених та хворих бійців і місцевих жителів у будь- який час цілодобово. (також проводиться регулярний обхід місцевого населення та надання їм медичної, гуманітарної допопмоги та при потребі проводиться евакуація з зони АТО.
Зараз уже повністю сформована система евакуації та стабілізації що дає можливість рятувати людей з 1% смертності зі 100%. Вдається допомогати та стабілізувати навіть надзвичайно тяжких. У нашій команді працюють спеціалісти різних галузей медицини, що дає змогу надавати повноцінню ПМД та першу лікурську допомогу, проводити операції безпосердньо ТАМ та в разі сильних обстрілів мати змогу "притримати" поранених для унеможливлння отримання ще ільших ушкоджень.
Безпосередньо в гарячій зоні працюють невелички мобільні групи, які постійно знаходяться поруч з бійцями надають пмд та доставляють до нашогї "Трої" і після надання лікарської допомоги доставляються реанімабілями до лікарень Красноармійську, Селидово та Димитрово взалежності від ушкоджень. Систкма злагоджена та працює але постіно потребує великих витрат, як матеріальних так і медикаментозних.
!!!!Зараз вже підготували 2 мобільний опер.блок "ТіРекс" (дякую Роману Доніку за підтримку) та 2 бригади з реанімобілями. На днях запускаємо його в іншому секторі де будемо надалі допомагати всім потребуючим цього.
Так як діючих і успішних медичних систем, які охоплюють порятунок поранених і подальшу турботу про них (у всіх галузях та направленнях) більше немає ми будемо формувати їх безпосередньо по всіх секторах у АТО)!!!!!
Група на Станиці Луганській продовжує працювати та рятувати життя бійцям ЗСУ та цивілиьним.(найближчим часом після того як знову буду перебувати там напишу декілька слів і про їхню роботу)
Наразі прошу вашої подальшої допомоги для підтримки успішної діяльності наших бригад заради кожного життя.
Необхідно:
Як завжди величезна кількість дизелю для заправки авто в гарячій зоні, реанімобілів та опер.блоку (він також "жере" дизель і нажаль немало оскільки працює при заведеному стані)
Бензин на випадки роботи при неможливості заведення авто для автономної роботи.
Диски, книги - багато
Набори ключів автомобільних - нормальних хочаби декілька
Бензопили - 2
Акумулятори автомобільні 72 і 75А
Електролебідка – 2
Респіратори – 50
Рації Baofeng UV-5R - 15
Вакуумні пакети і всмоктувач – багато (для спресування медикаментів так як по полях не дуже бігається з 3 рюкзаками на 1 медика)
Термальні карандаши ріжучі – 10
Армований скотч – 50 (для екстреного закриття ран)
Навігатори Garmin – 5
Енергетики - величезна кількість (люди змучені)
Каністри - багато
Матраси нормальні 2місні - покласти в багажники пікапів,які працюють в гарячих зонах
Подушки
Одіяла
Карабіни муфтовані
Налобні ліхтарики світлодіодні - 25
Ліхтарики тактичні - 30
Магазини 7.62 і 5.45 - багато
Термоси і термосумки - 20
Матерчасті носілки - багато
Універсальна батарея-пускових - 10
Паракорт - багато
Вологовідштовхуючий спрей
Світлодіодна котушка - 10
Макети зброї для тренувань
Апаратура
Кардиодефибрилятор-монитор ДКІ-Н-15 Ст Біфазик
Монітор пацієнта (пульсоксиметр) Heaco REF G1BК (ТОВ «ЗДРАВО». Київ, вул. Хорива 39-41 оф 82) - 2
Відсмоктувач електричний 7E-D Біомед – 4
Відсмоктувач ручний 7B-1 Біомед – 6
Катетери для відсмоктувачів – електричний - 5, ручний - 5
Набір шин іммобілізаційних (фіксуючі K-02 Біомед)– 15
Термоконтейнер для зберігання інфузійних розчинів – 15
І наші стандартні потреби:
1.Джгут CAT tourniquet
2.Гемостатичний матеріал QuikClot Combat Gauze або Celox Gauze (Rapid або Z-Fold)
3.ІПП, Israeli Bandage
4.Оклюзивний пластир HALO Chest Seal або FOX SEAL
5.Назофарингальна трубка 28-32 fr з лубрикантом
6.Голка від пневмотораксу ARS for Needle Decompression (14 gauge x 3.25 in.)
7.Ножиці Emergency Medical Shears (aka Trauma Sheers
Нагадую офіційні реквізити та дані:
реквізити: 5168 7556 0072 2611 Зінкевич Яна Вадимівна - керівник медичного підрозділу ДУК "Госпіталієри"
Все також можна передавати новою поштою:
Дніпропетровська область,
Покровський район,
смт. Покровське,
Відділення 1
Зінкевич Яна Вадимівна
Мешканці прифронтових регіонів, навідуйте та турбуйтесь про наших поранених у лікарнях та госпіталях!
Дякую усім за вашу підтримку та допомогу (завчасно пробачте за небагатослівність нажаль немаю можливості і часу для цього).
Єдність тилу і фронту - запорука успіху і перемоги! Слава Україні!

Зображення

ВелоДім
SiteAdmin

Повідомлення ВелоДім » 10.2.15 04:30

Нарада командирів батальйонів Добровольчого Українського Корпусу додала почуття гордості й захоплення цьому непростому дню. Нас багато. Ми розумні, веселі, вперті і неперможні.
Вирішували питання розбудови і структурування батальйонів, покращення якості забезпечення, оптимізації інформаційної роботи.
На початку наради Командир сказав, що нас очікує сюрприз. Але в ході досить таки продуктивної роботи ми забули про цю обіцянку.
І раптом друг Летун піднімається і каже:
- А ось і обіцяний сюрприз!
А у приміщення стрімко входить Провідник Дмитро Ярош.
Оце справді був сюрприз! Не думаю, що хтось з нас очікував побачити Першого на базі так швидко. Та він у нас справжній боєць!
Далі була розмова про перспективи на фронті, про економічну ситуацію, про проблеми і задачі Корпусу. І багато питань по конкретиці нашого життя.
І фото на пам"ять.

Зображення

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 13.2.15 00:32

Дмитро Ярош: нам ще Крим повертати
Spoiler
Show
Дмитро Ярош став відомим в Україні та за її межами (в основному - в Росії) після початку протистоянь між учасниками Євромайдану та правоохоронцями на вулиці Грушевського у січні 2014 року. Тоді керівники новоствореної групи "Правий сектор" (ПС) вирішили взяти на себе відповідальність за силові дії протестувальників.
Після цього Дмитра Яроша запрошували на переговори до Віктора Януковича, він балотувався в президенти України, став депутатом парламенту від одного з округів Дніпропетровщини, воюючи на Донбасі під час власної парламентської кампанії, а російські слідчі відкрили про нього справу за "заклики до екстремістських дій та терору на території Росії".
21 січня 2015 року лідера "Правого сектора" та його військового крила - Добровольчого українського корпусу (ДУК) - було поранено внаслідок обстрілу по дорозі до Пісків на Донеччині. Йому роздробило ліктьовий суглоб правої руки, пошкодило плечову артерію, праву ногу та обличчя.
Зараз Дмитро Ярош вже одужує у дніпропетровській лікарні імені Мечникова. Прохід до його палати охороняють бійці з автоматами, а до самого "провідника" (як називають Яроша члени "Правого сектору") існує мало не черга з відвідувачів - від місцевих політиків та бізнесменів, до "бойових побратимів". На стінах палати - чорно-червоний прапор, дитячі малюнки з побажанням одужувати та фотографії з товаришами. Замість крапельниці поруч висить м'яка іграшка з написом "Вас охороняє Кіт Яроша".
В інтерв'ю BBC Україна Дмитро Ярош розповів про те, чим займався до Євромайдану, як брав участь у бойових діях на сході України, хто матеріально підтримує "Правий Сектор" та ДУК, а також про своє ставлення до кримінальних справ проти себе у Росії.

Зображення

Провiдник

BBC Україна: Як ваше здоров'я зараз?
Spoiler
Show
Дмитро Ярош: Здоров'я йде на поправку. Кості вже зростаються, хоча це буде довгий процес, лікарі кажуть - відновлення функціональності руки триватиме близько півроку. Нога вже зажила, туди також кілька осколків зайшло.
Сподіваюся, як тільки все залізяччя (медичні фіксатори на руці, - ред.) знімуть, буду більш мобільний. Очікую, що це станеться протягом місяця.
BBC Україна: Рука повністю працюватиме?
Дмитро Ярош: Так. Одразу після поранення пальці не рухалися, вирвало артерію, перебило всі нерви. Але лікарі зробили чудо.
BBC Україна: Одна з найбільш резонансних ваших заяв останнього часу стосувалася ніби-то планів створення " паралельного Генштабу". Чи дійсно є такий проект?
Дмитро Ярош: Про "паралельний Генштаб" не йшлося. Мався на увазі координаційний центр для добровольчих підрозділів. Адже з літа ми спостерігаємо у ЗМІ хвилю дискредитації добровольчого руху. Хоча я переконаний - якби не добровольчий рух, то фронт давно б посипався і стояв би зараз десь по Збручу.
За весь час війни у ДУК не було жодного бою, який би був неузгоджений з командуванням АТО.

Водночас бачимо такі приклади, як Іловайськ, коли добровольчі підрозділи кидаються в якусь "м'ясорубку" і не отримують допомоги.
Тож коли до мене приїхали комбати добровольців і висловили ідею про спільний координаційний центр (це, до речі, не ідея "Правого сектору", а інших батальйонів), ми її підтримали. До неї мають намір долучитися окрім ДУК близько 17 різних добровольчих батальйонів як з підпорядкування МВС, так і Міноборони.
Своєрідний оперативний штаб вже утворено. Він буде розташований у Дніпропетровську. В його рамках відбуватиметься обмін розвідданими, взаємодопомога, матеріально-технічна співпраця і т.д. Можливо, буде створено певні оперативні конструкції на фронті, адже часто ми маємо кращу оперативну інформацію про те, що робиться на тій чи іншій ділянці фронту, просто тому що там перебувають наші підрозділи. Ми можемо робити пропозиції Генштабу для вирішення оперативних та тактичних завдань.

Перший бій для Дмитра Яроша відбувся на Великдень біля Слов'янська
BBC Україна: Чи не буде тут дубляжу функцій чи суперечностей?
Дмитро Ярош: Ні. Генштаб - це стратегічне планування операцій. За весь час війни у ДУК не було жодного бою, який би був неузгоджений з командуванням АТО. Я стою на тому, що на фронті не можна допускати отаманщину. Тому тут в нас буде повне порозуміння з генштабом.
Хоча дійсно не секрет, що існує певна недовіра до частини генералітету. Наш оперативний центр має на меті перестраховуватися від того, що будуть дані якісь злочинно некомпетентні розпорядження - їх можна буде на якомусь рівні заблокувати і цим вберегти людей.
Але ніякого паралельного генштабу не буде. Субординація буде зберігатися — без цього неможливо воювати.
Як з'явився "Правий сектор"
BBC Україна: Розкажіть, ким ви були до Євромайдану? Чим заробляли на життя?
Дмитро Ярош: Я у національно-визвольному русі з 1988 року, підіймав перші синьо-жовті прапори на Дніпропетровщині. Також працював на металургійному заводі, займався ще тим "диким" підприємництвом на початку 90-х.
З 1994 року на різних керівних посадах в організації "Тризуб імені Степана Бандери". Це парамілітарна організація, яка виконує три конкретні завдання: виховання молоді в дусі патріотизму, пропаганда ідеології українського націоналізму в інтерпретації Степана Бандери та національно захисна діяльність. 20 років мого життя пов'язані з цим.
"Тризуб" став основою "Правого сектора". Ті люди, яких ми виховували 20 років, зараз, у переважній більшості, воюють на фронті. Ми знали, що ця війна буде. Багато про це писали в різні державні інстанції, у мене є збірка статей про можливу анексію Криму від 2009 року. Але хто тоді прислуховувався до націоналістів?

Дмитро Ярош: до Майдану громадська робота в "Тризубі" була основною діяльністю
Прислуховуватися почали після 19 січня 2014 року (початок протистояння на вулиці Грушевського під час Євромайдану, - ред.), коли ми стали фактором тих революційних подій.
BBC Україна: Тобто, громадська робота в "Тризубі" була основним видом вашої діяльності до осені 2013 року?
Дмитро Ярош: Так.
BBC Україна: Як, власне, з'явився "Правий сектор"? Внаслідок об'єднання "Тризубу" з іншими організаціями?
Дмитро Ярош: Не лише організаціями. Спочатку на Майдані виник певний майданчик для революційно налаштованої молоді. Більшість людей там не належали до якихось організацій - "ультрас", наприклад.
Вже після побиття студентів ми почали на Михайлівській площі активно проводити мобілізаційні заходи. Наприклад, коли утворилася "Самооборона Майдану", на перших барикадах, які були дуже умовними, стояли представники ПС та організовували заходи оборони. А вже потім ми виокремились в п'ятий поверх Будинку профспілок...
Проблеми з добровольцями немає
BBC Україна: Скільки зараз людей в "Правому секторі"?
У мене перший бій був на Великдень, 20 квітня, під Слов'янськом.

Дмитро Ярош: "Правий сектор" - це військово-політичний рух: політична партія та Добровольчий український корпус. В останньому зібралися дуже різні люди, не лише представники ПС. Водночас ДУК не є структурним підрозділ партії, між ними є лише координація.
Щодо чисельності - якщо брати всі окремі бойові та резервні батальйони, а також навчальний центр у Десні, то в ДУК зараз перебуває до 10 тисяч людей по всій Україні. Постійно йде ротація на Донбасі. Але проблеми з добровольцями в нас немає. Ми змушені постійно призупиняти набір в нашу "учебку", тому що не можемо стільки людей тренувати.
BBC Україна: Скільки вже існує ДУК?
Дмитро Ярош: Перші наші підрозділи воюють з квітня 2014 року. У мене перший бій був на Великдень, 20 квітня, під Слов'янськом. А оформився ДУК в липні. Зараз це не лише бойові батальйони, але й медична служба, розвідка.
BBC Україна: Бійці ДУК отримали офіційний статус?
Дмитро Ярош: Ні, ніяких статусів. Всі наші бійці знають, що на цей момент вони від держави не отримають нічого: ні зарплат, ні статусів. Але зараз в комітеті з нацбезпеки допрацьовується законопроект, який ми подали в перший же день нової Ради. Він стосується соціального статусу добровольців. Якщо його ухвалять, то питання вирішиться автоматично.
Також наші юристи з "Правого сектору" готують законопроект про легалізацію Добровольчого українського корпусу.
Однак наразі жодної допомоги від держави ми не отримуємо. Ні зброєю, ні статусами...
BBC Україна: Звідки ж тоді зброя?
Дмитро Ярош: Ми починали воювати з тим, що мали на руках. Це легально зареєстрована зброя та те, що було взяте як трофеї. У нас вже є і міномети, і трофейна артилерія - протитанкові гармати. Немало трофеїв вдалося здобути в Донецькому аеропорту. Але стрілецької зброї постійно не вистачає.
Що ж до важкого озброєння, то ми собі такого завдання не ставимо. Ми - легка піхота, виграємо за рахунок нашої мобільності.

BBC Україна: У Facebook ви нещодавно писали, що ДУК не буде йти на перемир'я з сепаратистами. Як це координується з діями ЗСУ, якщо буде відповідне розпорядження?
Дмитро Ярош: Ми будемо працювати по своїм окремим схемам. Будь-яке перемир'я нам приносить найбільші втрати. Наприклад, перше перемир'я після приходу Порошенка до влади. У Луганську тоді залишалося десь 70 легкоозброєних бандитів. Тоді можна було заходити і зачищати місто - спитайте у "айдарівців".
Але оголошується перемир'я - на всіх ділянках фронту позиції супротивника укріплюються і заливаються бетоном, заводиться техніка, створюються укріпрайони...
Не кажучи вже про останнє перемир'я - з вересня, чомусь, не проводилася нормальна підготовка до якихось оборонних чи наступальних дій. Перемир'я можна використовувати для перегрупування, тактичних маневрів, підвищення обороноздатності. Але цього не проводилося, під Дебальцевим бачимо наслідки...
"Правий сектор" не є проектом Ігоря Коломойського чи когось іншого

У руці Дмитра Яроша - кілька металевих спиць
BBC Україна: Чи є інформація про втрати серед бійців ДУК за час бойових дій?
Дмитро Ярош: Якщо брати наші батальйони, то в найдосвідченішому П'ятому окремому загинуло за весь час 24 бійця. У Дев'ятому батальйоні втрат більше - близько 50 людей. Багато наших добровольців перейшли в формування, які мають офіційний статус - "Айдар", "Дніпро-1", "Азов" та підрозділи ЗСУ. Там втрати окремі.
Пораненим та рідним загиблих допомагаємо, чим можемо. Тут мова йде про волонтерську допомогу - з багатьох країн світу люди і гроші присилають, і матеріально-технічне забезпечення здійснюють.
Де можемо, намагаємося від місцевої влади отримувати допомогу. Дніпропетровська обласна держадміністрація надала нам близько 200 якісних бронежилетів та 200 кевларових касок.
Я з Коломойським бачився рази два в житті.

BBC Україна: Звідки йде фінансування "Правого сектору"?
Дмитро Ярош: Щодо політичної партії - я нею зараз не займаюся. Там є якісь пожертви, є допомога і від підприємців, але це не дуже суттєві суми. Ви бачили нашу парламентську кампанію - ми не витрачали мільйонів. Зараз нам очевидно, що всі ресурси мають іти на фронт.
BBC Україна: Ви обиралися на Дніпропетровщині, тож існує думка, що вас підтримує голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський. Які у вас стосунки з ним?
Дмитро Ярош: Я з Коломойським бачився рази два в житті. З його командою в області у нас нормальні стосунки. Ми з весни співпрацюємо в контексті захисту території. Я вдячний, що вони надали нам базу та сплачують за неї рахунки.
У мене хороші стосунки і з Геннадієм Корбаном, і Святославом Олійником, і Борисом Філатовим. Але "Правий сектор" не є проектом Ігоря Коломойського чи когось іншого. Є державницькі інтереси і на основі них ми співпрацюємо з переважною більшістю обласних державних організацій, силовими структурами тощо.
Загалом можемо говорити, що на Дніпропетровщині налагоджена ефективна протидія сепаратистським рухам - між владою, спецслужбами та армією.
Депутатська діяльність - це не зовсім моє

Дмитро Ярош не виключає, що може скласти депутатський мандат в майбутньому
BBC Україна: Які ваші політичні плани? Коли ви востаннє були у Верховній Ради?
Головне зараз - втримати державу. А там буде видно - можна буде і депутатський мандат скласти.
Дмитро Ярош
Дмитро Ярош: Востаннє був там ще у грудні. Потім був на лікарняному у Дніпродзержинську. Після Нового року також не був, тому що відбулося загострення на фронті, а далі отримав поранення.
Але своїм виборцям я казав - поки йде війна, основну увагу я приділятиму воєнним справам. Я брав одне зобов'язання - допомагати людям боротися за свої права. У мене немає грошей, щоб заасфальтувати дороги чи тягнути газ. Але об'єднати людей та повести на боротьбу за їх права я можу. Це ми і робимо - в моєму окрузі розбудовуємо мережу громадських приймалень.
У самому парламенті займаюся питаннями соціального захисту добровольців, військової доктрини тощо.
Я розумію, що депутатська діяльність - це не зовсім моє. Головне зараз - втримати державу. А там буде видно - можна буде і депутатський мандат скласти.
BBC Україна: Які ваші функції як провідника "Правого сектора"?
Дмитро Ярош: Координація політичного та військового напрямів організації. Планування якихось стратегічних речей, представлення ПС на різних рівнях, ось з журналістами спілкуюся (сміється, - ред.), також намагаюся організовувати практичну допомогу хлопцям з ДУК.
BBC Україна: У якій якості ви брали участь у бойових діях?
Дмитро Ярош: Бувало по-різному. І планував операції, і рядовим ходив. З вересня безпосередньо в боях вже участі не брав. А влітку довелося побувати в ситуаціях, коли вогневий контакт був на дистанції 40 метрів. А після вересня таких ситуацій стало менше, більше працювала артилерія. Тож я більше займався плануванням та переговорами з командуванням АТО.
Правий сектор
На виборах до Верховної Ради партія "Правий сектор" набрала 1,8% і не подолала прохідного бар'єру
Коли ходиш на межі життя і смерті, вже не думаєш про якісь фейкові справи
BBC Україна: Як ви ставитеся до кримінальних справ проти вас у Росії? Коли востаннє там бували?
Дмитро Ярош: В Росії був ще у 1992 чи 1993 році. А справи - це нормально, це ж війна. Якщо проти нас відкривають кримінальні справи, значить ми чогось все ж таки варті.
Мене просто дивує позиція українського уряду та відповідних органів. Я знаю, що мене подали в розшук в Інтерпол (Дмитро Ярош дійсно перебуває у розшуку Interpol за "підбурювання до тероризму та екстремізму", йдеться на веб-сайті установи, - ред.), і по моїй інформації Україна не зробила нічого, щоб цьому зарадити (у березні у Генпрокуратурі України виключили можливість видачі Дмитра Яроша іноземній державі, - ред.).
У Росії мене звинувачують також у тому, що я воював у Чечні, а я там ніколи не був.
Але я спокійно до цього ставлюся. Коли ходиш на межі життя і смерті, вже не думаєш про якісь фейкові справи.
BBC Україна: Міжнародні поїздки ви зараз не можете робити?
Дмитро Ярош: Мені казали, що не можу. Але фізично не маю часу займатися цією проблемою.
Україна стане останнім цвяхом в труну Російської імперії
BBC Україна: Як ви вважаєте, коли закінчиться збройний конфлікт на Донбасі?
Дмитро Ярош: Не буду робити прогнозів. Але мені здається, що це не станеться дуже скоро, як би не хотілося б. Поки кожне перемир'я використовувалося для нагнітання ситуації і всі формати порушувалися. Ситуація залежить і від міжнародних геополітичних розкладів, і від того, що в голові у Путіна...
Але наскільки ми допустимо розхитування ситуації - це питання до українського народу. Якщо буде адекватне керівництво та мобілізація всіх ресурсів, ми маємо всі шанси виграти.
Однак, схоже, ситуація в будь-якому випадку затягнеться на кілька років - нам ще Крим повертати...
Російська Федерація як імперія все одно розвалиться років за десять. Будь-яка імперія розвалюється, і ця розвалиться - особливо враховуючи відцентрові тенденції: Північний Кавказ, мусульманський фактор, китайський фактор. Україна стане останнім цвяхом в труну Російської імперії.
Україні треба бути готовою до будь-яких варіантів
Дмитро Ярош
Нещодавно лікарі дозволили Дмитру Ярошу зустрітися з бойовими товаришами
BBC Україна: Чи є політичне вирішення конфлікту на Донбасі?
Дмитро Ярош: Я не бачу такого рішення. Якби бачив, це було б ідеально. Але терористи, які окупували частину територій, не можуть приймати рішення самостійно. А Росія вимагає вести безпосередні переговори з ними...
Будь-якій країні потрібні союзники. Коли в нас йде війна з РФ, то зрозуміло, що такі союзники, як Сполучені Штати, Україні дуже потрібні.
Дмитро Ярош
Однак звільнити окуповані райони Донеччини та Луганщини з нашими нинішніми військовими ресурсами ми здатні.
BBC Україна: Чи можлива повномасштабна війна між Україною та Росією?
Дмитро Ярош: Звичайно, нам до таких варіантів треба готуватися. Однак в Росії немає таких ресурсів, щоб, скажімо, планувати повномасштабний наступ через Чернігів чи Суми на Київ. Вони на Донбасі справитися не можуть.
Україні ж треба бути готовою до будь-яких варіантів: будувати оборонні рубежі на найбільш танконебезпечних напрямах, готувати резервні батальйони та батальйони територіальної оборони, проводити вишколи, готувати кваліфікованих командирів.
BBC Україна: Ваше ставлення до Росії зрозуміле. Як ви ставитесь до США?
Дмитро Ярош: Будь-якій країні потрібні союзники. Коли в нас йде війна з РФ, то зрозуміло, що такі союзники, як Сполучені Штати, Україні дуже потрібні. Було б добре, якби Англія чи Франція займали б таку ж позицію, як США.
Але як держава Сполучені Штати в якомусь сенсі відіграють функцію "міжнародного жандарма" і як український націоналіст я не можу вітати такі речі.
Однак з практичної точки зору нам треба підтримувати гарні стосунки з США. Треба виходити зі своїх національних інтересів. Якщо відповідає національним інтересам України союзництво з Сполученими Штатами, значить так має бути.
З Дмитром Ярошем спілкувався В'ячеслав Шрамович.
http://www.bbc.co.uk/ukrainian/politics ... ef=Default
Зображення

ВелоДім
SiteAdmin

Повідомлення ВелоДім » 13.2.15 04:34

«ПРАВИЙ СЕКТОР» ПРОДОВЖУЄ ОЧИЩАТИ СВОЇ РЯДИ

Заява Проводу «Правого сектора»
За посібництво у дискредитації одного із засновників руху «Правий сектор», керівника обласної організації Львівщини, керівника штабу 8-ї окремої роти ДУК «Аратта», багаторічного члена ВО “Тризуб” ім. С.Бандери Артема Луцака та керівника ГО «Правий сектор-Захід» Олени Живко, Провід партії «Правий сектор» прийняв рішення виключити з лав організації Володимира Москаля.
Володимир Москаль разом із своїми прибічниками Віталієм Сергатюком та Богданом Каспером впродовж останніх кількох місяців намагався підірвати авторитет вищого партійного керівництва «Правого сектора» та обласного осередку Львівщини, свідомо сіяв розбрат поміж членів організації та перешкоджав її роботі.
І якщо Віталія Сергатюка і Богдана Каспера ще раніше було виключено із «Правого сектора», то сьогодні прийшла черга і Володимира Москаля.
Ми наголошуємо: будь-які спроби дискредитації діяльності «Правого сектора» та використання імені організації у власних меркантильних цілях, будуть негайно присікатись.
Провід військово-політичного руху «Правий сектор»
12.02.2015 року
читати далi

Moder # 7モ7 #
Страшний Модератор
Страшний Модератор

Повідомлення Moder # 7モ7 # » 15.2.15 09:53

Дмитро Ярош
Зв'язався з командирами бойових частин і підрозділів ДУК ПС. На ділянках фронту, де вони розташовані зберігається режим тиші.

Виконуючи наказ Верховного головнокомандувача, ДУК ПС дотримується перемир'я і готується до подальших активних дій по звільненню української землі від російсько-терористичних окупантів.

Використаємо перемир'я для підняття рівня боєздатності наших загонів...

Слава Українi !

Олександр Карась
https://www.facebook.com/profile.php?id ... 73&fref=nf
Вчора групу Хмеля з Першої штурмової роти 5-го Окремого батальйону ДУКу ПС по дорозі до Червоноармійська спробували затримати співробітники МВС, СБУ, Альфи, комендатури та спецпідрозділу Сармат. При підтримці бронетехніки(!) наших хлопців, які їхали на бусіку, намагалися роззброїти та отримати доступ до салону машини правосєків. Мотивували тим, що у них нібито є інформація про перевезення нашими побратимами наркотиків. Наші хлопці зброї не здали і нікого із співробітників МВС до салону автівки без представників ПС не допустили. Вони погодилися проїхати з правоохоронцями до Красноармійської військової комендатури, де змогли зв*язатися з комбатом Чорним і повідомили йому про ситуацію.
Комбат в найкоротший термін прибув до комендатури і потребував негайно звільнити незаконно затриманих. При цьому правоохоронцям було дозволено у присутності комбата оглянути авто, де звісно, жодних наркотиків не було виявлено. Зрозуміло, що вони би могли там опинитися, якби хлопці допустили ментів до огляду на дорозі. Правоохоронці все ж таки не хотіли відпускати наших хлопців, хоча жодних законних підстав для їх затримання не було. Тоді комбат Чорний запросив їх подивитися на вулицю навколо комендатури, де невеличка частина нашого батальйону в повному озброєнні зайняла бойові позиції . Полковники СБУ тут же змінили свою думку і наші хлопці в один момент були звільнені без жодних допитів чи протоколів. Правий Сектор своїх не кидає. Слава Україні!!!

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Повідомлення Moderator » 15.2.15 23:15

Зображення
Десь приблизно так виглядає когнітивний дисонанс в умовах війни... Когось це дивує, когось це жахає, а когось - просто прикалує. Три квадроцикли і королева Рапіра!... Що ще потрібно для шикарного життя?

P.S.: І це все, увага, біля корпусу, де живе комбат

https://www.facebook.com/alla.push?fref=photo
Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов'їну.

ВелоДім
SiteAdmin

Повідомлення ВелоДім » 17.2.15 05:48

ДМИТРО ЯРОШ: "ЗАРАЗ НАЙСТРАШНІШЕ - ЦЕ ВІДДАТИ НАКАЗ, ВІД ЯКОГО МОЖУТЬ ЗАГИНУТИ ХЛОПЦІ"

Зображення

Від факту проголошення Незалежності в мене було певне внутрішнє піднесення, тільки я не міг зрозуміти, чи відбудуться системні зміни, бо побачив, що голосують комуністи, а для мене здобуття Незалежності — це однозначна і повна зміна системи координат. Коли повернувся додому, то побачив, що нічого не міняється: все, як сиділо на своїх місцях, так воно і сидить.

Зрозумів, що толку з того не буде, і почав сам писати усякі проекти, шукати шляхи, щоб витворити якусь певну нову систему, яка могла б бути доволі дієвою щодо захисту державницьких і національних інтересів українського народу і нації. Я народився в Дніпродзержинську і жив практично біля Дніпровського металургійного заводу, який пізніше став комбінатом. Перші дитячі враження - це яскраве-яскраве небо. Коли в пічках ішла плавка, все небо переливалось від відблисків. Потім колись мене життя закинуло на північ Росії, і там я побачив північне сяйво, яке було дуже схоже на небо з мого дитинства. Я був дитиною асфальта і балкона, тобто жив у робітничій хрущовці. Відповідно, коло людей навкруги було специфічне. Про школу в мене тільки позитивні спогади. Спочатку я навчався, як тоді називалося "ударно", на "4" і "5". А коли закінчив школу, то мав 5 трійок по усіх предметах, які я не любив: хімія, інформатика, алгебра, геометрія і англійська. А от з історією і літературою все було нормально.
ярош
Spoiler
Show
Малюком я хотів бути військовим льотчиком-винищувачем і літати на "МіГах", ще хотів займатися контррозвідкою. Підлітком я читав усе, що було пов'язане з війнами. Дуже любив історичну літературу, радянську мемуаристику. Згодом було більше можливостей побачити, чим була радянська армія і що таке КГБ. Стало зрозуміло, що це - репресивний апарат, застій і занепад. Тому бажання щодо армії відходили на задній план. Після закінчення школи в мене виникла дилема: я міг одразу йти у інститут, але не пішов, бо хотілося самостійності. І в 16 років я пішов працювати на завод слюсарем-ремонтником по металургійному обладнанню. Мені з батьками дуже сильно пощастило, бо вони ніколи мені не заважали і завжди підтримували. До 96-го року я був російськомовною людиною. Сім'я у мене була аполітична і теж російськомовна. Але потім ми прийняли рішення перейти на українську.
Взагалі певна любов до України і мови у мене почалась з 4-го класу, завдяки вчительці, яка дуже цікаво розповідала різні оповідання про бандерівців, про український національно-визвольний рух. Це були дуже негативні оповідання, тому що радянські. Але в душі я відчув симпатії до їхніх героїв.
Цілий комплекс збігів і певних подій у житті витворили мене як людину, яка вирішила почати міняти життя на краще. Ось цим і займаюсь по сьогоднішній день. Дніпродзержинськ був доволі активний у плані неформальних, як тоді називалось, організацій, і згодом я долучився до національно-визвольної боротьби. Зустрів людей з Асоціації екологічної ініціативи восени 88-го, а потім ми створили Народний Рух України, точніше тоді це був Народний Фронт. І пішло-поїхало; якраз відбувались вибори на з'їзді народних депутатів СРСР. Цей рік між закінченням школи і потраплянням у Радянську армію у мене був дуже активний: різноманітні поїздки, зустрічі. Був навіть момент, коли я провів голодування в Дніпродзержинську. Це сталося на День прикордонника. Ця акція протесту була пов'язана з екологічними проблемами у нашому місті. З екологію там погано і зараз, але тоді було ще гірше, бо працювали всі заводи, і дихати практично не було чим. Я почав з того, що збирав підписи проти запуску коксової батареї на одному з коксохімів. ЇЇ запускали без очищувальних споруд. А це - купа шкідливих хімічних речовин у повітрі. Ми з хлопцями ходили по магазинах, по квартирах, скрізь, де тільки могли. Завдяки зібраним підписам,а їх було кілька тисяч, ми призупинили пуск цієї батареї. Але через вибори всі втягнулись у політику і наша робота стала марною. Коли ми дізналися, що цю батарею знову запускають, я оголосив попереджувальний однодобовий страйк, вийшов на центральну площу, плакат на собі повісив з закликами. Це вийшла доволі резонансна акція. Мені тоді було 17 років, але у групі підтримки було дуже багато людей, які приходили і ставили свої підписи. Я відвіз той плакат у Москву і врешті нам вдалося зупинити запуск тієї батареї. Ця поїздка мені тоді дуже запам'яталася, бо я познайомився з Левком Лук'яненком, Степаном Хмарою, Валерією Новодворською. Тобто зустрів багато знакових людей, які в моєму житті щось значили. Я мав можливість з ними поспілкуватися. Більше того, мені вдалося потрапити в "Українську Гельсінську спілку", на той час найрадикальнішу структуру, яка активно переслідувалась радянськими спецслужбами.
Взагалі в Москву я їздив частенько, бо мав там діда, а от коли вперше потрапив у Київ, побачив несанкціонований мітинг на Майдані, тоді він називався Жовтневої Революції. Вперше в житті побачив, як ОМОН розганяє цей мітинг, вперше дістав кийком по горбу і вперше побачив наш жовто-блакитний прапор у величезному натовпі посеред столиці. Ті події стали для мене певними віхами, які формували свідомість і напрям життя. Я тоді ще не ідентифікував себе як націоналіст, але неодноразово задавав собі питання, чому я почав брати участь у таких дисидентських течіях, мабуть тому, що у мене було загострене почуття справедливості. Наприклад, перший мій страйк у житті стався після 7-го класу. Тоді існували так звані "лагеря труда и отдыха" - школярів вивозили в колгоспи, і ми там сапали усяку редиску або огірки. Я у класі був лідером і мені вдалося зібрати коло людей, своїх однокласників, і стояти на тому, щоб ми не виконували ту роботу, за яку нам мали б платити в декілька разів більше, ніж ми отримували. За такий страйк тоді по шапці можна було отримати дуже просто, але нам пощастило. Мені взагалі в житті дуже часто щастить. Ми побачили, як крадуть м'ясо з їдальні працівники цього табору. І це стало формою певного шантажу з нашого боку. Тоді ми отримали паритет: вони нас не чіпають, а ми їх. А ще дорослі стали прислуховуватися до наших побажань, стосовно норм і розцінок.
У квітні 89-го я підняв перший український прапор, кажуть, що на сході країни, це взагалі трапилось вперше. Цей прапор шила моя бабуся і моя сестра.
Вони, можливо, смислового навантаження ще туди не вкладали, але певна симпатія і віра в те, що я правильно роблю в них була. В жовтні того ж 89-го я потрапив в армію, але вже як член Народного Руху України, як УГСівець. Армія для мене стала великою школою життя, це було певне загартування, і я вдячний Богу, що туди потрапив. У мене там стався величезний конфлікт з генерал-майором. Він, побачивши мою особову справу, викликав мене до себе. Я стояв перед ним - пацаньонок, 18 років, форма на мені настовбурчується, віє запах "духа", я тоді ще присягу навіть не прийняв. Стою і розумію, що мені не можна тут скакати, щось доводити, бо все одно нічого не доведу, а от гірше може бути. А генерал був дуже комуністичний, ще й начальник політвідділення, і все одно він мене спровокував півгодинною розмовою про трагедію в Тбілісі. Про те, як дивізія імені Дзержинського порубала саперними лопатками жінок. Це мало бути для мене прикладом дисципліни, самопожертви солдат, але тут я не стримався і почав гнати все, що думав про їхній Радянський Союз. І тоді мене запхали в найгірший дивізіон полка. Там я навчився виживати і боротися за свої права.
Я відслужив 2 роки і звістку про Незалежність зустрів перед самим дембелем. Тоді я теж спробував проявити свою громадянську позицію: понаписував листівки приблизно наступного змісту: "Не підпорядковуйтесь наказам комуністичних динозаврів, не воюйте проти свого народу". Мене навіть прийшли заарештовувати за розповсюдження цих листівок, але на мій бік стали всі, бо я мав авторитет у полку і серед офіцерів, і серед солдат. Вдалося домовитись з парторгом, що вони не агітують за ГКЧП, а ми не агітуємо за Єльцина. І в той день я зрозумів, що не марно живу на білому світі. Від факту проголошення Незалежності в мене було певне внутрішнє піднесення, тільки я не міг зрозуміти, чи відбудуться системні зміни, бо побачив, що голосують комуністи, а для мене здобуття Незалежності - це однозначна і повна зміна системи координат.
Коли повернувся додому, то побачив, що нічого не міняється: все, як сиділо на своїх місцях, так воно і сидить. Зрозумів, що толку з того не буде і почав сам писати усякі проекти, шукати шляхи, щоб витворити якусь певну нову систему, яка могла б бути доволі дієвою щодо захисту державницьких і національних інтересів українського народу і нації. У 1994 році для мене такою організацією стала "Тризуб імені Степана Бандери". А Василь Іванишин як перший головний командир, наставник і вчитель зробив з мене націоналіста. Бо я себе ідентифікував як національний демократ. З того часу я професійно зайнявся громадською діяльністю, хоч нам і було дуже важко з сім'єю, і на базарі довелося постояти, і на північ літав півроку. Я дуже боявся йти на базар, але життя примусило. Коли одружився з Олею, своєю вірною дружиною, якось потрібно було заробляти гроші. І ми придумали свій бізнес: вона в'язала різні дитячі речі, а я ходив і продавав. Це були 90-ті,а тоді можна було або красти, або йти в рекет, або продавати. А на базарі виявилось навіть цікаво, бо там було доволі інтелектуальне коло. За рік ми непогано піднялися, мали вже дві точки. А ще постійні інфляції: купив долари по одній ціні, продав по іншій. Але я відчував, що то все - не моє. Було гидко займатися торгашеством, але був змушений, бо народилася ще й наша перша дитинка. Цей бізнес допомагав виживати, але коли трапився "Тризуб", ми потихеньку почали його закривати і практично одночасно займатися політикою. Це був постійний ризик, бо радянські силовики всі заточені на ворогів, а не на державників, які хочуть їм допомогти навести лад у країні. І всі вони, і менти, і сбушники думали, що Україна - це дуже тимчасове явище. Півроку, рік - і не буде тої України. Тому ніхто не збирався її розбудовувати, накрасти побільше - то була єдина їхня мета. Тому цей процес державотворення і призвів до Помаранчевої революції і до зимової. Дав би Бог, щоб до останньої, хоча дуже в цьому сумніваюся.
Коли я тільки починав у "Тризубі", то стати авторитетом для людей, які ледь не вдвічі старші за тебе, - це дуже важко, але мені вдалося. В мене було три буремних роки, я страшно вимотався.
ярош
Але перше, що дозволяє втілювати в життя свої плани - це ідеологічні мотиви, тобто коли ти знаєш, в ім'я чого це робиться. І зараз оця війна показує, що ідейно мотивовані підрозділи воюють набагато краще при найгіршому забезпеченні.
А окрім того, я просто завжди був нарваний і проявляв себе де треба і не треба. Я - солдат, воїн, а солдат має виконувати чітко поставлені завдання і розпорядження свого керівництва. В зв' язку з тим, що під час створення "Правого сектора" в "Тризубі" я вже займав найвищу посаду, хлопці прийняли рішення, що час мені йти в публічну площину, а публічності я завжди боявся, точніше недолюблював, як мінімум. Саме тому, коли прийшлося взяти відповідальність за події 19 числа на Грушевського - це була мука для мене. Мені постійно доводиться брати якусь відповідальність на себе. Це лягає на плечі певним тягарем, і цього тягаря якоюсь мірою боїшся. Але я йду на це, бо я - людина команди і команда в мене - найкраща в світі. Найголовніше зараз, щоб молодь займалась такими справами. А я просто люблю робити свою роботу і намагаюсь робити її максимально добре.
Зараз найстрашніше - це віддати наказ, від якого можуть загинути хлопці. Коли тобі приносять "двохсотих" і "трьохсотих" - це важко. Одна справа, коли ти їдеш разом на виконання якогось завдання, а таких нагод все менше. Структура розбудовується все більше і більше, і хлопці просто мене не пускають. Мій здоровий глузд часто підказує, що на командному пункті я принесу набагато більше користі, ніж якщо піду в складі якоїсь розвідгрупи. А особисто за своє життя мені було страшно в дитинстві, коли я одного разу провалився під лід у 4 класі. Це було на середині Дніпра, мене витягли, але такого панічного страху я не відчував більше ніколи. На війні я тримаю себе під контролем, бо керую людьми і страхи не мають проявлятися назовні. Звичайно, маю великий страх потрапити в полон, тому гранату для себе ношу завжди, бо смерть, як на мене, - краще, ніж потрапляння в лапи ворога.
ярош

Ще я боюся за свою сім'ю і уявляю, чим є для моєї дружини моя постійна відсутність і постійні ризики. Але при тому моя дружина Ольга зі мною майже 22 роки. Вона в мене - справжня і ніколи мене не підводила. Це - найнадійніший тил, який тільки може бути. А от каліцтва я не боюся, бо знаю, що навіть будучи калікою, я все одно піду воювати. Коли побачив, що в мене рука теліпається, подумав, що їй хана, бо я її навіть не відчував, але це мене не лякало. Я почав одразу думати, скільки знадобиться часу, щоб я лівою навчився стріляти. Взагалі коли поранили, перші відчуття в мене були, чи всі живі, бо нас разів 5 перекрутило. Слава Богу, всі вижили.
Воювати я пішов, бо розумію, що треба витворювати нову систему, яка буде здатна захищати цю державу. За Україну треба боротися. Без особистого прикладу побудувати щось справжнє неможливо.
Тим більше, що в мене був досвід керування доволі великою парамілітарною структурою, я знав, що авторитет треба постійно підтримувати діями. Відповідно, я зайнявся тим, що разом зі своєю командою пропонував певні ідеї, якісь виходи із ситуацій. Ми відразу ж узяли декілька баз для підготовки, бо усвідомлював, що Кримом воно не завершиться. І почали проганяти особовий склад, формувати загони. Озброєння спершу у нас ніякого не було, тільки те, що під час революції вдалося дістати, щось купили, хтось мав власне. Я розумів прекрасно, що повести людей на війну має право тільки людина, яка сама пройшла певні етапи в конкретній бойовій роботі. Через мою безпосередню участь у ряді бойових операцій, хлопці просто побачили, що я не ховаюсь від куль, не сиджу в тилу і не кричу правильні слова "давайте за мною". Таким чином я досяг ще більшого рівня авторитету, який дозволив мені врешті вийти на формування "Добровольчого українського корпусу". Він є єдиною всеукраїнською структурою, яка на моє глибоке переконання стала суспільним явищем, продовженням традицій реального козацтва, не отого шароварного, що бігає вічно п'яне із гарматками, а справді бойового. Це певне продовження Запорізької Січі. А ще моя безпосередня участь у таких операціях підняла і мою особисту самооцінку. Бо коли навколо тебе літають гранати, іде стрільба з усіх видів стрілецької зброї, коли відчуваєш себе на межі життя і смерті, відбувається переоцінка цінностей.
Коли корпус сформувався, звичайно, моя участь в бойових операціях стала набагато меншою - хлопці просто не пускають. Але те, що я маю перебувати постійно на передку, на своєму командному пункті, який так само зазнає ударів артилерії, для мене це так само однозначно, бо я зібрав людей, організував їх, повів на війну і після цього я не зможу просто сидіти в ВР і казати який я класний. Не можна жити постійно тим, що вже зробив, а треба постійно робити нове і думати про перспективу - це правильна і життєва, і націоналістична позиція. Бо націоналізм - це не просто почуття любові до Батьківщини, це ще й постійна дія на підтвердження цієї любові. Я казав навіть своїм виборцям, що я не маю грошей, щоб побудувати дороги, я не маю грошей, щоб провести газ, але я можу придушити якихось чиновників і видушити щось з них для вирішення якихось певних питань. А ще можу організувати людей на боротьбу за їх права. Щоб вони не були стадом, яким можуть помикати кому заманеться. Вони мають стати громадянами, а громадяни - це ті, хто об'єднані якимись ідеями і інтересами. І тоді вони стають силою, з якою починають рахуватися. Саме тому на фронті я був і буду, поки йде війна. А коли одужаю, то буду їздити в Раду і пробивати ті закони, які вважаю найважливішими: захист добровольців, який ми зареєстрували в перший день роботи, закон про зброю, національну безпеку та багато інших. Мені треба встигати працювати і депутатом, а коли я побачу, що я вичерпався, і що користі ВР багато не принесу, тоді можна і мандат скласти, хай іде інша людина і працює.
ярош
Роботи в нас дуже багато - державу цілу збудувати треба, війну виграти, Крим відвоювати. Бажано Росію розвалити як імперію. Тому тут себе можна знайти в дуже багатьох іпостасях. У нас, націоналістів, вибір завжди є.
Перша точка декалогу українського націоналіста звучить так: здобудеш українську державу або загинеш в боротьбі за неї.
Ця війна мене ще більше загартувала, я почав більш стратегічно мислити, отримав дуже багато знань і військового досвіду. Але з другого боку я став більш цинічним, більш черствим. Бо коли ти бачиш, як гинуть люди і ти їм закриваєш очі, звичайно, що всередині щось кам' яніє. Єдине, що завжди допомагає, це віра в Бога, яка є певним рушієм. Я вважаю себе віруючим, хоч і дуже поганим християнином, бо до церкви давно не ходив. Для практикуючого християнина дуже важливо - це постійна сповідь і причастя. Останній рік у мене з тим дуже великі проблеми, бо війна є війна і не дозволяє щиро каятись у всьому, що робиш. Я вірю в те, що на все Божа воля, а Божі дива мене все життя супроводжують. Перед штурмом 19 січня на Грушевського я пішов на Аскольдову могилу посповідався - і в нас все вийшло. Я думаю, що ми як мінімум змінили хід революції, а можливо і хід історії України.
Нація - це мертві, живі і ненароджені українці в Україні і поза Україною сущі, як казав Шевченко. А народ, тобто те покоління, що живе зараз, - це лише одна з ланок нації. Бо нацією для нас були і князь Святослав зі своєю дружиною, і запорізькі козаки, і так далі. Покоління, яке є зараз, воно дуже неоднозначне. Можливо, навіть, той військовий конфлікт, який відбувається у нас на сході, в якійсь мірі обумовлений деградацією цього покоління, або його частини. Це дуже сильно проявлялося на Майдані, коли совок попер проти українства. Є не раби, а є раби - це деградована частина існуючого народу, для якої матеріальні блага вирішують все. Нещодавно нам попався в полон один деенерівець, він був чи то водієм "Града", чи щось подібне. Роботи не було, а йому деенерівці дали дві з половиною тисячі грн зарплати, і він пішов за них воювати. Тобто гроші для нього - все. А Новоросія йому нахрєн не потрібна. Я йому кажу: "Дурак, ти б прийшов в українську армію, по контракту більше б грошей отримав". Він: "Да? А давайте, я підпишу". Це просто жах, це настільки примітивізм і відсутність будь-чого святого, що воно призводить до такої деградації. Але на цьому тлі ми бачимо мільйони людей, які за свою свободу готові жертвувати усім, в тому числі і життям. Мені здається, що дуже погано, коли люди мислять тоталітарно - оці всі погані, а оці всі хороші. Наприклад, Юра Бірюков нещодавно наїхав на когось несправедливо, як на мене, але на нього одразу гавкають, що він тепер поганець і так далі, а він стільки зробив і зараз зелений ходить від роботи. Цього чомусь ніхто не враховує. Не можна оцінювати людей, тим більше які постійно працюють на межі виснаження, через якісь пару написаних слів у фейсбуці, бо це руйнує єдність всього фронту і тилу. Треба тверезо оцінювати кожен вчинок людини. Спробувати спочатку побувати на її місці, а потім вже критикувати. Має бути об'єктивізм. Бо, коли втікали солдати з позицій цілими автобусами і їх зустрічали, як героїв, а вони відкривали фланги і тили іншим частинам, які на смерть тримали свої позиції і потім потрапляли в котли, - це друга сторона медалі. Це люди, яких потрібно було б віддати під військовий трибунал, а їх звеличують як героїв.
Все одно наш народ для мене - найкращий, як найкращий для мене і "Правий сектор", і моя команда. І так має бути у кожної нормальної людини, у всьому світі, незалежно від національної приналежності. Своє - воно найближче, і немає більшої любові, ніж віддати свою душу за своїх друзів, за своїх найближчих. Так зараз і на фронті. Хлопці віддають свої життя за конкретних людей. Війна для мене - це не тільки великі речі, такі як здобуття держави, окрім того - це ще й захист конкретно своєї сім'ї, своїх дітей, свого майбутнього.
Людина має бути просто порядною, жити з якоюсь певною любов'ю, виховувати правильно своїх дітей і не робити з них паскуд. А ще треба любити свою Батьківщину, бо це так само, як любити маму. Бог, Україна, Свобода, Орагнізація - все має бути на своїх місцях.
Бо, як правило, жінки закохуються в наших хлопців як в бійців, які себе проявляють в боротьбі, а потім, коли виходять заміж, деякі з них намагаються зробити так, щоб сім'я для чоловіка стала важливішою за ту справу, якою він займався. Ламаються критерії, а це впливає і на взаємостосунки і на виховання дітей, і сім'я може навіть зруйнуватися.
Я завжди говорив, що треба спиратись на справжніх, на тих, що вміють щось робити. В наших хлопців по декілька вищих освіт, купа людей зі знанням іноземних мов. У нас - купа гідної молоді. І я не розумію, чому влада не може піти по системі грузинських реформ. А від цього і пробуксовка в звільненні наших східних територій, пробуксовка в тилу. Бо не ставлять на тих людей, які здатні жертовно взяти і пахати. Складається враження, що теперішня влада нас боїться більше, ніж зовнішнього ворога. Зараз державі було б більше потрібно надати нам статус окремого виду Збройних сил України самостійного добровольчого руху, ніж нам щось від них. Дати більше свободи і легкої стрілецької зброї. По добровольчому руху зараз дуже сильний спад, немає резерву. А ми не встигаємо поповнювати особовий склад у нашій учебці в "Десні", бо черги стоять. Це говорить, мабуть, про адекватність прийняття рішень, про те, що ми бережемо людей, що ми їх не підставляємо і не зраджуємо. В нашого керівництва не було політичної волі, щоб придушити той перший заколот у Слов'янську, ту першу банду з двох десятків людей. І тепер гинуть тисячі.
В такі революційно-військові часи демократія не може відігравати якусь позитивну роль. Як правило, якщо держава бавиться в демократію під час війни, вона програє, а цього допускати не можна.
В моєму житті було багато зрадників, але я всіх їх простив і в людях не розчарувався. І вважаю себе дуже щасливою людиною, бо в мене є все: справжні друзі, які пройшли через все життя, а зараз їх стає реально більше, багато з них перевірені і миром, і війною, а ще репресіями і тюрмами, улюблена справа, чудова сім'я, діти, онук. Оце все можна назвати щастям. Найкращий відпочинок для мене - це коли я у колі родини, коли онук по мені повзає. Мені хочеться зробити свою справу і дожити до пенсії. Я б сидів собі вдома перед каміном, мангал поставив би, шашлики смажив. Зараз живу в хаті, яку побудував мій дід. Мене часто туди возили малим, потім там жили батьки, а тепер я добудував там спальню, кабінет, коридор, гараж, ще в планах знести старий потрісканий сарай. Дуже люблю проводити там час. До Дніпра - 15 хвилин, а це моя річка, яку я дуже люблю. Не менше люблю Оріль. Вона тиха, чиста і не цвіте. Ми туди їздимо постійно відпочивати з наметами, купаємось, бісимось з дітворою. Мені подобається бути на природі, бо постійне спілкування з людьми втомлює. Ти ж все одно для людей намагаєшся бути кращим, а вдома можна розслабитись і бути самим собою. Вдома не треба нікому нічого доводити. Источник: http://censor.net.ua/r324784
ПС
Зображення

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Повідомлення Moderator » 17.2.15 21:33

Дмитро Ярош
СТОСОВНО ПОРУШЕННЯ "ПЕРЕМИР'Я" ТА СИТУАЦІЇ НА ФРОНТІ (оновлено)
https://www.facebook.com/dyastrub?fref=nf

Про можливе негативне розгортання подій під Дебальцевим писав та говорив деякий час тому…
Тепер ситуація стала дуже важкою. Наші втрати збільшуються непропорційно і є досить відчутними.
Чому не проводяться дії по деблокаді практично оточених підрозділів – незрозуміло. Чому немає контрударів на інших ділянках фронту – загадка. Чому не оголошується воєнний стан, як обіцяв Президент – теж питання…

У зв`язку з кризовою ситуацією на певних ділянках фронту, наказую:
1. Командиру Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор» привести весь особовий склад запасних підрозділів у стан бойової готовності.
2. Провести консультації з командирами добровольчих підрозділів ВСУ та МВС відносно подальших дій.
3. Штабу Корпусу почати розгортання додаткових бойових відділів, які у взаємодії з державними силовими структурами, підсилять протидію російсько-терористичним військам.
4. Керівництву і членству Політичної партії та Громадської організації «Правий сектор» забезпечити мобілізаційний, інформаційно-агітаційний та будь-який інший супровід всім діям ДУК ПС.
5. Звертаюсь до славного волонтерського руху з проханням активізувати забезпечення бойових частин і підрозділів ДУК ПС та інших боєздатних відділів ЗСУ та МВС.
Слава Україні!
Провідник Військово-політичного руху «Правий сектор» Дмитро Ярош
вишневу свою Україну,
і мову її солов'їну.

maleks
новичок
новичок

Повідомлення maleks » 18.2.15 14:52

Странно конечно что у киевлян значимы симпатии к таким крайне правым националистическим политикам новой формации. :duma:
И это столица то наша...

Trion

Повідомлення Trion » 18.2.15 15:11

Киевляне разные бывают.
Есть и те, которые помнят, как Сашко Билый на сцене калашом размахивал и с прокурора святой дух выбивал и за это ему ничего не было. И как маеток пшонки раздерибанили, а под красно-черными флагами рассекали по центру на "трофейных" квадроциклах, статья от тачках из гаража вфя тоже пропала, не до них сейчас.
Эти же киевляне не удивлялись, что на востоке боевики поступили точно так же.
Вряд ли бы это как-то повлияло на сегодняшний исход, просто картинка изначально ушла на восток именно отсюда, и живя там и видя эти кадры я бы тоже в кровавых мальчиков поверил.
Но так как пс сейчас там, а мы типо здесь, то предлагаю либо хорошо, либо никак.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 18.2.15 15:45

Странно конечно что у киевлян значимы симпатии к таким крайне правым националистическим политикам новой формации. :duma:
И это столица то наша...
я живу в Украине, тут никто никогда никому не помогает, вокруг от людей одна подлость.
если совсем станет невыносимо жить в этой стране, то буду тикать за рубеж.
Вы о *новых правых* знаете столько же, сколько о *этой* стране и о людях, которые здесь живут :eek:
так что предлагаем Вам либо сосредоточиться на процессе обучения езде на велосипеде или покинуть ресурс 8-)
Зображення

mel_nic
* * * *

Повідомлення mel_nic » 18.2.15 17:00

я живу в Украине, тут никто я никогда никому не помогаетю, вокруг от для людей одна подлость.
Человек описывает свои личные качества, тут только посочувствовать можно.
если совсем станет невыносимо жить в этой стране, то буду тикать за рубеж.
от Херсона по компасу на северо-восток 900 км. и будет вам счастье.
"Все здається неможливим до того моменту, доки це не відбувається" Нельсон Мандела

BeeTee
вiртуал, який пішов у бан

Повідомлення BeeTee » 19.2.15 10:05

от Херсона по компасу на северо-восток 900 км. и будет вам счастье.
Якщо ви пропонуєте пану Росію, то йому з Херсона до Крима набагато ближче, можна й на велику спробувати доїхати.
А зважаючи з якою щвидкістю нова майданівська влада здає українські територіі та населення то йому з Херсона можливо скоро й їхати нікуди не треба буде.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 19.2.15 10:22

Есть и те, которые помнят, как Сашко Билый на сцене калашом размахивал и с прокурора святой дух выбивал и за это ему ничего не было. И как маеток пшонки раздерибанили, а под красно-черными флагами рассекали по центру на "трофейных" квадроциклах, статья от тачках из гаража вфя тоже пропала, не до них сейчас.
.

Высокоморальным киевлянам, :bad: которые предпочитают подставить правую щёку после левой ( а ещё предпочитали ноевать дома, а не в палатке или ДП) и считают использование тачек ВФЯ ( в то время, когда сбу во всю охотилось \на модных бусиках и пяти десятках государственных машин\ и не у тебя ли Василий очко жим-жим ходило, когда тебе стали приходить смс \ звонки и по домам пошли *гости*. А ПС тогда прессовали совееем не так ласково и дело уже было заведено толстое на каждого !.. )) ужасным преступлением, :eek: посвящается текст от партнёра по полемике:
Додики бандеровские заварили всю эту кашу в Украине а сейчас вместо того чтобы расхлебывать сами, попрятались трусы и не идете в АТО.
А вместо этого свой гонор вываливаете на других пользователей, смельчаки диванные.
А еще нам южанам новая майданутая бандеровская власть мобилизацию предлагает и повестки шлет.
Да за кого мне сражаться? За вас что ли, за киевских пида*ков?
Х*й вам. Вы заварили всю эту беду, вы и расхлебывайте.
продолжайте дальше рассказывать как был не прав Сашко, размахивая автоматом и какую фатально-роковую роль это сыграло в мирровозрении ( испуге) Ваты Востока и Юга...
Зображення

ВелоДім
SiteAdmin

Повідомлення ВелоДім » 22.2.15 00:45

Зображення
Подарок «Правому сектору» от группы BRUTTO на нужды сил АТО.

Зображення

7Бат ДУК ПС

Зображення

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 25.2.15 12:40

phpBB [video]
Зображення

ВелоДім
SiteAdmin

Повідомлення ВелоДім » 26.2.15 01:58

Зображення

Moder # 7モ7 #
Страшний Модератор
Страшний Модератор

Повідомлення Moder # 7モ7 # » 1.3.15 03:26

Правий Сектор Волинської області added 24 new photos.

ПС

28 грудня у Ковелі на центральній площі міста, за ініціативи ГО "Правий Сектор Ковельщини" та підтримки торгового відділу міської ради, відбувся Ярмарок для підприємців-виробників сільськогосподарської продукції. Нагадаємо, що саме Правий Сектор посприяв тому, щоб цей ярмарок минулого тижня відновив свою роботу.
На цей раз ми грунтовно підійшли до промоції заходу, зокрема подали оголошення у районку "Вісті Ковельщини", організували своїх активістів для охорони порядку (треба сказать, що роботу свою вони виконали на відмінно smile emoticon ). Цього разу торгували різноманітним м'ясом, рибою, свіжими овочами та фруктами, ковбасами і молочними продуктами, свіжою випічкою та кондитерськими виробами, медом та різними видами наливок, гончарними виробами, саджанцями та ін. Свіжі продукти прямо від виробника без комерційної націнки привабили набагато більше покупців, як це було дотепер. Поярмаркувати з'їхались люди із навколишніх містечок і сіл. Довелось навіть перекривати рух у центрі міста. А міська рада направила торговий відділ для контролю над дотриманням правил проведення подібних заходів.
Традиційним для нас уже стало пригощати гостей нашого намету фірмовим чаєм, гарного настрою додавала патріотична музика, крім того, небайдужі люди час від часу просто підходили поспілкуватись взнати вісті з передової, висловити своє ставлення до новин політикуму, або кинути пожертву у скриньку для допомоги бійцям Добровольчого Українського Корпусу.
Підприємці та покупці лишились задоволені. Це ж зараз надзвичайно важливо підтримувати нам усім саме свого місцевого товаровиробника, дати можливість вижити у такий складний час тим, хто вміє і хоче працювати на благо для нашої країни. Далі буде. Гуртуймось
Слава Україні!

ВелоДім
SiteAdmin

Повідомлення ВелоДім » 3.3.15 00:21

MashaBell Romanova
·
Прошу поширити, маємо обмежений час. Дякую . Маруся Звіробій.

Команда Марусиного Полігону розпочинає набір в батальйон, який буде зареєстровано при Збройних Силах України!
ВСТУПИТИ: Друг Сержант +380 (63) 476 25 72
ВАЖЛИВО!
11 запасний батальйон ДУК ПС працюватиме в звичайному режимі. Усі наші добровольці зараз працюють на Пісках. Якщо збільшаться можливості в постачанні зброї, ми збільшимо мобілізацію в ряди добровольців нашого 11го ЗБАТу ДУК.
Окрім того, нам щодня телефонує багато бажаючих піти від нашої команди інструкторів у якийсь батальйон,, який був би зареєстрованим при ЗСУ. Частіше це телефонують чоловіки, що мають родини, дітей і просять допомогти, щоб хоч якась зарплата була чи пільги.
Вибір між добровольчим чи армійським формуванням це особиста справа кожного. Немає переважних плюсів чи мінусів в обох випадках. Ми зіштовхнулись з проблемою того, що в добровольчих батальйонах серйозний напряг зі зброєю, це тормознуло нам мобілізацію на кілька місяців, також простоює команда інструкторів, які можуть працювати, навчаючи бійців військовій справі. Натомість в ЗСУ серйозний напряг з кадрами "Дайте толкових людей, ми їх озброємо, тільки толкових, щоб воювати було з ким і хоч шось вміли" - таке доводилось чути на передовій від ЗСУшників. Зрозуміло, що примусово мобілізовані діти то трохи не той контингент, який хотілось би, щоб прикривав спину.
Отож ми прийняли рішення і погодили його з МінОборони. Зробимо кілька рот для тих, кому важливо підписання контракту. Пропозицію відкрито тимчасово, роти збиратимуться з ново-мобілізованих. Співбесіда та перевірка фіз-даних обов'язкова. Час обмежений, тренування в нещадному режимі. Телефонуйте за номером Друг Сержант +380 (63) 476 25 72
PS для ПС
Це не рішення нашого осередку Правого Сектору (осередок та 11 ЗБАТ ДУК працюють в заданому керівництвом режимі без змін), прохання грішне з праведним не плутати. Це рішення команди Марусиного Полігону, яка готує бійців різних силових структур вже рік, має досвід і бажання допомогти більшій кількості людей стати досвідченими бійцями та професійно обороняти нашу державу.
Записатись на одноденні цивільні вишколи на Марусин Полігон можна за номером 067 462 00 61
Допомогти нам вдягти та підготовити бійців можна на картку полігону
Карта Приват Банку: 5168 7423 1369 5383 самбул

Moder # 7モ7 #
Страшний Модератор
Страшний Модератор

Повідомлення Moder # 7モ7 # » 3.3.15 03:36

У Пісках ворожий снайпер поцілив у дівчину-медика ДУК "Правий сектор"

Куля влучила в спину та вийшла крізь груди, дивом не зачепивши життєво важливих органів
Героїчна дівчина намагалася допомогти пораненому і ледь не загинула сама
Одинадцятьох поранених бійців доправили до Дніпропетровської обласної лікарні з передової за вихідні. Серед них і парамедик-доброволець, що витягала з-під обстрілів бійців у селищі Піски,

Снайпер бойовиків прострелив грудну клітку дівчини навиліт, саме коли вона рятувала пораненого. Куля прошила тіло в сантиметрі від життєво важливих органів. "Я могла без руки залишитися або в серце могло потрапити", - розповіла 27-річна дівчина з позивним "Атеїстка".
Хірурги зробили все можливе. Життю нічого не загрожує. Вона одужує", - пояснив головний лікар обласної лікарні ім.Мечникова Сергій Риженко.
Боятися не було часу, зізнається поранена. Обстріли у Пісках біля донецького аеропорту й не припинялися. Вдягнути бронежилет не встигла. "Зразу хотілося допомогти пораненому і витягнути його звідти. Про страх не думаєш, більше страшно за людину, котрій надаєш медичну допомогу", - зізнається дівчина. Вона – мистецтвознавець із Києва. Пройшла курси меддопомоги і поїхала в АТО. Скільки бійців врятувала, вже не рахує.
Таких парамедиків-добровольців на передовій у складі "Правого сектору" майже сотня. "Атеїстка" стала третьою, що дістала поранення, рятуючи бійців.
"Вона була на межі червоної і жовтої зони, там такої чіткої межі немає. Ніякого перемир'я немає. Обстріл постійно продовжується. Вона сильна. Вона рідко дає волю емоціям, таким саме жіночим", - розповіла начмед ДУК "Правий сектор" Яна Зінкевич.

ВелоДім
SiteAdmin

Повідомлення ВелоДім » 6.3.15 01:40

Правий Сектор Одеса додає 6 нових світлин.

Сьогодні вночі Правим Сектором було проведено операцію по припиненню діяльності найбільшого казино в Одесі - «Алабама», на Дерибасівській кут Катерининської, власниками якого, за попередніми даними, є москвичі.
Прибувши на місце подій, нами було виявлено дві величезні зали з гральними столами, рулетками та ігровими автоматами. Ми заблокували роботу казино, після чого нами була викликана міліція для проведення оперативної роботи.
Однак, співробітники правоохоронних органів, які прибули до казино, абсолютно цілеспрямовано відмовлялися виконувати свою роботу. Спершу, група міліціонерів просто стояла на вулиці, потім 40 хвилин перебували на 1 поверсі, де нічого не відбувалося і тільки після цього попрямували оглядати ігрові зали.
Через деякий час приїхав один із бандитів, які «кришують» казино «Алабама», разом із озброєними тітушками, частина яких увірвалась усередину будівлі та відкрила стрілянину по наших активістах. Тітушки, що працюють на власника незаконного закладу, пустили газ всередині будівлі. «Правий Сектор» забарикадувався на другому поверсі та приготувався відбивати атаку озброєних бандитів. На момент початку протистояння всередині будівлі перебувало приблизно 30 наших активістів і 35-40 тітушок на чолі з координатором. У цей час на вулиці знаходилося близько 30 тітушок біля входу в казино і ще близько 40 на тротуарі навпроти.
Весь цей час співробітники міліції, яких в будівлі знаходилося близько 20 осіб, не просто не реагували на події, а й сприяли власникам незаконного бізнесу. А ще доблесні стражі закону нили, що їм доводиться дихати разом із нами газом. І це все при тому, що у міліціонерів було достатньо зброї, в тому числі автомати.
Але і це ще не все. Співробітники правоохоронних органів, які стояли в цей час на вулиці біля входу слухняно підкорялися наказам координатора тітушок. Він лише роздавав їм команди куди стати, куди відійти і що робити, а вони моментально виконували будь-які маневри, наче дресировані тварини.
Так, всередині казино знаходились наші поранені, яких співробітники міліції, за наказом координатора тітушок, не випускали з будівлі.
Відзначимо, що міліція було добре відомо про роботу незаконного закладу «Алабама», оскільки ще два тижні тому активісти Автмайдана намагалися звернути увагу правоохоронців на цю проблему. Більш того, на будинку навіть присутня вивіска. Але, на жаль, наші доблесні співробітники міліції плювати хотіли, як на закон, так і на український народ. Як ми бачимо, вони давно звикли міняти совість на гроші за хорошим курсом.
На цей час у нас четверо поранених, 1 з яких важкий.
Також від рук тітушок постраждала журналістка опозиційного російського ЗМІ Анна Домбровська, у неї важка черепно-мозкова травма, також розбито відеокамеру. Але міліція не зробила досі ніяких дій по затриманню винних у цьому.
Ми щиро вдячні патріотичним організаціям «Самооборона» і «Автомайдан», які допомогли деблокувати наших активістів, а також усім небайдужим одеситам, які підтримали нас сьогодні вночі.
Просимо всіх, хто став свідком цих подій або володіє будь-якою інформацією з цього питання повідомляти нам на номер гарячої лінії +380931083371

Зображення

Зображення

Зображення

https://www.facebook.com/psodesa?fref=photo

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 6.3.15 03:30

http://redactor.in.ua/ru/interview/7212 ... _u_Remarka

Зображення

Как ты говоришь-снимаешь о случаях неэтичного, а порой и преступного поведения украинской армии?

- Процент негодяев, пьяниц и мародеров во всех воюющих армиях приблизительно одинаков. Для журналиста важно поймать грань: не замалчивать, но и не экстраполировать частную ситуацию на общее состояние дел. Можно параллельно показывать, как надо…

Знаешь, кто мой любимый добровольческий корпус? «Правый сектор». Там несколько батальонов, я ближе других общался с 5-м и 7-м - это те, кто стояли в Песках.

Представь: люди, у которых нет статуса, нормального вооружения… Они воюют минометами образца 43-го года, противотанковыми ружьями примерно такого же возраста, у них два пулемета «максим», которым лет по сто, а на них надвигается мощная современная артиллерия… И ничего. Побеждают. Очень смешно, когда люди сидели под обстрелом в Донецком аэропорту и смотрели какой-то космический боевик. А еще смотрели «сепар-ТВ». Не только потому, что информационный голод, а еще и потому, что там много пиратских фильмов показывают, как на кабельных каналах в 90-х.

Кто-то из ребят даже пошутил: «Я месяц их канал посмотрел, и сам стал бояться Правого сектора». А знаешь, что правосеков в плен не берут?..

По-моему, главное, на чем строится победа в этой войне – патриотизм и дисциплина. У «Правого Сектора» есть комроты Барс. Я видел, как он управляет людьми во время боя, как объясняет им задачи. Когда люди понимают, что должны делать, у них сразу пропадает страх в глазах. Я думаю, что именно такие командиры, имеющие опыт полевой войны и понимающие, что это длинная шахматная партия, вскоре подвинут наших штабных генералов…
Зображення

ВелоДім
SiteAdmin

Повідомлення ВелоДім » 9.3.15 03:50

Правий Сектор Одеса

https://www.facebook.com/psodesa?fref=nf

phpBB [video]

Вчора завдяки вчасним діям "Правого Сектору", інших проукраїнських організацій та представників громадськості було зірвано сепаратистський мітинг.
Так, любителі "руського миру" планували провести своє збіговисько на Куликовому полі. Однак, за традицією, замість сепаратистського заходу, мітинг провели патріоти.
Одеса - це Україна!

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Повідомлення Moderator » 9.3.15 04:33

Киборг "Сова" 7ой бат ДУК ПС. Львовянин, бывший ультрас. Рассказывал как их 4 правосека и 4 ОУНовца держали оборону метеостанции. Как их бомбили всем чем можна, как они в лохмотьях кто в чем сидели в окопах по колено в воде, и отбивали нападения сепаров...как к ним приползали из терминала раненые киборги с перебитыми ногами...как спецура снайпера из 3 полка приехала и в тот же день уехали, потому что "нуегонах..й" накрывали ту метеостанцию канкретна и там только обезбашенные могли стоять... А сам Сова говорит автомат первый раз в правом секторе в руки взял. Никто воевать не учил, всьо само както... Щас он везде в доме зделал нычки: где гранаты где патроны где ГПшки))) я говорю- ого, а что здесь на кухонном столе делает ВОГ от подстволньника? А он мне- та то я специально типа оставил, шоб малоли что может случиться) Отакой боец настоящий!
Зображення
вишневу свою Україну,
і мову її солов'їну.

Повернутись до “Будуємо нову країну”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість