можливо тому що мерлінів, вахів, мамб ходових розмірів було розібрано.
Накінець то. Давно вже був пункт - обзавестись 29.
у Комбайнерів думав візьму шось найдешевше типу Вах, для дослідів та побачив з 2012каталогу МАМБУ в білому

варіанті і все! башню знесло, сон пропав, влюбився - хай там як, а її куплю - білу мамбу. Та в Київ білих зразків навіть не завозили і невідомо ще скільки довелося її чекать, а тут пан
Faxegio запропонував, так
зємлянічно, вєл трошки вищий по девайсам - ім'я йому
COBIA. Да так шо я стрімголов побіг за грошима! ..і мамбі прийшла амба,

мда, не судилося володіть білосніжним найром. Ну та радість від кольору проходить за пів року, а залізяка лишається ... а вона у мене покруууче буде.
Так що ось так от.. зненацька! Став власником найнера-Коб'я.
Запостив тут тому що історія точ-в-точ ідентична до Юсафиной - хотів мамбу - взяв коб'ю.
Ну і в мене теж, тільки пізніше це відбулося. + по районам Києва майже сусіди - гляди десь і пересічемось. Ну і якщо зовсім чесно то ліньки стартувать нову тему і забивать форум ЧЕРВОНИМИ кобіями - подумають навала. Я тут не жилєц на форумі, а так тихенько "припостився" з своїм ню
і якщо власник теми проти то видалить "льогко" - я ображатись не буду.
пс
пригнав в стойло 18 квітня і западло 3дня дощ! заляпувать не охота. Жду день... другий... дощ цука! плюнув - невтримався - поїхав - заляпав! "..ч'йорт-побєрі", по самі вуха, ну то таке.. "крєщєніє" називається, але жалко дєвствєнний напалм з цепа за 2-3 ходки змився, (а розраховував на ньому поганять місяця 2)
ну в мене не 500км , але 150 орієнтовно по карті думаю вже Є!
.Прусь від колес і SRAMоти.
..як же легко долаються відстані!
.Київ став трошки меньшим. (а шо то в Криму буде..)
.Відчуття БЄЛаза - ДА; Відчуття трамвая - ні.
.В Дубках швидкий дріблінг між деревами - точно НІ, 26ті - рулять; на 29 якось страшнувато(мені)
.кожен ранок перші 10-15хв польоту - враження шо десь встроєний міні двіжок - пре сам, однозначно ДА!
. МАМВА - гарна назва - ДА! Кобія - ні.
.воно прікольне.
.Вєлік дуже своєрідний, тепер розумію чого так обережно пропонують (я про
"29)
.до любого нового звикаюсь за день - до коб'ї"29 притирався днів 10 ..і ще "осторожнічаю"
.швидкість, швидкість, швидкість!(а покришки то какашні!) - от моє перше резюме, щоб сказав про "29"
.мда, підтверджую, у всьому бачиш спортивно-снарядну заточеність і стидно шо не достоїн ти його!
.для покатушок і роботи це занадто круто(якщо не колхоз)!!
.але як би ВИ знали -- ЯК ЦЕ круто!
.
біла МАМВА теж дуже святково, але колір аристократичний спокійний, а на коб'ї пів місяця не зникає гидотне відчуття шо ти
ШумаХер на Хвєраррі то ще мені ... - RED Baron

(старий жеж поц уже - стидно)
.але всеодно.... а! Буду краток - ЭТО ВЄСЧЬ!!!

день привозу (ще в кульочках)

ДУБКИ форева!