Пам'ятка на майбутнє: не забувати на старті звертати увагу на шоломи учасників.
+пропозиція зупиняти і знімати з траси учасників, в яких щось подібне сталося вже під час заїзду.
з можливістю перестартувати в наступному заїзді, наприклад.

Увагу звернули. Я підходив і казав про проблему. На старті нічого не можна було зробити. Можно було зняти із заїзду і зіпсувати настрій дитині. Я обрав варіант залишити як є із однієї причини: батьки бачили що шолом не підходить і все одно вивели дитину на старт, це їхня відповідальність. Багатьом учасникам маршали на старті налаштовували шоломи, але ж це не їхня задача! Якщо батькам все одно, чому ми повинні робити їх справу?Гальмівний парашут, а не шолом
Пам'ятка на майбутнє: не забувати на старті звертати увагу на шоломи учасників.
+пропозиція зупиняти і знімати з траси учасників, в яких щось подібне сталося вже під час заїзду.
з можливістю перестартувати в наступному заїзді, наприклад.
Такий рейтинг був би цікавий для юніорів скоріше. В основних перегонах така інформація буде цікава лише невеликій кількості батьків. Більшість дітей катає на велосипедах "які є". Ненакачані колеса, незмащені ланцюги, неправильна висота сидінь, невміння перемикати передачі - все це показує як сприймають велосипед більшість. А власний рейтинг, я думаю, кожен може скласти сам спостерігаючи хто на чому і як виступаєЯ в суботу ходив-роздивлявся, неначе на виставці все різноманіття досягнень і помилок конструкторів велосипедів.
В мене виникла ідея: якщо існує командний залік в гонці, то чому б не спробувати вивести "рейтинг велосипедів" за брендами-марками?
....
 Для мене, наприклад, була відкриттям кількість педальних Кокуа, досить недешевих велосипедів.
 Для мене, наприклад, була відкриттям кількість педальних Кокуа, досить недешевих велосипедів.Я не пропоную проводити операцію "зупинити абиякою ціною"). Звичайно, це треба проводити акуратно, не провокуючи всіляких завалів.Знімати під час заїзду категорично не можна - це може зпровокувати падіння.
Все-таки ідея з рейтингом велосипедів дуже цікава, навіть для батьків найменших учасників! Стовідсотково підтримую!Такий рейтинг був би цікавий для юніорів скоріше. ......чому б не спробувати вивести "рейтинг велосипедів" за брендами-марками?
 Може декому з батьків ця інформація значно полегшила б вибір наступного велосипеду, та й просто цікаво було б знати на велосипедах яких марок було встановлено рекорди трас
  Може декому з батьків ця інформація значно полегшила б вибір наступного велосипеду, та й просто цікаво було б знати на велосипедах яких марок було встановлено рекорди трас 
Мне кажется, что такая статистика спровоцирует обиды из серии - "ха, мой бы тоже победил на ТАКОМ велике! " ну и как следствие, просьбы делить заезды по "уровню" велосипедов ) по моему скромному мнению ) заинтересованные родители найдут необходимую инфу! а возможность наблюдать заезды и победителей с их великами есть у всех, было бы желание!.... чому б не спробувати вивести "рейтинг велосипедів" за брендами-марками?

Дякую, Ваню, за розбірки та роз'яснення. Згодна, логічно. Зрозуміла тепер, чому не змогла дати команду зупинити дитину в заїзді (хоча згадую, що деякі слова говорила) - він та-ак посміхався і радів, що навіть "рука не піднялася"... лишалося лише тримати кулаки, щоб він доїхав нормально. Хлопчик їхав не в групі та на маленькому веліку з помірною швидкістю, бо якщо таке б трапилося в другій половині дня у більш дорослих гонщиків, то ой-ой-ой......Можно було зняти із заїзду і зіпсувати настрій дитині.
tosha Чи є думка як її зробити? стрічку не протянеш, бо нема за що зачепити. Прокласти по грунту? чи просипати паперовою нарізкою? чи будуть діти розуміти ці правила?Вcе дуже добре, але одне побажання: у перегонах на вибування - обов'язкова роздільна смуга між учасниками, щоб не було зіткнень і підрізань.
 Меня интересуют соревнования на велобегах для деток от 2х лет. Заранее спасибо)
 Меня интересуют соревнования на велобегах для деток от 2х лет. Заранее спасибо)1. "Лижні палки" повтикати і натягнути стрічку. Траса -пряма лінія, теоритично вистачить 2 дебелих стовбчики перед стартом і після фінішу, реально - ще декілька палок по трасі для підтримки та коригування напрямку стрічки.tosha Чи є думка як її зробити? стрічку не протянеш, бо нема за що зачепити. Прокласти по грунту? чи просипати паперовою нарізкою? чи будуть діти розуміти ці правила?Вcе дуже добре, але одне побажання: у перегонах на вибування - обов'язкова роздільна смуга між учасниками, щоб не було зіткнень і підрізань.
Анонси на рік тут viewtopic.php?f=76&t=158675. Але це стосується лише перегонів у парку Дубки. Детальніше - слідкуйте за подіями на сторінці у фейсбукДобрый день. Меня зовут Галина и я у вас новичок.Вот пытаюсь найти календарь мероприятий для детей, если такой существует конечно, кто мне поможет?Меня интересуют соревнования на велобегах для деток от 2х лет. Заранее спасибо)
ну 1% для вела оставлять как-то уж совсем несправедливо, не так ли?Люди, да не вел в 99% случаев все решает! Хотите что бы ваш ребенок победил? Достаньте вел не в ночь перед гонкой. Смажьте цепь. Накачайте колеса. Отрегулируйте все. Научите ребенка переключать передачи.
...
ну так и какие проблемы? и что это за родители, если они посадили своего родного ребёнка на какую-то рухлядь? специально, чтобы тот проиграл?Мне кажется, что такая статистика спровоцирует обиды из серии - "ха, мой бы тоже победил на ТАКОМ велике! "
А вот это уже как минимум не корректно. Не каждый родитель может позволить себе купить ребенку велик bmw (а были и такие на гонке). Каждый покупает по своим возможностям. Тем более что сейчас даже на б/у велы цена огого, не говоря уже про новые.ну так и какие проблемы? и что за родитель, если он посадил своего родного ребёнка на какую-то рухлядь? специально, чтобы тот проиграл?

давайте попробуем.Как и писала выше Света, если у Вас есть такая возможность и желание - делайте статистику. А мы потом все вместе поудивляемся когда в выиграшных местах окажутся ашанбайки и им подобные

от вас только надо подправить в регистрации

Повернутись до “Архив *Мы - чемпионы* 2007-...”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість