лайт от бюджетных колес ожинать не стоило. но зато это показывает, почему они не катят в сравнении с 26. даже бюджетные келлисовские колеса куда полегче.
плохо то, что при таком весе их все равно приходится ровнять после каждого выезда в горы. может конечно я разбалован подвесом и валю не шибко аккуратно, но будь они крепким чугуном, я бы не ворчал здесь.
Може там ще проблема в збірці..? Ти ж стокові колеса не підтягував з тензометром після купівлі, знявши напруження? І правились вони ж теж без тензометра?
Підозрюю, що на заводі де вони збираються - теж не дуже прискіпливо все підтягується (хоча б в силу економії машино-годин). Просто може якщо їх раз правильно поправити, підтягнути, зняти напруження, добитись красивої епюри напружень спиць то вони потім не будуть гнутись...
Я не шарю насправді, це треба щоб досвідчений механік підтвердив чи спростував, але чомусь люди їздять на гарно зібраних шалених ахтунгах і у них все ок, і в той же час є ті хто їздять на стокових вдвічі важчих і у них вісімки.