Апгрейд ще не закінчено, на черзі заднє колесо - просто йде по схемі: "щоб купити що-небудь непотрібне, треба спочатку продати що-небудь непотрібне" . В цілому байк навіть в стоковій комплектації склав дуже добрі враження, но навісне в стоці, хоч й не погане але все ж кросс-кантрійне, тому й замінюю ХС-компоненти на АМ/эндуро, поки нові.
Обода d533, ну не знаю, я б не казав, що такі вже й фрирайдні - 27,7 мм зовнішня ширина, цінник в 17 ойро переконав меня більш ніж ... (фінансовий бік справи для мене наразі актуальний). Втулки, вибір DT Swiss - феншуй до ободів, та й дешевші вони, передня на ~20 ойро чим НОРЕ, спиці брав на "Землячці" - колесо збирав, спиці підбирав (хоч DT Swiss калькулятор довжину спиць вказав точно) Мустафа
viewtopic.php?f=36&t=120223&p=1852973#p1852973, спиці Pillar PSR14 - по 9 грн. - ціна дуже приваблива (на колесо встановлено спиці двох розмірів 272 и 274 мм)
http://velosiped.com/tovary/kolesa_ta_p ... 4-272.html .
Покришка Mountain King II - дуже сподобалась, візьму таку ж й на заднє колесо.
Гальма - є досвід використання Formula RX, Avid DB 1, Hayes Dyno, хотів спробувати Shimano - приглянув спочатку Zee (зимою відавали за 125 ойро комплект), но Любен
viewtopic.php?f=73&t=125573&p=1920801#p1920801 порадив SLX - взяв і не прогадав, вони й дешевші, і мені їх поки, що вистачає на всі 100, та й i-spec - це просто зручно.
Система - Deore переставив на Charger, на Sight придбав Respond - канадська система на канадському байку - феншуй і в цілому гармонійно, що там, що там. Respond склав приємне враження за ціною та якістю, зірки доречі Turbine, по розкладу - виїзд в гори показав, що 22Т краще ніж 24Т, а 38Т забагато.
Педалі Nukeproof - непогані, вже другий сезон у мене, я задоволений, тримають добре.
В планах ще заміна аморта - треба з пропедалем й мабуть із розширювальний бачком, телескопичний підсіділ, руль поширше ~ 780 мм та спробую винос на 50 мм, й встановлю покришки безкамерно. Полегчувати байк поки, що не дуже виходить, але то таке.