я в
  я в   такие очереди
 такие очереди   
Будут работать до полного разгребания очередей.Киев. Участки незадолго до закрытия. Явка бьет все рекорды.

Ну ось. Сьогодні і диванна сотня себе таки змогла проявити )).Да-да. Очереди знатные.
Це не так. Криптографія рулить.У наш час автоматизовану систему можна обдурити, встановивши транзитний сервер або голосуючи з території РФ. Я думаю ні для кого не секрет, що будь-яке голосування в Інтернеті можна накрутити так як треба тому, хто більше заплатить?
США.Покажіть мені розвинену країну, де голосування відбувається електронним чином. Росію не пропонувати. Північну Корею теж.

Не выйдет, по версии первого канала, Ярош победил в первом туре.Роман Шрайк
если россия ну совсем не может жить без яроша, предлагаю назначить его послом в рф.

Причому тут Ківалов? Якщо робити систему початково так, щоб в її роботу можна було втручатися в чиїх-небудь інтересах, то так і можна буде. А якщо робити надійною, то буде надійною.У США паперове голосування, електроныка лише як дублююча система. Ще варіанти?
А криптографія... то казки для приїжджих. Можете з приводу криптографії з Ківаловим подискутувати. Думаю дізнаєтесь багато нового.

Давай хоть немного думать, а неустраивать базарный трепЧерез велику популярність Яроша в РФ , його варто призначити там послом .
Через порушення Бухарестського меморандуму , Україна повинна подати в Міжнародний суд по відновлення статуса скво на 1994 рік , за рахунок гарантів . Кількість одиниць ядерної зброї повинна бути відновлена країнами гарантами .
за которые ( за методы эти самые) платили жизнями граждане Украины, расстреливаемые русскими наемниками и местным донецким люмпеном, держались и держатся до сих пор в резерве тысячи мужиков, зато по радио просилось помочь армии, позвонив "565". Какая грустная насмешка.... Все, как обычно.Кстати активное проведение АТО, по тем же причинам тормозилось чисто кулуарно-политическими методами
Сильно сомневаюсь. Помню мантру пана турчинова " В Крыму все под контролем", сдал Крым, теперь потом на востоке уже Украины та же песня " под контролем"....и уже в ближайшие дни Вы увидите новый, очень эффективный и жесткий этап зачистки Донбасса от террористов."
Я тоже сомневаюсь.Такое впечатление что в Украине есть одно боеспособное подразделение батальон Нацгвардии набранный с Майдана.
Сильно сомневаюсь. Помню мантру пана турчинова " В Крыму все под контролем", сдал Крым, теперь потом на востоке уже Украины та же песня " под контролем"....

Молодёжь просто не понимает как оно могло бы быть ..Хотілося би всіх привітати з успішним проведенням виборів .

. Хоча багато киян ставили галочки по партійним спискам, навіть не вникаючи особливо в текст, щоб тільки пошвидше вискочити з душних і переповнених виборчих дільниць, сам був свідком. Відповідально вчитувались тільки в листочок з вибором Президента. Я довго був на дільниці, то не поодинокі випадки. Дивно, але факт...
. Хоча багато киян ставили галочки по партійним спискам, навіть не вникаючи особливо в текст, щоб тільки пошвидше вискочити з душних і переповнених виборчих дільниць, сам був свідком. Відповідально вчитувались тільки в листочок з вибором Президента. Я довго був на дільниці, то не поодинокі випадки. Дивно, але факт...Повернутись до “Будуємо нову країну”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість