хм, давненько я сюди не заходив.
так от, мені вже казали. що галма взимку працють нормально... це просто геніапльна відповідь... а потім після того як я сказав що по снігу фігово все ж гальмують, то мені сказали. що я по снігу не їздив... це при тому що я живу в Голосієво, а та людина на Троєщені... цікаво хто це по снігу тоді не їздив???
а гальма мені потрібні не для того щоб "плавно" в поворот входити, а ждля того щоб вчасно гальмувати! наприклад мені подобається стпибати з дропа, котрий так розташований, що всього через 3 - 4 метри бардюр... (не тратуар... на той бардюр застрибнути не вийде....)
і взагалі я полюблю дропити та НОРМАЬНО їздити, а щодо гальм, так вони на нормальну спуску - або працюють, або ні. плавно пригальмовувати в лісі зараз просто не можливо!!! хтось з вас їздив окрім як по місту??? напевно ні... так от гальма якщо працюють. то колесо блокується, і тоді є хоч якийсь, але дуже поганий ефект, або не працюють, ефект майже той самий, але впевненості відразу бракує... ось так от...
а ще я полюбляю стрибати (тріалити трохи) так от на заднє колесо зараз стати просто неможливо...
а ще я помітив таку закономірність, якщо просто їздити, то гальма щвидко відмовляються працювати, а якщо стрибати, то вони більш меньш працюють... я не знаю чого саме так....