USB неповноцінний інтерфейс, в смислі нізя шо хочеш і куди хочеш тикати. Один девайс повинен бути хостом обовязково, а до нього тіко кінцеві пойнти тикати можна. Два поінта між собою не зєднаються. Такшож і дрова (ну і софт) потрібні на покеті.
Ээээ.... Игорь, я вообще-то программист. Т.е., разжевывать мне очевидные вещи не требуется.
Читав тест блютунзувого ЖПС з покетом, кажуть частенько звязок пропадає в місті і довговато відновлюється...
Это уже информация. Но если честно, я не теоретик в использовании BT (у меня комп и гарнитура ходят на телефон без проводов), проблем на расстояниях до 10 м не наблюдал ни разу.
Краще купи самий простий гармін, шнурок від нього до пальми і на пальму атлас вліпи, якшо хочеться обовязково ПДА в це діло пихати і мати растрові карти. А заодно гарміновський жопс можна буде юзати окремо і не боятися шо на нього впаде капелька води, чи випадково із рук вивалиться...
Совет мимо кассы. У меня уже есть
устройство, которое отлично подключается к лаптопу и которое я активно использовал для ориентирования из машины в Штатах. Задача, таким образом, такова - с минимальными затратами подключить это устройство к PDA. Понятно, что PDA должен быть хостом, не вопрос, сейчас такие есть. Вопрос, можно ли туда воткнуть стандартный прямоугольный USB-jack?