Допоможіть, пліз, вибрати задню втулку 135мм під ексцентрік на 36 дирок. Сам катаю ендуро, але в цьому сезоні планую спробувати і дірт з поки-що легким фрірайдом. Тому необхідні критерії: достатній запас міцності і щоб на ній можна було вжимати (щоб касету не розбивала). Вага по великому рахунку ролі не грає. Треба врахувати ще те, що в мене поки-що взагалі нема досвіду в дірті тому гепатись я буду спочатку будьздоров - тобто нагрузка буде немаленька мені здається
Спочатку зупинився на Hope Pro II, але коли почав читати відгуки на нашому форумі, на веломанії, на MTBR, на тому ж Чейні, то зразу відмовився, бо зрозумів, що це тупо викидати дофіга грошей і ти не будеш впевнений, що з нею буде все ОК (мені фоток з дірт.ру вистачило). Як хтось написав - це дуже дорога лотерея. Більш кращу але й більш дорожчу я поки-що не потяну. Тому думаю, що краще буде купити щось дешевше але цілком нормальне. Переглянувши відгуки зупинився на наступних варіантах: Halo Spin Doctor та DMR Revolver. Хто що про них скаже? Бо відгуків я знайшов про них небагато. Інші варіанти можливо також розгляну.