Повідомлення Rulevoy » 28.1.13 14:28
Розібрав я ту xcm... да уж... Не очікував я таке побачити. Те, що там замість башингів - це ппц! Вперше бачу шоб на поверхні що треться об ноги були нанесені випуклі букви (маркування)! Пластик гівняний, кріплення відломалось (чи вже було відломане), ноги в деяких місцях потерлись та поіржавіли! Але не дивлячись на те - виделка працює.
Маю одну задумку: дома лежить моя стара виль RST Omega, масляний картридж з локом\пружина. Ноги ідеальні, все працює на 5... але тріснули штани в місцях кріплення з горілою. От і вирішив взяти штани з Сантуру, а всі кішкі поставити з РСТ. По розмірам все підходить. Все крім башингів з Сантур: там ноги 28 мм, в моїй старій РСТ - 30 мм. Башинги з РСТ не виймаються взагалі - як я не пробував, а якби вийняв - то в Сантур я б їх не всунув. От і маю проблему - де знайти башинги на Сантур для 30 мм ніг, маркування - FEE 460. Хто підкаже де купити або виточити (якщо не за велике бабло) - буду вдячний. Від себе напишу і, можливо, викладу фотки з процесу заміни нутрощів!
Чи може у когось лежить підходяще бу для 30-х ніг?
ПС: Сантур дістався на шару, РСТ - моя стара виль з тріснутими ногами, яка валялась без діла. Прохання порад в стилі "нафіг воно нада" не давати!
Також міняю масло в своїй Маніту. Інфи дуже мало в Неті, майже немає. Тому роблю фотки і ,якщо все буде гуд - теж викладу "авторський мануал". Але то вже буде окрема тема!
Той, що вкручує