а зачем для жесткого КК шоссейная кассета?А что скажите про цепь? Кстати стиль езды жесткое КК
Может и не такое жесткое КК но очень активное . Раньше стояли звезды на шатунах 32*44 и касета 11*32 и при таком наборе на касете 28 пользовался в крайне редко а 32 вобще не трогал. Рассматриваю вариант 11-26, 11-28а зачем для жесткого КК шоссейная кассета?
дешевий ланцюг!А что скажите про цепь? Кстати стиль езды жесткое КК
+ різниця ще й у матеріалі.Насколько я понял разница только в обработке поверхности, может пару грамм веса...
а если бы менял - как минимум бы систему сберег? Но это реально клево -ездить и не заморачиватся по поводу бабла)
кто сказал что он живее живых? сдыхает конечно. Но равномерно и без проскоков. Может ты не той смазкой пользовался?Ну у мене приблизно такий же підхід, шаблон хоч і є, але ним не користуюсь, просто викидаю зношені зірки системи, касету і три ланцюги, коли їздити вже неможливо. Тільки я не розумію як може прожити по пару років ОДИН ланцюг в говнах і бути живішим всіх живих. Тут або таки мало катався, або педалі не крутив, або це якась ненаукова фантастика. Бо я рівно за сезон угробив 3 ланцюги PC-971, касету СЛХ і рідні зірки Стайло так, що їздити не виходило - постійні проскоки, а тут ще й по-ідеї ацтойний 951 ланцюг...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість