Вопрос: нужно ли ее обязательно разряжать, чтоб зарядить? Лично мне кажется, что нет

На счет того, что разряжать нельзя - я знаюСвинцовые разряжать нельзя. Заряжают стандартным током 1/5 - 1/10 от емкости. Тепловые потери по идее те же (40%)
Вспомнил я как "виходять з ладу" жидкостные свинцовые аккумуляторы... В них закипает электролит, и они взрываются. Интнересно, как ведут себя те аккумуляторы что в мираже?Hagall, захист є тільки від перегріву трансформатора так званого блока зарядки (звичайний блок живлення), якщо забути вимкнути, акумулятор може вийти з ладу
ничего удивительного, есть только 5 и 10А вот для Мираж-Х я искал 20-ватку - не нашел
і це все??? це якось по-тупому, акумулятор та дві фари за 400 грн...В середині акумуляторного блока стоїть свинцевий акумулятор;
ну, це вже не так дивно, в зарядному пристрої зазвичай більше нічого і немаєзарядка - трансформатор, конвертор перемінки в постійний ток, можливо, стабілізатор
може і є, але шось я їх не бачив на сігмавському сайтіЄ й 20-ки за 75грн, але в продажу не бачив
Повернутись до “Велоелектроніка”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей