масло появляется
може я мало подумав, але ... логічно, що якщо масло там з"являється то значить воно піднялось і заповнило всю область ноги до того рівня і значить забагато масла...
порився в інеті глянути фотку демпфера
http://screencast.com/t/gaf1hbUq9 - якщо це він то не до кінця розумію для чого треба 83мм "недолив масла"... прикинув на свою руку то відстань на малюнку не менше 130мм. по-ідеї там 110мм "недолива" також буде достатньо... 83мм - ніби дійсно "немало", але швидше за все я просто чогось не розумію.
Ще є одна бредова ідея що поршень відскоку не пропускає масло під себе, але це повний дебілізм, там же ходу 100мм і стільки масла вилилось би ох... і не уявляю що ти міг зробити для цього.

але щоб відкинути цю дебільну ідею можеш перевірити чи працює регулювання відскоку.
Штука в тому що там причина мабуть дуже проста і очевидна. Тому я б ще раз спробував зняти демпфер, перевірити рівень масла. Якщо там ~83мм , то заради приколу злий трохи і спробуй 100-110мм, якщо і це не допоможе то
продай велосипед і купи машину нарешті віднеси до майстра - мабуть для тебе ж простіше буде якщо не побачиш причини.
Всі ж ці операції по вийманню демпфера, перевірці рівня масла і т.д. - все це не знімаючи вилки з вела, 5хв справа.
Цих експериментів з недоливом масла можеш не боятись, негативно це ніяк на вплине на строк її служби, можеш взагалі злити з тієї камери все масло і все ок буде (просто демпферування не буде) - це на випадок якщо не до кінця розумієш принцип роботи.
Удачі