Trek Marlin 2013 (Master's General)

Самый лучший велосипед тот, который Ваш. И не имеет значения бренд, цвет, комплектация и спецификация. Главное, чтоб он Вам ! нравился. Этот раздел для тех, кому нравится его велосипед и он хочет этой радостью поделиться с другими ..
drren
* *
Стать:чол
Re: Trek Marlin 2013 (Master's General)

Повідомлення drren » 30.8.12 16:49

...Тож навіть при апгрейдах кольорова гама буде витримуватися стандартна. І діло не в понтах. Велосипед має радувати хазяїна не тільки їздою, а і естетично. В т.ч. має бути чистим навіть в горах по можливості.
+100500 !!! Буває, що таке побачиш - вилка червона, рама синя, крила білого кольору, чотири ліхтарика... Періодично зустрічаю на набережній цього дивака :o . Хоча, можливо хазяїн цього чуда - абсолютно щаслива людина :roll: .
Никогда ничего не замышляйте против России, ибо на любую вашу хитрость она ответит своей непредсказуемой глупостью.

Отто фон Бисмарк

Lexusic
* *

Повідомлення Lexusic » 3.9.12 10:16

Вынос перевернул вверх ногами сразу при сборке велосипеда, мне так более нравится спортивный вид байка, но после пары покатушек по 80-90 км перевернул его обратно... и позавчера проехал так 150 км, вывод: для ж... ничего не поменялось по ощущениям, как болело так и болит, а вот рукам со стоковым положением стало гораздо легче, лучше не перегружать руки (по крайней мере на данной вилке), ладони и кисти просто в ауте были при перевернутом положении
мой GT Sensor PRO 29-er
http://www.velokiev.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=126514

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 13.9.12 21:49

2050 км на тахо. Акурат зносилися вже колодки ззаду і Новелла відмовила. Ну то таке діло колодки на базу чи гідравліку одразу... Ну різниця в сумі 60 гр (120 дві пари) за колодки і від 600 за гідру (тектро драко) відчутно різниться. Завтра буду розбиратися, що там і як. Інших проблем чи нюансів немає. Збільшення нагрузки на руки не відчув - повертати винос у стокове положення поки не збираюся.

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 14.9.12 07:49

відрегулював заново задній каліпер (підсунув каліпер так, що ротор став ближче до рухомої колодки) і знову все працює))) Міняти поки не буду там ще є чим поскрипувати))) 8)

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 1.10.12 13:08

Лопнула спиця на задньому колесі :(

Lexusic
* *

Повідомлення Lexusic » 4.10.12 15:08

в субботу тоже лопнула спица на заднем колесе, а следом и вторая ближайшая к первой не выдержала нагрузку, обод повело и он уперся в раму(((. Благо товарищ умеет проводить хорошо разные манипуляции спицами, кое как выровняли обод и 20-25 км катил домой переживая, чтоб и дальше дело не пошло, но доехал нормально. Поставил спицы с украины длиной 298мм с одной стороны и 296 мм с другой, диаметр спиц 2мм. переспицевал оба колеса по 8-мь спиц на обод равномерно в виде креста, т.к. спицы цвета металлик. Теперь стало красивее, чем было. Как сказал мастер, одну сторону постоянно послабляет, а одна перетягивается при эксплуатации, потому и лопнули спицы, вовремя ТО спиц не провел(((
мой GT Sensor PRO 29-er

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 5.10.12 13:43

Чесно я сердитий на таку якість. Доречі камери бонтрейджер теж гавно. У мене відломався клапан на престі і провалився всередину. Хіт сезона 2012 БЛДЖАД! :x
Для себе зробив висновок, що для власної безпеки є два варіанти:
1. продати цей велік і забути )))
2. замінити усі деталі з написами bontrager, sr suntour від гріха подалі на годні

боюся якщо повторити трюк із роліка про ашан з метровим дропом трек розлождився би асвальту не гірше, колеса точно би полопались

8RydeR

Повідомлення 8RydeR » 5.10.12 13:54

клапан прести ламається у всіх криворуких юзерів, в тому числі у мого брата.

а у мене ніколи не ламався.
http://www.endomondo.com/profile/9638657
любой велосипедист вам скажет, что шея - это вынос мозга

Toutacoup

Повідомлення Toutacoup » 5.10.12 14:23

Что за негатив? Подумаешь — спица лопнула, преста развалилась. Тоже мне трагедия. Да и при каких условиях, собственно? Подозреваю, что надпись здесь не причем. (Хотя два случая сразу уже наводят на мысль).

Max_NoMad

Повідомлення Max_NoMad » 5.10.12 14:26

клапан престы отломался - бывает.
я пока ни одного не сломал, но гнутся регулярно.

Lexusic
* *

Повідомлення Lexusic » 5.10.12 14:31

))))) Смеюсь сейчас, как таки события и мысли сходятся)))) Когда переспицевали колесо, при вставке камеры на место та же фигня с престой бонтрагера)))) те же мысли про все, что с бонтрагером связано, особенно про покрышки на данном этапе, одна из них уже месяц яйцом((( с вечера не заметил, что пробил колесо, всего ночь простоял на спущенном и теперь покрышка не выравнивается, каждый раз после прокола начинаются танцы с бубном для минимальной скачки впоследствии
мой GT Sensor PRO 29-er

Lexusic
* *

Повідомлення Lexusic » 5.10.12 14:33

8RydeR , значит не имел дело с камерами бонтрагера на престе, как силумин в месте разлома
мой GT Sensor PRO 29-er

Сварус
* *

Повідомлення Сварус » 5.10.12 14:59

В мене преста рвалась кілька разів і клапан гнувся на камерах різних виробників. Через мою криворукість. На ГФ "бонтражерівська преста" не ломалась/гнулась/рвалась ще ні разу, хоча підкачував я ручним міні-насосом заднє колесо дуже часто, поки не полінувався розбортувати і заклеїти маленьку дирку.

Не знаю як там метрові дропи, але немаленький трамплін обода Bontrager AT-650 витримують як належить. Стрибав вже не раз і не п'ять.

(Хотя два случая сразу уже наводят на мысль).
І думка ця наступна: популярність і широка поширеність Треків "на цьому форумі".

Toutacoup

Повідомлення Toutacoup » 5.10.12 15:16

(Хотя два случая сразу уже наводят на мысль).
І думка ця наступна: популярність і широка поширеність Треків "на цьому форумі".
Наводи левее! Не, ну да, но все же. Впрочем пока не раскрыты условия происшествия, сходство косяков со стороны райдеров столь же вероятно, как и со стороны производителя.

Max_NoMad

Повідомлення Max_NoMad » 5.10.12 15:20

ну, я хоть и в горах катал на своем найнере (ГФ Кобия, обода и спицы думаю такие же точно), но лестниц покатал на нем достаточно (до "бздынь!" ободом на последней ступеньке), и попрыгал немного.
колеса целые.

Kenny Pick
* * * * *

Повідомлення Kenny Pick » 5.10.12 15:58

2. замінити усі деталі з написами bontrager, sr suntour від гріха подалі на годні
Зображення
Очень интересно. На бонтрейджерах катают чемпионат мира по ДХ, а тут такие возмущения. Может, дело не в бонтрейджере, а в цене обода?
Начальные колеса у любого бренда - все равно ничем не лучше разного рода Mach1, Jalco, Alexrims и прочих..

Max_NoMad

Повідомлення Max_NoMad » 5.10.12 16:05

Зображення
вилка на фото - SR Suntour Rux.
чел на ней будет рубиться на Redbull Rampage.

а нижние модели в линейке часто будут барахлом у любого производителя.
исключения бывают, когда в линейке нету бюджетных моделей вообще.

Glam
типа остроумный
типа остроумный

Повідомлення Glam » 5.10.12 19:22

Доречі камери бонтрейджер теж гавно.
А камеры точно бонтражер - или по аналогии с производителем обода? А то у моего дровосека обода и покрыхи в стоке бонтражер, а вот камеры - кенда...

А вообще, бонтражер - хорошие, годные компоненты. В низшей линейке может и проскакивает какой-нибудь косячок, но средние и верхние очень недурственны.
исключения бывают, когда в линейке нету бюджетных моделей вообще.
Фокс называется... :p

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 5.10.12 21:52

братюні а нафіга ви мені в тему виложили байки для стрибків з моста в воду і вартістю з легковик? Я таки скажу що він падла (трек марлін) якось у горах себе краще вів ніж останній місяць у місті в режимі бтв + матрас. Правда відколи байк купив то весь час колеса криві))) Подумаєш... Слава богу у Велогранді гарно рівняють колеса, а за зиму притарим собі шось надійніше (інший велосипед чи колеса з вилкою).

по камерам - стокові CST проїхали 2400 км і не ломалась на них престоклапана хоча качалися регулярно бо і проколилися регулярно.
А на бонтрейжері два накача і камеру в смітник. І 300 км не пройшла. От і вся любов.
Покришки стокові теж не відрізнялися бонтрежйджери ні проколостійкістю ні зчепними якостями ні малою вагою, тупо нічим. До стану виїзд-прокол пройшли приблизно 1600 км (заднє).

На кобіях і марлінах 12-го року стоять інші ободи тому порівнювати їх недоречно.

drren
* *

Повідомлення drren » 5.10.12 22:23

На моєму Марліні 2012 року пістоновані ободи. Мою вагу в 120 кг витримують на ура... Правда стиль їзди в мене спокійніший :duma: ...
Никогда ничего не замышляйте против России, ибо на любую вашу хитрость она ответит своей непредсказуемой глупостью.

Отто фон Бисмарк

TURBULENCE
*

Повідомлення TURBULENCE » 5.10.12 22:38

На кобіях і марлінах 12-го року стоять інші ободи тому порівнювати їх недоречно.
Як раз таки на Марліні 2012, стять такі самі обода AT-850, як на Мамбі і Кобії. А вже на моделі 2013р. - AT-650.
GF Mamba 2013 21''

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 6.10.12 07:33

Я ж і кажу це "покращення" 850->650 за 600 грн різниці в ціні.

Lexusic
* *

Повідомлення Lexusic » 9.10.12 07:17

вчера опять лопнула спица, осмотрел гнездо во втулке под спицу, там оказались несглаженные края((( Осмотрел все спицы, снятые после переспицовки, почти на всех небольшие канавки-порезы в районе ушка, которое во втулке стоит.... так что может не спицы виноваты, а втулка фрмулы не оч качественно обработана???
мой GT Sensor PRO 29-er

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 9.10.12 07:48

Моє після переспіцовки спеціалістом тримається поки. Навіть в гори їздив трохи.

Lexusic
* *

Повідомлення Lexusic » 9.10.12 10:04

Master's General, в том то и дело, что на расколбасе все вроде в норме, но только по идеально ровному асфальту начинаешь ехать без всяких нагрузок на маленькой скорости на накате, так сразу этот звук лопнувшей спицы((( если в прошлый раз грешил на перетянутость спиц, то сейчас все было хорошо настроено. И, кстати, спица лопнула там же, где и впервый раз, по-этому и вывод, что некоторые гнезда втулки имеют особо острые незашлифованные края
мой GT Sensor PRO 29-er

Повернутись до “Мой ! Велосипед ! ( стоковая комплектация )”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість