Опинився в нестандартній ситуації для мене, а саме зв"язався з проблемою тормозів. Як передніх так і задніх.
Опис проблеми: відчутне зниження гальмівних якостей тормозів. Як передніх так і задніх. На "мертво" тормоза не можуть функціонувати хоть би як я ручку не затискав, та й навіть на 80% не тиснулись. Купляв велосипед відносно недавно, місяця 4 назад. Відчув проблему півтора місяця назад. Відносив по гарантії вже енну кількість раз, вони пробують різні види робіт з ними робити. після процедур прочистки, прокалки і блаблабла(багато непонятних слів для мене) задні почали хотяби реагувати на повне зажаття та почали працювати на мертво хоть колись. З передніми не вийшло, і дійшло до того, що замінили спочатку колодки та ротор, не помогло, потім замінили і тормоза.(фото додаю нижче) АЛЕ немає того, що було спочатку, коли я купив даний агрегат!!!
Що можете порадити? Що зробити? Чи це має так бути? Як вони мають працювати взагалі? ЧИ то може я собі шось накрутив про супер пупер тормоз який має працювати на "мертво" ????
Морально виснажений вже їздити до них з однією і тією ж самою проблемою..Тому і пишу тут(