Євромайдан.АТО.Вiйна. Хроніка становлення Нації ...

Trion
Стать:чол
Re: Евромайдан. новости и ситуация

Повідомлення Trion » 2.1.14 15:01

Заява прес-служби ВО "Свобода": "Владі не вдалося реалізувати сценарій організації масштабних провокацій під час Маршу до 105-ї річниці Степана Бандери у Києві. "Свобода" засуджує інцидент біля готелю Прем'єр Палас"
http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/046138/
Тетяна Даниленко
Реакція не під час акції, а на наступний день звучить так само переконливо, як і заява про повалення Леніна як його прикре самогубство
Не знаю що і сказати , але деструктивно впливають на загальний настрій не ці "ідоли" а коментатори з епохи СРСР що навішують таблички - фашисти ,нацисти ...
Зачем навешивать ярлыки на тех, кто навешивает ярлыки на других? Мы все родом из ссср, кто старше 23.
Факельная хода была возведена фрау Риффеншталь через Триумф Воли в ранг искусства. Это один из самых знаковых ходов 20 века со своей историей. А теперь угадайте откуда эти ассоциации берутся. Особенно у тех, кто вместо ответа получает фак в экран.
Когда на майдане били рекорд исполнения гимна Украины, поднимая и опуская фонарики — это было красиво, эффектно и своё. Новое и уже общее. Не придерешься. Вот такие вещи людей объединяют.
Те, что выше — нет.
Востаннє редагувалось 2.1.14 15:23 користувачем Trion, всього редагувалось 1 раз.

Trion

Повідомлення Trion » 2.1.14 17:51

Ещё пример, положительной народной инициативы. Тоже новое и ставшее положительно-общим.
Как правильно заметил модер страницей назад, эти волонтеры, стоящие за кадром, просто делали свою работу на энтузиазме, мы даже не знаем кто они.

Гость пиарится на этой оценке, тут диалог между строк интереснее. Параллелей, наверное, на сегодня достаточно, поэтому далее просто вставка.
phpBB [video]

Trion

Повідомлення Trion » 2.1.14 18:29

ДАІ під надуманим приводом приходить додому до людей, які їздили у Межигір'я
http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/2 ... ?attempt=1
Поради від ДК Львів:
1. Не передавати інспекторам персональні дані(номера, адреси і т.д.) якщо немає порушеної проти вас кримінальної справи посилаючись на 63 ст. Конституції. Незаконний збір персональних даних карається.
2. Не ходити на "співбесіди" в ДАІ. Ні один закон не зобов'язує. З'являтись в ДАІ тільки після отримання ПИСЬМОВОЇ повістка де вказано по якій справі і в якості КОГО вас запрошено. Бажано іти з адвокатом.
3. Ні в якому разі не давати інспекторам БЕЗПІДСТАВНО шниряти по машині. Підкинуть щось. Обшук здійснюється в рамках кримінального провадження слідчим в присутності понятих
4. І немає потреби інспекторам взагалі показувати документи на вулиці безпідставно. Вони можуть їх бачити тільки в рамках кримінального або адміністративного провадження про що повинні показати підтверджуючя документи.
facebook com/ groups/ dklviv

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Повідомлення Moderator » 2.1.14 19:09

Многие удивятся, но есть и другая точка зрения. ]

С Уважением!
Для других точек зрения есть другие сайты ( там и аудитория в сотни раз больше )
А здесь - два калеки да три шоссейнега
Так что тащить в эту тему всё подряд смысла нет
Тем более что она вечером отправиться в утиль ...
А придурошных у микрофона нынче полно - кому нефиг делать может прослушивать с утра до вечера
Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов'їну.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 2.1.14 19:23

Для других точек зрения есть другие сайты ( там и аудитория в сотни раз больше )
А здесь - два калеки да три шоссейнега
Так что тащить в эту тему всё подряд смысла нет
Тем более что она вечером отправиться в утиль ...
100%
Якщо виступи політиків в ці дні не прив'язувати до
дати,
обставин,
політичної ситуації та кон'юнктури.
Навіщо взагалі сюди це тягнути?. Руслана відпрацьовує на всі 100, і абсолютно себе не береже (можливо не безкоштовно тому що тримає сцену як адмін).. Фаріонша по своєму права. Фактично її партія є єдиною ідеологічною структурованою організацією(на тлі карманних оппо-партій олігархів), яка в силу обставин і історичної потреби в об'єднанні, повинна рахуватися з регіоналом Кличко, з Яценюком (котрий сам не знає ким він є) І не мати можливості впроваджувати свою програму дій.. Давайте до всього ставитися з розумінням, і не спамити уривки вирвані з історичного контексту.

Trion

Повідомлення Trion » 2.1.14 20:25

есть и другая точка зрения
Злая стерва Шапокляк.
Где она была, когда Майдан разгоняли?
Руслана позвала на помощь и помощь пришла.
А эта только желчью исходить умеет в поисках врагов.

ВелоДім
SiteAdmin

Повідомлення ВелоДім » 2.1.14 20:27

Ну наконец-то :molba: А то утомили уже..
.

А *утомлённые* у нас отправляются в бан 8-)
Зображення

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 2.1.14 20:55

есть и другая точка зрения
Злая стерва Шапокляк.
Где она была, когда Майдан разгоняли?
Руслана позвала на помощь и помощь пришла.
А эта только желчью исходить умеет в поисках врагов.
Блін ну навіщо так поверхнево ?? :dash2:
Пошукай відео як вона проводила зустріч в Донецьку з шахтарями, там їх ледь не повбивали місцеві менти. Вона безстрашна ідейна людина, як ти можеш цього не відчувати?.. :duma:
Якби це було в її компетенції то стояла б на майдані стільки скільки треба.
Ти розумієш що, візуально існують тіпа різні партії , по факту, крім Свободи немає нікого, НІКОГО................ (і це підтверджує смолоскипна хода. бо жодна партія не збере навколо "ідола", як ви любите казати, 10000 ідейних людей), якщо проти Свободи чиниться такий шалений опір, для мене це дуже добрий знак..

Наша "Свобода" це аналог польскої "Солідарності" , тому що більше ніхто не пропонує об'єднуватися навколо національних засадничих цінностей. НІХТО.
Чим раніше Ви перестанете пускати пузирі з цього приводу, тим раніше викристалізується і лідер, і ідея, і більшість для парламенту. І проблема навіть не в східних людях (нажаль їм побарабану з чиєї руки клювати хлібні крихти),а в тій інтернаціональній моделі закладеній в часи СРСР (яка є гнилою сама по собі , і є підставою для не справедливого феодального розшарування суспільства по вертикалі) .. Звичайно що Свобода знищить це на корню, знищить все російське коріння в українському СБУ, буде боротися з системною економічною залежності від Росії, і буде плач і стогін , іноді дуже фальшивий плач.
Якщо можеш аргументуй свою неприязнь, до Фаріон і до Свободи (можна в л.с.) мені реально цікаво. Бо у мене в голові не вкладається як людина, яка розумом дійшла до "майдану" ніяк не може в своїй голові зламати цю останню барикаду.
Я не претендую на те щоб цей пост зберігався, але якщо Васю вн "вдаре" то буду вважати що не дарма :friends:

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Повідомлення Moderator » 2.1.14 21:05

Наша "Свобода" це аналог польскої "Солідарності" ,
Сам до такого додумался или тебе подсказали ?
:o

Вадим
если тебе хочется Васю наставить на путь истинный - то у него есть ЛС
но я тебя уверяю - нормальные люди с вашей *свободой* не захотят никуда идти
надо совсем не иметь мозгов, чтоб не увидеть, что кроме бла бла бла там ничего нет
я даже не знал по сути что это такое, но один раз услышал, как клоун рассказывал что Руслана 10 го оккупировала микрофон и вместо того, чтоб мобилизовать людей на отпор развлекала их :o :dash2: - бред сивой кобылы. в него может поверить только тот, кого там не было
и м х о
Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов'їну.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 2.1.14 21:22

не хочу спорити, але і альтернативи не бачу. попри всі їх вади.
Ми не знаємо що там відбувається під час боротьби за сцену, зі слів свободівців там все дуже не просто.
Еслі шо не так, потрете.

тут про Солідарність,

із захопленням ще раз прочитав.
У Польщі не було ні Джона Рембо, ні тим більше Степана БАндери, і ідеологічних об'єднавчих засад, а у нас вони є. І це значно потужніша мотивація для єднання, ніж комунікація між профспілками.
http://virtualeuropa.narod.ru/poland/history6.htm

Trion

Повідомлення Trion » 2.1.14 21:43

Наша "Свобода" це аналог польскої "Солідарності"
О "солидарности" маякни Паше Тибору в личку.
Я о ней ничего не знаю кроме школьного курса и статьи в википедии, а у него были близкие, которые в маховик польской истории попали по полной программе.
Там и разберешься насколько они похожи или нет.
Востаннє редагувалось 2.1.14 22:13 користувачем Trion, всього редагувалось 2 разів.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 2.1.14 21:51

Зображення
))

Trion

Повідомлення Trion » 2.1.14 21:54

ВелоДім
SiteAdmin

Re: Re: Евромайдан. новости и ситуация

Повідомлення ВелоДім » 2.1.14 22:23

А Руслан_Ма случайно не в Африке :mosking:

Зображення

kiygari
*

Повідомлення kiygari » 3.1.14 09:20

Евромайдан собирается в пятницу, 3 января пикетировать ГАИ Киева по адресу ул. Богдана Хмельницкого, 54.
Об этом в эфире Громадського.ТВ сообщил депутат Андрей Парубий.
"Завтра в 13:30 мы отправимся к их помещению, чтобы сказать, что их действия незаконные", - сказал Парубий.
Между тем Батькивщина напомнила, что на протяжении последних дней сотрудники ГАИ в массовом порядке вызывают на собеседования активистов, которые 29 декабря ездили в Межгорье к резиденции президента Виктора Януковича.
"Мы считаем, что такие действия сотрудников милиции является прямым давлением на Майдан, попыткой запугаь людей, которые не боятся высказать свою гражданскую позицию", - сказано в заявлении.
"Также сотрудники ГАИ пыаются сорвать обеспечение Майдана и закрыть въезд на него машин с дровами, продуктами питания, теплыми вещами", - также добавили в пресс-службе.
"Мы заявляем, что будем отстаивать свои права любыми мирными средствами протеста и поддерживать друг друга. Требуем немедленно прекратить позорную практику давления и запугивания", - подчеркнули в заявлении.
"Призываем майдановцев принять участие в предупредительной акции перед зданием киевского ГАИ, которая состоится в пятницу, в 13.30, по адресу ул. Богдана Хмельницкого, 54", - сказано в сообщении.
Украинская правда

Trion

Повідомлення Trion » 3.1.14 10:47

Точка зрения.
http://dymmar.livejournal.com/60349.html
phpBB [video]

Trion

Повідомлення Trion » 3.1.14 11:43

Зображення

Велопортал
адміністратор конференції
адміністратор конференції
Контактна інформація:

Повідомлення Велопортал » 3.1.14 12:02

Trion, зачем это здесь?
Зображення

de Balzam

Повідомлення de Balzam » 3.1.14 12:30

Ещё есть названия аж от царей имперских сохранившиеся. Крещатик, Владимирская... :p
Pǔjīng SB

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 3.1.14 12:58

Trion, зачем это здесь?
А можна я спробую?..
Ідеологічна і мовна експансія проявляється абсолютно в усьому. Назва вулиць , парків, театрів і т.інш має не аби яке значення.
В жодному разі не можна попускатися на такі закиди, - що це наша новітня історія і її треба поважати..

-- НІ це не історія. Це, ще нині діючий радянський проект, в рамках якого діють спецслужби Росії та України, і вся наша продажна державна еліта. Допоки рішенням громад не буде змінено ці назви ми будемо спостерігати підживлення наших ворогів, їх апелювання до довжини історичного періоду колонізації наших земель (це як в нерухомості - три власника змінилося вже жодним судом назад не повернеш).
ТОму, потрібна тотальна зачистка всіх історичних нагадувань про радянський окупаційний період (про вулиці названі іменами вбивць, я навіть мовчу) . Згадався показовий приклад прославляння насильницької ідеології, пару тижнів по тому, в Москві було запропоновано назвати вулицю іменем "українського Беркуту". Якби розгін майдану мав для Москви переможний результат, ця назва була б поширена в кожному місті як святе імя Ілліча. Комусь ще щось не зрозуміло про історичну цінність радянских назв? ..

НЮРНБЕРГ - після перемоги.

J A Z Z
* * * * *

Повідомлення J A Z Z » 3.1.14 13:35

Эту тему давно читаю наискось, так как понять "за" Трион или "против" очень сложно.

Для себя так формулирую:
Факельное шествие? - наверно нужно
Поджог? - не нужно
Бандера? - наверно не нужно
вы все просто тупо завидуете что я тренируюсь а вы нет!
"Будьте чуточку оригинальнее при выборе аватарки"©
кто не возвращался с "Голубых озер"© в субботу в 16:30 после "Ночных велороллерских"© - тот не матраснег

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 3.1.14 13:43

Бандера? - наверно не нужно
Аргументуй..
Український народ який не використовує Бандеру в якості ідеологічного щита, схожий на військо, в першиих рядах якого не озброєнні, не військові люди прикриваючи своїми тілами професійних вояків.. НЕ ЛОГІЧНО!!! В країнах де в історії не було таких яскравих персонажів , їх зазвичай тупо висмоктують з пальця, а тут є живий Бандера- бери і користуйся.

про підпал не поспішайте , там все досить заплутано. Я цікавився цим питання. Всім учасникам було на відсіч заборонено реагувати на будь які провокації..
Ось так виглядає хода в іншій редакції.
Spoiler
Show
phpBB [video]

beavertu
* * * * *

Повідомлення beavertu » 3.1.14 13:47

Ця хода довела ПР ледь не до інфаркту, не наче це їх спалити хотіли })

J A Z Z
* * * * *

Повідомлення J A Z Z » 3.1.14 13:51

Бандера не способствует объединению людей запада и востока. Одни считают его великим героем, другие фашистом. Сейчас показывать Бандеру, это как махать красной тряпкой перед быком. Тем более, в свете того что был поджог. Понятно что там муть мутная, но надеяться на то что все пройдет гладко, глупо.
вы все просто тупо завидуете что я тренируюсь а вы нет!
"Будьте чуточку оригинальнее при выборе аватарки"©
кто не возвращался с "Голубых озер"© в субботу в 16:30 после "Ночных велороллерских"© - тот не матраснег

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 3.1.14 14:04

Бандера не способствует объединению людей запада и востока. Одни считают его великим героем, другие фашистом. Сейчас показывать Бандеру, это как махать красной тряпкой перед быком. Тем более, в свете того что был поджог. Понятно что там муть мутная, но надеяться на то что все пройдет гладко, глупо.
Я поважаю людей востока, але люді вастока вибралі нам власть і сейчас тоже, сказалі свайо ценнає слова, - наша цена 300 грн і гречневая каша, і ми встанем а пайдьом за кем угодна..

Є інші люді вастока, і вони іпошать на кухні на майдані як папа карло.. Знаю Сергія з Луганська (з московським акцентом)))) але він як солдат працює на перемогу спить 4-5 год, і все що він декларує, - Я С УКРАІНСКІМ НАРОДОМ, в дискусії принципово не влазить щоб уникнути провокацій (у мене були сльози від цієї картинки).
Ще раз повторюю як би Бандери не було його треба було б вигадати, це той лідер який не зрадить , не відверне, і буде вести до кінця.
Мій батько росіянин, все життя прожив на західній Україні , і нині не поважає БАндеру, я, хоч і недалеко від яблуні, але розібратися зміг в 2004 у.. Гадаю інші не дурніші за мене, теж зможуть.

Повернутись до “Будуємо нову країну”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей