Установка шин

(все про втулки, камери, ободи, покришки, спиці)
Dgur
*
Стать:чол
Установка шин

Повідомлення Dgur » 7.2.06 15:42

Привезли мені під заказ shwable Black Jack 26*2.1 basic line
Яка між нею різниця порівняно з 26*2.25 Sport ?
Ну там є дві стрілочки Front і Rear спитав в продавці як по ним ставити на перед і назад вони не знають.
Так подився протектор не дуже простий, можна по різному ставити, хтось пробував якісь комбінації ставлення шин по цим стрілочкам в різні сторони і який результат?

kosha
* * *

Повідомлення kosha » 7.2.06 16:00

Привезли мені під заказ shwable Black Jack 26*2.1 basic line
Яка між нею різниця порівняно з 26*2.25 Sport ?

Вот люди - сначала покупают, а потом уже разницей интересуются.
Разница в ширине, материале, плотности каркаса. Кроме того, у basic line имеется доп. слой защиты от проколов, а Sport наоборот, тонкий и чуток легче. А вообще, почему бы тебе на сайте Schwalbe про это не прочитать? Насчет разницы материалов SBC и ORC - не думаю, что у нас кто-то про это знает, а Швальба не отвечает. В первом приближении - один фиг.

Ну там є дві стрілочки Front і Rear спитав в продавці як по ним ставити на перед і назад вони не знають.

Стрелочка Front должна крутиться вперед, если на переднем колесе. Стрелочка Rear должна крутиться вперед, если на заднем колесе.

Так подився протектор не дуже простий, можна по різному ставити, хтось пробував якісь комбінації ставлення шин по цим стрілочкам в різні сторони і який результат?

На самом деле разницу от перестановки почувствовать сложно, и для того, кто ее не чувствует, по моему скромному мнению, все равно -как ставить. Вот я например не чувствую, поэтому ставлю как рекомендовано. :D

Felix
*

Повідомлення Felix » 7.2.06 17:53

to Верблюд

Сам езжу на блекджеке. Так вот протектор на переднем колесе специально ставиться вроде как елочкой в обратную сторону. Говорят, что это для лучшего торможения.
Группа туристов, хаотически движущаяся по однополосной дороге, представляет собой оживший кошмар автомобилиста....

Dgur
*

Повідомлення Dgur » 7.2.06 20:19

От от оця ялиночка в протилежну сторону на передньому колесі якраз навівала сумнів, але якщо виробник так пише, то буду так.
Хто їздив на 2.1 basic line і 2.25 Sport ?
Яка різниця в їзді і для чого кожна з них краще підходить?
Бо менша вага і більша ширина - це теоретично плюс і легше крутяться і більша армотизація і прохідність.
Чим відрізняється SBC компауд універсальні (тіпа по всьому їздити) і ORC - внедорожній компауд(тіпа по бездоріжжю), тільки тим де краще їздити?
І те шо немає на Sport версії, захисного шару basic line(мої покришки в руках тримав досить м'ясисті, не просто на тоненькому корді нанесений протектор ) - це смертельно, чи без нього так нормально їздить?
Густина каркаса більше в 2,5 рази , що це дає?
Менша ймовірність що покришку розірве чи що ?
Бо я особисто їх викидув тільки тоді коли вони вже постирались.

shonky
Лось-камiкадзе

Повідомлення shonky » 7.2.06 21:54

Сцепление на преднем колесе нужнол прежде всего для торможения. Поэтому елочка направлена вперед.

Если ее направить назад, то она будет мешать качению и все, т.к. переднее колесо не гребет.
Зображення

Парасолька
* * * *

Повідомлення Парасолька » 9.2.06 11:25

Езжу на спортивном Блэк Джеке. Купил осенью прошлого года. Проколов не наблюдал. Резина неплохо держит повороты.

Вначале взял basic line, но потом поменял на спортивную. Вес ощутим. Советую проверить равномерное распределение покрышки по ободу после накачки (чтобы не было "вмятин" и "шишек").

На большой скорости слышен шум, так что еще интересна, как для универсальных поездок, smart sam.

Повернутись до “Колеса”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей