А я коли побачив, що в цій темі останній пост від тебе уже збирався відстоювати честь і гідність цієї системи...IMHO лучший шатун за свои небольшие деньги. золотая середина по жесткости, легкости, живучести, переключабельности, ве... да, весу тоже. маньяки могут поставить легкие звезды, болты (знаю где взять). жалко легких кареток под него нет, возможно разве что старая ДА - 180г. но я не уверен.
В системі з цією ціною про алюмінієві зірки говорити не доводиться...Две стальные звезды, тоже вряд ли плюс, если их менять на алю, цена системы возрастает.
Я не знаю хто визнав, що окталінк програє айсісу, але поважні контори не випускають під цей стандарт каретки з принципу, і через те, що немають ліцензії.Я стараюсь быть обьективным
Зачем окталинк?
Все признали, что он хуже ИСИС...Под который все уважаемые себя конторы делают каретки.
ПС.У шиманы\шитманы(кому как больше нравиться) дешевые кассеты и цепи.За что я её люблю
ХТ тоже, кстати, хорошие шатуны...
то, что шатун стоит 50% чьей-то зарплаты не означает, что это дорого.Минусы - цена
Завтра кину сюда результаты тестов...Я не знаю хто визнав, що окталінк програє айсісу, але поважні контори не випускають під цей стандарт каретки з принципу, і через те, що немають ліцензії.
І повторю ще раз про поважні контори, які активно починають випускати передертий у Шимано Hollowtech 2.
p.s. Все. Набридло, більше ніякого захисту Шимано від мене на цьому форумі не буде.
Хай цим займається PLU і mr. Andrushchenko.
очень хорошие конторы
А FRM,AC,FSA,Race Face,Truvativ,New Ultimate,Stronglight - не поважнi контори?
...
По якому параметру? Я наприклад вважаю шо ІЗІС гірше окталінка, тому шо окталінки ходять по 5ткм а ІЗІСи по 2ткм. Так, вони легші, тому шо є конкуренція. Шимана сама з собою конкурувати не хоче. Наприклад десь році в 2003 в шимани сама легка окталінкова каретка була ХТР, а самі легкі шатуни ХТ і шоп не було халявщиків, в ХТР зробили окталінк несумісний з окталінком ХТ-ЛХ-деоре...Я стараюсь быть обьективным
Зачем окталинк?
Все признали, что он хуже ИСИС...
Игорь, что значит дохнет ?ІЗІС дохне 2-3ткм це по відгукам з сайтів, я на ньому всьго 1200км встиг проїхати...)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість